Dodaj do ulubionych

RYBY - WODNIK

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 17:21
Co?! W innym horpskopie piszecie że nie pasujemy do siebie a tu że jednak
jest ok !!! Przez was zignorowałam pewnego
wodnika.......................................................................
..............................................................................
niewdzięczni!!!to mogła być miłość mojego życia-----
Obserwuj wątek
    • Gość: mami Re: RYBY - WODNIK IP: *.pai.net.pl 04.09.05, 00:48
      he he chciałabym poznać ugodową i ustępliwą RYBĘ z lutego np.22 lub 23 bo te co
      znam to są nieustępliwe zadziorne i szukające bardzo często słomki do oka to
      nie znaczy, że są złe, ale są niecierpliwe i często nadpobudliwe
      • Gość: ryba Re: RYBY - WODNIK IP: *.in / *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.05, 16:22
        no i dobra, nie mozna sobie dawać w kaszę dmuchać.
        nikt nie ma takiego wielkiego serca jak rybka i broniąc sie- dobrze robi.
        pozdrawiam ryby :)))
        nadpobudliwe? niecierpliwe?
        sama radość :)))
      • Gość: ona Re: RYBY - WODNIK IP: *.internet.v.pl 01.01.06, 20:30
        to sie zgadza , tez znam takiego , niestety zawsze plynie w odwrotnym
        kierunku , jest nadwrazliwy, choc z pewnoscia ma dobre serce. Nieufnosc, lub
        nadmierna ostroznosc sprawia ze zmienia swe reakcje w mgnieniu oka.Szkoda bo
        jest przy tym ujmujacy. I co tu robic?
    • Gość: rybka Re: RYBY - WODNIK IP: *.wsm.wielun.pl / *.wsm.wielun.pl 17.12.05, 15:37
      tak to prawda wodniki sa bardzo niezależni i troche egoistyczni no i rybki na
      tym cierpia :( niestety
    • Gość: wodniczka Re: RYBY - WODNIK IP: 193.238.14.* 27.01.06, 16:19
      jeśli w życiu kierujez się przede wszystkim horoskopem, to chyba masz problem ;)
      jestem z panem-rybą od kilku miesięcy i żaden bliźniak czy baran (wghoroskopów
      idealni partnerzy dla mnie) nie umywają się do niego ;)
    • Gość: MALINA Re: RYBY - WODNIK IP: *.task.gda.pl / 153.19.250.* 02.02.06, 22:49
      O BOZE!!!!!!!!!!!!
    • Gość: madzia :) Re: RYBY - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 15:38
      cos w tym jest!!! on probuje byc nizalezny i chodzic swoimi scierzkami ale i
      tak wraca do mnie bo czegos mu brakuje!!! ale kiedy wroci na dobre i bedziemy
      mogli byc naprawde szczesliwi!!!???:))) desperatka nie martw sie jak to ma byc
      ten jedyny to kiedys sie znowu spotkacie z szansa na lepszy zwiazek!:)
    • Gość: Zuza Re: RYBY - WODNIK IP: *.udn.pl 06.02.06, 20:38
      Wodniki są strsznie namolne, zazdrosne i wogóle nie wyobrazam sobie zwiazku z
      tymi facetami. Mówie kategorycznie NIE
    • Gość: Amelia34 Re: RYBY - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 22:10
      rybki górą są nadpobudliwe , nerwowe, ale mają złote serca ......
    • Gość: ksiezniczka Re: RYBY - WODNIK IP: 83.238.144.* 20.04.06, 16:22
      tak wodniki sa indywidualistami chodza własnymi ścieżkami ogólnie sa dobre ale
      graja kogoś kim nie są....hmm hmm ale ja sie z tym wodnikiem nie moge dogadac
      choc znam jeszcze kilku ps. a dlaczego w innym horoskopie jest napisane że ta
      para nie ma szans...hmm ciekawe
    • Gość: paulina Re: RYBY - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 00:05
      cholera poznałam fajnego wodniki i podoba mi sie a ja jestem ryba nie wiem co
      bedzie mam nadzieje ze bedzie bosko ale fakt hmmmm "w tych sprawach lubią
      poszalec;)"
      Pozdrawiam i trzymajcie kciuki a ryby z 23 sa okropne fakt uparte i zawsze
      postawia na woim nawet gdy niemaja racji musi byc ich cale szczescie ze ja z
      marca :)
      • bawolek Re: RYBY - WODNIK 05.05.06, 12:26
        z którego marca?
    • Gość: rybka-mika Re: RYBY - WODNIK IP: *.master.pl / 89.151.0.* 28.05.06, 19:27
      Ja jestem z 23 lutego bywam uparta, ale tylko w stosunku do ludzi, ktorzy oceniajac mnie na podstawie mojej delikatnosci i spokoju, uwazaja ze moga wejsc mi na glowe, a zwykle sa to lwy, albo barany
    • Gość: On Ryba Re: RYBY - WODNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 14:36
      nie rozumiem, jak ludzie mogą wybierać partnera kierując się jego znakiem
      zodiaku, to jakieś chore...
    • Gość: Rybka RYBY - WODNIK IP: *.litnet.osi.pl 18.02.07, 12:59
      Mój wodnik śpi,a ja nie mogę.Ale po super zabawie należy mu się.Za pare dni
      nasze 25-lecie(kiedy to zleciało?).Momentami było ciężko, ale jak na razie
      dajemy rade.
    • Gość: Olenka Re: RYBY - WODNIK IP: *.54.188.97.eltronik.net.pl 26.02.07, 13:33
      troche zalosne skoro wierzysz w horoskopy:) ja jestem z wodnikiem i jestem
      rowniez Rybka i jets to swietny zwiazek bez wiekszych klotni:) pozdrawiam
    • Gość: ona ryba ryb i wodnik IP: *.tkdami.net 06.05.07, 11:25
      witam.Jestem zaskoczona ,że jednak tak mało jest związków międz wodnikami a
      rybami.Znam mężczyznę wodnika.fajny ale sprawia ,że można poczuć sie przy nim
      nieswojo..bardzo patrzy w oczy i zawstydza.Nie wie kiedy przestać sie patrzyć.
      • Gość: rybenka Re: ryb i wodnik IP: *.dyn.optonline.net 06.06.07, 22:57
        ja tez jestem ryba.spotykam sie z wodnikiem i nie wiem co z tego wyniknie.niby
        nie wierze w te horoskopowe bajki,ale jak czytam zeby sobie odpuscic bo taki
        zwiazek to totalne nieporozumienie i pomylka to jakos nieswojo mi sie robi.
    • Gość: Monika Re: RYBY - WODNIK IP: 213.199.218.* 27.06.07, 20:48
      Dziewczyno!!! Ni patrz na horoskopy, tylk na to co czyjesz i co Ci serce
      podpowiada!! Horskopy są tylko po to by pomuc przy naprawie, bądź dopracowaniu
      związku...nie możesz żyć według nich, gdyż sama się przekonałaś że są różne w
      zależności od źródła i możesz zostać sama...a tego Ci aprawdę nie życzę...
      Słuchaj serca- to jest najważniejsze
    • Gość: BASKA RYBY - WODNIK IP: *.devs.futuro.pl 17.02.08, 16:06
      WITAM JESTEM Z WODNIKIEM W ZWIAZKU I NIEMAMY WIEKSZYCH PROBLEMOW Z
      DOGADANIEM SIE BO MOJ WODNIK JEST BARDZO USTEPLIWY A JA RYBKA BARDZO
      UPARTA!
    • Gość: lulu2009 RYBY - WODNIK IP: *.range81-151.btcentralplus.com 15.01.09, 16:05
      moj maz jest wodnikiem, razem juz jestesmy3lata, czasem sie klocimy,
      bo ja mam tzw.wybuchy zlosci, ale jeszcze z nkim nie godzilam sie
      tak szybko jak z wodnikami,takze generalnie jest ok. i bardzo sobie
      chwale ten zwiazek i kocham mojego wodnika i nie zamienilabym go na
      nikogo innego,!!!w lozku tez jest nam dobrze, bo on lubi moje
      pomyslowe pozycje i jest super!!!
      • kabalarka Re: Ryby - Wodnik 16.08.09, 14:39
        Warto wznowić temat!
    • Gość: marin RYBY - WODNIK IP: 93.159.143.* 10.03.10, 19:42
      ja jestem wodniczką(13.02) a moj partner (albo i nie bo to sie zmienia jak w
      kalejdoskopie) ryba(26.02). Przyciaga nas cos i jednoczesnie odpycha, chcemy
      ze soba byc i nie chcemy, potrafimy ze soba rozmawiac godzinami a zarazem
      poklucic sie w sekunde, jestesmy o siebie zazdrosni a oboje ja w sobie
      wzbudzamy! kocham tego faceta ponad wszystko i nie chce z nim byc bo to mnie
      wykancza a nie potrafie skonczyc RATUNKUU jak zrobic zeby bylo dobrze....?!! :(
      • Gość: płotka Re: RYBY - WODNIK IP: *.lublin.mm.pl 11.03.10, 08:52
        marin, mam tak jak Ty już mnie to wykańcza ,a też nie potrafię tego skończyć.jak
        wydaje mi się ,ze już jest koniec to za chwilka się on pojawia ,czarujący
        ,ugodowy ,miły.I tak mną upartą rybka manipuluj.NIE MAM JUŻ SIŁY.Poradźcie coś
        ,bez umoralniani
        • Gość: Maximka85 Re: RYBY - WODNIK IP: 94.141.128.* 22.03.10, 13:43
          ON WODNIK (12.02) JA RYBA (24.02). JESTESMY RAZEM 8 LAT I WIELE
          PRZESZLISMY. FAKT CZASEM BYŁO/JEST CIĘŻKO ALE JESLI WIESZ ZE TO
          TEN...TO WARTO! Z CZASEM TWOJA CIERPLIWOŚĆ ZAPROCENTUJE I BEDZIESZ
          MIAŁA FACETA KTORY BEDZIE KOCHAŁ CIE JAK NIKT INNY NA SWIECIE!
          POZDRAWIAM I ZYCZE SZCZESCIA
    • agrentowy4321 Re: RYBY - WODNIK 07.03.23, 10:18
      Myśle, że to ciekawe.
    • irona.sonata Re: RYBY - WODNIK 28.04.23, 01:05
      Jestem oszołomiona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka