zanka 28.10.02, 13:52 czy ktos mial takie doswiadczenia. ciekawa jestem opinii???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia_83 Re: BLIZNIAK I STRZELEC 01.01.03, 17:05 Ja jestem spod strzelca,mialam 2 chlopakow-blizniakow.Generalnie super,z tym ,ze zarowno 1 jak i 2 maja doslownie 2 osobowosci,sprzeczne ze soba cechy charakeru.Jeden z nich za wszelka cene nie chce sie wiazac na stale,za wszelka cene chce byc niezalezny i chyba do konca zycia pozostanie kawalerem;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
baska18 Re: BLIZNIAK I STRZELEC 02.01.03, 16:20 >" czy ktos mial takie doswiadczenia. ciekawa jestem opinii????" A kto jest w tym zwiazku kobieta a kto mezczyzna?? bo to jest wazne :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zanka Re: BLIZNIAK I STRZELEC 02.01.03, 19:47 > > >" czy ktos mial takie doswiadczenia. ciekawa jestem opinii????" > A kto jest w tym zwiazku kobieta a kto mezczyzna?? bo to jest wazne :)) strzelczyni z blizniakiem.!! Odpowiedz Link Zgłoś
baska18 Re: BLIZNIAK I STRZELEC 02.01.03, 20:18 Wolność i demokracja. Dobrze im będzie ze sobą. Świetnie się rozumieją. Każde z nich do związku wprowadza swoją grupkę znajomych. I słusznie. Ktoś musi ich sprowadzić od czasu do czasu na ziemię. Pochłonięci sobą nawzajem, swoimi czynnościami zapominają o bożym świecie. Gdy on bryluje między kolegami, imponując poczuciem humoru i zarażając optymizmem, ona wędruje tu i ówdzie, w poszukiwaniu przygód, tematów reporterskich, a czasem by po prostu komuś pomóc. Często prowadzą otwarty dom. Każdy może do nich przyjść, pogadać, pośmiać się i "naoptymizować". Są bardzo otwartymi ludźmi, zawsze znajdą dla siebie nawzajem czas i dla kogoś bliskiego. Bliźniak mający tendencję do skoków w bok przy tak atrakcyjnej partnerce o nich zapomina. Potrafi to doceniać i wynagradzać sowicie. Ukochaną zarzuca prezentami, wierszykami i namiętnymi telefonami, nawet gdy są oddaleni od siebie o tysiące kilometrów. Na szczęście dla nich wynaleziono telefony komórkowe i pocztę elektroniczną. Do pełni szczęścia przyczynia się zgodne i harmonijne pożycie seksualne. Jesteście cudowną pełną radości i optymizmu parą. Wiecie co to znaczy żyć całą piersią. Kochacie się cała duszą i ciałem. Jesteście dla siebie wspaniałymi kompanami. Odpowiedz Link Zgłoś
zanka Re: BLIZNIAK I STRZELEC 05.01.03, 14:35 baska18 napisała: > Wolność i demokracja. Dobrze im będzie ze sobą. Świetnie się rozumieją. Każde z > > nich do związku wprowadza swoją grupkę znajomych. a moze cos tak od siebie, a nietylko przetwarzanie ;;;;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mii.krogulska Re: BLIZNIAK I STRZELEC 08.01.03, 20:28 Witam serdecznie, to ja coś dorzucę :) jako przyjaciółka Strzelców i Bliźniaków :) Bliźnięta i Strzelca w zodiaku łaczy aspekt opozycji - oznacza to, że te dwa znaki są położone na przeciwko siebie. W symboliczny sposób spoglądają na siebie i widzą jasno wszystkie swoje zalety i wady. Te dwa znaki są iskrą niepokoju w całym Zodiaku, razem z Panną i Rybami należą do tzw. krzyża zmiennego. Bliźnięta odkrywają przestrzeń, nazywają ją i oswajają. Strzelce pytają, co jest poza tą przestrzenią i co można odkryć dalej. Razem poruszają się w świecie idei i słów, mają podobne poczucie humoru i potrafią sobie imponować. Czują się wspaniale i szczerze kochają, ale tylko do momentu, w którym Strzelec zarzuci Bliźniętom brak inteligencji, a Bliźnięta Strzelcowi brak wykształcenia. Wtedy się rozstają, ale za jakiś czas zapominają o co poszło i znowu szczerze cieszą się na swój widok. Zwykle emocje, wzruszenia i wielkie namiętności są im dostępne raczej w drodze przeżycia intelektualnego. Mogą pisac wiersze o zraniuonym sercu i nieszczęsliwej miłości, ale żył raczej ciąć sobie nie będą. O swoich uczuciach mogą dyskutowac godzinami, a kto ładniej o nich opowie, ten wygrał :) ale są udana parą, bo więcej ich łączy, niż dzieli i nie są pamiętliwe czy bezinteresownie złośliwe. Pozdrawiam serdecznie, Mii Odpowiedz Link Zgłoś