Dodaj do ulubionych

BLIZNIAK I STRZELEC

28.10.02, 13:52
czy ktos mial takie doswiadczenia. ciekawa jestem opinii????
Obserwuj wątek
    • kasia_83 Re: BLIZNIAK I STRZELEC 01.01.03, 17:05
      Ja jestem spod strzelca,mialam 2 chlopakow-blizniakow.Generalnie super,z
      tym ,ze zarowno 1 jak i 2 maja doslownie 2 osobowosci,sprzeczne ze soba cechy
      charakeru.Jeden z nich za wszelka cene nie chce sie wiazac na stale,za wszelka
      cene chce byc niezalezny i chyba do konca zycia pozostanie kawalerem;-))
    • baska18 Re: BLIZNIAK I STRZELEC 02.01.03, 16:20

>" czy ktos mial takie doswiadczenia. ciekawa jestem opinii????"
      A kto jest w tym zwiazku kobieta a kto mezczyzna?? bo to jest wazne :))
      • zanka Re: BLIZNIAK I STRZELEC 02.01.03, 19:47
        >
        > >" czy ktos mial takie doswiadczenia. ciekawa jestem opinii????"
        > A kto jest w tym zwiazku kobieta a kto mezczyzna?? bo to jest wazne :))

strzelczyni z blizniakiem.!!
        • baska18 Re: BLIZNIAK I STRZELEC 02.01.03, 20:18
          Wolność i demokracja. Dobrze im będzie ze sobą. Świetnie się rozumieją. Każde z
          nich do związku wprowadza swoją grupkę znajomych. I słusznie. Ktoś musi ich
          sprowadzić od czasu do czasu na ziemię. Pochłonięci sobą nawzajem, swoimi
          czynnościami zapominają o bożym świecie. Gdy on bryluje między kolegami,
          imponując poczuciem humoru i zarażając optymizmem, ona wędruje tu i ówdzie, w
          poszukiwaniu przygód, tematów reporterskich, a czasem by po prostu komuś pomóc.

Często prowadzą otwarty dom. Każdy może do nich przyjść, pogadać, pośmiać się
          i "naoptymizować". Są bardzo otwartymi ludźmi, zawsze znajdą dla siebie
          nawzajem czas i dla kogoś bliskiego. Bliźniak mający tendencję do skoków w bok
          przy tak atrakcyjnej partnerce o nich zapomina. Potrafi to doceniać i
          wynagradzać sowicie. Ukochaną zarzuca prezentami, wierszykami i namiętnymi
          telefonami, nawet gdy są oddaleni od siebie o tysiące kilometrów. Na szczęście
          dla nich wynaleziono telefony komórkowe i pocztę elektroniczną.

Do pełni szczęścia przyczynia się zgodne i harmonijne pożycie seksualne.

Jesteście cudowną pełną radości i optymizmu parą. Wiecie co to znaczy żyć całą
          piersią. Kochacie się cała duszą i ciałem. Jesteście dla siebie wspaniałymi
          kompanami.

• zanka Re: BLIZNIAK I STRZELEC 05.01.03, 14:35
            baska18 napisała:

> Wolność i demokracja. Dobrze im będzie ze sobą. Świetnie się rozumieją. Każde
            z
            >
            > nich do związku wprowadza swoją grupkę znajomych.

a moze cos tak od siebie, a nietylko przetwarzanie ;;;;)))))
            • mii.krogulska Re: BLIZNIAK I STRZELEC 08.01.03, 20:28
              Witam serdecznie,
              to ja coś dorzucę :) jako przyjaciółka Strzelców i Bliźniaków :)
              Bliźnięta i Strzelca w zodiaku łaczy aspekt opozycji - oznacza to, że te dwa
              znaki są położone na przeciwko siebie. W symboliczny sposób spoglądają na
              siebie i widzą jasno wszystkie swoje zalety i wady. Te dwa znaki są iskrą
              niepokoju w całym Zodiaku, razem z Panną i Rybami należą do tzw. krzyża
              zmiennego. Bliźnięta odkrywają przestrzeń, nazywają ją i oswajają. Strzelce
              pytają, co jest poza tą przestrzenią i co można odkryć dalej. Razem poruszają
              się w świecie idei i słów, mają podobne poczucie humoru i potrafią sobie
              imponować. Czują się wspaniale i szczerze kochają, ale tylko do momentu, w
              którym Strzelec zarzuci Bliźniętom brak inteligencji, a Bliźnięta Strzelcowi
              brak wykształcenia. Wtedy się rozstają, ale za jakiś czas zapominają o co
              poszło i znowu szczerze cieszą się na swój widok. Zwykle emocje, wzruszenia i
              wielkie namiętności są im dostępne raczej w drodze przeżycia intelektualnego.
              Mogą pisac wiersze o zraniuonym sercu i nieszczęsliwej miłości, ale żył raczej
              ciąć sobie nie będą. O swoich uczuciach mogą dyskutowac godzinami, a kto
              ładniej o nich opowie, ten wygrał :) ale są udana parą, bo więcej ich łączy,
              niż dzieli i nie są pamiętliwe czy bezinteresownie złośliwe.

Pozdrawiam serdecznie, Mii
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka