Gość: moniczka29 IP: *.lodz.mm.pl 10.05.06, 10:05 wybieram sie do Aidy i bardzo sie stresuje prosze was jesli ktos z was byl u niej to niech sie podzieli odczuciami po wizycie. dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ja275 ja nie bylam ale tez chcialabym do niej pojsc jak 10.05.06, 17:01 bedziesz po wizycie napisz prosze swoje spostrzezenia na adres zuza_zgrywus@interia.pl bede b. wdzieczna dzieki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: AIDA IP: *.chello.pl 10.05.06, 18:02 nie byłam ale też się wybieram, po wielu próbach udało mi sie wstępnie umówić. a Ty kiedy masz wizytę? tez jestem bardzo ciekawa jak wyglada wizyta u niej. napisz coś, proszę, na ten temat. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja a to tak ciezko sie do niej dostac? ile trzeba cze IP: 80.51.255.* 10.05.06, 18:17 czekac> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m824 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 17:27 Aida przyjmuje w Lublinie, tak? a jak można się z nią umówić i ile kosztuje taka "wizyta"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: AIDA IP: *.chello.pl 10.05.06, 23:26 nie wiem czy trudno czy ja miałam pecha. telefon jest włączany tylko we wtorki chyba na 2 godziny a do tego nie w każdy wtorek. jak już udawało mi sie dodzwonić (bo przeważnie był zajety) to kilka razy poinformowano mnie że zapisy będą za 3 tygodnie albo za miesiąc. po zapisaniu się trzeba czekać teraz 3 miesiące. nie wiem czy ma tylu klientów czy to taka strategia marketingowa Odpowiedz Link Zgłoś
bajula_70 Re: AIDA 12.05.06, 17:49 cześć, bardzo proszę o namiary na Aidę i ewentualne info Z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
bajula_70 Re: AIDA 12.05.06, 17:50 sroki- mój adres mailowy :bajula_70@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
m824 bajula i Magda 12.05.06, 18:11 bajula albo Magda - prosze wyślijcie też do mnie te namiary. m824@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja też Re: bajula i Magda IP: 193.151.48.* 12.05.06, 21:09 bardzo proszę o informacje na temat możliwości spotkania z aidą. Proszę o meile na adres; tydzien@onet.eu Z góry dziękuję za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguska Re: bajula i Magda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 12:59 bardzo prosze rowniez o namiary do Aidy agusiamatyldka@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aguska20 aida IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 12:59 bardzo prosze rowniez o namiary do Aidy agusiamatyldka@buziaczek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
livika Re: aida 13.05.06, 22:16 Ja również poprosiłabym o namiary do Aidy : na adres livika@wp.pl. Z góry dziekuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: AIDA IP: *.pronet.lublin.pl 13.05.06, 22:38 JA BYŁAM U AIDY. To było w 2002 roku. nie masz sie czego bac, bardzo sympatyczna osoba o takich jak ona mowi sie ze sie ich zna od x lat pomimo, ze spotykasz po raz pierwszy. Ja byłam bardzo zadowolona z wizyty, to co mi powiedizłą co widizła w danej chcwili bylo prawda i co mi powiedizla, ze mnie czeka w najblizszym czasie sprawdziło sie. Teraz juz do niej nie chodze tylko ten raz w 2002 roku, teraz odwiedzm jej mame, ktora tez przepowiada tylko u niej pije sie kawe. Ona czyta z fusów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: AIDA IP: *.elpos.net / *.elpos.net 14.05.06, 10:09 Mozecie sobie odpuscic,nikt Wam nie poda namiarow tu na tacy jak widzicie a pozatym jesli juz je dostaniecie to na wizyte sobie poczekacie kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAGDA Re: AIDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 01:20 ZAPOMNIAŁAM PODAĆ MAIL: mm294@wp.pl PANI ASIU BARDZO PROSZĘ O TEN KOTAKT Z AIDY MAMĄ. CZEKAM NA MAILA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: AIDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 01:17 WITAM JA RÓWNIEŻ BYŁAM U AIDY ROK TEMU I JESTEM DO TEJ PORY POD WIELKIM WRAŻENIEM I WSZYSTKO CO AIDA MÓWI, SIĘ SPRAWDZA. INTERESUJE MNIE KONTAKT DO JEJ MAMY. BARDZO RPOSZĘ O KONTAKT - JAKIŚ TELEFON DO AIDY MAMY I GDZIE PRZYJMUJE. SZCZERZE DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDŹ. Odpowiedz Link Zgłoś
wioletta1978 Re: AIDA 15.05.06, 16:48 Jesli da rade to prosze podac mi koszt wizyty i kontakt do obydwu kobiet. Moj mail wioletta1978@interia.pl. Serdeczne dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
mk1975 Re: AIDA 15.05.06, 20:42 ja również poproszę o kontakt mk1975@gazeta.pl, dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: AIDA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 21:52 Czy Aida przyjmuje też w Lublinie? Kiedyś wiem że tak, a teraz? Mam prośbę proszę podać mi namiary na obie panie i obowiążujący cennik na adres yogi28@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ealmond Re: AIDA 16.05.06, 14:58 i ja dołączam prośbę o namiary do aidy i jej mamy również - telefon i adres; z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: AIDA IP: *.tkdami.pl 18.05.06, 18:46 Czy mogłabym prosić o namiary na Aide? Odpowiedz Link Zgłoś
kamelona Re: AIDA 28.05.06, 06:49 witam! Bardzo prosze o kontakt do Aidy-please!!! A czy mozesz napisac ile taka wizyta jeszcze kosztuje i jak dlugo sie czeka? Wielkie dzieki za wszelkie info! Pozdrawiam-kamila Odpowiedz Link Zgłoś
katrinbp Re: AIDA 17.05.06, 10:37 witam:) M. zazdroszcze spelnienia wrozb:) poprosze o namiary na Aidę i Jej Mamę adres, numer telefonu na moj email katrinbp@gazeta.pl z gory dziękuje Katrinbp Odpowiedz Link Zgłoś
kaja9911 Re: AIDA 17.05.06, 10:59 droga pani może co do mamy pani aidy to proszę nie przesadzać byłam u tej pani 3 razy a dla udowodnienia podkresle ze faktycznie wróży z osadu po kawie i nie jest podobna do córki, za pierwszym razem powiedziała dobrze tylko to co widzi w chwili obecnej, to samo i za kolejnymi razami, ale omylność ma sporą co do przyszłości sama wiem już ze dałam jej tzw. do trzech razy bo mówiono mi że jest dobra, ale ja jestem bardzo rozczarowana tym co mówi, nie widziała nawet że moj tata nie zyje a powiedziała coś o nim, dla mnie obie panie są bardzo przereklamowane, mama pani aidy za wizytę inkasuje 150zł, nie ma najmniejszego problemu z dostaniem sie do niej o ile nie robi sobie właśnie przerwy i gdzies nie wyjedzie na 2-3 miesiące, jednak musze przyznac ze wystarczy sie w tv pokazac i juz wszyscy sądzą że jest super, a jeszcze jak trafi sie jej klient któremu przez przypadek powie coś dobrze no i juz mamy prawdziwa wizjonerke, ale wiem juz jedno po wizytach u tych pan NIE MA PRAWDZIWYCH WIZJONERÓW TO MIT W KTÓRY CHCEMY WIERZYC Odpowiedz Link Zgłoś
kaja9911 Re: AIDA 17.05.06, 11:03 pewnie i tak z wizyt u wróżek wizjonerów itp nie zrezygnuje bo jak ktos raz sie wybierze to juz nie moze przestac Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra2727 Re: AIDA 06.09.06, 01:20 Czy można prosić o namiar do mamy Aidy i koszt wizyty, a także sprawdzalność wróżby? Z góry dziękuję za odp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatka Re: AIDA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.06, 00:27 Ludzie, u niej wizyta kosztuje podobno 300 zł !!! Zastanówcie się, czy gdyby ta pani naprawdę miała szczere intencje i chęć pomocy zdzierałaby tyle kasy? Wg mnie jest nastawiona na łaty zarobek, tak jak jej znajomy- również znany,niejaki pan Zawadzki z Końskich, którego wróżby mają spradzalność zerową (sparwdzone). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: AIDA IP: *.orange.pl 16.05.06, 10:33 ja wiem że ta pani ma moc bo wiele lat temu to co powiedziała sprawdziło mi się, ale nie umiem do dziś dnia zrozumieć dlaczego po wizycie ze stycznia ubiegłego roku niestety wszystko wyszło na opak, do dziś dnia mnie to męczy bo wiem że jest polecana sama ja poecałam, ale ja mam już inne do niej podejscie, bo jak mogła się tak bardzo pomylić czy te wszystkie wróżki to kwestia przypadku że akurat w danej chwili trafią w dziesiątkę a kiedy indziej nic dobrze nie przewidzą, rok temu w styczniu wizyta kosztowała 300zł myślę że mogła już nawet podrożeć, można się wybrać ale proszę liczć przede wszystkim na siebie bo sprawdzalność jest 50/50 i nie tylko mi tak wyszło, koleżance powiedziała że nie straci pracy bo nie jest do ruszenia w firmie po czym 4 miesiące pozniej ją straciła, nie wiem co o niej sądzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beatka Re: AIDA IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 16.05.06, 13:27 czyli taka sama z niej wróżka jak każda inna. Zwykła naciągaczka. Niestety - naiwnych nie sieją i ona na tym żeruje. Ze względu na swoje orientalne pochodzenie i orientalny wygląd wypromowały ją media i pani Aida trzepie sobie kaskę. Jeśli koniecznie macie potrzebę pójścia do wróżki, to idźcie chociaż do tańszej - efekt i tak będzie podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Becia Re: AIDA IP: *.elpos.net / *.elpos.net 16.05.06, 13:30 Chcialam przypomniec ze AIDA nie jest wrozka a wizjonerka a to nie to samo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: so a co to ma do rzeczy? IP: 80.51.255.* 16.05.06, 16:22 to nie zmienia faktu ze jest bardzo droga i niestety omylna .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: AIDA IP: *.orange.pl 16.05.06, 16:39 to że jest omylna to jeszcze nie fakt że jest naciągaczką, czy my wszyscy w tym co robimy jesteśmy nieomylni? a może mniej się myli od innych wrózek wizjonerek czy jasnowidzów, ale przynajmniej jest grzeczna i miła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: AIDA IP: *.chello.pl 16.05.06, 16:55 ja też poproszę o kontakt do Mamy Aidy magda1311@gazeta.pl dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m824 namiary na aidę: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.06, 18:28 jej oficjalna strona, jest tam kontakt i numery telefonów (pomijam fakt, że nie da się dodzwonić, ale może komuś z Was się uda). pozdrawiam. www.aida.one.pl/main.html Odpowiedz Link Zgłoś