Dodaj do ulubionych

sny o dzieciach

IP: *.zab.nat.hnet.pl 20.05.05, 19:04
dzieci...śnią mi sie ciągle. Prawiw codziennie, ostatnio np że wiązałam hustkę na główce dziecku, to nie są moje dzieciaki..zawsze czyjeś.. często się nimi zajmuję, ubieram, bawię...
proszę o jakieś wskazówki, jak to interpretować..??
Obserwuj wątek
    • vivka7 Re: sny o dzieciach 22.05.05, 00:28
      Dziecko we śnie symbolizuje przeważnie nas samych w innej- nowej roli, na
      początku nowej fazy życia. Zapowiada swoiste odrodzenie psychiczne, świeżość
      spojrzenia i daje nadzieję na dobrą przyszłosć. Czasem pod postacią dziecka
      ukazuje się nowy partner, albo ktoś wnoszący ze sobą nowy pomysł na życie ( na
      nasze życie). Sen taki zapowiada uzdrowienie sytuacji poprzez np. porzucenie
      starych, nieudanych związków, czy relacji z ludźmi i celów życiowych.
      Wiele dzieci we śnie to różnorodność pomysłow na życie, wejście w środowisko
      nowych znajomych, rozbudowane plany i ciekawe projekty. Pozdrawiam :-)
      • Gość: grace Re: sny o dzieciach IP: *.zab.nat.hnet.pl 22.05.05, 17:39
        dziękuję..uspokoiłaś mnie, zawsze myślałam, ze sny o dzieciach zwiastują coś niedobrego...
        • di24 Re: sny o dzieciach 12.06.05, 18:04
          Hej, mi też często śnią się dzieci. Np dziś w nocy śniło mi się, że była jakaś
          wojna, czy zamieszki, w każdym razie jakaś niebezpieczna sytuacja, i była
          dwójka dzieci-chłopiec i dziewczynka, rodzeństwo, ok 3-4 lat. Te dzieci były
          gdzieś daleko ode mnie, w innym mieście, a ja wiedziałam że muszę się nimi
          opiekować, ale nie mogłam się do nich dostać. Próbowałam je jakoś sprowadzić do
          siebie, ale ciągle ktoś mi w tym przeszkadzał. Nie jestem pewna, ale to chyba
          nie były moje dzieci, tylko jakiejś bliskiej mi osoby, może siostry, albo
          przyjaciółki... Byłam zrozpaczona i bardzo płakałam w tym śnie, bo groziło im
          niebezpieczeństwo, a ja nie mogłam im pomóc. W końcu sie obudziłam.
          I co to może znaczyć...?
    • Gość: zyletaaaaa Re: sny o dzieciach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 10:59
      ja juz na swoja mame mowie czasami"czarownica" ....zawsze kiedy jej sie snia
      dzieci przepowiada nam rano dzie:uwazajcie beda klopoty,iiii?
      zawsze sa.
    • agrentowy4321 Re: sny o dzieciach 07.03.23, 18:37
      Myśle, że to ciekawe.
    • irona.sonata Re: sny o dzieciach 28.04.23, 09:16
      Elektryzujące i nurtujące

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka