Gość: mordka Re: bliźnięta wodnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 10:41 ten horoskop jest zejeb...mam nadzieje ze w moimzwiazku tak własnie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczęśliwa Re: IP: *.chello.pl 29.03.06, 17:15 ja i mój dziubek jestesmy idealni!!! i tak jest to wielka miłość do końca świata!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodniczka bliżniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 20:29 ja dotrwałam do 25lat ale się rozleciało bardzo trudny znak dla wytrwałych.To w jednym dwie osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzmam@gazeta.pl Re: bliżnięta-wodnik IP: *.energostal.pl / *.energostal.pl 22.05.06, 10:26 Tomek, proszę!!! Bardzo, bardzo lubie Cię Bliźnaiku, ale... Cały czas jeszcze (i mam nadzieję, że już zawsze będę) kocham Raka. Wodnica Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heya9 Re: tzn.idealnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 01:02 no to cudowna wróżba:), czy aby nie za słodko??;) tak, czy siak budujące;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: tzn.idealnie? IP: 10.203.2.* 13.06.06, 16:43 O tak, pasujemy do siebie z wodnikiem idealnie. Szkoda tylko że bliźnięta to taki trudny znak... takie rozdwojenie osobowości trochę.To dla partnera (wodnika na przykład) spore wyzwanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanatyczka bliznieta-wodnik IP: *.dsl.scarlet.be 03.11.06, 14:05 dla mnie blizniak byl zawolny..wolal siedziec w domu czytajac razem ksiazke niz latac z domu do domu po znajomych..to mnie meczylo,juz gotowy zmeinic to,ja sie poddalam..w milosci o tak,idealny zwiazek..tego mi brakuje.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bliźniaczka bliźnięta- wodnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.06, 14:52 hmmm....to ciekawa,co piszecie o relacjach bliźniak-wodnik,ale nie do końca sie z tym zgadzam moi rodzice sa małżeństwem z 25-letnim stażem mama to bliźniak, a tato to wodnik i niby od dana słyszałam,że taki związek powinien byc wzorcowy,ale jeśli chodzi o moich rodziców to, niestety,tak nie jest sa oni nadal razem,ale ich małeństwo przeszlo wiele i aż wierzyc mi sie nie chce,że ludzie z tego samego trygona mogą się aż tak niedogadywać jestem bliźniakienm,ze wszystkimi jego wadami i zaletami i aktualnie jestem teraz w związku z wodnikiem narazie jest ok,bo żadne z nas nie owija w bawełne i to nam pomaga relacje sa bardziej klarowne ale to trwa dopiero kilka tygodni,więc nie potrafię powiedzieć na ten temat czegoświęcej narazie trzymajcie kciuki za mnie i mojego wodniczka pozdrawiam wszystkich;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: candyolusia bliżnięta-wodnik IP: *.orange.pl 13.01.07, 18:15 Jesteście kochani!dzięki wam wierze że miłość jest! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martalek bliżnieta-panna IP: *.tktelekom.pl 03.01.08, 13:45 Ja jestem obecnie z bliżniakiem, chociaz sama jestem panna. kest nam w zwiazku bardzo dobrze, ale nie wiem czy to przez Blizniaka, czy to te nasze charaktery;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodniczka bliźnięta-wodnik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.08, 12:56 te dwa znaki znakomicie do siebie pasują,jeśli dają sobie sporą dawkę WOLNOŚCI:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: córka ze związku Re: bliźnięta-wodnik IP: *.nplay.net.pl 07.09.09, 16:13 jestem córką, gdzie w małżeństwie był bliźniak-ojciec i wodnik- matka - to był czas gdzie były tylko kłótnie, bójki, awantury. Wyp [owiadać to się mogą osoby po kilku letnim stażu małżeńskim, a nie nowo zakochani, bez zobowiązań małżeńskich. Odpowiedz Link Zgłoś