Gość: Szamanka IP: 217.153.6.* 25.01.07, 09:11 Czy kots korzystal z magii p.Danuty z Tarnowa.Ona zajnujr sie magia i slono zata magie bierze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: rytualy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.08, 12:48 Czy możesz podać jakieś namiary na p. Danutę z Tarnowa? Odpowiedz Link Zgłoś
wallesblue5 Re: rytualy 26.01.08, 13:27 Znam , ale ona żąda coś 4 tyś zł...chcesz tyle wydać bez sprawdzenia..., a po za tym choć jest bardzo przekonuwująca jest dużo niespójności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: rytualy IP: *.76-83.cust.bluewin.ch 26.01.08, 14:05 4 tysiace buha haha ha Niezle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: rytualy IP: *.76-83.cust.bluewin.ch 26.01.08, 14:15 Bardzo zaciekawil mnie ten temat. Moze napisz cos wiecej. Gdzie ja mozna znalezc?Czy ma jakies nazwisko? Odnosnie niespojnosci,co masz takiego na mysli? Kwota w postaci 4 tys. wydaje mi szalona. Czy zajmuje sie jasnowidzeniem? Czy juz kogos odnalazla,pomogla itd.? Czy za jeden seans pobiera takie opaty,kim ona wlasciwie jest? Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wallesblue5 Re: rytualy IP: *.ols.vectranet.pl 26.01.08, 15:15 Tarnów - Zapłata całej kwoty przed wykonaniem rytuału. 4 tyś zł.to nie są małe pieniądze. Niespójności - połóż karty Tarota co powiedzą o niej i będziesz miała odpwowiedź. Może ktoś miał już doświadczenia, korzystał z jej usług.Czy rzeczywiście potrafi czynic magię. Odpowiedz Link Zgłoś
angelbell Re: rytualy 26.01.08, 15:38 Co prawda mowia, ze tonacy brzytwy sie chwyta, ale brzytwa za 4 tysiace to juz leciuska przesada.Polecam mala probe.Isc do pani D i jesli okaze sie ze owa pani lewituje na zyczenie lub mysla przywoluje psa czy kota i nakazuje sluzyc, podac lape czy obsikac noge od stolu, czy tez telepatycznie nakazuje komus z twoich bliskich zadzwonic do ciebie w tym momencie to ok, mozna zaplacic 4 tysiace za jej magie.Jesli zas nie ,to wiadomo bedzie ze pani D wylacznie "czaruje" nie zas czyni magie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wallesblue5 Re: rytualy IP: *.ols.vectranet.pl 26.01.08, 15:54 nie ma psa, ani kota są zaklęcia i rytuały....na tym polega magia...a może magia pieniądza bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś