Gość: mała mi IP: 217.116.110.* 07.09.06, 10:48 jest super wróżką mi się we wszystkim sprawdziły jej wróżby na 100% polecam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scholastyka10 Re: co chcesz od AMELII 07.09.06, 11:21 Zdania są podzielone, mnie nie sprawdziło sie wcale:), ale tu każda wrózka ma różne opinie, ja osobiście nie polecałabym wcale byłam u paru wróżek i znam takie które mają dużo większą trafnośc przepowiedni. Odpowiedz Link Zgłoś
ania075 Re: co chcesz od AMELII 07.09.06, 12:06 BUHAHAHAHA,ALE ŚCIEMA, to twój dialog z tematu o wróżce abraks, właśnie prosisz o numer telefonu do Ameli (UWAGA NA GODZINĘ I DATĘ, DZISIAJ 10,45) • Re: IP: 217.116.110.* Gość: mała mi 07.09.06, 10:45 + odpowiedz a może mi ktoś podać telefon do tej wróżki o której tu piszecie? też bym skorzystała z miłą chęcią, jestem na zakręcie i nie wiem co dalej zrobić a W TRZY MINUTY POTEM SADZISZ POST "sprawdziło mi się w 100%", no to szybka była ta rozmowa i w trzy minuty sprawdzalna, wrózka była pod telefonem?? Oczywiście będziesz sie wykręcać ze prosiłaś o namiary do Abraks, to wtedy jest inne pytanie. Jeśli Amelia jest taka swietna to dlaczego szukasz innej wróżki?? Przecież jak ktoś jest sprawdzalny w 100% to się nie idzie do następnej wróżki, chcesz 110% ?? Odpowiedz Link Zgłoś
psychoterapeuta1 Re: co chcesz od AMELII 07.09.06, 12:25 Ania075, co z Tobą ? Skąd w Tobie tyle agresji i podejrzliwości do świata ? Jak dorosli ludzie chcą z czegoś korzystać bo im to dobrze robi, to niech sobie korzystają i jesli nie szkodzą innym - to każdego prywatna sprawa i nic Ci do tego. Co chcesz udowodnic ? Że jesteś najlepsza i najmądrzejsza ? Odpowiedz Link Zgłoś
mattahari1 Re: co chcesz od AMELII 07.09.06, 13:13 psychoterapeuta co z tobą ? Nie spostrzegłeś ze właśnie ania075 udowodniła czarno na białym autorce że mija się z prawdą? Racjonalne myślenie to nie agresja. Odpowiedz Link Zgłoś
psychoterapeuta1 Re: co chcesz od AMELII 07.09.06, 15:41 Mattahari coś słaby z ciebie wywiadowca. Zobacz ile ania075 powypisywała na forum postów a wszystkie podobne w klimacie i z racjonalnym mysleniem nie maja wiele wspólnego, wygladają raczej na mocno obsesyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
ania075 Re: co chcesz od AMELII 07.09.06, 16:14 Udowodnienie naciągactwa uważasz za obsesje? Popatrz na identyczne IP osoby która tutaj przedstawia się jako "gość" w temacie zachwalającym amelię jako "lilka" a w temacie o naiwnych nabierających się na amelię jako "zirytewana". Nie lubię być nabijana w butelkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja do małej mi IP: 80.51.176.* 07.09.06, 12:22 Mała mi..ja skądś znam ten nick:)) czyżbyś nie bywała na chacie z wróżką w ITV i nie zawracała ludziom głowy??? jakos zapadłaś mi w pamięci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: do małej mi IP: *.funk.pl 07.09.06, 15:35 przecież mała mi pytała w tamtym wątku o Abaraks czy już umiejętność rozumienia czytanej treści zanikła w narodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
ania075 Re: do małej mi 07.09.06, 15:47 Nie loguj się raz jako lilka raz jako zirytowana a raz jako gość w obronie wróżki amelii,to mocno podejrzane, IP ci widać (ciągle to samo i ciągle przy tych samych tematach), masz w tym jakiś interes aby udawać trzy różne osoby i aby bronić amelii? czytaj ze zrozumieniem jeśli amelia sprawdza sie na 100% to po co szuka abraks, po 110%? Zaprzecza sama sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mocniej zirytowana Re: do małej mi IP: *.funk.pl 07.09.06, 16:24 mam jeszcze 2 inne IP jeżeli cię to interesuje i nie jestem przywiązana czule do żadnego nicka jak jestem zirytowana to się tak podpisuję, jak jestem w nastoju nijakim to jestem po prostu gosc lub mam własne imię a w dodatku ja nikogo nie bronię bo i nikogo nie chwalę jeżeli się wczytasz w moje posty skorzystałam z pomocy Amelii bo tak chciałam, co z tego wyniknie to moja sprawa jak mnie za jakiś czas ktoś spyta czy jestem zadowolona to odpowiem nie lubię tylko postawy bezpośredniej agresji i ataku jaki Ty reprezentujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia314 Re: do małej mi IP: *.e-wro.net.pl 07.09.06, 16:46 Czym sie tak irytujesz? Sama jej zarzucasz, że pewnie w tym co robi ma jakiś interes a potem jesteś święcie oburzona jak odpowiada ci tym samym tekstem? We własnym oku nie widzsz belki za to w cudzym źdźbło dojrzałaś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrezygnowana Re: do małej mi IP: *.funk.pl 08.09.06, 08:22 odpuszczam z głupim nie będę dyskutować i udowadniać że nie jestem wielbłądem żałuję że w ogóle mnie coś podkusiło by tu cokolwiek napisać Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: co chcesz od AMELII 06.03.23, 17:57 Sporo czytałam na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś