hserwin 20.09.02, 10:01 Proszę o ogólną charakterystyke Chirona i jego aspektów,a zwłaszcza trygon do urodzinowej pozycji Słońca. Bardzo dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hserwin Re: Chiron w aspektach 24.09.02, 22:14 Witam. Czy na tym Forum nikt nic nie wie o Chironie? Odpowiedz Link Zgłoś
mitah Re: Chiron w aspektach 24.09.02, 22:50 Polecam "Przesłanie Chirona"Piotra Piotrowskiego.Do dostania w sklepie internetowym www.studioastro.com.pl . Odpowiedz Link Zgłoś
deba Re: Chiron w aspektach 24.09.02, 22:58 daj sobie spokoj z takimi szczegolami. chyba ze to jedyny aspekt slonca.. podr. Odpowiedz Link Zgłoś
hserwin Re: Chiron w aspektach 25.09.02, 19:27 Witam.Dziekuje za pomoc.Ksiazke postaram sie jak najszybciej kupic. Moze to nie jest taki wazny aspekt,ale jestem na etapie szukania "dziury w całym ".Pragne cos zrozumieć i nie mam własciwie zadnego zaczepienia. To jest cos o czym nic nie wiem i dlatego tak mnie ciekawi. Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: Chiron w aspektach 25.09.02, 19:36 Witam serdecznie, na temat interpretacji Chirona nie wiadomo moim zdaniem nic na prawdę pewnego i nie jest to element, od którego zależy interpretacja całego horoskopu. W ksiązce Piotrowskiego znajdzie Pani wiele ciekawych wyjaśnien i hipotez. Na razie radzę myśleć o Chironie jak o "trochę Jowiszu" ;) a więc trygon do Słońca będzie dobroczynnym aspektem. Ja jednak nie używam Chirona w interpretacji i mam mało spostrzeżeń na jego temat. Pozdrawiam, Mii Odpowiedz Link Zgłoś