Dodaj do ulubionych

BYK - KOZIOROŻEC

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 02:13
Idealnie. Wierzę, że tak właśnie jest. Pozdrawiam wszystkich. Kocham Was, a Ciebie w szczególności+AGNES moja złociutka :*
Obserwuj wątek
    • Gość: byczkówna BYK + KOZIOROŻEC = :) :) :) :) :) IP: *.wieczysta.krakow.pl / *.wieczysta.krakow.pl 11.07.05, 09:59
      Poznałam w swoim zyciu cały przekrój znaków męskich i wiele z tego, co jest tu
      napisane się zgadza. Bliźnięta zawsze mnie fascynują i śmieszą, skorpiony wydają
      się atrakcyjne seksualnie, z wodnikami i strzelcami b.czesto trudno mi się dogadać.
      A mój mężczyna jest koziorożcem i naprawdę jest nam razem dobrze, aż dziw że,
      niektóre rzeczy są dla nas tak nauralne i oczywiste, a będąc z innymi znakami,
      musiałam wszystko tłumaczyć. Polecam ten układ !!!
      • kraxa Re: BYK + KOZIOROŻEC = :) :) :) :) :) 11.07.05, 12:24
        nie polecam. U mnie pomomo fantastycznych prognoz malzenstwo z Bykiem sie
        rozpadlo. I to byl jedyny pozytyw tego chorego ukladu;-)))
        • Gość: m Re: BYK + KOZIOROŻEC = :) :) :) :) :) IP: 62.3.165.* 11.07.05, 22:52
          u mnie tak samo!!!rozwod z bykiem to byl dar od losu:)))
          • Gość: byczyca Re: byk + koziorożec IP: *.acn.waw.pl 02.04.08, 17:49
            Witajcie w klubie. Najpierw może jest i dobrze, ale z czasem można się zanudzić
            na śmierć!
      • Gość: elfi.. ..zgadzam się IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 24.07.06, 14:33
        zgadzam się z Tobą całkowicie..mój chłopak też jest koziorożcem..nie
        zamieniłabym Go na nikogo innego..rozumiemy się perfekcyjnie...
        pozdrawiam..
        Ewe
    • Gość: @ BYK + KOZIOROŻEC IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.07.05, 21:51
      nic lepszego w życiu mnie nie spotkało od kobiety koziorożca...
      • Gość: mirekin Re: BYK + KOZIOROŻEC IP: 82.160.23.* 15.07.05, 21:23
        A co ja mam powiedzieć, jak kobietą jest byk?
        Koziorożec...
    • Gość: kozirozec Re: BYK - KOZIOROŻEC IP: *.netbooster.a1.net / *.a1.net 13.10.05, 11:27
      Nasz zwiazek jest cudowny,rozumiemy sie bez slow,podobnie patrzymy na
      swiat.Jestesmy dwiema polowkami,ktore odnalazly siebie.Jestesmy bardzo
      szczesliwi.
      • anyzarg22 Re: BYK - KOZIOROŻEC 14.10.05, 14:41
        JESTESMY ZE SOBA 25 LAT JEST SUPER ALE BARDZO DŁUGO SIE DOCIERALIŚMY TRUDNO
        BYŁO USTAPIĆ I IŚĆ NA USTĘPSTWA
    • Gość: piegi-ani Re: BYK - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 14:24
      Bzdura!! Kilka razy próbowałam z koziorożcem, szkoda życia na takie próby...
      Jest tyle innych możliwości;)
      • Gość: Mala Re: BYK - KOZIOROŻEC IP: *.chello.pl 02.12.05, 00:40
        Nie chce krytykowac bykow, ale poza tym ze sa materialistami to nic innego soba
        nie reprezentuja! slabi emocjonanie,potrafia rpzmawiac tyko o swoich problemach,
        uwazaja ze sa pepkami swiaa i gdy tylko na horyzoncie pojawia sie cos czemu
        musza sprostac lub im nie odpowiada, uciekaja az sie za nimi kurzy! nie da sie
        na nich ani troche liczyc. malo tego ciagle jedza!
        • Gość: byczyca Re: byk + koziorożec IP: *.acn.waw.pl 02.04.08, 17:51
          Doskonale mnie scharakteryzowałaś :) Niemniej jednak Byczycom z Koziorożcami po
          prostu się nudzi! Takie flaki z olejem... nigdy więcej
    • Gość: blondyna Re: BYK - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 22:58
      No niewiem.Na początku było super przez 2 lata następnie zaczeło się psuć no
      cusz następne 2 katusze z przerwami w tej chwili jeszcze mała szansa może
      jeszcze nie dorusł
    • Gość: Mała Re: BYK - KOZIOROŻEC IP: 217.153.187.* 30.12.05, 09:02
      Zdecydowanie się zgadzam
    • Gość: jasiek junior Re: BYK - KOZIOROŻEC IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 23.01.06, 23:52
      Perfekyjnie odzwierciedla rzeczywistosc naprawde tak jest i mam nadzieje ze tak
      zostanie jestem szczesliwy z moja Maggie pozdrawiam Cie slonko!
    • Gość: Pysiaczek Stworzeni dla siebie???????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 21:25
      Chciałabym wierzyc w to, że koziorozec i byk są w stanie stworzyć cos
      pięknego.. coś co nigdy nie zgaśnie.. Jestem byczkiem, mó facet koziorożcem....
      Życie u jego boku jest trudne ale czasem warto się poświęcić...zwłaszcza, że ja
      też do aniołków nie należę:)Kocham Go nad życie i chciałabym spędzić z nim
      resztę zycia.......stworzyć coś pięknego... rodzinę, dom...Mam nadzieje, że sie
      nam uda... Pozdrawiam wszystkie byczki....koziorożce też...
      DZIUBAS........KOCHAM CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • piotr_walecki1 Byk i kochany Koziorożec (moja myszka) 19.03.06, 20:18
      To fakt że to dobre połączenie bo taki zwiazek to jest piekne i namietne
      uczucie. Wiec ja jestem kiepski bo mi sie nie uklada po roku miłości.
      Pozdrawiam wszystkich. Kocham moją Myszkę!!!!!!!
    • Gość: Arkadiusz Re: byk i koziorożec IP: *.ds.tu.koszalin.pl 31.03.06, 20:39
      To jest fenomenalne. Normalnie nie wierzę w przesądy, ale ten horoskop mnie
      zaszokował - jest idealny. dokładnie opisał mój związek.
    • Gość: Muszka Byk - Koziorożec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.06.06, 12:45
      Ten horoskop dokładnie oddaje to co łączy mnie z moim Marcinkem:)Ja BYK on
      KOZIOROŻEC i świetnie do siebie pasujemy,we wszystkim sie dogadujemy i jest
      superrr:)
      • pani.byk Re: Byk - Koziorożec 23.06.06, 20:51
        Zapraszam byki
      • Gość: byczyca Re: Byk - Koziorożec IP: *.acn.waw.pl 02.04.08, 17:54
        Mi też się najpierw tak zdawało, ale potem.... NUDA Kobieta Byk jest zbyt
        towarzyską i lubiącą błyszczeć osobą, żeby wytrzymać z taką ciepłą kluchą w domu!
    • Gość: Daniel Jak zdobyc koziorożca ? IP: *.stk.vectranet.pl 13.07.06, 21:34
      Jak zdobyc dziewczyne która jest koziorożcem ? A ja jestem bykiem .Niestety nikt mi sie tak nie podoba jak ona . Pozdrawiam wszystkich a przedewszystkim Anie W.....
    • Gość: Daniel jak wyzej Zrozumcie jedna rzecz a mianowicie........ IP: *.stk.vectranet.pl 13.07.06, 21:51
      Ludzie zrozumcie kazdy człowiek jest inny . A horoskop(np.byk) okresła kilka milionów a nawet miliardów ludzi za jednym razem(byków). Jakby popatrzec z innej strony to kazdy z nas jest inny z powodu charakteru, wygladu itd. Jeszcze jedno partnera nie mozna tak po prostu sobie wybrac najczesciej jest to przeznaczenie . Aby znalezc tego jedynego trzeba ponieść wiele rozczarowan . Takie jest zycie trudne i zaskakujace .
    • Gość: Zakochana byk-koziorożec IP: *.olsztyn.mm.pl 06.09.06, 21:59
      tak właśnie jest PoZdRo Iławiacy
    • Gość: Ajsza BYK-Koziorozec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.06, 08:54
      zgadzam sie w zupelnosci z horoskopem jestem w zwiazku juz 17miesiecy i
      wszystko jest OKI:-)Pozdro!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka