demi77 19.04.03, 18:30 Skorpionki jestescie najlepsze, cudowne w seksie, prawdziwi przyjaciele, czuli i opiekunczy. Oczywiscie chce tylko jednego :)) Tylko prosze bez takich krytycznych uwag, ze jestem glupia bo patrze na znak - nie patrze, ale chce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
scorel Re: SZUKAM MĘŻCZYZNY SPOD ZNAKU SKORPIONA 19.04.03, 22:56 Gdzieś już to słyszałem ... despertaka ? (!) PS.: To miło ,że są ludzie, którzy tak o "nas" myślą ;) PPS.:Co zrobisz jak już owego znajdziesz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
demi77 Re: SZUKAM MĘŻCZYZNY SPOD ZNAKU SKORPIONA 22.04.03, 21:50 > Gdzieś już to słyszałem ... oooo :))) > despertaka ? (!) nie, dlaczego?? > PS.: To miło ,że są ludzie, którzy tak o "nas" myślą ;) > PPS.:Co zrobisz jak już owego znajdziesz ??? ten sie dowie kto sie da znalezc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
martyna14 Re: SZUKAM MĘŻCZYZNY SPOD ZNAKU SKORPIONA 22.04.03, 04:07 demi77 napisała: > Skorpionki jestescie najlepsze, cudowne w seksie, prawdziwi przyjaciele, > czuli i opiekunczy. Oczywiscie chce tylko jednego :)) > Tylko prosze bez takich krytycznych uwag, ze jestem glupia bo patrze na znak - > nie patrze, ale chce Nie zgadza sie z moim bylym Skorpionem ale moze dlatego, ze ja Byczkiem jestem a Skorpion jest do mnie w opozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
an.da Re: SZUKAM MĘŻCZYZNY SPOD ZNAKU SKORPIONA 04.08.03, 12:14 Moze Skorpionki i takie są jak piszesz,ale tylko wtedy gdy tańczysz jak Ci grają. Spróbuj zrobic cos nie tak - nie znajdziesz juz tych dobrych cech - znikna bez sladu - zostanie Skorpion-podstepny i msciwy, zazdrosny i zaborczy. Bedziesz pomalu umierac od jego jadu... Ja to juz przezylam - wiem ze to prawda i nie zycze tego nikomu Uwazaj na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
scorel Re: SZUKAM MĘŻCZYZNY SPOD ZNAKU SKORPIONA 25.04.03, 16:32 demi77 jaki jest Twój znak zodiaku ? Odpowiedz Link Zgłoś
j_bravo Re: SZUKAM MĘŻCZYZNY SPOD ZNAKU SKORPIONA 29.04.03, 14:09 No i jak poszukiwania? Dużo tych paskudnych stworzeń wypełzło z różnych zakamarków? Odpowiedz Link Zgłoś
demi77 Re: SZUKAM MĘŻCZYZNY SPOD ZNAKU SKORPIONA 29.04.03, 17:39 > No i jak poszukiwania? Dużo tych paskudnych stworzeń wypełzło z różnych > zakamarków? OWSZEM ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
demi77 Re: SZUKAM MĘŻCZYZNY SPOD ZNAKU SKORPIONA 29.04.03, 17:39 > No i jak poszukiwania? Dużo tych paskudnych stworzeń wypełzło z różnych > zakamarków? NO... MOZE NIE DUZO... ALE.... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
demi77 Re: SZUKAM MĘŻCZYZNY SPOD ZNAKU SKORPIONA 29.04.03, 17:45 > No i jak poszukiwania? Dużo tych paskudnych stworzeń wypełzło z różnych > zakamarków? A CO TY TEZ NIM JESTES? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
j_bravo Re: SZUKAM MĘŻCZYZNY SPOD ZNAKU SKORPIONA 30.04.03, 08:26 demi77 napisała: > > No i jak poszukiwania? Dużo tych paskudnych stworzeń wypełzło z różnych > > zakamarków? > A CO TY TEZ NIM JESTES? ;))))) No coś ty, sam bym siebie wyzywał od paskudztw? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tesska Re: SZUKAM MĘŻCZYZNY SPOD ZNAKU SKORPIONA 29.04.03, 14:37 Czule, przyjacielskie, cudowne w sexie...takie tez sa wodniki, Moj maz jako waga jest zachwycony... Odpowiedz Link Zgłoś
xenor Re: PROPOZYCJA ZNOW AKTUALNA 11.08.03, 22:34 A ja uważam że jesteś walnięta troche.. sam jestem skorpionem, ale idealny nie jestem, to mit!!! nikt nie jest... jesli szukasz faceta na podstawie znaku zodiaku to chyba nikogo nie znajdziesz! Mam ochote dać ci porządnego klapsa ;-) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
a.puch74 Re: PROPOZYCJA ZNOW AKTUALNA 31.08.03, 19:12 che che nie ucapisz skorpionka internetowym haczykiem. To nie rybka. Skorpion wpada sam w swoje sieci (wszak to pajęczak), a jak wpadnie to już koniec. Więc dobra rada: nie szukaj po zodiakach, lecz zdaj się na swe serce. Skorpion sam wybiera, a jak kocha to kocha szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
luisssa Re: SZUKAM MĘŻCZYZNY SPOD ZNAKU SKORPIONA 09.06.03, 22:41 demi77 napisała: > Tylko prosze bez takich krytycznych uwag, ze jestem glupia bo patrze na znak - Nie Ty jedna patrzysz... jak juz ktos zauwazy, ze cos w tym jest, to trudno pozniej przejsc obok astrologii obojetnie. pzdr luisssa Odpowiedz Link Zgłoś
daku2 Re: SZUKAM MĘŻCZYZNY SPOD ZNAKU SKORPIONA 02.08.03, 19:46 jestem ze skorpionem / ja - wodnik / i jest cudownie !!!! wspanialy , czuly , opiekunczy ... jest naj... naj... naj ... a horoskopy mowia ze to najgorsze polaczenie ze wszystkich znakow ?! Wczesniej bylam z waga / wedlug horoskopu - mialo byc wspaniale ... ale , niestety ... i komu tu wierzyc ??? pozdrawiam skorpionow ! jesli wszyscy jestescie tacy jak moj ?! to jestescie tez cudowni !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
babik Re: SZUKAM MĘŻCZYZNY SPOD ZNAKU SKORPIONA 06.08.03, 12:57 No jestem i co dalej :)))) A tak przy okazji to nie wierz w znaki zodiaku tylko w ludzi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
marchewunia Re: SZUKAM MĘŻCZYZNY SPOD ZNAKU SKORPIONA 08.08.03, 14:27 A ja jestem Skorpionicą i jestem ze Skorpionem...jest...właściwie nigdy nie jest nudno...Skorpionki są namiętne, opiekuńcze itd. itd., ale są też również nie mili, nie tylko wtedy gdy się nie robi tak jak same chcą...my musimy dużo pracowac nad charakterami bo jednak jest NAS dwóch:P...ahh:-)...pozdrwionka Odpowiedz Link Zgłoś
semmi Re: SZUKAM MĘŻCZYZNY SPOD ZNAKU SKORPIONA 21.08.03, 10:41 Twój post jest bez sensu troche niedojrzały Odpowiedz Link Zgłoś