sabrina-usa 08.04.03, 03:32 Drogie Wrozki ! Slyszalam , ze Lew i Ryby , to nie najlepsze polaczenie , ale bardzo prosilabym o opinie Wrozek . Moj mezczyzna to Ryby , a ja natomiast jestem Lwem . Z gory dziekuje za odpowiedz . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olawalecka Re: Lew i Ryby 08.04.03, 10:46 moi rodzice stanowili taką zodiakalną parę z tym że mama jest ze znaku ryby a ojciec lwa i odkąd pamiętam nigdy nie byli ze sobą szczęśliwi, myślę że są zbyt duże różnice temperamentów aby można było stworzyć udany związek ale oczywiście są wyjątki może wy takim jesteście? czego wam serdecznie życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
iwolja Re: Lew i Ryby 15.04.03, 22:57 Jestem Lwicą od 16 lat z Rybą . Życie trudne ale nie nudne. Dużo niespodzianek i urozmaiceń. Ale poważnie : nie wiem czy wynika to ze znaku czy z innych cech : ja jestem osobą odpowiedzialną, zorganizowaną i rozsądną, "utrzymuję" rodzinę ; mój mąż - wieczny niepoprawny optymista z fantazją i z mnóstwem pomysłów na nasze wspólne życie, a ponieważ nie zawsze jestem wyrozumiała - czasami iskrzy. Ciągle mnie zaskakuje ( nie zawsze pozytywnie ), kocham go mimo wad i niedoskonałości. Czy byłoby mi dobrze z innym znakiem ? Nie będę sprawdzać. Życzę powodzenia w realnym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś