Gość: mii IP: *.localdomain / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.05, 14:01 bardzo dobry tekst i horoskop naprawde Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: j:) Re: RYBY - RAK IP: *.gessel.com.pl / 217.153.172.* 11.07.05, 19:15 sprawdza się w 200% :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybka Re: RYBY - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:46 Zgadzam się całkowicie ... poznałam pewnego RAKA, znajomość trwa 7 miesięcy i nie było żadnej sprzeczki, żadnego podniesienia głosu, porozumiewamy się bez słów, spokój, sielanka :) podobieństwo jakich mało ... jest baśniowo i mnie to jak najbardziej odpowiada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Euforia Ryby - Rak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 10:17 Nie sądze,żeby się sprawdzał,ale ... ponieważ sprawy seksualne są dla nas ważne i nie lubimy spokoju;) Odpowiedz Link Zgłoś
mzforum Re: Ryby - Rak 17.04.07, 16:23 masz racje ryby maja zero temperamentu juz sie mecze ładnych pare lat u juz nie mogę zero namietnosci ambicji wyobrazni snieta ryba i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
lami Re: RYBY - RAK 14.07.05, 14:08 też mi się podoba,tym bardziej że właśnie spotkałam pewną "rybkę" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tri Re: RYBY - RAK IP: *.in / *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:00 e tam... ja próbowałam z dwoma raczkami i nic.w ogóle sie nie dogaduje ze skorupiakami- facetami. za to przyjaciółka-raczek jest niezastąpiona. pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalka. Re: RYBY - RAK IP: 83.243.36.* 14.03.06, 14:07 Ja jestem Rybka a moj narzeczony Raczkeim, jest cudownie nic wiecej pisac nie trzeba to moj ideal, we wrzesniu ślub :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abraxa Re: RYBY - RAK IP: 80.51.228.* 20.07.05, 18:44 macie absolutna rację :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: RYBY - RAK IP: *.e-wro.net.pl 23.04.07, 19:23 też sie z tym zgodzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: RYBY - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.05, 20:04 ja z rakiem wytrzymalam 2 m-ce. mój facet weekendy chciał spedzac w ciszy i spokoju a ja na hucznych imprezach, do tego był strasznie uparty i skąpy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: RYBY - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.05, 08:51 gadzam sie z lola ja byłam ze swoja rybkątez 2 miesiace i tez sie ods roznilismy, nie wiem tylko czym jestes lola ja rakiem i o ja na imprezy a ryba w domu ,ja zawriowane pomysly rybka sie obuzała, rybka ułożona a rak strasznie zakręcony......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TO_RyBA_CZ Re: RYBY - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 19:25 a ja jestem rybai tez lubie domowe zacisze, ale czasem mam aka szajbke ze szkoda slow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: RYBY - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 15:28 Ja jestem rybą, mój mąż był Rakiem, podkreślę był. Ten związek może i ma sens, ale nie jeśli we dwoje są zbyt wrażliwi,a jeśli chodzi o sex to nie zgodzę się, ryba ma wielkie potrzeby, a rak jest raczej hmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: RYBY - RAK IP: *.240.81.adsl.skynet.be 25.08.05, 00:54 a ja mialem 2 raczki w zyciu, teraz blizniaka juz 9 lat no trudno....bywa Odpowiedz Link Zgłoś
bamboha Re: RYBY - RAK 25.08.05, 12:12 a ja wam powiem tak choć pewnie się powtórzę: jestem panią rak, związałam się z panem rybką i jeszcze kilkadziesiąt lat temu byłby to mezalians bo ja : kończę studia, znam języki mam szerokie zainteresowania, a on: skończył zawodówkę, jego zainteresowania kończą się na tym co by tu zjeść hihihi. ale to jest najwspanialszy człowiek na świecie, teoretycznie w ogóle do siebie nie pasujemy a jednak to jest właśnie moja druga połówka, jednym słowem: rak i ryby = strzał w 10!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: RYBY - RAK IP: *.asta-net.com.pl 26.08.05, 23:41 ja jestem z rakie mjuż 5 lat, myślę ,żę to był jeden z lepszych wyborów!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też rybka Re: RYBY - RAK IP: 193.111.144.* 03.11.06, 14:56 a ja 30 lat! To był dobry wybór! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @nioł Re: RYBY - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 15:55 A my tak razem od 14 lat i już....Początki nie były łatwe, ale to jest kwestia porozumienia się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angel Re: RYBY - RAK IP: *.stargard.mm.pl 02.02.06, 18:31 Kika zakochalem sie w Tobie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba i rak @ Re: RYBY - RAK IP: *.wlb.vectranet.pl / *.unregistered.net.telenergo.pl 10.09.05, 21:13 to prawda świeta rak i ryba to wspanialy zwiazek cial i dusz jestesmy jak 2 polowki pomaranczy nie prawda ze seks nie jest wazny jest wspanialy jak nigdy i znikim pozdrawiamy rak i ryba Odpowiedz Link Zgłoś
joan1984 Re: RYBY - RAK 12.09.05, 19:37 Zgadzam się z tym horoskopem rak i ryba pasują do siebie w 100%.Ja mam przyjaciela rybkę gdyby nie to że mieszkamy prawie 200km od siebie pewnie bylibyśmy razem:(. Odpowiedz Link Zgłoś
eszarska Re: RYBY - RAK 11.11.05, 20:46 Jestem rybką, przewijają sie koło mnie dwaj raki, z jednym prowadzałam się kiedyś, nie wyszedł nam związek, nie miał tyle odwagi aby coś poważnego postanowić, ale wciąż do siebie wracamy, jakieś przyciąganie duchowe chyba, a z drugim prowadzałam się trzy lata, niby odważniejszy od poprzedniego, ale nie doprowadził do końca swoich postanowień. Z pierwszym nie dało sie kłócić, a z drugim bardzo często mieliśmy konflikty, raniliśmy się, więc uważam, że to jest trudny związek, bo oba te znaki choć podobne, są wrażliwe, aż nadwrażliwe i łatwo mogą się nawet w obronie własnej zranić. Ale fakt jest faktem, że oba znaki posiadają dużo fantazji w sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raczek Re: RYBY - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 16:47 kompletna pomyłka.toksyczny układ, najgorszy jaki mialam ...pan ryba fujjj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: RYBY - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.05, 22:32 zwiazek ryba - rak okropność.Nie nazawsze.Jestem tego przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: RYBY - RAK IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 03.01.06, 17:33 To nie prawda, że dla ryb seks jest nieważny, a co do takich związków, no cóż może niedługo będę miała okazję się przekonać, mam na oku pewnego raka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikiszo Re: RYBY - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:25 tea opinia na temat zwiazku ryby z rakiem jest a mojm przykladzie calkowicie trafna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: RYBY - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 18:58 a nie prawda wcale sie nie zgadza ja i moj rak jestesmy zupelnie rozni i inaczej okazyjemy uczucia troszke potrwalo zanim sie do tego przyzwyczajlam ale i tak go kocham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub - Rak Re: RYBY - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 12:53 Potwierdzam w 90 %. Sprawy erotyki może nie są najważniejsze ale dla mnie jednak ważne :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIKA Re: RYBY - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 20:15 Jedno wielkie kłamstwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: RYBY - RAK-Lena IP: *.zgora.dialog.net.pl 11.04.06, 12:53 Znaki zodiaku dają ludziom cechy konstytutywne, więc wiele cech wspólnych dla danego zanku.Jednak wrózby, hoproskopy ogólne dla poszczególnych znaków nie zawsze sprawdzają się indywidualnie z uwagi na to, że każdy z nas przychodzi na śwait w innym momencie, a uklad planetarny się zmienia z każdą chwila i powoduje to, że każdego droga Zycia jest inna.To, że ktoś jest Rakiem albo Rybami nie znaczy, że bedzie żył w harmonii. Przecież oprócz cech, ktore przynosimy na śwait są jeszcze warunki zycia w jakich się wychowujemy i dlatego każdy jest inny.Każdy posiada inne wartości,inną religię, inne zasady maoralne oraz kulturę.Co by było, gdyby każdy Rak był typowym Rakiem? byłoby nudno-:).Ja tam kocham swojego Raczka, chociaż jest facetem niedostepnym emocjonalnie,nie umie prawić czulych słowek, boi się zranienia, ale jest czuły w gestach, troskliwy, opiekuńczy,wyrozumialy i przede wszystkim potrafi iśc na kompromis.I za to go kocham! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: RYBY - RAK IP: 217.153.80.* 11.04.06, 13:16 ryba z rakiem w żadnym stopniu do siebie nie pasują wręcz przeciwnie! Kto takie głupoty wymysla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALA Re: RYBY - RAK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.06, 21:50 To wielkie nieporozumienie nie sprawdziło się100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukasz_koyot Re: RYBY - RAK IP: *.adsl.inetia.pl 22.05.06, 13:09 naprawde to co opisujesz w tym choroskopie to wszystko pasuje do mnie i mojej dziewczyny .bardzo dobrze przepowiadasz choroskop pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: RYBY - RAK IP: 213.77.100.* 08.06.06, 09:11 Ten horoskop bardzo mi się podoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam RYBY - RAK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 11:58 narazie sie sprawdza i mam nadzieje ze tak zostanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka RYBY - RAK IP: *.tktelekom.pl 11.12.06, 19:30 ja jestem rak a On ryby:D tak jak piszecie, dokladnie :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zagubiona RYBY - RAK IP: 83.18.131.* 23.12.06, 17:45 ten horoskop na prawde namieszał mi w głowie-potwierdził to co myslałam ale teraz to juz sama nie wiem co robic, ryby-panna nie pasuja do siebie a jestem juz 6 lat z panną-czuje się dokładnie tak jak w opisie relacji ryba-panna, a z rakiem to cos niezwykłego, znam jedengo cudowanego raczka i co z tego??!! nie mam wyjscia jak tylko nadal czuc sie przytłoczona i zgaszona przez panne ;0( Odpowiedz Link Zgłoś