kleo_k 21.07.05, 23:53 Szukam dobrej i sprawdzonej wrozki w Warszawie. Jesli mozecie kogos polecic to bede bardzo wdzieczna. Prosze przesylac info na maila. Pozdrawiam, kleo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kenaz1 Re: wrozka_Warszawa 31.07.05, 21:00 Polecam wrozke ze strony www.wrozka.net, ma przystępne ceny w porównaniu z innymi i wszystko się sprawdziło Odpowiedz Link Zgłoś
piotr1401 Re: wrozka_Warszawa 31.07.05, 21:05 kenaz1 napisała: > Polecam wrozke ze strony www.wrozka.net, > ma przystępne ceny w porównaniu z innymi > i wszystko się sprawdziło facet, koniunkture nabijasz?????????? skończ z tymi pierdołami ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: wrozka_Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 12:11 No wlasnie widac, jak to jest z tymi wrozkami. Nikt nie potrafi prztoczyc, choc jednego nazwiska dobrej i sprawdzonej wrozki, oprocz wrozek, ktore same sie tu zareklamowaly... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabolina Re: wrozka_Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 12:36 Wiesz, Kleo, swego czasu bardzo polecano tu wróżkę Marię Bigoszewską. Do czasu, kiedy ktoś stwierdził, że został potraktowany dość hmm brak mi słowa, chodzi o to, że odbębnić i już. W suchej atmosferze itd. Nie chcę przekręcić, więc wpisz w wyszukiwarkę, znajdzie Ci od razu:) Sama się wybierałam do tej pani, kilka miesięcy polowałam, wydzwaniałam do redakcji 'Wróżki' - jakiś urlop miała czy coś. Jednak gdy usłyszałam cenę - 250 złotych - przestałam polować. Dla mnie to duże pieniądze i nie ma nawet mowy, żebym wydała taką sumę na wizytę u wróżki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: wrozka_Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 16:03 dla mnie tez kwota 250 zl za wizyte u wrozki to lekka przesada. Chyba profesor medycyny nawet nie bierze tyle za wizyte ;-) Dziekuje za info i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś