Gość: mycha IP: *.hh.swh.mhn.de / *.lrz-muenchen.de 10.07.05, 10:16 no nie zabardzo sie z tym wszytkim zgadzam. U nas jest zupelnie na odwrot. Tak jakby zamienic Barana na Rybe, a Rybe na Barana i juz sie bedzie wszystko zgadzalo :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: BARAN - RYBY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.07.05, 22:52 dokladnie :D u nas tak samo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aGUSIA Re: BARAN - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 08:09 JA SIE Z TYM ZGADZAM W 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niunia Re: BARAN - RYBY IP: 212.182.116.* 19.07.05, 20:26 hmm...u nas tez na odwrot ;) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: BARAN - RYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 08:47 u nas sie prawie rozleciało,moja ryba się okazała bardziej chałaśliwa niż baran.chyba straciła cierpliwość do pyskatego barana.barana wkurza ryba bo jak można mówić komuś ze nie rób tego nie rób tamtego ...jakie ty masz podejście do życia ! jak nie baba,,drugiego chlopa w związku nie mo.że być ,,(że niby ja mam chlopski charakter)...mam taki do cholery bo zawsze musiałam sobie radzić sama ,nikt mi niczego pod nos nie podsówał,pierścionek to obiecał ale nowy samochód ważniejszy się okazał .niech mi ktos napisze że jestem głupia !ze jak mozna facetowi dać prezęt za tysiąc ,(który słóży do pracy ,bo poprzedni przyząd był już niebezpoeczny dla zdrowiai i życia.) ale czy to może być wytłumaczeniem?.a tu pierścionka ni widu n słychu.moja rybka zmieniła się w rekina ludojada mimo że jak mówi dla nas to wszystko robi.oto krutka historia jak zdobrego niegdyś człowieka w krótkim czasie zmienić w potwora "( ale jak to kiedys powiedział jeden gość ;;lepiej jeść tort jeden dzień niż gó.. całe życie" koniec cytatu. cześć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: BARAN - RYBY IP: 83.9.30.* 06.12.05, 08:32 bardzo mi się podoba bo akurat u nas jest tak samo. idealny horoskop ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Re: BARAN - RYBY IP: *.KREDKA.ds.uni.wroc.pl 20.12.05, 22:37 zgadzam się z tym i to mnie własnie martwi,czy aby napewno to jest szczesliwy zwiazek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NEMO Re: BARAN - RYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 19:38 WITAM WSZYSTKICH.MOŻE ZĄDKO SIĘ ZDAŻA ABY PISAŁ FACET, ALE TYM RAZEM NAPISZE,NIEMA ZNACZENIA TO Z POD JAKIEGO ZNAKU SIĘ JEST, JA JESTEM RYBA A ŻONA BARAN, JEST NAM ZE SOBĄ BARDZO DOBRZE, JAK TYLKO JĄ ZOBACZYŁEM WIEDZIAŁEM ŻE TO TA, PO NIECAŁYCH TRZECH MIESIĄCACH ZGODZIŁA SIĘ WYJŚĆ ZA MNIE,MIŁOŚĆ TO JEST PODSTAWA UDANEGO ZWIĄZKU, A POD TYM SŁOWEM KRYJE SIĘ WSZYSTKO; ZROUMIENIE DLA POTRZEB PARTNERA,SZACUNEK, ZROZUMIENIE..... Odpowiedz Link Zgłoś
andrewnoni Re: BARAN - RYBY 07.05.06, 21:01 jak mozesz stokrotko to badz prawdziwa kobieta z intuicja i wrodzona czuloscia kobiety okazuj sie slaba i silna w zaleznosci od sytuacji nie podnos glosu cisza wygrasz z wojownikiem energicznym ciezkiego kalibru nie buntuj sie okazuj wyrozumienie a zwiazkiem sama pokierujesz i zwyciezysz niezwyciezonego barana on nienawidzi monotoni dlatego goracej sily woda nie zalejesz a wrecz przeciwnie rozpalisz w nim jeszcze wieksze zagtrozenie nie tylko dla ciebie i dla rodziny szanuj co masz w domu najwieksza energie tylko ja okielznaj dlaczego do ciebie pisze bo wybralas stokrotke symbol milosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciawa Re: BARAN - RYBY IP: *.reanet.lokalna / *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 20:40 u nas jest własnie tak jak tu przedstawiono, niesamowite, wszystko sie zgadza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafałek Re: BARAN - RYBY IP: *.pl 09.02.06, 20:54 też się z tym nie zgadzam ;P nie pozwolę przejąć inicjatywy dla Dziewczyny, bo to chłopak powinien dominować w łóżku ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: BARAN - RYBY IP: *.chello.pl 11.02.06, 08:31 U mnie jak na ten dzień się zgadza. Ja jako Baran dominuję, i jestem impulsywna, a on studzi moją nadpobudliwość, mówiąc krótko układ idealny bo jest harmonia, i wzajemne dopełnianie się... "regulacja" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexyaries kapryśne baranki lubia sie spierać:) IP: *.aster.pl 12.02.06, 19:21 barany są dominujące,są stanowcze,chcą rządzić... nie lubią jak ktoś sie z nimi nie zgadza.. ale nie lubią też jak ktoś od razu przyjmuje ich argumenty,jest uległy.. baran lubi sie spierać,wygrywać ,przekonywać kogoś do swoich racji.. nie lubi przyzawać racji,przepraszać,pokazywać słabości,często zna swoją wartość.. ale jest leniwy i lubi narzekać.. ryby są uległe..i to nie do końca moze sie podobać baranom.. dlatego ryby powinny czasem stawiać na swoim i byc bardziej twarde i nie zgadzać sie z każdym kaprysem barana... bo barany są kapryśne:)wiem bo ja jetsem baranem.i byłam w związku z rybą. zawsze było na moim.to było fajne.ale brakwalo mi tej potyczki.bo ja walk nie lubie.zazwyczaj omijam walki tzn wybieram inna droge.tak mi sie wydaje:) nie bede walczyała o chłopaka za wszelką cene...nawet jak go kocham..Głupie?? Straszliwa duma barana!!!heh moim zdaniem wzbudzanie zazdrości na barana nie dziala tylko denerwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan ryba Re: BARAN - RYBY IP: *.icpnet.pl 18.02.06, 12:18 sam nie wiem ja jestem ryba i praktycznie nic do mnie nie pasuje z jej cech :).musze przyznac jednak ze w horoskopie chinskim jestem malpa i moj harakter zgadza sie z nia w 99% wiec sam nie wiem czy wierzyc czy nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: BARAN - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 15:20 Mycha ma 100% racji z tym, że Barana należy zamienić na Rybe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ines Re: BARAN - RYBY IP: *.ekspres.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 09:28 ja jestem rybką i to ja zdominowałam mojego baranka ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
a.kozinski Re: BARAN - RYBY 05.05.06, 18:07 U mnie też.Raczej ryba jest tą dominującą w związku i dlatego konflikty są na porządku dziennym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BEATA Re: BARAN - RYBY IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.05.06, 16:21 BARANY NIE POTRAFIA DOCENIC POSWIECEN SA ZA BARDZO ROZBRYKANE TAKI JEST WLASNIE MOJ CHLOPAK ZPOD ZNAKU BARANA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: affy Re: BARAN - RYBY IP: *.vline.pl / *.65.rev.vline.pl 23.06.06, 20:27 Musze przyznać, ze w tym horoskopie sporo jest prawdy, rzekłabym, ze nawet bardzo dużo. Szkoda tylko, ze charakterami ryb i barana nie da sie tak łatwo manipulowac i proponowac inne podejście, bo zazwyczaj po jakims czasie i tak wraca wszystko do normy i ryby zostają rybami a baran baranem. Mimo to uwazam, ze rybom nie brakuje energii a baranom czułości i bez wiekszych zmian mogą sie dogadac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: BARAN - RYBY IP: 80.50.242.* 17.07.06, 18:40 zgadzam sie w pelni.zawarliscie cala prawde o moim baranku;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: BARAN - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.06, 22:40 moj facet jest rybka i rzeczywiscie to on zawsze lagodzi spiecia i dziala jak balsam na moje nerwy...faktem jest rowniez ze okazuje wiecej czulosci ja jestem twarda zawzieta i uparta..ale jak chce to postawi na swoim i to chyba dobrze ..mowi ze to on niby rzadzi bo ktos spodnie w zwiazku musi nosic ale tak naprawde mam twardszy charakterek od niego...mysle ze milosc przezwycieza drobe spiecia barankow i ryb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viktor Re: BARAN - RYBY IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 24.10.06, 06:56 Jestem facetem spod znaku ryb. Podobaja mi sie rozne wypowiedzi tutejszych kobiet baranow :) Wiec w odpisie powiem tak. Moze i niektore ryby sa uleglymi , moze to te ktorym to odpowiada . Ja sam lubie byc ulegly jesli mam na to ochote , jednak chcialbym poznac kobiete barana tej " dominujacej" ktorej bym nie sprzedal 2 razy zanim zdazy sie jej wydawac jaka ma nade mna przewage :))) Powodzenia barany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baranica Re: BARAN - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 22:21 Mój facet jest rybką i cały czas sie kłócimy. On buja w obłokach, jest nieodpowiedzialny, myśli nielogicznie, nieogarnięty, wiercipietek, towarzyski i lubiący wszystkich to wady, a zalety: czuły, opiekuńczy, umiejący okazać uczucia ale to tez wada bo nie tylko pozytywne jest impulsywny, nie panuje nad emocjamii jest zazdrośnikiem. A ja uparta, dąząca do celu, ambitna, romantyczna, spokojna, realistka, kochająca, oddana i wierna... I jak tu sie dogadać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olcia BARAN - RYBY IP: 83.168.96.* 23.03.07, 20:35 U nas ten horoskop całkowicie sie nie zgadza. Nie trafiona wróżba. Odpowiedz Link Zgłoś