laverna.mlle 08.02.06, 14:48 Stawiam tarota. Jezeli ktoś potrzebuje- moge postawić karty. Zapraszam to pisania na mail. --------------------- forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37010 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaeryn Re: Stawiam KARTY IP: *.dip.t-dialin.net 08.02.06, 19:19 bardzo bym prosiła o postawienie tarota,jednak gdzie znajde Pani meila?jestem tu nowa i nie wiem,co gdzie jest..prosze o adres..serdecznie dziekuje i pozdrawiam..:)) Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha75 Re: Stawiam KARTY 09.02.06, 01:43 adresem mailowym w przypadku foru gazeta pl jest login zaogowanego uzytkowanika, tzn autor postu napisany jest tlustym drukiem. pozdrawiam, Aga Odpowiedz Link Zgłoś
aaeryn do Laverny 09.02.06, 11:49 droga Pani,wysłałam do pani maila z prosba o postawienie tarota,jednak nie wiem,czy dotarł...mam nadzieje,ze nic nie pomieszałam na tej poczcie:) pzdr.serdecznie.. Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta2 Laverna sie nie odzywa... 09.02.06, 12:53 Ja tez wysłalam maila z prosba o postawienie tarota wczoraj i nic cisza...nie wiem tylko co trzeba podac aby taki tarot mogł byc postawiony:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja.. Re: Laverna sie nie odzywa... IP: *.org 09.02.06, 13:29 To jakaś zabawa . Moze ktoś robi rozeznanie ile osób jest chętnych do skorzystania z takiej propozycji . czy to nie nowy pomysł YARKA SHALOMA???/ Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: Laverna sie nie odzywa... 09.02.06, 13:34 mi odpisała .. nawet kilkakrotnie .. Odpowiedz Link Zgłoś
laverna.mlle Re: Laverna sie nie odzywa... 09.02.06, 14:14 NIe doszedl do mnie od pani mail. Prosze przesłac jeszcze raz. Przyszlo do mnie bardzo wiele litów, poważnych i mniej poważnych. Jestem w trakcie odpisywania i odpowiadania na niektóre pytanie. Zaznaczam, ze robie to w celu ciągłego zdobywania doświadczenia i niesienie pomocy innym. ------------------------------------ forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37010 Odpowiedz Link Zgłoś
monamala Re: Laverna sie nie odzywa... 03.03.06, 15:47 ja też wysłałam i minoł prawie miesiąc i cisza , kompletnie nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aleksandra Re: Stawiam KARTY IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 09.02.06, 17:27 chcialabym abys postawil mi karty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Stawiam KARTY IP: *.nso.pl 11.02.06, 21:34 Mam problem .....niewiem jak powinnam postapic.mam meza z ktorym ostatnio nienajlepiej sie uklada ,byle jaka prace ale prace ...I tu pojawia sie problem ,poniewaz mam zaproszenie do innego kraju.Czy powinnam wyjechac ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: petra Re: Stawiam KARTY IP: *.rybnet.pl 12.02.06, 17:00 stawiam karty cyganskie .dobermannrodi@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Stawiam KARTY IP: *.248.62.81.cust.bluewin.ch 06.03.06, 21:59 dlaczego klamiesz??? jaki masz w tym cel??? po co piszesz takie bzdury..? Odpowiedz Link Zgłoś
hana0 Re: Stawiam KARTY 07.03.06, 11:29 napisalam maila do ciebie z pytaniem i prosba o postawienie kart.bylabym wdzieczna za szybka odpowiedz. jesli mail nie doszedl daj znac napisze jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
alawawa59 Re: Stawiam KARTY 07.03.06, 19:39 nie wierze w stawianie tarota na odleglosc przez internet w samego tarota jak najbardziej Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: Stawiam KARTY 07.03.06, 20:17 a ja kiedys skontaktowałam się z pania ktora stawiała kabałe.... i to była rozmowa przez telefon. pwiedziała wszytsko dokłądnie o przeszłosci i co nieco o przeszłosci.... ale to o przeszłosci sie nie sprawdziło Odpowiedz Link Zgłoś
kosma9 Re: Stawiam KARTY 07.03.06, 21:23 chyba przyszłość z przeszłością ci się pomiliła Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: Stawiam KARTY 07.03.06, 21:44 nie! MOwiła mi o przeszlosci i przyszłosci.... a nawet o terażniejszości akurat... ale to była kabała nie tarot! Odpowiedz Link Zgłoś
ogrom Re: Stawiam KARTY 08.03.06, 08:41 przyszłosc!! natomiast o przeszlosci wiedzxiałą wszytsko dokladnie kto z kim jakie relacje... no poprstu szok w trampkach:) pozdrówka Olla - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarnulka19 Re: Stawiam KARTY IP: *.gl.digi.pl 26.03.06, 17:03 Bardzo bym prosiła o Pani email. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
tymianek77 Re: Stawiam KARTY 28.03.06, 16:31 Nie polecam niestety tej pani. Zapłaciłam pieniążki ze swojego konta na konto pani Laverny na początku marca i mimo tego do dziś nie otrzymałam wróżby, mimo usilnych próśb i wielokrotnych maili. Byłam naiwna, człowiek uczy się na błędach dlatego ostrzegam innych. Odpowiedz Link Zgłoś
justynella Re: Stawiam KARTY 28.03.06, 19:00 a ja NIE placilam i wrozby otrzymywalam nawet kilkakrotnie .. troche wyrozumialosci .. moze faktycznie ma teraz "ogrom" mejli .. Odpowiedz Link Zgłoś
alawawa59 Re: Stawiam KARTY 31.03.06, 20:45 pani lawerna owszem odpowiedziala mi ale bardzo ogolnie chociaz zadalam bardzo konkrek\tne pytanie w sumie nic sie nie dowiedzialam mimo wyslania maila na prywatne jej email zreszta to samo pytanie zadalam alicji nowak i bylo dokladnie to samo tyle ze ta napisala ze z takim pytaniem to nie moze mi opuscic z ceny ogolnie biorac takie wrozenie jest bez sensu moze wypowie sie sama laverna Odpowiedz Link Zgłoś
5788waa Re: Stawiam KARTY 01.04.06, 10:03 chcę prosić Panią która pisze, że Kabałę można stawiać przez telefon, widzę że nie wie Pani co to tak naprawdę jest kabała a może ktoś Panią oszukał, Kabała sama w sobie przypomina bardziej rozmowę z jasnowidzem a nie wróżką I NIE MA NA CELU PRZESZŁOŚCI pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
q18 do Tymianek 04.04.06, 11:41 Nie martw się Laverna na pewno odpowie choć coś ostatnio nie daje znaku życia , napisała na swoim forum że jadło jej maile na skutek awarii, może powinnaś się przypomnieć, ja otrzymałam odpowiedz - raz za darmo, wręcz nie mogłam uwierzyć że odpisała, a potem zapłaciłam i przesłala mi wróżbę, napisała żeby pytać w razie wątpliwości, zapytałam i już nie odpisała dlatego myślę że coś u niej się dzieje, ale czekam cierpliwie Odpowiedz Link Zgłoś
kaja1986 Re: do Tymianek 26.04.06, 13:40 A mi odpisała... !!!!:):):):):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: do Tymianek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 01:06 ja nie kapuje o co łazi napiszcie mi ten email bo niewiem na jaki wysłać! Odpowiedz Link Zgłoś
zwyczajniniezwyczajni Re: Stawiam KARTY 27.04.06, 08:31 kabała to mistycyzm zydowski i tylko osoby wyznania zydowskiego umią się nim posługiwać, poza tym wiekszość nie rozumie czym jest i że wsród wyznawców wiary mojrzeszowej wybiera sie kto może być dobrym kabalistą zazwyczaj jest to kobieta bo kobiety mają większa intuicję, nauka jej to skomplikowana numerologia której nikt nigdy nie opisał dokładnie w podręczniku, wiem bo wiele lat śledzę praktyki kabały wśród osób wyznania niemojrzeszowego, są mizerne by nie powiedzieć są zwyczajnie niczym poza wiedzą nabytą z podręczników, a w nich nic właściwie nie ma, udało mi się poznać osobę wyznania mojrzeszowego która zajmuje się głęboką analizą liczbową w życiu człowieka ale niestety na moje pytanie czy opiera się na kabale nie udzieliła mi informacji, najwyrazniej człem jednak ze może to być właśnie kabała jaką miałem możliwość doświadczyć będąc wielokrotnie w ameryce gdzie są szkoły kabały dla osób z poza religii mojrzeszowej ale zajęcia prowadzone są przez ortodoksyjnych zydów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio Re: Stawiam KARTY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 09:36 A czy ta wróżka jest wogóle dobra?? bo cos mi sie wydaje,że jak sie tak bezpośrednio prosi o klientów to widac nie bardzo.Znam wróżki które nie zabiegają tak,bo mają tyle stałych klientów oraz z polecenia że czasami trzeba czekac w kolejce.Dlatego cos mi tu śmierdzi.Ona chce kasy to jasne. Odpowiedz Link Zgłoś
matula51 Re: Stawiam KARTY 11.08.06, 21:41 Chciałam sie nauczyc stawić prostym sosobem. Albo prosze mi postawic. Pozdrawiam Danka Odpowiedz Link Zgłoś