Gość: Agusia.. Re: BYK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 13:45 Hmm... u nas kiedyś było zajefajnie,teraz to jest małą pomyłką...Ale może dlatego,że to już 14 lat..tak czy inaczej gdyby nie mój ustepliwy charakter- pozabijalibyśmy się..hehe :)) Główka do góry..kiedyś może będzie lepiej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: BYK - BARAN IP: *.Paradox.pl 19.02.06, 16:20 całkowicie zgadzam się z waszą opinią ponieważ baranki sa bardzo rozrzutne i nie wiadomo kiedy juz nie ma kasy w portwelu. Wiekszość jego pieniązków przeznaczane jest na browarki i jego kochaną Justyne z którą jest w trójkacie z Szymonem.wszystko doprowadza mnie juz do szału! Nie zgadzam się jednak, że barankowi byk musi się poddać ponieważ to ja gram pierwsze skrzypce Odpowiedz Link Zgłoś
katamara1 Re: BYK - BARAN 26.02.06, 22:15 Ja znak BYK , mój kochany znak Baran. Jesteśmy ze sobą już ponad 14 lat. Kochamy się i uwielbiamy. Czasami chadzamy swoimi drogami,bo i musimy od siebie odpocząć,ale to nie na długo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baranica Re: BYK - BARAN IP: 212.* / *.cza.warszawa.supermedia.pl 28.02.06, 14:52 No dobrze moje panie byczyce, widze ze zwiazki pani-byk, pan-baran kwitna i maja sie dobrze. A jak to jest w odwrotnej konfiguracji? Ja jestem pani-baran on byk, jestesmy ze soba niesmawicie szczesliwi, te same temperamenty, co prawda moj byczek jest o wiele bardziej racjonalny ode mnie i czesto sprowadza mnie na ziemie, ale rozumiemy sie doskonale. A jak nam to rokuje na przyszlosc? Oby jak najlepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulaa Re: BYK - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.08, 22:04 Ja jestem pani baran a ... ja tak bardo kocham pana byka... tylko ze on mnie ... faktcznie zarywa... patrzy proto w oczy gdy z nim rozmawiam , czsami dość często patrzy w moją strone ... bardzo martwił sie gdy raz płakałam ... , mówił ze jestem kochana , a gdy wyjeżdrzał na wakacje ... mówił ze bezie tęsknił. My się kłócimy często i ciągle pzrepraszamy się nawzajem... czsami dosc po długiej przerwie... aale przepraszamy... czy jego to męczy ?... czy coś on czuje do mnie (dlatego chodź po długim czasie i tak pzreprasza) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: BYK - BARAN IP: 195.116.35.* 17.08.09, 17:15 Aktywne i ambitne Barany są dobrymi pracownikami. Jeśli jednak praca jest zbyt jednostajna lub nie ma nowych zadań do wykonania, szybko nudzą się i tracą zainteresowanie zawodowymi sprawami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniA Re: BYK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 14:08 ja jestem spod znaku byka a mój ukochony spod barana. jestesmy ze soba 3 lata i za rok planujemy ślub. Baaardzo sie kochamy mimo ze jestesmy oboje tak samo uparci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GRETCHEN Re: BYK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.06, 23:46 WSZYSTKO SIĘ ZGADZA .JA JESTEM ZODIAKALNYM BYKIEM,MÓJ MĄŻ NATOMIAST BARANEM : BEZ KOMPROMISU Z TYM CZŁOWIEKIEM SPOKOJNE ŻYCIE JEST NIEMOZLIWE.GDYBYM JA NIE USTĄPIŁA TO ... KATASTROFA POZDRAWIAM SERDECZNIE :GRETCHEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa BYK - BARAN -byczek IP: *.3.pl / *.3.pl 11.04.06, 11:57 my jestesmy trojkatem bermudzkim... Ja Byczyca On Baran i maly on Byk! Weekend to pole bitwy-mimo, ze wszyscy sie kochamy.A zwiazek Pana Barana z Pania Byk to dynamit.klotnie sa wloskie,jego chec dominacji ogromna a moja sila walki i upor konkretny.widze wiele minusow-glownie w dominacji na kazdym polu.Moj pAn Baran wszystko wie i potrafi najlepiej ja zas przezz upor nie znosze cudzej ingerencji... kochamy sie bardzo i jakos leci ale jest i bedzie ciezko!Licze na to ze ja ostygne a on zwolni tempo bo ten 3 nas wykonczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: BYK - BARAN -byczek IP: *.chello.pl 14.03.09, 21:37 czesć Ewa...świetną masz zatem mieszankę , aż Ci zazdroszcze takiej rodzinki ha ha i jeszcze malego byczka na dodatek. ja jestem byczkiem i właśnie spotkalam świetnego baranka...na razie jest potulny ale coś czuje że jak mnie tylko upoluje to zacznie pokazywać swoją prawdziwą naturę...w miłości ,,,,zapowiada się na prawdziwą eksplozję!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: BYK - BARAN IP: *.i-2000.net 09.05.06, 21:49 ja tez ze swoim chlopakiem rozumielismy sie zajebiscie na poczatku ale poczekaj jak bedziec 2lata dopiero zacznie wszytsko sie sprawdzac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariolka Re: BYK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.06, 12:19 u mnie jest inaczej ja jestem Bykiem i raczej należe do osob rozrzutnych dzis np kupilam sobie kolejne bluzeczki z kt jedna juz jest skazana na zachomikowanie jej w szafie :) moj maz baran trzyma oszczednosci szcypie sie ze wszystkim, mowi ze niczego nie potrzebuje :-/. Ciuchy z wielka przyjemnoscią kupuje mu sama - choc wcale nie sa niezbednym wydatkiem. On zbiera pieniadze i oszczedza jak ma byc jakiś planowany wiekszy wydatek. Wiec chyba nie do konca jest z ta rozrzutnoscia i oszczednoscią. W tym horoskopie tylko 1 jest prawda lubie wygody ale nie szcedze na nie pieniedzy nie tylko dla siebie ale i innych, a ze czynszu miesiac nie zaplace nie jest tragedia. Mam duzo znajomych ciagle latam po lesie z psem a maz - baran w domu. Oglada TV i marzeniem jego jest spedzic niedziele niepokojonym w domowych pieleszach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daria0018 Re: BYK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.06, 16:56 ja jestem bykiem moj facet baranem jestesmy ponad 2 lata i teraz dopiero widze w co sie wpakowalam.kochamy sie bardzo ale wiele nas rozni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: BYK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 10:39 Wszystko się zgadza!!!! Jakbym czytała o sobie i o moim mężu. Jesteśmy razem pięć lat mamy 3-letniego synka, początki były super z czasem kiedy zaczeliśmy żyć życiem codziennym zaczęły się kwasy.Ale dajemy radę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaga Re: BYK - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 15:35 Jestem baranem prawdziwie upartym jak baran.Co zamyślę to już chciała bym to wdrożyć.Mój mąż to byk,jest zrównoważony,mądry i kochany.Jesteśmy 35 lat po ślubie.Wychowaliśmy czworo wspaniałych dzieci.Największym naszym szczęściem jest to,że los nas ze sobą połączył. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beacia Re: BYK - BARAN IP: *.socal.res.rr.com 08.07.06, 05:55 Ja juz jestem ze swoim barankiem ponad 4 lata.Mamy pieknego synka. Ten horoskop to swieta prawda-baran to ogien(wielki pozar:)),a byk to ziemia.Kochamy sie bardzo i nie zamienila bym sie za zadne skarby.Barany uwazam bardzo dbaja o rodzine,choc pomysly czasem maja dla byka zbyt szalone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: BYK - BARAN IP: 82.160.4.* 20.07.06, 17:34 A ja jestem baran a on byk... wzeszlym tyg mnie zdradzil ;(;(;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten sam Re: BYK - BARAN IP: *.ksknet.pl 11.01.07, 22:00 Bo głupi był, to zdradził;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: BYK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 10:36 jestem z moim kotkiem juz przez rok i 3 miesiace planujemy sie pobrac:) dzieki temu co tu przeczytalam wiem juz co robic i jak o niego dbac:) dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minka BYK - BARAN IP: *.pro-internet.pl 11.09.06, 00:35 Hmmm, ja niestety nie dałam rady. Ja Byczek, on Baran, było między nami mnóstwo pasji i namiętności, byliśmy ze sobą 6 lat, rzeczywiście rozumieliśmy się bez słów, ale codzienne kłótnie i spory zabiły uczucie i sprawiły, że związek przemienił się w gehennę i codzienną walkę.Było dużo łez i wzajemnego krzywdzenia się, aż w końcu postanowiłam to zakończyć. Wszystko przez upór i brak kompromisowości:/ Życzę innym parom o tym układzie znaków więcej szczęścia! Ja znalazłam pocieszenie w ramionach Lwa, też zapowiada się ciekawie, choć mam nadzieję że nie tak burzliwie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania BYK - BARAN IP: *.chello.pl 18.10.06, 09:48 My jesteśmy już razem 5 lat i osiem miesięcy. To cudowny związek!!!! Nie wyobrażamy sobie życia oddzielnie. Kocham go nad życie i wierzymy, że mieliśmy ogromne szczęście, że właśnie na siebie trafiliśmy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochana :) BYK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.06, 18:06 Jestem z moim Miśkiem już od ponad miesiąca i jest nam wspaniale.Jego znak zodiaku to baran a mój byk :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byczek:D Re: BYK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 19:50 Właśnie!!Lepiej niż z panną i koziorożcem!! Ja też:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły BYK - BARAN IP: *.ksknet.pl 11.01.07, 21:39 A my się właśnie pokłóciliśmy. Ona była uparta, a ja gwałtowny. Nie wiem, czy to ma sens. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: BYK - BARAN IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 20:42 my własnie tez sie pokłócilismy ja jestem byk on baran.. :) ale ogólnie jest suuper:D a ta kłótnia to chyba tak żeby nie było nudno:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwijkaa BYK - BARAN IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.08, 00:14 ja byk on baran, jestesmy ze soba 4 lata, kochamy sie strasznie,ale ciagla walka czasem jest wykanczajaca. trzeba sie naprawde dotrzec. hmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbrandi Re: BYK - BARAN IP: *.162.wmc.com.pl 26.01.08, 12:58 Ja baran, mąż byk. wytrzymaliśmy już ze sobą 14lat, mamy 2 dzieci. Było ciężko, jest i zapewne nie będzie łatwo ale warto bo są też wspaniałe wspomnienia.Zgadzam się całkowicie z wątkiem wstępnym, cali my Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nala ehh.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.08, 07:31 Moich rodziców nie było stać na 'odrobinę tolerancji' i są w separacji. Jestem osobą młodą i ciężko mi z tym... Cała prawda o związku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baranica Re: baran i byk IP: 89.108.251.* 11.11.08, 23:37 ja jestem baranem- dokładnie tym z horoskopów:/ on jest bykiem... równiez tym opisywanym...jest piekielnie ciężko..nawet z panami baranami było mi łatwiej... ale kocham Go. mamy wiele rzeczy które nas łączą ( plany, ambicje, marzenia, gust, rozrywki) ale czasem się zastanawiam, czy jak tak dalej będzie o chce spędzic kolejnych n-lat w takiej walce:( eh te horoskopy..niby głupie a ile w nich prawdy z życia.. Odpowiedz Link Zgłoś