3sabina33 Re: Wróżka Akima 09.07.11, 20:22 Gość portalu: ssss napisał(a): > Był ktoś?Sprawdza się? Szkoda było w moim przypadku czasu i pieniędzy /nie małych/ na wizytę wróżbiarską u AKIMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 21:45 a czemu co się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
rozal.ka Re: Wróżka Akima 10.07.11, 20:53 Ja wróżyłam sobie u tej Pani telefonicznie jakieś 2 lata temu, i kompletnie nic się nie sprawdziło, ani jedna rzecz. Wróżba była dość optymistyczna, więc nawet się z niej ucieszyłam, ale jakie było rozczarowanie, jak okazało się, że to stek bzdur. Odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AKUMA Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.11, 17:11 i nic???? Odpowiedz Link Zgłoś
damaztarotem Re: Wróżka Akima 16.07.11, 07:49 Niestety Akima nie sprawdza się i to prawda. Byłam u mniej już ponad rok temu na wróżbie. Tak może 10 procent się tego sprawdziło a reszta pasowałaby do wszystkich w sumie. Odpowiedz Link Zgłoś
aga2_dwa Re: Wróżka Akima 16.07.11, 12:29 I znowu "dama z tarotem" nie zadowolona ,nie sprawdziło się .Kobieto Ty jesteś uzalezniona Odpowiedz Link Zgłoś
costadesol Re: Wróżka Akima 27.07.11, 13:48 rozal.ka napisała: > Ja wróżyłam sobie u tej Pani telefonicznie jakieś 2 lata temu, i kompletnie nic > się nie sprawdziło, ani jedna rzecz. Wróżba była dość optymistyczna, więc nawe > t się z niej ucieszyłam, ale jakie było rozczarowanie, jak okazało się, że to s > tek bzdur. Odradzam Wróżby są po to aby je realizować jeśli mówi zdasz egzamin to tylko wtedy go zdasz jeśli się przyłożysz do nauki - hehehe cudów nie ma. Moja koleżanka chodzi do niej po kłamstwa,. Słysząc pozytywne rzeczy jest nabuzowana energią i wierzy że jej się uda a to już dużo. Powie np zmieni pani pracę ucieszysz się zaczniesz szukać pracy i w końcu ją zmienisz - wg mnie to tak działa. Odpowiedz Link Zgłoś
costadesol Re: Wróżka Akima 27.07.11, 13:39 Byłam u wróżki Akimy w listopadzie 2010 roku i przyznam, że nic mi się nie sprawdziło. Owszem dużo konkretów,ale tak jakby nie majacych relacji do mojej osoby;). Wg mnie poprostu są to informacje, które mogą pasować do wielu osób,a ludzie twierdzą że się sprawdza ponieważ na siłę dopasowują to do siebie. Powiedziała,że znajdę pracę na wiosne - nie mam pracy. Że nie stracę pracy, a miałam ogromne problemy w pracy i straciłam ją. Zatem czy ja wiem czy to dobry pomysł na wydanie 200 zł? To zapewne zależy od osoby innym pomaga innym nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iga Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 13:36 Ja bylam jakies 7 mscy temu i przyznam, ze dosc sporo sie sprawdzilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KZ Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 09:48 Niech wreszcie zabiorą to czupiradło z Ezo Tv, bo nie da się strawić tego wstrętnego babska. Zero powagi tylko głupkowaty uśmiech i daremna gadka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wróżka Akima IP: *.opera-mini.net 08.10.11, 20:52 Ładnie się ubiera. Zaglądam czasmi na jej program, aby zobaczyć nową kreację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzcina myśląca Re: Wróżka Akima IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 06.11.11, 07:44 Oglądałam wczoraj program o runie Wunjo. Ładnie i ciekawie Akima opowiedziała jakość, którą ta runa określa, jakość stojącą za znakiem graficznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T. Re: Wróżka Akima IP: *.bialystok.vectranet.pl 03.01.14, 22:06 Jest dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAAKIMKA Re: Wróżka Akima IP: *.play-internet.pl 04.01.14, 19:20 w czym dobra w obciąganiu druta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marky Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.11, 12:52 Taaa, kreacje to one wszystkie mają. Co jedna to lepsze. I tak eksponują te swoje bogactwo. Nie tylko kreacje ale też biżuterię Obwieszone tymi świecidełkami, że aż razi. Zarabiają krocie w tym całym EZO i uważają się za Bóg wie jakie gwiazdy. Żałość! Odpowiedz Link Zgłoś
costadesol Re: Wróżka Akima 16.11.11, 12:50 Gość portalu: Iga napisał(a): > Ja bylam jakies 7 mscy temu i przyznam, ze dosc sporo sie sprawdzilo. A nie było to tak, że były to rzeczy tak oczywiste i tak prawdopodobne? Czy to było coś czego nie dało się przewidzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
ta-o Re: Wróżka Akima 06.04.12, 18:09 miałam wróżbę o Akimy (telefoniczna półgodzinna) w maju 2010, jedną z rzeczy przewidziała na 2013. Mamy 2012 i już zaczyna się to dziać. Określiła pewnego człowieka tak jak on teraz sam powiedział o sobie - użyła dosłownie identycznych, charakterystycznych słów. Na razie sprawdzalność to 80%, zobaczę dalej co się będzie działo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie polecam!!! Re: Wróżka Akima IP: 79.162.91.* 20.09.12, 21:11 Ja również byłam u akimy i też nic mi się nie zgadza, to co mówi to jej fantazje i zwykłe brednie, nawet sama nie była pewna co do interpretacji swoich kart, które rozkładała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.12, 09:27 Kiedyś ogladałam program Ezo z udziałem Akimy.Słyszałam jak nazwała samą siebie larwą astralną.Jeżeli ktoś chce wiedzieć co to znaczy polecam poszukać w necie.Należy uważać do kogo zwracamy się o wróżbę, by nie mieć podłączeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Wróżka Akima IP: *.play-internet.pl 01.01.12, 10:10 witam, ja dzwoniłam do wróżki Akimy podczas programu ezo tv, gdy z nią rozmawiałam powiedziała mi wszystko tak jakby mieszkała ze mną i moją rodziną, byłam w szoku , bo miała racje i było tak jak mówiła. Także mogę ją wszystkim polecić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wróżka Akima IP: *.subscribers.sferia.net 06.07.12, 21:53 Ale ta Pani to po polskiemu mówienie za bardziej dobrze nie wyjść.. Do szkoły, a nie do wróżenia.. Poza tym ściemnia, podaje jakieś procenty w miłości.. Uważam, że jest niekompetentna, niedouczona i nie powinna w tv występować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo20 Re: Wróżka Akima IP: *.49.111.116.dsl.dyn.forthnet.gr 09.07.12, 12:39 Akimie trzeba podrzucic jakas rune, aby wreszcie zaczela mowic po polsku... a noz cos pomoze... a potem to niech sobie sprawdza wahadelkiem "procentowy" progres; bo jak na razie to : Kali jesc mieso! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Wróżka Akima IP: 184.151.61.* 11.07.12, 03:12 Dzisiaj rozmawialam z Akima przez telefon, byla bardzo mila i doradztwo tez ok. Jestem zadowolona, dobrze opisala obecna sytuacje a mialam wiele pytan, na reszte musze poczekac i zobaczyc czy sie sprawdzi ale i tak polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sobek Re: Wróżka Akima IP: *.toya.net.pl 25.12.12, 18:04 oni wszytscy sa bardzo wiarygodni jesli chodzi o pobieranie pieniedzy co do sprawdzalnosci to moge sie tylko zasmiac byłem u jackowskiego smiech i kpina moze umie wyszukiwac umarlych ale przepowiadanie to kpina co prawda mam jego przepowiednie na pismie pisal o krachu w listopadzie i co sie stalo ? jedynie kghm polecial na pysk po tym jak tusk zapowiezial podatek od kopalin co do worozbit w tv to moze maciej wrozbita? ciekawy koles Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amanda Re: Wróżka Akima IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.12, 21:46 Gosc sobek witaj:) w swiatecznym dniu, ja wrozke Akime bardzo lubie. Gosc, zaloze sie ze Ty tez potrafilbys tak nawijac jak wrozbita Maciej, kwestia naglosnienia w mediach. A zauwazyles, ze ostatnio od roku, dwoch, ludzie sa jakby przygaszeni, przytlumieni, zdezorientowani, doskonale widac to w marketach, kilka lat temu przed swietami slychac bylo w sklepach: wesolych swiat, skladali zyczenia sobie nawzajem nieznajomi ludzie, a teraz to rzadkosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.13, 11:41 Z doświadczenia informują wszystkich korzystających z usług Akimy i jej podobnych , że to przerost treści nad formą czyli wielka ściema. Oszustwo w najgorszej postaci. Nie ufać jej i nie korzystać z porad ! Nie sprawdzaja się i abasolutnie nie podchodzić do nich poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.13, 18:05 ta pani z warszawy , SAMA SIĘ PRZYZNAŁA ŻE JEST OD CMENTARZY , POWINNA DOSTAĆ DOŻYWOCIE, testują szmaty coś na ludziach, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wewewewe Re: Wróżka Akima IP: *.play-internet.pl 20.05.13, 00:46 Co testują konkrety? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.13, 17:33 Kilka słów o Akimie Z włanego doświadczenia informrmuję czytających , że wróżbiarstwo jest kiczem w obecnym świecie pewna grupa ludzi stworzyła sobie biznes z wróżbiarstwa . Jeśli chodzi np o Akimę to tak jak wszysczy tzw wróżbici posiada swoich asystenów. Niestety dobór ich jest fatalny. Totalny brak kompetencji, to często chamskie stwierdzenia np maiłam ostatnio takie od Akimy : .... Wcale się nie dziwię że ten mężczyzna Cię nie chce ..... Co to za stwierdzenie? a po drugie zaprponowała mi abym weszła sobie na portale randkowe i tam sobie poszukała faceta bo tam jest bardzo wielu wartościowych mężczyzn a ona tam znalazła faceta . To jakiś absurd jaka rzetelna profesjonalna wróżka plotłaby takie rzeczy? Kolejny raz też skorzystałam z jej usługi i napieprzyła mi takie farmazowny że do dzisiaj jestem wkurzona na nią . Zapierała się że karty nie kłamią że ona zawsze prawdę mówi a kompletnie nic się nie sprawdziło . Poza tym jej asystentka czy asystenki bardzo kłamią już od piwerszego zdania ponieważ beszczelnie twierdzą że : tak tak ja jestem Akima a po 2 sms-ach eweidentnie widac że zmyślają przepowiednie. Uważajcie i nie dawajcie się oszukiwać bo przecież za to płacimy . Efekt tego jest taki że nic się nie sprawdza, tracimy czas, tracimy pieniądze ! Nie dawajmy się wodzić za nos i nie pozwalajmy im na brak odpowiedzialnosci za to co piszą czy mówią. Za nic kompletnie nie odpoiwadają mogą pleść co im przyjdzie na myśl . Na tym bajdurzeniu , obiecankach czy oczyszczaniu bardzo dobrze zarabiają. To jest absolutnie skandaliczne ! Efekt jest żałosny dla przeciętnego klienta ponieważ pozostaje pusty portfel, brak sprawdzenia się wróżby i namieszanie w głowie, to wątpliwości a i bardzo często uzależnienie od nich i od wróżb a życie wcale nie jest lepsze . Pamiętajmy , że wpływ na nasze życie mamy my sami i sami ponosimy konsekwencje za decyzje a nie wróżka czy jakaś asystentka czy jasnowidz czy jakiś doradca duchowy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.13, 20:01 MASAKRA ! Akima jesteś niewiarygodna to znaczy , że robisz ludzie w balona. Mnie oszukałaś i jeszcze się zapierałaś że prawdę tylko prawdę mówisz. Jak Ci nie jest wstyd . Jak można egzekwować ich beszczelne i nieuczciwe zarabianie pieniędzy ? Niestety ten biznes nie ma bata. Jedyne to można to dziadostwo opisać i nie korzxystać z tego pseudo wróżbiarstwa . Jestem przekonana, że te wszystkie portale wróżbiarskie powinny być w pień wycięte. Powstają jak grzyby po deszczeu i pasą się naszymi pieniędzmi nie starając się o żadną jakość. Potrafią tylko naciągać klientów. Cieszą się że na tylu naiwniakach mogą się nieźle dorobić . Wkurzona jestem na Ciebie Akimo i na Twoje asystenki podające się bez żenady za Ciebie że tak oszukujecie ludzi ! Zero etyki ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.13, 21:39 Odradzam i nie polecam. Musisz korzystać z wróżki ? Uwerz mi, że one w niczym nie pomgają . Wątpliwości nie znikają. Żadna wróżka niczego nie pomoże Ci rzowiązać. Zrobi jedynie mętlik w Twoim myśleniu. Akima będzie opowiadać cuda wianki aby tylko często do niej pisaać lub dzwonić . Efekt będzie taki że Twoja kieszeń będzie coraz uboższa a jej coraz obfitsza. Ty będziesz się czuł lub czuła bardzo źle a ona w radości że znowu może lepiej żyć dzięki Twoim wydanym pieniądzom na sms, na wizytu czy telefony. Szkoda każdego kto wpada w sidła wróżbiarstwa . Mnie siebie też jest żal , że naiwnie wierzyłam, że osoby te jak Akima, Maciej, Rutkowska. Wdowczyk, Zięba itp są rzeczowo przygotowane z dużym doświadczeniem a okazało się , że to ściema i oszustwo na całej linii. Przestrzegam przed korzystaniem z ich usług czy Akimy ponieważ z doświadczenia przekonałam się że to jest oszustwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak sobie Re: Wróżka Akima IP: *.204.99.19.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 12.08.13, 22:54 Byłam i średnio szczerze mówiąc , lepsza Cecylia . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z doświadczenia Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.13, 22:04 A ja uważam że to nie ma znaczenia czy Akima czy Cecylia czy Agnieszka Wdowczyk czy Magda Zięba czy Sybilla, czy Semira czy Emilia czy Maciej to jest już zniesmaczenie . Zniesmaczenie ich sposobem na życie. Ten biznes wróżbiarski jest bardzo dobrze opracowany i w oparciu o show. Często w oparciu o show i naciąganie na sms i czas razem i powiem szczerze, że jest mi za nich wstyd , że dla własnych korzyści majątkowych oszkują swoich rodaków. Hmmm no ale skoro Polacy chcą być oszukiwani i proszą się o to pisząc do nich czy dzwnoniąc bo ulegają im zapewnianiom o skuteczności wróżenia przyszłości no to tym wróżbitom w to gra. Mają wtedy większe pole do rozwoju swojego biznesu wróżbiarskiego i dojenia kasy ile tylko się da. Odpowiedz Link Zgłoś
sabatini55 Re: Wróżka Akima 19.08.13, 22:34 W tym jest sedno sprawy. Polak jest tumanem który potrzebuje by ktoś prowadził go za rączkę jak dziecko! W tym kraju dlatego tak lubimy autorytety jak Tusk czy Kaczyński, śmiech na sali! Tutaj jest potrzebny Piłsudski który wziąłby za mordę i pozamykał tego rodzaju stacje nadawcze. Zaś same wróżki wziął za mordę i do kamieniołomów. Gdzie te chętne by zarobić 10 000 zł. To przyrzeczenie publiczne więc zapłacę tej co spowoduje że wróci mój były na stałe. Jednak wiem że nie potrafią, bo to fikcja. Odpowiedz Link Zgłoś
sabatini55 Re: Wróżka Akima 19.08.13, 22:35 W tym jest sedno sprawy. Polak jest tumanem który potrzebuje by ktoś prowadził go za rączkę jak dziecko! W tym kraju dlatego tak lubimy autorytety jak Tusk czy Kaczyński, śmiech na sali! Tutaj jest potrzebny Piłsudski który wziąłby za mordę i pozamykał tego rodzaju stacje nadawcze. Zaś same wróżki wziął za mordę i do kamieniołomów. Gdzie te chętne by zarobić 10 000 zł. To przyrzeczenie publiczne więc zapłacę tej co spowoduje że wróci mój były na stałe. Jednak wiem że nie potrafią, bo to fikcja. Czekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.13, 23:16 Guzik ! Nic się nie sprawdza zeszła na psy ! Złe interpretacje usprawiedliwia niepoważnie i ciągle powołuje się że jest osobą której droga życiowa to pomaganie innym . To są wytarte frazesy a wróżenie jest masakryczne . Ja Akimie i jej współptacownikom czy asystetnom nie wierzę . Piszę to z doświadczenia . Przestrzegam wszystkich przed posiłkowaniem się wróżkami i wróżbom ponieważ to dalekie jest od prawdy i dalekie od prawdziwej pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wróżka Akima IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 05.09.13, 17:22 Drogą życiową osoby, która wróży jest wróżenie. Wróżby w telewizji i na linii zaliczane są do obszaru rozrywki, a nie pomagania innym. Taki jest zapis prawny takiej działalności i takie konsekwencje wymagane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.13, 19:53 Ładna mi to rozrywka jak kochane czarownice pomagając innym wykorzystują magię i wkraczają w energię drugiego człowieka często działając i ograniczając jego własną wolę.Postaw się czarownico na miejscu tej osoby na którą rzucasz czar.Ty doskonale wiesz ,że zaburzasz jego świadomość i psychikę a nawet możesz doprowadzić tą osobę do obłędu.Ale nic to, liczą się tylko pieniądze, które się otrzyma od zleceniodawcy.Dobrze chociaż,że energie nie są nigdy dłużne, bo musi być zachowana równowaga.To co prześlesz w tym czy innym czasie wróci od ciebie w takiej czy innej formie.A już najohydniejszą rzeczą jaką można wykonywać to jest działanie na energiach osób zmarłych.O zgrozo!Najpierw pomyśl zanim coś zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wróżka Akima IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 05.09.13, 20:39 Interesująco opisałaś czarownice Gościu tego wątku z godz. 19:53. Jeśli taki jest rodzaj i skutki nadużyć duchowych to wcześniej czy później przyjdzie jakaś inkwizycja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzie Re: Wróżka Akima IP: *.free.aero2.net.pl 07.10.13, 04:01 ludzie, wiary swojej nie macie, tyko wierzycie w te bzdury!! Tak na marginesie TAROT to dzieło szatańskie i w biblii jest zakazany. Ludzie w rozmowach online są podstawiani, dlatego te wróżby niby się sprawdzają-Jak chcecie dzwonić na płatne numery i wysyłać smsy to wasza sprawa, Właśnie na takich jeleniach ci wszyscy kuglarze zarabiają i jeżdżą sobie na urlopy co dwa miesiące. Idioci z was i wmawiacie sobie, że wróżby się spełniają. Większość motłochu ma takie same problemy, mało pieniędzy, szukanie miłości i problemy ze zdrowiem, więc w kółko wałkują ten temat a ludziom się wydaje, że wróżka mówi prawidłowo. Przykładowo zadzwoni na antenę jakaś idiotka- wróżki tylko posłuchają dzwoniącej idiotki i już wiedzą jaki kit wcisnąć. To dobrzy i cwani psychologowie. Statystyki są takie, że klientami wróżek jest patologia. W prawdzie mówią same ogólniki- same bzdury. Ale czego się spodziewać po ludziach, którzy IQ mają niewiele wyższe od IQ małpy. Taki mamy efekt naszej przewrotnej historii, ucisku komunizmu -odnośnie starszych ludzi. W przypadku młodzieży to efekt edukacji i wpływu mediów, które wypaczają te głupiutkie umysły. Czy komunizm, czy kapitalizm- zamysł jest ten sam, czyli sterowanie ciemną masą, W obecnych czasach mamy doskonałe do tego narzędzia. Co najwyżej wróżka może pocieszyć załamanych ludzi, wmawiając, że będzie dobrze- desperaci chwytają się każdej deski ratunku. Można to porównać do obszarpywania padliny przez sępy, bo wróżki wysysają pieniądze od głupich i zmanipulowanych ludzi. Tacy ludzie później idą głosować na pajaców ( polityków) i taki się robi burdel w kraju. Nie dajcie sobą manipulować i otwórzcie wreszcie oczy! P.S. Pewnie 99 % odwiedzających tą stronę nie dotrwa do końca mojej opinii. Niemniej jednak pozdrawiam trzeźwo myślących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.13, 09:30 Popieram powyższy post gościa portalu ludzie.Dlatego proponuję przeczytać wypowiedz do końca i ruszyć mózgiem.Szczególnie apeluję do młodzieży, nikt za Was życia nie przeżyje,jak go sobie sami ułożycie i wezmiecie w swoje ręce takie ono będzie.Żadna ale to żadna wróżka Wam w tym nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wróżka Akima IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 05.09.13, 21:49 Dla wielu czarownic taka muzyczna inkwizycja to byłaby przyjemność. Dużo, dużo,dużo przyjemności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.13, 22:13 Tak ...tak...odfruwały by ze stosów jako aniołki nie czując bólu w takt tej ryczącej i działającej podprogowo muzyki.Wszak One takie magiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
puszekmalutki Re: Wróżka Akima 08.10.13, 15:06 Nie polecam!!!! Ta Pani wrozyla mi na wizji w Ezo Tv i to co powiedziala okazal sie stekiem bzdur. Niepotrzebnie sie zdolowalam. Lepiej wybrac sie do dobrej wrozki osobiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
haniel1 Re: Wróżka Akima 28.06.15, 15:41 Mi się nic nie sprawdziło przez prawie dwa lata dostawałem sms-y i totalnie nic . Być może przez to że ktoś się podszywał pod Akimę.Mam te numery z których były wysyłane. Odpowiedz Link Zgłoś
olegra3 Re: Wróżka Akima 10.03.18, 10:42 Zadzwoniłam do Akimy bo byłam w czarnej rozpaczy. Wpłaciłam 180 zł za 40 minut rozmowy, czekałam o umówionej godzinie. Nie zadzwoniła. Postanowiłam zadzwonić, zapytać co się stało... Ona do mnie z gębą, że dzwoniła do mnie 3 razy i wysyłała esmesy a ja nie odbierałam. JASNE... Czekałam jak głupia przy telefonie a ta mnie olała. Do tego powiedziała, że "zmarnowałam" jej godzinę. Dobre! Dostała 180 zł za nic. Ja za godzinę ciężkiej pracy dostaję 12,50 a ona wzięła 180 zł i nie zrobiła NIC! To oszustka! Odpowiedz Link Zgłoś
akotarek Re: Wróżka Akima 21.11.21, 01:24 akima - wylansowana psycholog. wyciąga wszystkie informacje nawet się nie zorientujesz, później odpowiada. Zwykła oszustka i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
barborkam Re: Wróżka Akima 19.12.21, 06:31 Sprawdza się, ale ona też ma gorsze i lepsze dni Odpowiedz Link Zgłoś