Dodaj do ulubionych

BLIŹNIĘTA - BARAN

IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.05, 00:26
Nie wierzyłem takim zestawieniom. Błąd !!! wszystko się zgadza, a upływ czasu
niczego nie poprawia.
Obserwuj wątek
    • 123ela.23 Re: BLIŹNIĘTA - BARAN 10.07.05, 19:08
      Cóż i tak to bywa ,ale to prawda,pozostaje swiadomość tego ze nic sie nie
      zmieni a dla ukochanej osoby mozna ztrobic wszystko,
    • Gość: ja Re: BLIŹNIĘTA - BARAN IP: *.grajewo.sdi.tpnet.pl 15.07.05, 18:45
      Sama prawde piszecie!!!zgadza sie!!!!!!!!!!!!
      • iinka Re: BLIŹNIĘTA - BARAN 15.07.05, 19:41
        Znaczy że z Baranem zle???
        • anjes Re: BLIŹNIĘTA - BARAN 15.07.05, 23:39
          ja tam nie wiem... z baranem bylo mi cudownie.. do momentu, az ujawnij sie u
          niego dominator jakich malo.. musialam zerwac.. to bylo 2 lata temu, ale nadal
          uwazam, ze gdyby nie ta cholerna dominacja, to moglabym go nazwac moja
          polowka... i mimo uplywu czasu i innych zwiazkow, w ktore probowalam sie
          zaangazowac, nadal jest w mojej glowie i sercu.
    • Gość: rybcia Re: BLIŹNIĘTA - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 14:05
      Jestem w związku z Baranem juz 4 lata i powiem że jest mi z nim każdego dnia
      coraz lepiej. to prawdą że Baran próbuje dominować ale Bliźniak także, więc
      trzeba w większości sprawach iść na kompromis i duzo rozmawiać. Na dodatek mój
      facet jest jedynakiem, a ja jestem najmłodsza z rodzeństwa, dlatego oby dwoje
      jesteśmy uparci, ale potrafimy z kazdej różnicy zdać wyjść bez kłótni. I o to
      chyba chodzi w związku (nie tylko z Baranem)!!
      • Gość: celi Re: BLIŹNIĘTA - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.05, 15:08
        to prawda, w kazym związku tzreba iść na kompromis. to nie jest zależne od tego
        spod jakiego zodjaka jesteśmy.
        • Gość: Marta Re: BLIŹNIĘTA - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.05, 17:36
          Moim mężem jest baran i nasz zwiazek jest udany.Bliżnięta i baran pasują do
          siebie
          • aniani3 BARAN-BLIŹNIĘTA 02.09.05, 22:18
            a u mnie jest odwrotnie, ja jestem baranicą a mąż bliźniakiem - facet odlotowy
            z głową w chmurach, a ja muszę stać twardo na ziemi.
            Nie jest lekko z bliźniakiem!
            ania
            • Gość: Anna Re: BARAN-BLIŹNIĘTA IP: *.orasoft.net.pl 07.09.05, 21:02
              zgadzam sie, nie jest łatwo z panem bliźniakiem :(
            • Gość: baranica Re: BARAN-BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.09.05, 21:08
              a mi jest cudownie. ja jestem baranem i jak pisali jestem dynamiczan, uparta i
              nie lubie sprzeciwu ;) mój facet "łogodzi" moje cechy. jest czuły i wyrozumiały
              i nawet gdy stroje fochy to on nie obraża się, tylko wpytuje co się stało,
              dlaczego sie tak zachowuje, a jak to nie pomoże cierpliwie czeka aż mi
              przejdzie. mam nadzieje że jeszcze trochę ze mną wytrzyma choć wiem że nie
              bedzie mu łatwo ;)
    • Gość: goska Re: BLIŹNIĘTA - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 01:01
      bardzo kocham pana barana chociaz on jest odemnie starszy 29 lat jest super
      facetem on chba wie ze ja go kocham jest dobrym znajomym mojej mamy
    • Gość: kimek Re: BLIŹNIĘTA - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 01:14
      mysle ze jezeli kochamy sie sercem; tesknimy do siebie to nie musimy sobie
      mowic jak bardzo sie kochamy blizniaki nie potrafia okazywac uczuc
      slowamitrzeba nauczyc sie czytac z ich wyrazu twarzy
    • fcuk86 Re: BLIŹNIĘTA - BARAN 22.01.06, 11:49
      ja jestem w związku prawie 4 lata z baranem..wydawało mi sie,ze jest w
      porządku,ale chyba nie jest,bo on twierdzi,ze musi pobyc sam...chyba wiemy o to
      znaczy :( a propos głowy w chmurach,to własnie baran ma problemy z rzeczywistą
      oceną sytuacji,ja mocniej stapam po ziemi. pzdr. dla par,którym sie udało.
    • Gość: Agnieszka-Katowice Re: BLIŹNIĘTA - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 12:24
      Rzczywiście jetseśmy dobrymi przyjaciółmi i parterami. Na początku było dużo
      kłótni i problemów, walka o dominację w związku ale każdą burzę można przetrwać
      jeżeli się bardzo kocha!
      Baran nie jest romantyczny, dla niego oczywistym jest że kocha i uważa że nie
      musi tego ciągle udowadniać, podczas gdy bliżnięta nieustannie potrzebują
      dowodów miłości.
      W takim ziązku bliżnietom będzie brakowało romantyzmu ale baran napewno
      wynagrodzi te braki swoimi innymi atutami :)
    • Gość: ONA BLIŹNIĘTA Re: BLIŹNIĘTA - BARAN IP: *.elblag.dialog.net.pl 06.02.06, 14:53
      Zawsze sprawdzałam horoskopy-inny temat to wiara w nie..jestem bliźniaczką ,
      moim partnerem jest baran chahh...przez 17 lat nie odczułam upływu czasu...jest
      ok...ale..właśnie ale...przez cały czas pracuję nad związkiem..bo baran jest
      okropny ale lubi być głaskany. Mój baran jest potwornym indywidualista...na
      szczęście nie musiałam ulegać Jego "rządą"-bo jak wiecie jest to
      niemożliwe...przynajmniej narazie nie mieliśmy okazji pokłócić się...a
      kompromis to świetny wymysł ludzkiej psychy...bez tego nie da się normalnie
      życ...no coż...moim przyjacielem...też jest baran...nie wiem dlaczego ale
      uwielbiaja mnie..a ja ...jestem przeciętna..pozdrawiam...
      • Gość: gala Re: bliznięta-baran IP: *.tktelekom.pl 14.09.06, 23:25
        Potwierdzam, że barany niestety nie sa romantykami, jestem już z baranem 4
        lata. Bywało róznie,mogę powiedzieć że barany są strasznie dumne i nie zawsze
        potrafią przyznac sie do błedu.A decyzje jakie podejmują muszą przespać nie
        tylko jedną noc.
        • aetas Re: bliznięta-baran 16.01.07, 22:37
          przy odrobinie dobrej woli może być super związek, sporo się zgadza i wbrew
          temu, co na początku wątku sie pojawiło, ta prognoza nie jest jakaś
          przygnębiająca, uważam, że rokuje nieźle, a po sobie widze, że w życiu może być
          jeszcze lepiej, Gosia
          (od 10 lat z Baranem)
          • Gość: lidka35 Re: bliznięta-baran IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.07, 11:38
            Ja jestem Bliźniak mój mąż jest spod Barana i właśnie się rozwodzimy po 17
            latach małżeństwa.
            Niestety Barany nie potrafią pokazać uczuć, a my Bliźniaki bardzo tego
            potrzebujemy. No ta ich despotyczność...nie dla nas wolnych duchów ciągła
            kontrola.
    • Gość: Facet - Baran ;D Re: Bliźnięta - Baran IP: *.icpnet.pl 26.04.06, 16:17
      Moja dziewczyna jest spod znaku bliźniąt i rzeczywiście różnimy się
      temepramentami i sposobem okazywania przywiązania...jednak są takie magiczne
      momenty,w których idealnie zespalamy się i to nadaje sens naszemu związkowi i
      sprawia,iż okres "czekania" na to jest naprawdę pełen emocji ;D
      pozdrowienia dla kochanej Magdusi
    • Gość: Niunia blixnięta-baran IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 01:16
      Taki związek nie ma szans baran chce byc ciągle aktywny i w centrum uwagi a
      Bliźniak potrzebuje dowodów miłosci których baran nie daje gdyz jego duma mu nie
      pozwala
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka