Dodaj do ulubionych

RYBY - KOZIOROŻEC

IP: 194.146.128.* 11.07.05, 13:56
Potwierdzam, zgadza się !:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: fish Re: RYBY - KOZIOROŻEC IP: *.system / *.system-net.pl 14.07.05, 21:57
      bullshit.....chyba ze trafilem na zepsutego koziorozca:/
    • Gość: Peper21 Re: RYBY - KOZIOROŻEC IP: *.ikam.pl / 81.210.117.* 23.07.05, 10:18
      mam nadzieje że to prawda
      • Gość: ela Re: RYBY - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.05, 17:12
        wszystko to stek bzdur.zyje w zwiazku z koziorozcem nascie juz lat,ale wszystko
        byłoby ok gdyby nie byl taki uparty.u mnie absolutnie sie nie zgadza.i mysle ze
        nie ma to zadnego znaczenia jakie znaki ze soba zyja!liczy sie charakter
        czlowieka.a nie zadne tam znaki zodiaku!
        • Gość: gosc portalu Re: RYBY - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 00:00
          podobno istotny jest jeszcze ascendent, ktory moze dorzucic do puli cechy innego
          znaku :>
    • Gość: pani Koza Re: RYBY - KOZIOROŻEC IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.08.05, 01:00
      Jeszcze się nie pobraliśmy, ale znamy się już 4 lata i zgadzają się cechy. Może
      już za rok będę mogła nazwać mojego pana Rybę mężem, bardzo bym tego chciała.
    • Gość: Karolowy Pabloski RYBY - KOZIOROŻEC IP: 5.2.* / *.server.ntli.net 28.08.05, 02:09
      Ha... Bardzo bym sobie tego zyczyl, gdyz nie mam tego koziorozca choc jest
      upatszony. Zobaczymy jak bedzie w przyszlosci. Pozdrawiam zakochanych !!
    • Gość: Adamus Re: RYBY - KOZIOROŻEC IP: *.jeleniag.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.05, 12:20
      Moja dziewczyna jest rybką. Nasz związek jest bardzo dobry, a sex sprawia nam
      wiele radości i przyjemności. Wielu ludzi mówi że te znaki nie pasują do
      siebie... bzdura!!!
      • Gość: anna Re: RYBY - KOZIOROŻEC IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 22.11.05, 23:21
        uwazam to za prawde.kozorozec ma cechy prawdziwego
        mezczyzny-stanowczy,konsekwentny,opiekunczt,zaradny,szkoda tylko,ze taki uparty.
        • Gość: ryba Re: RYBY - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 21:28
          moze i opiekunczy ale jakos tego nie okazuje:(
      • Gość: Gosia rybka Koziorożec IP: *.tkdami.net 04.04.07, 11:47
        A z jakiego miasta Pan pochodzi? nie jest Pan czasem Nauczcielem w-f? Bo znam
        jednego Pana Adamusa spod Koziorożca, ale nie napiszę z jakiego miasta.
    • Gość: Rybcia RYBY + KOZIOROŻEC = SZCZĘŚLIWE MAŁŻEŃSTWO IP: *.mcon.pl 05.01.06, 17:56
      Zgadza się w 100%. Od roku i pięciu miesięcy jestem szczęśliwą żoną Koziorożca
      i nie oddałabym go za żadne skarby świata. Z innymi znakami tak wspaniale mi
      się nigdy nie układało, dlatego z pelną odpowiedzialnością polecam Koziorożce
      drogie Rybki:-)
      • Gość: rybka77 Re: RYBY + KOZIOROŻEC = SZCZĘŚLIWE MAŁŻEŃSTWO IP: *.catv.net.pl 07.02.06, 11:09
        A ja jestem 6 lat po slubie i jestem bardzo szczesliwa z moim Mężem koziorozcem,
        im bardziej go znam tym bardziej zafascynowana jestem tym znakiem no moze poza
        uporem ale wlasnie dzieku temu uprowi który raczej w tym znaku jest pozytywna
        cecha Mój Mąż zawsze osiaga swoj cel. Ja jako ryba mam zapal i na tym czesto sie
        konczylo odkad jestem jestesmy razem czyli 10 lat pracuje nad soba i juz nie
        poddaje sie tak szybko jak to bywało kiedys. A ja za to zaszczepilam w nim taka
        pomyslowosc i szalenczosc.
        Bardzo bym chciala miec dzieci z tego znaku
    • Gość: pan ryba Re: IP: *.skok-stef.com.pl 14.06.06, 15:31
      Nigdy w zyciu. Wlasnie sie rozstalem z Koziorozcem. Diametralnie inne
      charaktery,upodobania i priorytety.
    • Gość: jaaaaa18 para IP: *.elpos.net 02.11.06, 15:36
      no to fakt hihi ....ale nie zaleznie od tego co tu jest napisane mi i tak bardzo
      dobrze uklada sie w zwiazku :D
    • Gość: tomek11 jasne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 12:54
      jasne ,ze sie zgadza!!
    • Gość: grzes-ryba ryby-koziorozec IP: *.adsl.alicedsl.de 04.11.07, 16:43
      taki zwiazek to spelnienie dla oby dwojga, oby jak najwiecej takich
      zwiazkow

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka