Gość: ida IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 18:43 20 lat minelo. jest calkiem calkiem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mohika Re: BYK - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 15:41 To dobrze, bo ja od wiosny zaczynam liczyć "nasze" lata :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinka Re: BYK - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 21:01 Facet spod Panny dla Byczki to rozczarowanie. Jego chłód, zbytnie zaangażowanie w realizacje własnych ambicji(przebrzmiałych notabene) dla kobiety nie pozostawia juz miejsca. Ten facet powoli odsuwa ją od siebie. No i jeszcze, wstyd przyznac - zero seksu. Po szesciu latach! Porazka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaja Re: BYK - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 11:39 Polecam!!! pana Pannę Częste kłótnie to fakt ale za to w łóżku-re we la cja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: BYK - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 20:22 zgadza sie..zgadza sie....kobieta byk powoli odsunie sie od faceta pedanta"panna" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikaaas Re: BYK - PANNA IP: *.gov.pl 10.01.06, 09:13 Oj szczera prawda z tym, gdy facet jest spod znaku panny a dziewczyna spod znaku byka. Znam to z własnego doświadczenia a teraz cierpie... po tylu latach razem spedzonych... ech, teraz żałuje że go poznałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamelia Re: BYK - PANNA IP: 217.153.136.* 22.01.06, 11:06 uuuu zero sexu?? ja sie z toba nie zgodze mam faceta PANNE od dwoch lat i jest nam na prawde dobrze w zyciu codziennym partnerskim jak i w lozku.Nie moge nazekac ale wiem ze on zaciska zeby czasami bo bywam niezla jedza czasami:P Kocham Cie G. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: la zyraffa Re: BYK - PANNA IP: *.acn.waw.pl 22.01.06, 17:20 zgadzam sie z Kamelia ! jestem z panem Panna od roku i wogle nie wiem jak to moglo byc bez Niego !!! Jest sporo starszy ode mnie i powiem szczerze (mimo iz ponoc w lozku bylam temperamentem) to teraz ledwo co nadazam :D :D :D W zyciu codziennym jest wyrozumialy - a potrafie byc okropniasta zolza - czuly i nie brak mu polotu - porafi zaskoczyc super mila niespodzianka ! jest i nie chce juz bez Niego ... wniosek Byk Bykowi i Panna Pannie nie rowny/a :) sciski dla Wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: BYK - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 13:06 pan panna od 5 lat spełnia moje wszystkie zachcianki jestem zawsze na 1 miejscu w łużku jes nam cudownie dlatego kochamy sie nawet 5 razy dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hana Re: BYK - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:37 znam to doskonale. bylam z facetem panna ponad 6 lat, niestety sie skonczylo. przez pierwsze 2 lata bylo cudownie, a potem z roku na rok coraz gorzej. wciaz sie oddalal, stal sie zimny,duzo mowil malo robil, chyba myslal ze jak juz ze mna jest to sie nie musi starac,zapominal o wszelkich rocznicach,chyba przez 4 lata nie dostalam od niego zdechlego kwiatka, nigdy nie przepraszal ze bledy, uwazal ze samo mi przejdzie. teraz nie jest mi latwo,ale chyba dobrze ze uwolnilam sie z tego zwiazku ktory powoli stawal sie toksyczny, co by bylo potem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lilith Re: BYK - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:06 Pan panna uleda dość łatwo pokusie krytykowania partnerki... I nie potrafi się do niczego zabrać tak, aby należycie skończyć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toxo Re: BYK - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 22:03 Heh.. moze i despotyzm panny jest troszke denerwujacy, natomiast potrafi to wynagrodzic i to baaaaardzo dobrze :D Ciesze sie ze poznałam panne, przynajmniej moje zycie jest troszku urozmaicone :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: BYK - PANNA IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 16.01.06, 16:08 Panna fecet - strasznie skrupulatny i skąpy. Przy tym bez polottu - powiedziałabym powolny. Nie potrafi się do niczego zmobilizowac. zbyt wiele mówi, analizuje, niewiele realizuje.w łóżku fantastyczny, pomimo swego ocięzłego temperamentu na codzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F27 Re: BYK - PANNA IP: *.bytom.compnet.com.pl 22.01.06, 16:23 Tym razem horoskop ma racje.. Sex z kobietą bykiem jest obłedny ale niestety wielka potrzeba dominacji i zaborczość byka sprawiły ze spokojna panna musiała skończyc zwiazek.. Zawsze pozostają miłe wspomnienia.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia_________ Re: BYK - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 22:26 Mam chłopaka pod znaku panny i jest nam razem bardzo dobże pozdrawiam Pa. :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szebestia@o2.pl Re: BYK - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 23:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: BYK - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 23:32 Po latach z miłosci z facetem Panną juz niewiele zostaje, jest za to przyjaźń. Ma to swoje dobre strony, niestety kobieta Byczyca rozgląda sie na boki za bardziej namietnym facetem. Wiem cos o tym, miałam taki układ i to jest życie na pół gwizdka, życie ostrożne, bez ekstrawagancji i szaleństw. Choc trudno sie przyczepic do czegos w panu Pannie to jednak ciągle czegos brakuje w tym związku, brakuje jakby tlenu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jekto Re: BYK - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:29 wiecie jak się to wszystko czyta to człowiek obłędu dostaje; zero seksu - rewelacja, jestem z nim juz 20 lat - żałuję, że go poznałam i t.d., mój jest uparty do granic wytrzymłości z seksem też kiepsko ale nie wyobrażam sobie nikogo innego na jego miejscu, jest świetnym facetem tylko ja czasem świruję, BYKI tak już mają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolpka Re: BYK - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 16:19 Mam Chłopaka pannę i uważam, że na wspanialszego nie dało się trafić :) Moje wyskokowe humorki znosi z wielką cierpliwością i wyrozumiałością. Czuły, namiętny, kochany, wrażliwy, zwariowany, inteligentny. Cud - nie Chłopak :) Jestem z Nim półtora roku i z każdym dniem jest coraz lepiej :) Pozdrawiam szczęśliwe, jak i te trochę mniej, pary! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: BYK - PANNA IP: *.cable.ubr12.edin.blueyonder.co.uk 08.12.06, 12:18 hehe.tak sobie przegladam to forum i zastanawiam sie czy dalej tak jest u Ciebie:)) bo u mnie jest identycznie!jestesmy poprostu caly czas siebie glodni!!!!kochamy sie do szalenstwa!i co najwazniejsze, w koncu sie odnalezlismy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ByCzEK Re: BYK - PANNA IP: *.ramtel.pl 14.03.06, 19:15 Ja mimo ze mam 16 lat to mam chlopaka juz do 8 msiesiecy walsnie z pod znaku panny =) jest mi z nim bardzo dobrze =) i narazie napewno nie palnuje zrywania cyz czegos podbnego.. a w recz przeciwnie.. myslimy o sobie na powaznie i plnujemy wspolna przyszlosc =) Kocham cie =* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: BYK - PANNA IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.06, 20:59 pół na pół prawdy,bo ja jestem gorącą PANIENKĄ w łóżku!!!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dorota19751 Re: BYK - PANNA 04.05.06, 19:56 nieprawda ze byk i panna tworza udany zwiazek ja juz jestem po rozwodzie z panna znalazl sobie inna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia :) Re: BYK - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 21:58 idealny duet :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joasia Re: BYK - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 23:41 no nie zawsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byczka Re: BYK - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 18:32 u mnie już niedługo będzie 22 lata po ślubie + 4 lata wcześniej się znaliśmy i chodziliśmy razem do klasy w średniej szkole :)ja byk on panna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam BYK - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 20:10 bardziej dobranej pary nie sposób znaleźć; uparta "baba" i rogaty zwierzak hihi:) też mówię z doświadczenia Odpowiedz Link Zgłoś
oldhorsys Re: BYK - PANNA 26.07.06, 16:28 no właśnie powiedzcie mi ... moja kobieta jest byczkiem , ja 'panna' ;) poznalismy sie rok temu i nigdy nie bylo nam tak cudownie , nigdy z nikim. jednak pobylismy ze soba 2 miesiace ona poszla na studia i zaczelo sie wszystko sypac . rozstawalismy sie juz 3 razy , ostatnio znowu do siebie wrocilismy - tyle ze ona nie potrafi byc ze mna szczera - takie odnosze wrazenie. potrzebny jej jestem jak sobie sama przypomni (bo zwykle sama nie zadzwoni ani nie napisze) a jak jak cos proponuje to zawsze odmawia .. wiec ja sie denerwuje i mowie ' nie chcesz to nie' .. jak ja sie przestaje odzywac , co gorsza 'na zawsze' .. mija kilka dni lub tygodni i nagle pisze z wielkimi przeprosinami ze mnie krzywdzi , ze teskni, kocha itd... powiedziala ze nie umie wyrazac uczuc - bo kiedy sie juz pogodzimy znikam dla niej, nie potrafi juz powiedziec ze kocha ani innych milych slowek .. czy to mozliwe?! kiedy ja sie staram to mnie olewa , a kiedy znikam to jest zle ?! co yslicie bo nie wiem juz co mam robic! a swoja droga to cos w tym jest ze byk z panna pasuja do siebie.. przezylismy NIEZIEMSKIE chwile ze soba - jescze za dobrych czasów. pozdrawiam i powodzenia w zwiazkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna- joanna Re: BYK - PANNA IP: 95.108.52.* 16.09.09, 22:29 mój Byk zostawił mnie bez słowa prawie rok temu. a wierzyłam ze jest mi pisany. 7 lat po slubie 4 letnie dziecko.... mój Byk nie rozmawiał ze mną o swoich gasnących uczuciach, milczał tak wiec czy rogaty? kochająca uparcie panna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa BYK - PANNA IP: *.retsat1.com.pl 09.09.06, 01:16 bzdura kompletna ! na poczatku super a po 15 latach panience odbilo......zreszta pamietajcie ze panna jak nazwa wskazuje nie powinna zakladac rodziny wczesniej czy pozniej ja zostawi.... tak juz jest......znam duzo panien i kazda lubi byc sama i ma swoj swiat....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapsowicz Re: BYK - PANNA IP: *.pronet.lublin.pl 09.09.06, 12:39 ja jeste panna a moja zonka bykiem , jestesmy 9 lat po slubie. Nie raz są wojny z uparciuchem a i mi niczego nie brakuje. Powiem tak moim zdanie udealny związek i nie nudny ! panna+ byk poleacm:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit BYK - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 21:34 100000000% prawda :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata BYK - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 20:11 ja jestem szcześliwa z moim byczkiem rozumiemy się bez słów każdemu życze takiego byka...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fabian BYK - PANNA IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.08.08, 18:06 ZGADZAM SIE Z TYM CO JEST TU NAPISANE Odpowiedz Link Zgłoś