Dodaj do ulubionych

BYK - RYBY

IP: 212.182.117.* 12.07.05, 07:55
akurat;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Fija Strzał w 10-tkę IP: *.chello.pl 23.08.05, 10:09
      Idealnie się zgadza!
    • Gość: dr. byk Re: BYK - RYBY IP: *.insite.pl 27.08.05, 15:42
      spokoj i zrownowazenie ryb? jeeezu, skad ta bzdura?
      • Gość: Apik Re: BYK - RYBY IP: *.rzeszow.mm.pl 02.02.06, 13:51
        No właśnie też się zastanawiam
      • Gość: Mi-Ki Re: BYK - RYBY IP: *.chello.pl 29.08.06, 17:51
        No jak to? Przecież to fakt, "siła spokoju" (choć wewnątrz wulkan).
        Wszystko się zgadza jeśli chodzi o relacje B-R, jest... idealnie!
    • Gość: jennifer lopez Re: BYK - RYBY IP: *.chello.pl 30.08.05, 19:23
      w wszystkich horoskopach stanowimy dobrą pare :-)
    • Gość: Motylek Re: BYK - RYBY IP: *.complex / *.internetdsl.tpnet.pl 19.09.05, 12:18
      oczywiście ze to prawda:):):) byki i ryby twożą najlepsze pary pod sloncem ;)
      • Gość: Aga Re: BYK - RYBY IP: *.acn.waw.pl 30.10.05, 02:30
        Taaa... jaaasneeee... z moja Rybą byłam 4 lata i rozpadlo sie wszytsko, bo
        kompletnie do siebie nie pasowaliśmy. On ciagle gadał co zrobi jak wygra w
        totolotka, a ja pracowałam i zarabiałam kasę za która chodziliśmy do kina i do
        pubu. Ja snułam plany na wakacje a on do ostatniej chwili nie wiedział co bedzie
        robił danego dnia. Nasz związek był nudny jak flaki z olejem, ciagle tylko tv i
        leżenie w łózku. Nie wiem ile czasu mozna kogos ciagnąć za soba i czekać aż on
        przejmie inicjatywę.

To bzdura, że kobieta Byk i facet Ryba to udana para. Ja nie mam zamiaru być
        mamusią dorosłego faceta do konca życia. Też chcę by sie mną ktos zajął i żebym
        przestała być taka do przodu tylko odpoczeła nieco w czyiś ramionach.

Od teraz omijam Ryby szerokim łukiem.
        • Gość: szemi Re: BYK - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.06, 19:59
          W 100 proc. prawda!!!!Zgadzam sie z toba:)-Wiem cos o tym
    • Gość: Towarzyszka Re: BYK - RYBY IP: 213.17.168.* 10.11.05, 22:53
      ustepliwe-ryby ,byk-dominujacy...smieszne! i co ryba ma niby cale zycie mu
      ustepowac!?
    • kocia1 Re: BYK - RYBY 14.12.05, 09:22
      W naszym przypadku horoskop zgadza się całkowicie.
      W dodatku moja Rybka jest wspaniałym ojcem.
    • pussydols Re: BYK - RYBY 16.12.05, 00:16
      jestem bykiem on jest ryba,jestesmy jakby dwoma polowkami jablka uzupelniamy
      sie calkowicie ,te same zamilowania.Mysle jednak ze to nie jest tak do konca
      ,bo moj facet byl w zwiazku z inna byczyca i praktycznie nie bylo nic wspolnego
      a ona byla zimna i nie potrafila dac uczuc na ktore ryby bardzo licza.To chyba
      zalezy od dekady no i....od ludzi
    • Gość: Giulietka Re: BYK - RYBY IP: *.org / *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.05, 08:21
      Rzeczywiście coś w tym jest-jak dzieci i rodzina dla byka to tylko z Rybką:);)
      ale z tym spokojem ryb to mocno przesadzone!!;)
    • Gość: netka Re: BYK - RYBY IP: *.pl / 80.50.77.* 30.12.05, 11:57
      Ta wróżba naprawde działa. Ja jestem bykiem-domowym,ciepły,ale dominującym, a
      mój mąż ryba - jest kochany, rodzinny, ale ustępuje mi wtedy, gdy uzna to za
      punkt swojej męskiej ambicji; tak więc kompromis w naszym małżeństwie polega na
      mojj dominacji i ustępliwości męża. Bardzo sie kochamy i tworzymy naprawdę
      udany partnerski związek, oparty na miłości i zaufaniu.Pozdrawiam wszystkie
      pary.
    • Gość: Ćma Re: BYK - RYBY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.06, 17:47
      a ja wierzę że to może być prawda... no w jakiejś części przynajmniej napewno!
      Zapowiada się interesująco :)) , zobaczymy.....
    • Gość: ANUSIA Re: BYK - RYBY IP: *.chello.pl 12.01.06, 20:41
      tak a jak bykiem jest kobieta to wynika z tego ze mezczyzna ryba ma sie czuc
      bezpiecznie a nie powinno byc czasem calkiem odwrotnie
    • Gość: MAJA Re: BYK - RYBY IP: *.ranizow.sdi.tpnet.pl 22.02.06, 15:20
      MYŚĘ ŻE HOROSKOP SWOJĄ DROGĄ A ŻYCIE JEST ŻYCIEM WIĘC W PEWNYCH SPRAWACH
      WYSTĄPI ZGODNOŚĆ ALE TEŻ NIEWYKLUCZONE SĄ KŁÓTNIE. JA AKURAT JESTEM BYCZKIEM A
      MÓJ FACET RYBECZKĄ I NARAZIE JEST DOBRZE
    • Gość: aneri Re: BYK - RYBY IP: *.netis.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.06, 11:09
      byk -kobieta-rybka -mężczyzna jestem z moją rybką już 25 lat i wszystko sie zgadza
      • Gość: Laluś Re: BYK - RYBY IP: *.12e.piotrkow.pilicka.pl 31.03.06, 11:30
        u nas to ja jestem Rybką a Byczkiem jest on ale po 3 latach związku musze
        powiedzieć ze...no chyba lepiej nie było nigdy u mnie.na poczatku były mega-
        starcia bo ja jestem baaardzo dominującą Rybką (numerologiczna Jedynka)ale
        teraz jest ok. a szczegolnie ciesze sie z planów na przyszłość z moim Byczkiem:)
        pozdrawiam wszytskie Rybkowo-Byczkowe pary.
    • Gość: Olka Re: BYK - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 17:19
      moim najlepszym przyjacielem jest facet ryba, jeszcze nigdy z nikim nie
      dogadywałam się tak cudownie, jest nam razem dobrze i szczerze mówiąc to móglby
      być moim mężem i ojcem moich dzieci,...cos w tym jest.....
      • Gość: ja Re: BYK - RYBY IP: *.tirol.surfer.at 25.04.06, 11:59
        to naprawde dobrana kombinacja choc na szczesnie moje Rybki nie sa ustepliwe bo
        inaczej byloby nudno... ale co do reszty to sie zgadza :)
    • Gość: lola Re: BYK - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 10:10
      oj, oby tak było naprawde!!!:)))
    • Gość: andzia BYK - RYBY IP: *.trustnet.pl 18.08.06, 19:20
      nie zgadzam sie z tym wogole kompletna bzdura....kto to napisal?
    • Gość: happy:) BYK - RYBY IP: 212.244.155.* 02.11.06, 18:55
      tak to prawda o mysle ze tak bedzie bo zmierza w dobrym kierunku
    • Gość: nieznajoma BYK - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 19:00
      po czesci to prawda :-)
    • Gość: x BYK - RYBY IP: *.chello.pl 08.05.07, 01:45
      bylam w zwiazku z ryba od 6 lat - od prawie roku jestem po slubie - wszystko sie
      zalamalo - nie mieszkamy juz razem i nie bedziemy razem
    • Gość: ewa BYK - RYBY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 07:35
      idealnie to co przeczytalam odnosi sie do mojego zwiazku ja jestem bykiem a moj
      maz ryba ,jstesmy malzenstwem od 26 lat a znamy sie juz 31 lat,przez moment
      wydawalo mi sie jakby to bylo dokladnie napisane o nas. Mozna powiedziec ze 99%
      odnosi sie to do nas,kiedys nie wierzylam w horoskopy ale od 2 lat przewaznie
      to co pisza sprawdza sie w moim zyciu i jak tu nie wierzyc w przeznaczenie czy
      w uklad gwiazd,zawsze tez czytam horoskopy moich dzieci i tez czesto sie
      sprawdzaja.
    • agrentowy4321 Re: BYK - RYBY 07.03.23, 14:26
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: BYK - RYBY 28.04.23, 05:12
      Jestem oszołomiona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka