Dodaj do ulubionych

PANNA - KOZIOROŻEC

IP: *.c156.petrotel.pl 11.07.05, 20:49
miki
Obserwuj wątek
    • Gość: Robin Re: PANNA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 21:52
      Nie zgadzam sie. wszystkie moje zwiazki z koziorozcami byly wielka pomylka
      natomiast z waga swietnie sie dogaduje
      NIEPRAWDA ze panny sa ozieble w lozku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: JaPanna Re: PANNA - KOZIOROŻEC IP: *.radiozet.com.pl / *.radiozet.pl 10.01.06, 15:43
        Ja również się nie zgadzam.
        Z moim eks bylismy wlasnie w takiej konfiguracji. On koziorozec ja panna. Oboje
        mielismy rozne podejscie do zycia, ja duchowe on materilane, inne poczucie
        wartosci i znaczenia bycia razem.
      • Gość: ania hahha waga da pannie popalić. IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 10.05.06, 14:56
        Jestem panna a mój maż koziolkiem i moze nas zwiazek nie jest "szalony" ale
        nie zamienilabym koziolka na inny znak : bezpieczenstwo, przyjazn, wsparcie,
        adoracje daje tylko KOZIOROZEC.

Waga- jest efektowna ale trzeba miec oczy i uszy dookolo glowy.
    • Gość: Andrzej Re: PANNA - KOZIOROŻEC IP: *.bialosliwie.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 19:25
      Znam moją Pannę od 42 lat w tym 39 lat jestesmy małżeństwem. Teraz, gdy mineły
      wichry namietnosci, nie zamieniłbym mojej małżonki - Panny na nikogo.
    • Gość: Panna Re: PANNA - KOZIOROŻEC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 01:56
      Jestem z koziorozcem 2 lata i mam zamiar byc z nim jeszcze bardzo dlugo.
      Swietnie do siebie pasujemy, dogadujemy sie. Mimo roznych sprzeczek ktore
      wystepuja w kazdym zwiazku nasz zwiazek dalej trwa i pewnie bedzie trwal
      jeszcze "x" lat. Moge powiedziec tylko jedno. Z obserwacji na swoim przykladzie
      stwierdzam ze Panna i Koziorozec pasuja do siebie i moga razem tworzyc
      wspanialy, dlugi zwiazek! :)
    • lilarose Re: PANNA - KOZIOROŻEC 21.07.05, 10:54
      Moja mama to panna, tata koziorożec i choć nie ma miedzy nimi jakichs
      płomiennych zawirowań ic zasem się kłócą, ogólnie się lubią i dobrze razem
      funkcjonuja juz 26 lat.
    • Gość: anula Re: PANNA - KOZIOROŻEC IP: 87.204.32.* 22.11.05, 18:06
      nie wierzmy horoskopom,każdy może wymyślać różne bzdury.liczy się jakim kto
      jest człowiekiem.i tyle!!!!!!!!!!
    • Gość: Quinn Re: PANNA - KOZIOROŻEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 14:33
      Coś musi jednak być w horoskopać, gdyż dosyć często się sprawdzają. Jestem w
      bardzo udanym, pełnym miłości związku z koziorożcem. Niedawno się zaręczyliśmy.
      Wszyscy znajomi nam mówią że do siebie pasujemy.
    • Gość: este Re: PANNA - KOZIOROŻEC IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.01.06, 12:18
      zyje sobie z moja meska panna juz ponad rok - niewiele w skali ludzkosci, ale
      wystarczajaco dlugo by poznac zarys charakteru partnera. jesli chodzi o
      planowanie domu i przyszlosci - calkowicie zgadzam sie z napisanymi slowami,
      pod tym wzgledem nasze charaktery ida wiernie ta sama sciezka. niestety nie
      moge sie zgodzic ze slowami dotyczacymi krytucyzmu - jakby na to nie patrzec,
      to ja jestem w tym zwiazku nieco choleryczna, napelniona sceptycznym
      krytycyzmem czescia, natomiast moja panna spokojnie i wyrozumiale dazy do
      dyplomatycznych rozwiazan.. moze to kwestia plci, a nie zoodiaku ;P..
      • kurczak1 Re: panna - koziołek 13.06.06, 08:53
        MMMmm, ja lubię koziorożce, wiele ich biega po moim życiorysie , nie tylko jako
        partner. Nie przywiązuję wagi do znaków zodiaku, ale tak się jakoś sklada, ze
        to koziołki mnie fascynują. Mam też sympatie strzleckie i wagowe. A mój
        ostatni "nabytek" sprzed roku to rewelacyjny koziołek.

Panny lubią seks, a zwłaszcza dobry seks
        • Gość: ceper123@op.pl Re: panna - koziołek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.08, 16:33
          Panny lubią seks, a zwłaszcza dobry seks ????

23 lata po ślubie i.............. jeszcze ani raz nie wyszła z zapytaniem - masz
          ochotę na bara bara ! to zawsze ja jestem tym , który wychodzi z tym zapytaniem,
          taaaak bo inaczej śpi, głowa boli itp. itd. !!
          czy mama jakąś "wybrakowaną pannę ???!!!
    • Gość: martunia PANNA - KO IP: *.mynow.co.uk 02.07.06, 18:10
      chcialabym zeby tak bylo ale nie wszystkie horoskopy sie spelniaja, ja znam
      kozorozca a jakos mie mozemy dojsc do porozumienia
    • Gość: kasia panna-koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 09:16
      heh niw wierze w takie rzeczy bo bylam z koziorożcem do ktorego podobno panna
      pasuje i co zwiazek sie rozpadl.... a teraz jestem z waga do ktorej rzekomo nie
      pasuje i jest nam zaje....:)
      • Gość: panienka Re: panna-koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 10:59
        hmm coś w tym jest, bo dwóch poprzednich facetow ktorzy za mna biegali to
        koziorożce, poprzedni partner zahaczał prawie o koziorozca, a teraz mam
        kolejnego na oku...koziorozca takze:)
        ale nie do konca zgadza sie opis znaku w moim przypadku,wiec nie wiem czy te
        zwiazki maja u mnie racje bytu. Jak na panne jestem troche postrzelona,nie do
        konca konserwatywna i spokojna,a dokola mnie panuje chaos i bywa ze balagan:>>
        Ale mam nadzieje ze sie uda...ktos wie jakie są sposoby na mezczyzn spod
        koziorozca??:>>
        • Gość: kozio Re: panna-koziorożec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.07, 13:51
          nie ma udokumentowanych spsobów na koziorożca. Jesteśmy uparci i nie zmieniamy
          zdania prawie wcale. Nie masz odpowiedniego dla niego wyglądu, nie masz szans.
    • Gość: pannica PANNA - KOZIO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.07, 12:33
      bzdura!!! Miałam dwa "podejścia" do koziorożca.... Porażka... Po jednym
      leczyłam się prawie przez rok... Z drugim się tylko kumplujemy, ale to chyba
      tylko dlatego że zakończyliśmy flircik zanim wydarzyło się coś
      poważniejszego.... Inaczej też nie wyszłoby z tego nic dobrego...
    • Gość: sophiess70 Panna-Koziorozec IP: 190.10.5.* 07.05.07, 06:44
      Mysle ze cos w tym jest...jestem PANNA a on KOZIOROZCEM i jestesmy idealna
      horoskopowa para!
    • Gość: Artus i Asia pannna- koziorozec IP: *.nni.pl 18.09.07, 00:10
      Cudowne połączenie.......kochamy
      sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Pann Re: pannna- koziorozec IP: *.81-241-81.adsl-dyn.isp.belgacom.be 18.07.08, 17:52
        Wlasnie po 5 latach, z dzieckiem, rozwodze sie z Koziorozcem. Nie wierzcie w
        horoskopy tego typu. Zeby dokladnie okreslic typ, trzeba wyliczyc ascendent...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka