Dodaj do ulubionych

BYK - PANNA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.05, 18:43
20 lat minelo. jest calkiem calkiem
Obserwuj wątek
    • Gość: mohika Re: BYK - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.05, 15:41
      To dobrze, bo ja od wiosny zaczynam liczyć "nasze" lata :)
    • Gość: kalinka Re: BYK - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.05, 21:01
      Facet spod Panny dla Byczki to rozczarowanie. Jego chłód, zbytnie zaangażowanie
      w realizacje własnych ambicji(przebrzmiałych notabene) dla kobiety nie
      pozostawia juz miejsca. Ten facet powoli odsuwa ją od siebie. No i jeszcze,
      wstyd przyznac - zero seksu. Po szesciu latach! Porazka
      • Gość: gaja Re: BYK - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.05, 11:39
        Polecam!!! pana Pannę Częste kłótnie to fakt ale za to w łóżku-re we la cja!!!
      • Gość: ela Re: BYK - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 20:22
        zgadza sie..zgadza sie....kobieta byk powoli odsunie sie od faceta
        pedanta"panna"
      • Gość: monikaaas Re: BYK - PANNA IP: *.gov.pl 10.01.06, 09:13
        Oj szczera prawda z tym, gdy facet jest spod znaku panny a dziewczyna spod
        znaku byka. Znam to z własnego doświadczenia a teraz cierpie... po tylu latach
        razem spedzonych... ech, teraz żałuje że go poznałam...
      • Gość: Kamelia Re: BYK - PANNA IP: 217.153.136.* 22.01.06, 11:06
        uuuu zero sexu?? ja sie z toba nie zgodze mam faceta PANNE od dwoch lat i jest
        nam na prawde dobrze w zyciu codziennym partnerskim jak i w lozku.Nie moge
        nazekac ale wiem ze on zaciska zeby czasami bo bywam niezla jedza czasami:P
        Kocham Cie G.
        pozdrawiam
        • Gość: la zyraffa Re: BYK - PANNA IP: *.acn.waw.pl 22.01.06, 17:20
          zgadzam sie z Kamelia ! jestem z panem Panna od roku i wogle nie wiem jak to
          moglo byc bez Niego !!! Jest sporo starszy ode mnie i powiem szczerze (mimo iz
          ponoc w lozku bylam temperamentem) to teraz ledwo co nadazam :D :D :D W zyciu
          codziennym jest wyrozumialy - a potrafie byc okropniasta zolza - czuly i nie
          brak mu polotu - porafi zaskoczyc super mila niespodzianka ! jest i nie chce
          juz bez Niego ...
          wniosek Byk Bykowi i Panna Pannie nie rowny/a :)
          sciski dla Wszystkich
        • Gość: kasia Re: BYK - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 13:06
          pan panna od 5 lat spełnia moje wszystkie zachcianki jestem zawsze na 1 miejscu
          w łużku jes nam cudownie dlatego kochamy sie nawet 5 razy dziennie
      • Gość: hana Re: BYK - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:37
        znam to doskonale. bylam z facetem panna ponad 6 lat, niestety sie skonczylo.
        przez pierwsze 2 lata bylo cudownie, a potem z roku na rok coraz gorzej. wciaz
        sie oddalal, stal sie zimny,duzo mowil malo robil, chyba myslal ze jak juz ze
        mna jest to sie nie musi starac,zapominal o wszelkich rocznicach,chyba przez 4
        lata nie dostalam od niego zdechlego kwiatka, nigdy nie przepraszal ze bledy,
        uwazal ze samo mi przejdzie. teraz nie jest mi latwo,ale chyba dobrze ze
        uwolnilam sie z tego zwiazku ktory powoli stawal sie toksyczny, co by bylo
        potem...
    • Gość: Lilith Re: BYK - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 19:06
      Pan panna uleda dość łatwo pokusie krytykowania partnerki... I nie potrafi się
      do niczego zabrać tak, aby należycie skończyć!
    • Gość: toxo Re: BYK - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.06, 22:03
      Heh.. moze i despotyzm panny jest troszke denerwujacy, natomiast potrafi to
      wynagrodzic i to baaaaardzo dobrze :D Ciesze sie ze poznałam panne,
      przynajmniej moje zycie jest troszku urozmaicone :]
    • Gość: ania Re: BYK - PANNA IP: *.pxs.pl / *.pxs.pl 16.01.06, 16:08
      Panna fecet - strasznie skrupulatny i skąpy. Przy tym bez polottu -
      powiedziałabym powolny.
      Nie potrafi się do niczego zmobilizowac. zbyt wiele mówi, analizuje, niewiele
      realizuje.w łóżku fantastyczny, pomimo swego ocięzłego temperamentu na codzień.
    • Gość: F27 Re: BYK - PANNA IP: *.bytom.compnet.com.pl 22.01.06, 16:23
      Tym razem horoskop ma racje.. Sex z kobietą bykiem jest obłedny ale niestety
      wielka potrzeba dominacji i zaborczość byka sprawiły ze spokojna panna musiała
      skończyc zwiazek.. Zawsze pozostają miłe wspomnienia..
    • Gość: Kasia_________ Re: BYK - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 22:26
      Mam chłopaka pod znaku panny i jest nam razem bardzo dobże pozdrawiam Pa. :*
    • Gość: szebestia@o2.pl Re: BYK - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 23:13
    • Gość: rita Re: BYK - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 23:32
      Po latach z miłosci z facetem Panną juz niewiele zostaje, jest za to przyjaźń.
      Ma to swoje dobre strony, niestety kobieta Byczyca rozgląda sie na boki za
      bardziej namietnym facetem. Wiem cos o tym, miałam taki układ i to jest życie na
      pół gwizdka, życie ostrożne, bez ekstrawagancji i szaleństw. Choc trudno sie
      przyczepic do czegos w panu Pannie to jednak ciągle czegos brakuje w tym
      związku, brakuje jakby tlenu
    • Gość: jekto Re: BYK - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:29
      wiecie jak się to wszystko czyta to człowiek obłędu dostaje; zero seksu -
      rewelacja, jestem z nim juz 20 lat - żałuję, że go poznałam i t.d., mój jest
      uparty do granic wytrzymłości z seksem też kiepsko ale nie wyobrażam sobie
      nikogo innego na jego miejscu, jest świetnym facetem tylko ja czasem świruję,
      BYKI tak już mają
      • Gość: Kolpka Re: BYK - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 16:19
        Mam Chłopaka pannę i uważam, że na wspanialszego nie dało się trafić :) Moje
        wyskokowe humorki znosi z wielką cierpliwością i wyrozumiałością. Czuły,
        namiętny, kochany, wrażliwy, zwariowany, inteligentny. Cud - nie Chłopak :)
        Jestem z Nim półtora roku i z każdym dniem jest coraz lepiej :)
        Pozdrawiam szczęśliwe, jak i te trochę mniej, pary! :)
        • Gość: Joanna Re: BYK - PANNA IP: *.cable.ubr12.edin.blueyonder.co.uk 08.12.06, 12:18
          hehe.tak sobie przegladam to forum i zastanawiam sie czy dalej tak jest u
          Ciebie:)) bo u mnie jest identycznie!jestesmy poprostu caly czas siebie
          glodni!!!!kochamy sie do szalenstwa!i co najwazniejsze, w koncu sie
          odnalezlismy!!
    • Gość: ByCzEK Re: BYK - PANNA IP: *.ramtel.pl 14.03.06, 19:15
      Ja mimo ze mam 16 lat to mam chlopaka juz do 8 msiesiecy walsnie z pod znaku
      panny =) jest mi z nim bardzo dobrze =) i narazie napewno nie palnuje zrywania
      cyz czegos podbnego.. a w recz przeciwnie.. myslimy o sobie na powaznie i
      plnujemy wspolna przyszlosc =) Kocham cie =*
    • Gość: Madzia Re: BYK - PANNA IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.06, 20:59
      pół na pół prawdy,bo ja jestem gorącą PANIENKĄ w łóżku!!!:))))
    • dorota19751 Re: BYK - PANNA 04.05.06, 19:56
      nieprawda ze byk i panna tworza udany zwiazek ja juz jestem po rozwodzie z
      panna znalazl sobie inna
    • Gość: Dosia :) Re: BYK - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 21:58
      idealny duet :)
      • Gość: Joasia Re: BYK - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 23:41
        no nie zawsze:)
    • Gość: byczka Re: BYK - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 18:32
      u mnie już niedługo będzie 22 lata po ślubie + 4 lata wcześniej się znaliśmy i
      chodziliśmy razem do klasy w średniej szkole :)ja byk on panna
    • Gość: adam BYK - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 20:10
      bardziej dobranej pary nie sposób znaleźć; uparta "baba" i rogaty zwierzak
      hihi:) też mówię z doświadczenia
      • oldhorsys Re: BYK - PANNA 26.07.06, 16:28
        no właśnie powiedzcie mi ...
        moja kobieta jest byczkiem , ja 'panna' ;) poznalismy sie rok temu i nigdy nie
        bylo nam tak cudownie , nigdy z nikim.
        jednak pobylismy ze soba 2 miesiace ona poszla na studia i zaczelo sie wszystko
        sypac . rozstawalismy sie juz 3 razy , ostatnio znowu do siebie wrocilismy -
        tyle ze ona nie potrafi byc ze mna szczera - takie odnosze wrazenie. potrzebny
        jej jestem jak sobie sama
        przypomni (bo zwykle sama nie zadzwoni ani nie napisze) a jak jak cos proponuje
        to zawsze odmawia .. wiec ja sie denerwuje i mowie ' nie chcesz to nie' ..
        jak ja sie przestaje odzywac , co gorsza 'na zawsze' .. mija kilka
        dni lub tygodni i nagle pisze z wielkimi przeprosinami ze mnie krzywdzi , ze
        teskni, kocha itd...
        powiedziala ze nie umie wyrazac uczuc - bo kiedy sie juz pogodzimy znikam dla
        niej, nie potrafi juz powiedziec ze kocha ani innych milych slowek ..

czy to mozliwe?! kiedy ja sie
        staram to mnie olewa , a kiedy znikam to jest zle ?!
        co yslicie bo nie wiem juz co mam robic!

a swoja droga to cos w tym jest ze byk z panna pasuja do siebie.. przezylismy
        NIEZIEMSKIE chwile ze soba - jescze za dobrych czasów. pozdrawiam i powodzenia
        w zwiazkach :)
      • Gość: panna- joanna Re: BYK - PANNA IP: 95.108.52.* 16.09.09, 22:29
        mój Byk zostawił mnie bez słowa prawie rok temu. a wierzyłam ze
        jest mi pisany. 7 lat po slubie 4 letnie dziecko....

mój Byk nie rozmawiał ze mną o swoich gasnących uczuciach, milczał
        tak wiec czy rogaty?

kochająca uparcie panna
    • Gość: iwa BYK - PANNA IP: *.retsat1.com.pl 09.09.06, 01:16
      bzdura kompletna !
      na poczatku super a po 15 latach panience odbilo......zreszta pamietajcie ze
      panna jak nazwa wskazuje nie powinna zakladac rodziny wczesniej czy pozniej ja
      zostawi....
      tak juz jest......znam duzo panien i kazda lubi byc sama i ma swoj swiat.......
      • Gość: kapsowicz Re: BYK - PANNA IP: *.pronet.lublin.pl 09.09.06, 12:39
        ja jeste panna a moja zonka bykiem , jestesmy 9 lat po slubie. Nie raz są wojny
        z uparciuchem a i mi niczego nie brakuje. Powiem tak moim zdanie udealny związek
        i nie nudny !

panna+ byk poleacm:-)
    • Gość: Pit BYK - PANNA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 21:34
      100000000% prawda :]
    • Gość: beata BYK - PANNA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.07, 20:11
      ja jestem szcześliwa z moim byczkiem rozumiemy się bez słów każdemu życze
      takiego byka......
    • Gość: Fabian BYK - PANNA IP: *.dip0.t-ipconnect.de 21.08.08, 18:06
      ZGADZAM SIE Z TYM CO JEST TU NAPISANE
      • kabalarka Re: BYK - PANNA 16.08.09, 14:31
        Ten wątek, ma interesujący artykuł!
    • agrentowy4321 Re: BYK - PANNA 07.03.23, 08:05