Dodaj do ulubionych

wrozka_Warszawa

21.07.05, 23:53
Szukam dobrej i sprawdzonej wrozki w Warszawie. Jesli mozecie kogos polecic to
bede bardzo wdzieczna. Prosze przesylac info na maila. Pozdrawiam, kleo.
Obserwuj wątek
    • kenaz1 Re: wrozka_Warszawa 31.07.05, 21:00
      Polecam wrozke ze strony www.wrozka.net,
      ma przystępne ceny w porównaniu z innymi
      i wszystko się sprawdziło
      • piotr1401 Re: wrozka_Warszawa 31.07.05, 21:05
        kenaz1 napisała:

> Polecam wrozke ze strony www.wrozka.net,
        > ma przystępne ceny w porównaniu z innymi
        > i wszystko się sprawdziło

facet, koniunkture nabijasz??????????
        skończ z tymi pierdołami !
    • Gość: kleo Re: wrozka_Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 12:11
      No wlasnie widac, jak to jest z tymi wrozkami. Nikt nie potrafi prztoczyc, choc
      jednego nazwiska dobrej i sprawdzonej wrozki, oprocz wrozek, ktore same sie tu
      zareklamowaly...
    • Gość: Zabolina Re: wrozka_Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 12:36
      Wiesz, Kleo, swego czasu bardzo polecano tu wróżkę Marię Bigoszewską. Do czasu,
      kiedy ktoś stwierdził, że został potraktowany dość hmm brak mi słowa, chodzi o
      to, że odbębnić i już. W suchej atmosferze itd. Nie chcę przekręcić, więc wpisz
      w wyszukiwarkę, znajdzie Ci od razu:)
      Sama się wybierałam do tej pani, kilka miesięcy polowałam, wydzwaniałam do
      redakcji 'Wróżki' - jakiś urlop miała czy coś. Jednak gdy usłyszałam cenę - 250
      złotych - przestałam polować. Dla mnie to duże pieniądze i nie ma nawet mowy,
      żebym wydała taką sumę na wizytę u wróżki.
      • Gość: kleo Re: wrozka_Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 16:03
        dla mnie tez kwota 250 zl za wizyte u wrozki to lekka przesada. Chyba profesor
        medycyny nawet nie bierze tyle za wizyte ;-) Dziekuje za info i pozdrawiam.
    • agrentowy4321 Re: wrozka_Warszawa 07.03.23, 13:18
      To elektryzuje wręcz
    • irona.sonata Re: wrozka_Warszawa 28.04.23, 04:05
      O Boże

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka