18.07.06, 10:33
Po małej przerwie,spowodowanej przeprowadzka,wracam znów do wróżenia.
Bardzo mi brakowało kart.Ale i w nowym miejscu zamieszkania,natychmiast sie
rozniosło i tu nie brakuje potrzebujących pomocy.To smutne,ale pomagam jak sie
da.Zapraszam,piszcie.nerusia@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: UWAŻAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! IP: *.autocom.pl 18.07.06, 13:29
      Powróżyłam sobie kiedyś u niej i choć to były drobne pieniądze to uważam za
      bezczelne, by osoba, która nie potrafi dobrze zinterpretować kart, stosuje
      raptem 2 rozkłady i bezwiednie przepisuje znaczenie kart z książki pobierała za
      to nawet pół grosza. Ja rozumiem, że ktoś się uczy tarota, ale żeby za to od
      razu pieniądze brać?!!!!!!!!!!!!! Najpierw naucz się robić to perfekcyjnie,
      dopiero potem myśl o zapłacie.
      • nerusia Re: UWAŻAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! 18.07.06, 14:31
        Nigdy nic nie przepisywałam z ksiazki,owe dwa rozkłady o których wspominasz były
        mocno rozbudowane i zajmuje mi to sporo czasu,zastanowic sie,pomyslec,czasem
        odchodze,zostawiam karty,potem wracam..itd.Jesli dla ciebie jezyk ,którym sie
        posługuje jest zbyt skomplikowany,trzeba było powiedziec,wytłumaczyłabym prościej.
        Szkoda,ze osoba,która pisała post zalogowała sie jako gość.Ja jakoś nie wstydze
        sie swoich dokonań,otrzymuję sporo maili z podziekowaniami.to takie moje małe
        radości,jesli komuś dobrze sie wiedzie,jesli mogę kogos podnieśc na duchu.Karty
        nie kłamia i jesli nie powiedziały tego co owa osoba chciała usłyszeć...to trudno...
        pozdrawiam wszytskich
        • Gość: gość Re: UWAŻAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! IP: *.autocom.pl 18.07.06, 21:30
          Dlaczego w twojej wypowiedzi jest tyle agresji skoro profesjonalnie stawiasz
          karty?!

Dla mnie twoja wrózba była zbyt lakoniczna. Tarot wskazuje ściezki, którymi
          można podążać. Niestety masz podstawowe braki warsztatowe. Jeszcze duzo musisz
          się nauczyć to primo. Secundo za swoje pseudo-wróżenie nie powinnaś brać
          pieniędzy, bo to zwykłe naciaganie ludzi. Zresztą rozbisz to świadomie, bo nic
          nie wspomniałaś w pierwszym poście, że za twoja usługę trzeba zapłacić
          • nerusia Re: UWAŻAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 19.07.06, 12:37
            Nie jestem agresywna,odpieram zarzuty,zresztą,ta rozmowa nie ma sensu.Masz swoje
            zdanie,prosze bardzo,tylko prosze,nie obrazaj mnie,bo nie wiesz o czym mówisz.
    • agrentowy4321 Re: Tarot 06.03.23, 20:14
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: Tarot 27.04.23, 10:45
      Oniemiałam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka