Gość: Ktoś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 13:00 Czy ktos slyszal o tej osobie?? Prosze o jakies opinie o tej Pani. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mona Re: Wróżka Arkadia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.07, 22:20 Chyba wróżka z okolic Arkadii? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mona Re: Wróżka Arkadia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.07, 19:26 Niewiem,czemu jesteś taka bezczelna.Na tym forum wielokrotnie czytałam o wróżce z B.Herman z okolic Arkadii,która jest wg mnie beznadziejna. Odpowiedz Link Zgłoś
hepburn Re: kontakt do tej Pani wróżki 04.04.07, 23:40 Wynalzałam taką Panią o tym imieniu to jest jej strona: wrozkaarkadiatarot.w8w.pl/ Zgadzam się z Moną, dobrze napisałaś Mona! Więcej życzliwości życzę złośliwcom. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
danbu Re: Wróżka Arkadia 24.08.23, 09:16 Bardzo dobra wróżka. U Pani Arkadii wszystko mi się sprawdziło. Odpowiedz Link Zgłoś
danbu Re: Wróżka Arkadia 24.08.23, 09:26 Chyba w złym temacie napisałam sugerując się imieniem Arkadia. Doprecyzuje. Miałam na myśli wróżkę Arkadię z Lublina ul. Szafirowa wrozkaarkadia.pl Odpowiedz Link Zgłoś