Gość: xyxxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 19:27 może troche glupi temat,ale czy znacie jakieś namiary do osob,ktore powrożą na podstawie pytania wyslaniem maila? z gory thx za info Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xyxxx Re: Wróżenie przez maila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 19:52 czy do takich wrozek zalicza się tez wymieniana na tymze forum arianka64 ? Odpowiedz Link Zgłoś
sawanna3 Re: Wróżenie przez maila 25.11.06, 20:16 Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z wróżb wróżki Amelii, której namiar też kiedyś dotałam tu na forum i miałam od niej wróżbę dla mojego związku i takie czary na miłość. Namiar to www.astro-net.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
victoria13 Re: Wróżenie przez maila 25.11.06, 22:55 Polecam ci wejść na forum Numerologia . Włascicielem tego forum i adminem jest..... janus50 Jak bedziesz cierpliwy to napewno się opłaci.. Polecam , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arianka64 Re: Wróżenie przez maila IP: 80.48.34.* 26.11.06, 11:49 Poniewaz i o mnie pytacie ...daje odpowiedz. Karty tarota odpowiadaja na kazde pytanie...ale przynajmniej oczekujac odpowiedzi na pytanie nalezaloby podac swoja date urodzenia...to po pierwsze. Po drugie...najbardziej precyzyjna wrozba to kontakt osobisty i tego bede sie trzymac!Lepsza forma od kontaktu mailowego jest kontakt telefoniczny.Tu jestem blizej z osoba wrozaca.W chwili obecnej nie wroze.Jestem chora .Pozdrawiam.Arianka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajka Re: Wróżenie przez maila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.06, 12:00 Esteros wróży oraz przesyła zaklęcia przez email. Podaję adres esteros@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do sawanny Re: Wróżenie przez maila IP: *.aster.pl 09.12.06, 13:05 a czy jesteś również zadowolona z otrzymanych rytuałów? zadziałaly? bo jestem jeszcze w trakcie ich wykonywania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Wróżenie przez maila IP: *.aster.pl 08.12.06, 12:40 Ja polecam Panią Marię. Ma ogromne doświadczenie, udziela porad również poprzez mail, zresztą nie tylko wróży ale wykonuje piękne Mandale. Polecam... to adres do Pani Marii mandale@autograf.pl Bardzo mi pomogła! Odpowiedz Link Zgłoś
wrozby Re: Wróżenie przez maila 08.12.06, 22:24 dla wszystkich zainteresowanych- ciekawa strona na której znajdują się strony różnych wróżbitów obojga pułci, w tej liście stron jest też wiele innych ciekawych stron z dziedziny ezoteryki oto link /www.magic.top-100.pl pozdrowionka, Jaga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do Małgosi Re: Wróżenie przez maila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 00:04 Małgosi, mi również p.Maria bardzo pomogła. :) To jest niesamowita osoba... Osoba...Anioł, można by rzec, chodzący po Ziemi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgosia Re: Wróżenie przez maila IP: *.aster.pl 09.12.06, 19:27 To prawda Anioł. Podam stronkę Pani Marii dla osób, które chcą skorzystać www.magicznemandale.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość do sawanny IP: *.aster.pl 09.12.06, 13:07 a czy jesteś również zadowolona z otrzymanych rytuałów? zadziałaly? bo jestem jeszcze w trakcie ich wykonywania Odpowiedz Link Zgłoś
sawanna3 Re: do gościa 11.12.06, 19:44 U mnie zaczynają działać i nawet jestem dosyć zaskoczona efektami, bo w sumie to jestem raczej sceptyczna do takich spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: do sawanny IP: *.funk.pl 12.12.06, 08:56 dziękuję mam nadzieję na podobny efekt nie chcę zapeszyć ale może ... się zaczyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wróżenie przez maila IP: *.aster.pl 10.12.06, 16:42 Ja polecam p. Dariusza z allegro. Wróży przez e-maila. Moim zdaniem bardzo dobry wróż. Odpowiedz Link Zgłoś
artpress2 Re: Wróżenie przez maila 12.12.06, 16:23 POLECAM i przez maila i osobiscie. Laska jest super. Trafia w 10! wrozka.clio@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Wróżenie przez maila 06.03.23, 15:14 Czasem sporo czasu to zajmuje Odpowiedz Link Zgłoś