Gość: eMka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 12:32 Kto z Was zna panią Kasie z Pustek Cisowskich w Gdyni? Jak mozna sie z nią skontaktować? A moze polecicie mi inną wróżkę z Trójmiasta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabianna Re: Gdańsk/Gdynia/Sopot 29.08.06, 13:28 Gdansk=>jasnowidz Amala, polecam:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Do Zabianny IP: 80.51.176.* 29.08.06, 14:04 Witam, piszesz, ze Amala wróży tez telefonicznie. Poszukałam w internecie i faktycznie - jest napisane, ze ona nie używa żadnych kart itd tylko wystarczy, ze widzi człowieka. Ja mieszkam na południu Polski więc wyjazd do Gdyni raczej odpada... Skąd wiesz w takim razie, ze ona równiez telefonicznie wróży?? Odpowiedz Link Zgłoś
zabianna Re: Do Zabianny 29.08.06, 14:46 Moja kolezanka z warszawy kontaktuje sie z p.Amala wlasnie w taki sposob. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Do Zabianny IP: *.ists.pl 29.08.06, 17:15 I czy to nie ma żadnego wpływu na ''jakość'' wizji??. Czy Twojej koleżance wszystko sprawdza sie tak samo jak Tobie? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zabianna Re: Do Zabianny 29.08.06, 19:05 Wydaje mi sie ze nie ma to specjalnego wplywu. Nie wiem czy sprawdza jej sie "tak samo",ale jest zadowolona. Nie moge sie jednak na ten temat jakos konkretnie wypowiedziec poniewaz nigdy nie korzystalam z porad w ten sposob, zawsze spotykalam sie z wrozka osobiscie. Wiem tylko, ze jest taka mozliwosc i ze sa ooby, ktore z niej korzystaja. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gunia Re: Do Zabianny IP: *.futuro.pl 29.08.06, 19:07 A ile ona bierze, jak taki seans wyglada i ile trwa? Odpowiedz Link Zgłoś
zabianna Re: Do Zabianny 29.08.06, 21:22 Seans wyglada tak, ze zadaje sie pytania, dotyczace konkretnych spraw lub ogolnie przyszlosci. Trwa to okolo 1,5 godz. ale nie ma scislych ram czasowych. Wszystko zalezy od tego ile spraw chcesz poruszyc. Koszt wizyty to 150zl. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Gdańsk/Gdynia/Sopot 06.03.23, 18:26 Bardzo ambitne zagadnienie Odpowiedz Link Zgłoś