Dodaj do ulubionych

powariowaliscie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 10:03
ludzie czy wy powariowaliscie z tymi znakami zodiakow?? wy naprawde w to
wierzycie przeciez to idiotyzm, kierowac sie czyms takim. zasmiecacie cale
forum tymi pie..mi
Obserwuj wątek
    • Gość: Jagoda Re: powariowaliscie IP: *.aster.pl 17.07.05, 10:08
      Popieram. Udany związek zależy od osobowości ludzi a nie od jakichś tam znaków
      zodiaku.
      • Gość: przechodziłam Re: powariowaliscie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 11:13
        Widzę,że przede mną wypowiedziały się bliźniaki:),najbardziej racjonalny znak
        zodiaku.

Ja też nie wierzę w horoskopy i wszystko się zgadza,bo my skorpiony nie wierzymy
        w horoskopy:)
        • Gość: asia Re: powariowaliscie IP: *.elpos.net / *.elpos.net 17.07.05, 12:03
          To dlaczego wiele osob pisze ze te info psychologiczne sie zgadza???
          • llukiz no właśnie 17.07.05, 22:58
            jeszcze trochę pomyślunku i wpadnie się dla czego. Te wszystki horoskopy są
            pisane w ten sposób by pasowały zawsze dla każdego...
            A zresztą jak ktoś jest na poziomie to sam się zorientuje, a jak ktoś idota to i
            tak się nic nie poradzi... Przestanie wierzyć w horoskopy to znaczenie wierzyć w
            inne bzdury
    • Gość: Asia Re: Zodiak IP: *.chello.pl 17.07.05, 12:58
      Zodiak pokazuje ogólny zarys osobowości człowieka.Pokazuje gdzie było słońce w
      dniu naszych urodzin. W trakcie naszego życia niektóre nasze cechy umacniają
      się, niektóre giną bezpowrotnie. Jest też tak, że nabywamy zupełnie nowe cechy.
      Dlatego "gazetowe" horoskopy nie mają żadnego znaczenia. Bo przecież ludzkość
      nie można podzielić równo na 12 znaków tylko! Pomyślcie sami. To niemożliwe.
      Byk bykowi nierówny, tak samo skorpion, skorpionowi. Tylko dobry astrolog może
      w miarę dokładnie określić ( na podstawie daty urodzenia, godziny urodzenia(!)
      i miejsca urodzenia horoskop dla konkretnej osoby). Tu na forum patrz -
      Anahella, którą pozdrawiam przy okazji :-)
    • agrentowy4321 Re: powariowaliscie 07.03.23, 13:40
      Trzeba uwzględnić różne opinie
    • irona.sonata Re: powariowaliscie 28.04.23, 04:26
      To nurtujące

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka