Dodaj do ulubionych

szansa na odmianę? (uzupelniona)

19.07.02, 08:42
Zazdroszczę osobom które łatwo się zakochują, pełni optymizmu wchodzą w nowe
związki. Ja niestety nie mam takich „zdolności” na co niewątpliwy wpływ ma
pewne negatywne wydarzenie, które mnie spotkało w wieku dorastania. W efekcie
za nic nie umiem ułożyć sobie życia osobistego.
Stąd moje pytanie do Pań, czy jest szansa na odmianę, czy w końcu uda mi się
zbudować coś trwałego i nie plątać się w związki które tylko mnie
wyniszczają. (urodziłam się w Olsztynie 24.11.1977 o godz.10.30)
Z niecierpliwością oczekuję na odpowiedz

Pozdrawiam serdecznie, Nefi (ona)

Obserwuj wątek
    • mii.krogulska Re: szansa na odmianę? (uzupelniona) 21.07.02, 13:22
      Witam serdecznie,
      w Pani horoskopie widzę wiele szans na odmianę i szczęśliwe ułożenie sobie
      życia. Trzeba tylko mocniej uwierzyć w swoją udaną przyszłość i szukać okazji
      do zrealizowania się tej dobrej wróżby. Jest Pani zodiakalnym Strzelcem, w
      dodatku w znaku Strzelca ma Pani także ascendent. Strzelec to wesoły,
      bezpośredni i sympatyczny znak zodiaku. Potrafi wszystko zacząć od nowa. Te
      cechy swojego charakteru powinna Pani rozwijać, bo co się stalo złego - to się
      już stało i nie wróci. Jednak wciąż myśląć o starych wydarzeniach nadal Pani
      nimi "żyje" i nadal mają one nad Panią władzę. Może już czas, aby powiedziała
      Pani "stop"! Czas sprzyjać będzie gruntownym porządkom w duszy i w marzeniach -
      aż do 2006 roku ma Pani okazję czerpać siły i doświadczenia, które pozwolą Pani
      kształtować swoje życie według własnych pragnień. Po roku 2006 będzie Pani
      doskonale wiedziała czego wymagać od siebie i innych. Teraz radzę skupić się na
      wewnętrznej pracy i nauce cierpliwości, a także odnalezieniu w sobie poczucia
      bezpieczeństwa. Być może jest też tak, że niektóre Pani związki nie udają się,
      bo z jednej strony pragnie Pani swobody i przygód, a z drugiej pragnie mieć
      ukochaną osobę na własność. Robi Pani krok na przód, a potem szybko sie cofa i
      sama nie wie, czego właściwie pragnie. Choć większość Strzelców uważa, że dom i
      rodzina nie sa im zbytnio potrzebne, to akurat w Pani przypadku jest inaczej.
      Dom stanie sie dla Pani ostoją i miejscem regeneracji sił. Skoro nie ma w nim
      jeszcze ukochanego męzczyzny, to proszę zrobić dla niego miejsce! Doradzam
      urządzanie ogrodu, pielęgniację roślin, hobby związane z gotowaniem - wszystkie
      zajęcia, które związane są ze znakiem Byka i Raka dodadzą Pani upragnionej
      pewności siebie.
      Od sierpnia tego roku może Pani liczyc na większe niż do tej pory szczęście w
      miłości. Mężczyźni spod znaków Byka, Raka, niektóre Bliźnięta oraz Lwy i
      Strzelce chętnie będą Pani towarzyszyć.

Pozdrawiam serdecznie,
      Mii
      • nefi dziękuję 22.07.02, 08:39
        bardzo dziękuję!!!
      • nefi pyt o ascendent 30.07.02, 14:48
        Witam
        dziękuję za wróżbę. Tylko jedna rzecz mnie zastanawia, a mianowicie ascendent,
        sądziłam że mam go w koziorożcu a nie strzelecu? Czy możliwa była pomyłka?
        Pozdrawiam Nefi
        • iza.podlaska Re: pyt o ascendent 30.07.02, 17:04
          Witam,
          ma Pani ascendent w Strzelcu, sprawdzałam nawet, czy w roku Pani urodzenia
          obowiązywał w Polsce czas letni (bo w latach 1965-1976 nie obowiązywał).

Pozdrawiam serdecznie

Iza Podlaska
          • nefi Re: pyt o ascendent 31.07.02, 15:05
            Pogubiłam się okropnie. Faktycznie gdyby przyjąć że 24.11.1977 obowiązywał w
            Polsce czas letni, wg obliczen programu komputerowego, wychodzi że mam
            ascendent w Strzelcu. Z drugiej strony znalazłam informację, że w tym roku czas
            letni przestał obowiązywać 25.IX. Mam zupełnie blade pojęcie o obliczeniach do
            horoskopu urodzeniowego i nie umiem zweryfikować tych które wykonał program
            komputerowy nie mówiąc o ich interpretacji. Stąd bardzo liczę na Pań pomoc w
            wyjaśnieniu mi tego problemu.

Pozdrawiam serdecznie,
            Nefi
            • iza.podlaska Re: pyt o ascendent 07.08.02, 15:45
              Witam,
              dzięki Pani wytrwałości i dokładności w dochodzeniu do rozwiązania problemu (co
              już mogłoby świadczyć o ascendencie w znaku ziemskim) doszłam wreszcie do ładu
              z tym wszystkim. Nie można do końca wierzyć maszynom i programom komputerowym!
              Ma Pani ascendent w Koziorożcu w pozycji 9 st i 44 min, nawet przy zmianach z
              czasem letnim w listopadzie w Polsce jest -1 GMT. Najlepszą książką do
              wyjaśniania takiego typu problemów - w którym roku jaki czas obowiązywał w
              Polsce - jest książka Rafała Prinkego "Vademecum polskiego astrologa".

Pozdrawiam serdecznie

Iza Podlaska
              • nefi Re: pyt o ascendent 09.08.02, 12:19
                Dziękuję bardzo za wyjaśnienie.
                I jeszcze jedno pytanie, czy fakt że mam ascendent w koziorożcu a nie w
                strzelcu powoduje, że Pań odpowiedz na moje pyt o przyszłość jest już
                nieaktualna?

Pozdrawiam serdecznie, Nefi
                • iza.podlaska Re: pyt o ascendent 09.08.02, 13:21
                  Wszystko jest aktulane. Ascendent nie jest decydujący w prognozach, a Pani w
                  Strzelcu ma i tak dużo innych planet. Proszę też pamiętać, że nie jest
                  to "pełna wrózba" - bo na taką nie ma tutaj miejsca na forum. To tendecje,
                  najważniejsze daty w najbliższej przyszłości. A ascendent w Koziorożcu daje
                  urodę na długie lata i mlody wygląd w podeszłym wieku.

Pozdrawiam serdecznie

Iza Podlaska
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka