Gość: Basia IP: 80.51.32.* 23.07.05, 11:55 witajcie dziekuje wzm ze rak wspaniale opisujecie mój znak zodjaku to jest dla mnie bardzo warzne bo tak naprawde nie układa ni sie z facetami pozdrawiam i całuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Basia Re: BLIŹNIĘTA - BLIŹNIĘTA IP: 80.51.32.* 23.07.05, 12:00 Witajcie dziękuje wam ze tak wspaniale opisujecie mój znak zodjaku to jest dlamnie bardzo warzne bo tak naprawde nie mam szczescia do facetów i zawsze lokuje uczucia tak gdzie nie podszeba pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR NYTKO [...] IP: 194.150.99.* 23.08.05, 09:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pysiaczek121 Nie sprawdza się... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 13:09 Mój mąż bliźniak i ja też-właśnie się rozwodzimy, a kiedyś dogadywaliśmy się bez słów, jesteśmy razem 3,5 roku, a po ślubie 7 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: Nie sprawdza się... IP: *.org 09.02.06, 13:45 >>> Poczekajcie jeszcze . To jeszcze krótki staż . Czyżby duma wam nie pozwala iść na kompromis . mój staz to 18 lat . Bo tak bywa podobne przyciąga podobne. I podobne sa plusy i minusy charakteru. To wszystko zależy od nas samych . przeważnie bywa tak że u partnera nie lubimy tych cech charakteru które są w nas samych. Życzę cierpliwosci . I dużo rozmów wyjasniających. Przecież my bliznięta mamy dar wymowy. A ile w nas intelektu?? podzrawiam i głowa do góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewela1777 Re: Nie sprawdza się... IP: *.adsl.inetia.pl 12.04.07, 11:23 powiem wam ze na poczatku jest pieknie ale pozniej szkoda gadac ja juz jestem ze swoim 3 lata i juz sie zaczyna psuc .pan blizniak jest bardzo skryty i nigdy nie okazuje uczuc do konca. nie potrafi sie domyslec co kobiety lubia i wogole malo domyslni sa :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kos Re: BLIŹNIĘTA - BLIŹNIĘTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.05, 09:52 po siedemnastu latach małżeństwa bliźniak& bliźniak stwierdzam,że horoskop jest trafiony w dziesiatkę. cos w tym musi być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: BLIŹNIĘTA - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 09:48 Bardzo trafny opis. Jesteśmy razem prawie 8 lat, od 5 i pół roku jesteśmy małżeństwem. O wielu sprawach nie musimy nawet rozmawiać, bo i tak myślimy identycznie. No i po tylu latach nadal nie nudzimy się sobą. Wprawdzie, przez silny indywidualizm, od czasu do czasu lubimy mieć odmienne zdanie na jakiś temat, no i wtedy nikt nie chce ustąpić, przekonany o swojej racji, ale w istocie są to tylko krótkotrwałe rozdźwięki, bo Bliźniak naprawdę wyjątkowo pasuje do Bliźniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: BLIŹNIĘTA - BLIŹNIĘTA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 19:00 Ot i cała prawda...My jesteśmy ze sobą od 21 lat a po ślubie od 17 lat.Rozumiemy się bez słów,choć oczywiście czasem występują różnice zdań ale dość rzadko i nie mają większego znaczenia dla stabilności związku.Bardzo często zdarza się nam próba wypowiedzi ( w towarzystwie ) na jakiś temat jednocześnie, dokładnie takie samo zdanie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: BLIŹNIĘTA - BLIŹNIĘTA IP: *.org 24.01.06, 22:12 to jest to .gratulacje. porozumienie bez słów . a rożnice zdań kończące się porozumieniem - to nic dodac nic ując. tego brakuje w moim związku [[ jestem blizniakiem ale partner -- NIE ..]]. POROZUMIENIE DUSZ to czego zawsze szukałam. szczęśliwych dni życzę... Odpowiedz Link Zgłoś
koala1115 Re: BLIŹNIĘTA - BLIŹNIĘTA 07.02.06, 20:45 Ja dwa razy wpadłem z Bykiem i nie wyszło chociaz nadal jesteśmy przyjaciółmi,ale moje zanjone 2x Bliźniaki są ze sobą już ponad 20 lat i chwalą sobie.Chyba pred związkiem z innym znakiem trzeba mu do akceptacji przedstawić "sposób użycia Bliźniaka" i wtedy sytuacja będzie jasna. Odpowiedz Link Zgłoś
alekxis7 Re: BLIŹNIĘTA - BLIŹNIĘTA 07.02.06, 22:44 >>PROSZĘ może ktoś pamieta strony na forum gdzie wszystko kręciło się wokół znaku BLIŻNIĄT .. wpadłam tam przypadkiem isię zagubiłam .Nie moę trafić jeszcze raz. pomozcie.anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: BLIŹNIĘTA - BLIŹNIĘTA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 12:29 dziękuje za to że własnie w ten sposób opisaliscie mój znak zodiaku. To jest dla mnie bardzo ważne.Mam 15 lat io po raz pierwszy w zyciu zakochałam się tak naprawdę.Dla tej osoby bym zrobiła wszystko.Nie wiem jak to jest,dlaczego mi zawsze musi sie ktos podobac bez wzajemnosci.To akurat jest inna sytuacja boja sie w nim naprawde zakochalam ale nie rozni sie tak bardzo od tamtych poniewaz to uczucie jest takze nieodwzajemniane.Jutro walentynki a ja nie wiem co mam ze sobą zrobić.Mam nadzije ze ten horoskop przyniesie mi szczescie.Nigdy mi sie nie spełniały moje marzenie ale te tym razem sa naprawde dla mnie wazne i trzymajcie za mnie kciuki zeby kiedys to uczucie bylo odwazejemnione.Bede czekała ile tylko bedzie trzeba.Bo ja naprawde go kocham.Wiem ze kiedyś to uczucie minie ale jak narazie to wiem ze on jest tym dla mnie teraz najważniejszym człowiekiem mysle tylko o nim i nigdy nie zapomnę//może kiedys jeszcze bedziemy razem.:(///////:) mysle ze moje marzenia kiedys sie spelnią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA Re: BLIŹNIĘTA - BLIŹNIĘTA IP: *.e-wro.net.pl 15.02.06, 15:20 JA OD PIECIU LAT JESTEM W ZWIĄZKU Z BLIŻNIAKIEM O 10 LAT STARSZYM I JEST TO BARDZO UDANY ZWIAZEK CHOC MIŁOSC ZAWSZE TRZEBA PIELEGNOWAC NIE MOZNA OSIASC NA LAURACH ZGADZAM SIE SIE ZE ZWIAZEK BLIŻNIAK - BLIŻNIAK JEST OK ZYCZE WSZYSTKIM SZCZEŚCIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anika bliźnięta-bliźnięta IP: *.chello.pl 03.05.07, 20:25 Ja jestem bliźniakiem i mój partner także.Jestem osobą po rozwodzie.To własnie bliźniak pomógł mi przejść przez rozwód i wszystko co z tym związanego bez płaczu.Nigdy mnie samej sobie nie zostawił,kocha moje dzieci jak swoje,jest wspaniałym człowiekiem,wrażliwym a do tego wspaniałym kochankiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś