strzelec16 31.01.03, 22:23 Czy są szanse na związek przez dz - strzelec a ch - bliżnięta piszcie bez skrupułów !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mii.krogulska Re: strzelec + bliżnieta czy są szanse ?? 01.02.03, 16:06 Witam serdecznie, napiszę bez skrupułów: dopóki sie dobrze razem bawią, nie mają większych problemów, nie muszą pracować, sprzątać i opiekować się chorą ciocią, dopóki mają pieniądze i dwa samochody, to jak najbardziej są szanse na bardzo udany i namiętny związek Pani Strzelca i Pana Bliźniaka. Pozdrawiam serdecznie, Mii Odpowiedz Link Zgłoś
sagitarius7 Re: strzelec + bliżnieta czy są szanse ?? 12.02.03, 12:30 mii.krogulska napisała: > Witam serdecznie, > napiszę bez skrupułów: dopóki sie dobrze razem bawią, nie > mają większych problemów, nie muszą pracować, sprzątać i > opiekować się chorą ciocią, dopóki mają pieniądze i dwa > samochody, to jak najbardziej są szanse na bardzo udany i > namiętny związek Pani Strzelca i Pana Bliźniaka. > > Pozdrawiam serdecznie, > Mi Dlaczego mają jedynie szansę, gdy nie mają wspólnych problemów? Jaka może być recepta, aby to przezwyciężyć, bo przecież ludzie mają różne charaktery i jeszcze jak bardzo chce się przezwyciężyć trudności. Jak można porozumieć się z Panem Bliźniakiem? Czego unikać? Proszę napisać bez ogródek, bo wiem, że Pani Strzelec i Pan Bliźniak mogą trwać ze sobą szczęśliwie. Odpowiedz Link Zgłoś
zanka Re: strzelec + bliżnieta czy są szanse ?? 19.02.03, 23:11 jak nie maja pieniedzy to tez jest ok. blizniak podtrzymuje duchem strzelca. strzelec jest troche kaprzysny lae blizniak chyba sobie z tego nic nie robi. Odpowiedz Link Zgłoś
sagitarius7 Re: strzelec + bliżnieta czy są szanse ?? 22.02.03, 19:48 Dziękuję za te słowa, bo właśnie one były mi akurat najbardziej potrzebne. Optymizm i wiara w to "coś" dodaje nam sił. Szczególnie, że wiem, że Pan Bliźniak też stara się i nie ucieka przed problemami. Odpowiedz Link Zgłoś
kiag Re: strzelec + bliżnieta czy są szanse ?? 06.03.03, 14:01 właśnie 2 tyg temu zakończyłam związek ja strzelec + on bliźniak. A naprawdę się dobrze zapowiadało... rok byliśmy razem. Niestety. Nie było szans. Ale w horoskopy nie wierzę!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zanka Re: strzelec + bliżnieta czy są szanse ?? 07.03.03, 16:29 co bylo przyczyna.? Odpowiedz Link Zgłoś
bibelot Re: strzelec 14.03.03, 12:57 nie jestem w związku z bliźniakiem, ale jestem strzelcem i wiem jedno - 90% cech właściwych dla Strzelca u mnie się nie potwierdza a najbardziej śmieszy mnie zamiłowanie do podróży ... u mnie!!! nawet mnie złości bo psuje mi to zabawę jak czytam o cechach właściwych strzelcom - chyba opisują na opak do wróżbiarstwa i astrologii nie mam negatywnego stosunku, jestem przekonana, że coś w tym jest - a tu klapa może więc nietypowy strzelec z bliźniakiem ma szanse ... Odpowiedz Link Zgłoś
kiag Re: strzelec + bliżnieta czy są szanse ?? 14.03.03, 14:21 przyczyna rozstania? Brak umiejętności życia przez "bliżniaka", zero poczucia realnosci i panowania jakiegokolwiek nad życiem. A do tego ... brak czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: strzelec + bliżnieta czy są szanse ?? 01.05.23, 17:01 Oniemiałam Odpowiedz Link Zgłoś