Gość: ssss IP: 85.14.109.* 10.04.07, 18:45 Był ktoś?Sprawdza się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vika99 Re: Wróżka Akima 25.06.07, 01:57 hej rozmawialam z pania Akima przez telefon i bylo to dosyc niedawno wiec trudno mi jeszcze orzec czy jej prognozy sie potwierdza, choc wydaje sie wiarygodna.Bylo optymistycznie wiec czekam. Odpowiedz Link Zgłoś
snicerss Re: Wróżka Akima 17.08.07, 15:59 Sympatyczna osoba, o ile wiem to ma swój gabinet w Łodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatris Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.08, 18:30 Byłam u wrózki Akimy rok temu. Trafnie przepowiedziala przyszłośc, podala nawet daty... Było sporo konkretów i ostrzezeń. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Wróżka Akima IP: *.18-2.cable.virginmedia.com 07.12.11, 16:18 Nie zawsze się sprawdza ale to nie znaczy że jest jakaś oszustką tylko po prostu wróżką i tak jak człowiek ma prawo do błędów. A jeśli komuś wróży to nie możemy pod chodzić do tego z myślą że oby na pewno to się spełni musimy nastawić się również na porażkę do której MY SAMI doprowadzamy. Zycie nam daje wiele wskazówek tylko musimy być ostrożni. Pozdrawiam Wróżkę Akime i internałtów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majka Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.07, 12:12 Vika, a rozmawiałaś z wróżką Akimą na wizji w ezotv czy dzwoniłas na jej prywatną linię?? Na stronie wróżki Akimy znalazłam informację o możliwości skorzystania z wróżby przez telefon, i jestem ciekawa czy ktoś wróżył sobie u niej właśnie w ten sposób, będę wdzięczna za odpowiedź i wrażenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajomy wróżki Re: Wróżka Akima IP: *.cable.ubr10.edin.blueyonder.co.uk 08.08.08, 21:18 Znam ją osobiście. Bardzo miła osoba, tylko skoro tak doskonale przepowiada przyszłość to dlaczego u siebie jej nie przepowiedziała i musiała zakończyć handel na głuchowie. Jestem sceptyczny do wróżb może właśnie przez takich oszustów, którzy mówią ci co chciałbyś usłyszeć. Znałem jedną prawdziwą wróżkę, która mnie zaszokowała. Niestety nie żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Christin Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 16:56 A z Akimą to jest różnie. Raz sie sprawdza, a raz nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kojot Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 17:00 Sprawdza sie, a raz nie powiadasz, a które wróżki Ci powiedzą prawde. Wejrze ty sie obudz kobieto i przejrzyj wreszcie na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta.mazo Re: Wróżka Akima IP: *.centertel.pl 15.03.12, 13:32 ale pierdoły opowiadasz z tym handlem na głuchowie.wszystko ci się pochrzaniło, wróżka Akima z Danutą a głuchów ze służewiem...ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.08, 16:42 Ja wróżyłam sobie przez prywatny teleon. Nic na razie nie moge powiedziec, bo jeszce sama nic nie wiem czy sie sprawdziło czy nie.To było dosłownie pare dni temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia88 Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.12, 09:52 Wróżyłam u niej 3 lata przez telefon..wszystko się sprawdziło! Teraz wybieram się do niej osobiście :) Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Rozczarowana IP: *.icpnet.pl 15.01.09, 19:57 pani niedawno wzieła o demnie dużą kase i nic mi pani nie powiedziała mało tego była pani pod wpływem alkocholu czy aby to nie przesada śmiała się pani że mam kłopot uczuciowy i machała tym swoim wachadełkiem pomyliła się pani z zawodem tak nie postepuje wrózka opowiadała mi pani na inne wrózki na panią Danusie i pania Amine że są tylko przez pomyłke w Ezo a o sobie mówiła pani same superlatywy szkoda że jak mówiłam o rozwodzie to pani mi sugerowała że i pani ma taki problem z dziadem i że niedługo sprawi pani że będzie wolna bo wykituje jest pani larwą asralną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawka36 Re: Wróżka Akima IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.10.09, 19:05 Pani Akima kobieta w porządku jak się sprawdzi napiszę Odpowiedz Link Zgłoś
snicerss Re: Do snicerss 23.08.07, 17:03 Osoba, ktora u niej była nie prosiła o prognozę na przyszłość, ale chciała się dowiedzieć czegoś o sobie na podstawie daty urodzenia (zapytała się do jakiego zawodu ma predyspozycje). Akima trafnie na podstawie daty scharakteryzowała osobę. A ponieważ wrózka ta zajmuje się runami to również może dobrać odpowiednie runy na zanalezienie pracy czy powodzenie w egzaminach. Odpowiedz Link Zgłoś
franulka5 Polecam 25.03.08, 14:04 Byłam parę msc temu u Akimki i tak dużo rzeczy się już sprawdziło, że śmiało mogę ją polecić potrzebującym:) Odpowiedz Link Zgłoś
pocotak Re: Wróżka Akima 23.08.07, 16:39 Moja przyjaciółka była miesiąc temu i też bardzo zadowolona ze sprawdzalności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: Wróżka Akima IP: 212.76.37.* 24.08.07, 16:52 jest przekonywająca, ale mnie nie przekonuje wróżba z kart Runicznych, wolę jak wróżka wróży mi z Tarota albo z Kart Klasycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
zosiaaa1 Re: Wróżka Akima 27.08.07, 18:27 Bardzo miła i sympatyczna. Trafnie określiła wiele wydarzeń i sytuacji. polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
majeranka5 Re: Wróżka Akima 24.10.07, 11:32 byłam,polecam, ale weź się do niej dostań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Wróżka Akima IP: 195.116.35.* 21.10.08, 17:20 Podobno ciężko sie dodzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
cygareta1 Re: Wróżka Akima 26.10.07, 11:46 Pół roku temu byłam u Pani Akimy i powiem Wam, że ona jest rewelacyjna, moja koleżanka też się pod tym podpisuje Odpowiedz Link Zgłoś
adgam5 Re: Wróżka Akima 12.11.07, 09:33 Faktycznie, wróżka Akima i jej runy są wspaniałe.Mogę polecic je wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Wróżka Akima IP: *.gprs.plus.pl 10.12.07, 15:29 Ja również polecam Akimę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka. Re: Wróżka Akima IP: 195.116.35.* 17.10.08, 22:41 Ja także polecam Akimę ciepła i miła osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
unknownzone Re: Wróżka Akima 10.12.07, 16:38 Ja również polecam z całego serca, jest rewelacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Wróżka Akima IP: *.pools.arcor-ip.net 14.01.08, 16:38 nie będę może oryginalna , ale musze powiedzieć, ża Akima rzeczywiście jest niezła.Rozmawiałam z nią na wizji w EZO TV.Byłam tak zaskoczona trafnością tego co mówi,że nie mogłam wykrztusić z siebie słowa.Bezbłędnie określiła w jakiej jestem sytuacji.Żałuję,że tak odebrało mi mowę, bo chciałam zapytać ją o kilka spraw ,niestety nigdy już nie udało mi się do niej dodzwonić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aniolek Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.08, 16:45 Ja byłam u tej pani i nie mam o niej najlepszego zdania. W telewizji wydaje się być konkretna osoba i bardzo miłą - w rzeczywistości nie jest juz tak kolorowo. Ogólne infrmacje przekazywane w wyszukanym słownictwie, nic konkretnego.Oczywiśnie nie chodziło mi o informację - jutro wygra pani w totka - bo nie o takie informacje chodzi. Nie uzyskałam zadnej odpowiedzi na moje pytanie, natomiast pani doczepiła się jednego tematu i cały czas do niego wracała. Może miała zły dzień a może coś było innego nie tak nie wiem..... ja nie polecam. Chociaz może komuś pomogła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Wróżka Akima IP: *.0-85.cust.bluewin.ch 20.01.08, 23:28 Tez kiedys mi wrozyla. Tylko tutaj nie odpowiedziala na pytanie konkretnie. To takie balansowanie,przeciaganie raz na jedna strone,a raz na druga. Czulam sie jak na wizycie u psychologa,jakies porady,ale zero konkretow. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karolinkakruszynka Re: Wróżka Akima 21.01.08, 10:58 ...podobne odczucia - porada psychologiczna Odpowiedz Link Zgłoś
unknownzone Re: Wróżka Akima 28.01.08, 16:34 A ja podtrzymuję, że jest rewelacyjna, obejrzyjcie sobie czwartkowe Ezo i oceńcie sami, u mnie juz tyle rzeczy się sprawdziło, że sama jestem w szoku. Odpowiedz Link Zgłoś
unknownzone Do Ani S. 08.02.08, 10:15 Tez coś o tym słyszałam, ale u Akimy byłam osobiscie i to naprawdę rewelacyjna wróżka Odpowiedz Link Zgłoś
ann.beauty Re: Do Ani S. 29.03.08, 19:42 Akima to rzeczywiście bardzo sympatyczna osóbka i dobra wróżka. Niejednokrotnie słyszałam o niej dobrwe opinie. Ja rowniez polecam i na zasadzie psychoterapii tą Panią, i też na zasadzie dobrej wróżby :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eli Re: Do Ani S. IP: *.chello.pl 11.06.08, 21:58 powiem szczerze... dowiedzialam sie o Akimie od kolezanki na poczatku nie przekonywała mnie wróżby na odległość, a fakt ze robi to przez telefon był juz dla mnie komiczny ale... zadzwonilam raz nie kłamała... zadzwoniłam drugi... znow sie sprawdzało no i teraz jak mam problemy to umawiam się z nia na rozmowe nie ważne sa pieniądze jezeli potrzeba 'spokoju' psychicznego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QnaLodz Re: Wróżka Akima IP: 81.210.64.* 14.08.08, 12:34 Akima jest niezmiernie ciepłą osobą. Miałam możliwość kontaktu z tą Panią dwa razy .. choć żałuję, że jedynie w sposób medialny. Po raz pierwszy udało mi się kiedy na stacji Ezo TV wyłoniła mojego smsa - z biegiem czasu okazało się jedynie, że przedstawiona tam charakterystyka mojej osoby się zgadza - przyszłość potoczyła się inaczej. Zwątpiłam w jej wiarygodność.. Ale ... w pewnym momencie swojego życia potrzebowałam psychicznej podpory - nie psychologa który umożliwi mi jedynie "wygadanie" problemu a kogoś kto podpowie i potwierdzi, że "będzie jeszcze pięknie" . - stąd mój osobisty telefon na wizję i rozmową z tą Panią Akima udowodniła swoją wiarygodność podając konkretną datę na rostrzygnięcie sprawy i wiele drobnostek które sprawdzały się już podczas rozmowy z nią i w następnych dniach/tygodniach .. Stąd teraz myślę nad konkretną wizytą u niej w Gabinecie szczególnie, że jestem z tego samego miasta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgosia Re: proszę o pomoc ,tel do Akimy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.08, 16:09 Proszę o informację dotyczącą telefonu kontaktowego do Pani Akimy niestety na stronie internetowej okna są nieaktywne i nie mogę przepisać nr.tel. Proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
ane999-999991 Re: Wróżka Akima 15.10.08, 16:08 w jaki sposob skontaktowac sie z wrozka Akima Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: totylko ja Re: Wróżka Akima IP: *.toya.net.pl 30.10.08, 19:24 bylam u niej w sierpniu, powiedziała mi wiele przykrych rzeczy które mają się stać, ale głównie skupiła się na tym, że karty nie chcą jej nic konkretnego powiedzieć i żebym przyszła w listopadzie, to wtedy powie mi czy te rzeczy które mają się wydarzyć rzeczywiście się staną, mam na razie czekac, byłam tez u innej wróżki, która wróży na zwykłych kartach i stamtąd wyszłam bardziej optymistycznie nastawiona do życia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 10:37 Szczerze mówiąc byłam kilka razu u p. Akimy sprawdzilo sie niewiele chociaż charakterystyki osobowosci były trafne. Mojej siostrze sprawdzilo się prawie wszystko. Ale musze nadmienic jedno ! jeżeli jestes osobą wrażliwą nie chodz do wrózek, wrózbitów etc. ja przez ostatnia wrozbe stracilam całkowicie zaufanie do bliskiej mi osoby. Doznałam można by powiedziec 'krzywdy psychicznej'(Teraz zastanawiam się nad psychologiem a nie nad wrózbami). Cały czas kołacze mi się w myślach 'a jesli bedzie tak jak ona powiedziala' i doszukuję się dziury w całym. Nie moge wymazac tej wizyty z pamieci chociaz tak badzo bym chciala - boje sie okazywac uczucia, zaangazowac sie. I chociaz jemu ufam to nie potrafie sie otworzyc od tamtego czasu. Zdaje sobie sprawe ze wrozby nie zawsze musza byc pozytywne i powinnam patrzec na to wszystko realnie a nie podstosowywac wszystko pod karty ale teraz nie umiem :( Jeżeli nie musicie nie idzcie! Nigdy nie wiecie co uslyszycie a wszystko pozniej w was zostanie. Czasami lepiej dac potoczyc sie sprawom naturalnie nie przyspieszajac nic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: Wróżka Akima IP: *.gprs.plus.pl 19.11.08, 17:35 Powiem Wam, ze to jedna wielka sciema! Może z przeszłości "udało jej się" co nieco powiedzieć, ale nic konkretnego.Mysle, że to bardziej wlasna podswiadomosc i czlowiek rzeczywiscie doszukuje sie czegos co owa pani nam powie. Co to przyszłości to powiedziala mi kilka rzeczy, ktore niby juz powinny sie spelnic, kilka z nich przybralo przeciwny bieg zdarzen, a pozostale wcale sie nie sprawdzily. Jednym slowem szkoda pieniedzy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyjaca nadzieja .. Re: Wróżka Akima IP: *.subscribers.sferia.net 29.12.08, 18:03 Ech "ja "zasmucilas mnie, wyslalam smsa z pytanie dostalam dobra odpowiedz taka nawet jak chcialam a teraz jak pomysle ze moze sie nie spelnic, ze moze byc to sciema to az mi przykro ale pozyjemy zobaczymy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerrower adres w Warszawie IP: *.gprs.plus.pl 01.01.09, 21:59 mam prośbę o podanie adresu, pod jakim wróżka Akima przyjmuje w Warszawie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 10:59 Szarlatanka znów się nie sprawdziło... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Wróżka Akima IP: *.chello.pl 30.01.09, 20:45 Witam Wszystkich. Szczerze, z całego serca polecam Akimę. Już dwa razy korzystałam z jej porad i zawsze wszystko się sprawdzało, łącznie z określonymi przez nią datami. Adres znalazłam na jej oficjalnej stronie internetowej. Korzystałam z wróżby telefonicznej, choć początkowo byłam nastawiona sceptycznie. Zaskoczyła mnie jej wiedza i biegłość w stawianiu run. Wszystko wiedziała, co mi się w życiu do tej pory przydarzyło, dała konkretne rady na przyszłość. Uchroniła przed popełnieniem złych kroków, dała skrypty runiczne. Musicie jednak wiedzieć, że Akima nie powie Wam niczego konkretnego, jeśli nie zadacie właściwego pytania. Trzeba najpierw się przygotować, zastanowić, o co chcecie się zapytać i stawiać precyzyjne pytania. Dociekać i drążyć. Tym bardziej, jeśli chodzi o złe wiadomości. I jeszcze jedno, nie zadecyduje za Was, jaką podjąć decyzję, poradzi, jakie są drogi wyboru. Sprawdza się w 100%. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w_groszki Re: Wróżka Akima IP: *.chello.pl 21.02.09, 19:56 Byłam dzisiaj na targach niezwykłości, koleżanki które co roku odwiedzają przy tej okazji Akime namówiły i mnie. Na podstawie numerologi opowiedziała mi o moich możliwościach rozwoju, a na pytanie odpowiadała może nie jednoznacznie ale sensownie. Całkiem przyjemnie się z nią rozmawia. Zobaczymy czy się sprawdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aurelka Re: Wróżka Akima IP: *.cust.tele2.pl 24.03.09, 17:53 Wczoraj rozmawiałam z wróżka Akimą na wizji w EzoTv, była to krótka rozmowa bo mnie wyłączyli...borykam sie z pewnym przykrym problemem od kilku tyg, Wrózka Akima na podstawie mojej daty urodzenia zawarła samo sedno mojej osoby..zaskoczyła mnie totalnie, na zadane przeze mnie pytanie odpowiedziała z nadzieją...potwierdziła to co juz usłyszałam od Tarota...tak ze zaufałam tej osobie i mysle o indywidualnej rozmowie przez tel.....wierze runą i moja intuicja podpowiada mi, że Wróżka Akima ma dar i w wiekszości jej przepowiednie są słuszne i się sprawdzają:) Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 15:52 rozmawiałem z Marzenką kilka razy i nawet na kawie byliśmy,polecam wszystkim Marzena to znaczy Wróżka Akima jest świetna ii ma ogromny dar! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Wróżka Akima IP: *.subscribers.sferia.net 15.04.09, 16:29 Uważam że jest przereklamowana nic sie nie sprawdziło, szkoda wydanej kasy na nia:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Wróżka Akima IP: 81.190.13.* 17.04.09, 18:24 Akima jest niezwykła. Przepowiedziała mi pewnne zmiany dokładnie za dwa lata(2 tygodnie temu właśnie upłynęły). Właśnie zaczęło mi się sprawdzać!Dosłownie kilka dni temu!A już miałam napisać, że to wszystko bzdury!Odezwę się jeszcze później. To tak niewiarygodne, że wciąż ze zdumieniem przyglądam sie całej sytuacji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciara Re: Wróżka Akima IP: *.kaskada.net 19.04.09, 19:46 ile bierze wróżka Akima za spotkanie w jej gabineci w Łodzi? proszę o odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juli-a130 Re: Wróżka Akima IP: *.xdsl.centertel.pl 21.07.09, 23:09 Hej Klaro odezwij się...napisz ...czy sie sprawdziło...zastanawiam się ,czy nie skorzystać z jej wróżb? Odpowiedz Link Zgłoś
monia284q Byłam. 13.09.09, 16:03 Byłam osobiscie u wróżki Akimy, dwa lata temu, bardzo miła, przyjemna kobieta. Wróżba nie sprawdziła się, niestety. Bywa i tak, przecież wróżka też ma prawo sie mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex Re: Wróżka Akima IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.06.09, 18:11 Witam serdecznie!jakiś czas temu rozmawiałam z wróżką Akimą,była to wróżba przez telefon,no niestety nic się do tej pory nie sprawdziło!!daty i wydarzenia które miały mieć miejsce w ogóle się nie sprawdziły!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wróżka Akima IP: *.bredband.comhem.se 18.09.09, 10:58 Pol roku temu rozmawialam z wrozka Akima i powiedziala o dwoch wydarzeniach na sierpien i poczatek wrzesnia , wszystko sie sprawdzilo,chociaz nie wierzylam bo sprawa byla bardzo zagmatwana i wrecz nie do rozwiazania, a jednak :) bylam w szoku! Jest super i polecam Akime. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klara Re: Wróżka Akima IP: 81.190.13.* 14.10.09, 17:37 Nic kompletnie się nie sprawdziło.Zmarnowane prawie 3 lata życia.I wielki dół...trudny do pokonania. Czuję się zawiedziona, oszukana.Idiotka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wróżka Akima IP: *.acn.waw.pl 14.03.10, 20:27 byłam u niej 2 lata temu...chciałam wrócić do byłego narzeczonego..poszłam właściwie tylko potwierdzić że dobrze robię...Powiedziała mi że absolutnie to nie wypali i że za 2 miesiące poznam swojego przyszłego męża... Podała nawet szczegóły jak będzie wyglądał i co będzie robił....Wyszłam w szoku... Z perspektywy 3 lat...mogę powiedzieć że wszystko sprawdziło się w 100%..Jestem obecnie szczęśliwą mężatką....więc mogę tylko polecić Akime! Odpowiedz Link Zgłoś
ta-o Re: Wróżka Akima 22.05.10, 17:59 Miałam rozmowę telefoniczną z Akimką - jest naprawdę świetna. Bardzo celnie opisała mnie i 2 osoby z mojego życia, choć nic jej o nich nie mówiłam. Dużo szczegółów, konkretów. Nie leje wody. Podaje daty. Mówi konkretnie. Trzeba tylko dobrze sformułować pytanie i dopytywać o szczegóły. Naprawdę po rozmowie z nią czuję się lepiej. Potwierdziła to, co czułam w środku, poradziła mi też, jak coś zmienić. Jak się sprawdzi reszta to napiszę. Ale czuję, ze się sprawdzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Wróżka Akima IP: 81.190.13.* 25.05.10, 21:31 Moja mama pytała ją o mnie 3 lata temu. Powiedziała, że mężczyzna, którego kocham do 2lat zostanie moim mężem i będziemy mieć dwoje dzieci.Jest szlachetny i będzie się mną opiekował. Minęły już 3 lata. Nasze drogi rozeszły się zupełnie. Facet kompletnie mnie olał i nie chce mieć ze mną żadnego kontaktu. Właściwie to, co nas łączy to wzajemna niechęć. Bardzo przez niego cierpiałam...Przez brednie, które wymyśliła Akima zmarnowałam 2 lata życia, czekając na coś co nigdy nie przyszło...Odsunęłam się zupełnie od wszystkich, bo wciąż czekałam na niego. Po tym wszystkim mam bardzo mało sił, by cokolwiek zmienić...Przez tą kłamczuchę otworzyłam całe swoje serce na tego człowieka, a on znowu i znowu mnie zranił...Współczuję naiwnym, którzy dają nabierać się takim oszustką. Miło jest usłyszeć, że czeka nas świetlana przyszłość, ale kiedy ona nie nadchodzi czasem nie chcę się żyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta-o Re: Wróżka Akima IP: 109.243.156.* 27.05.10, 00:29 Napisze Ci tylko tak na przyszłośc - nigdy nie pytaj w imieniu nikogo o wróżbę. Wtedy nie wychodzi. Miałam podobnie. Nie chcę też pisac, że moja wrózba od Akimy się spełni - bo tego nie wiem (minęło niedużo czasu od niej). Pożyjemy, zobaczymy. Jednak na chwilę obecną - ta wrózba dodała mi sił, dzięki niej mam siłę dązyc do celu. Więc tutaj juz dostrzegam plus. Z resztą sie zobaczy :) Przykro mi, ze tak potoczylo się u Ciebie. Myślę, ze intuicja czasami podsyła nam najlepsze rozwiązania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta-o Re: Do Ja IP: 109.243.156.* 27.05.10, 00:40 Ciekawe, że kilka linijek wyżej napisałaś: Autor: Gość: klara IP: 81.190.13.* 17.04.09, 18:24 "Akima jest niezwykła. Przepowiedziała mi pewnne zmiany dokładnie za dwa lata(2 tygodnie temu właśnie upłynęły). Właśnie zaczęło mi się sprawdzać!Dosłownie kilka dni temu!A już miałam napisać, że to wszystko bzdury!Odezwę się jeszcze później. To tak niewiarygodne, że wciąż ze zdumieniem przyglądam sie całej sytuacji! " Nie rozumiem Cię...Skoro zaczeło się sprawdzac, to widocznie swoim zachowaniem wpłynęłaś na los i odmieniłas jego koleje. Zrozum, ze wróżba TO TYLKO POTENCJAŁ, nie WYROCZNIA. Jesli nie chcesz, to przeciez nie musisz doprowadzac do przepowiedzianych sytuacji, prawda? Chyba, ze nie zależa od Ciebie. Najgorsze to slepe podazanie za przepowiednią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalgość Re: Wróżka Akima IP: *.chello.pl 29.05.10, 02:34 Nie rozumiem jak w XXI wieku, w cywilizowanym świecie ludzie mogą wierzyć w takie brednie. Chyba tylko zacofani i nieoduczeni. Toź to zwykli oszuści, bądź osoby psychicznie chore, a nie wróżki. Przyszłość nie jest znana nikomu i nie będzie i dopóki będą naiwniacy dopóty będą istnieć 'wróżki'. I nie mówie tylko o tych sprawdzonych 'przepowiedniach', bo to czysty zbieg okoliczności. Sami widzicie raz 'wróżka' trafia a raz 'nie', i tłumaczycie to jej złym dniem etc. Ludzie XXIw a Wy zachowujecie sie jak chłopi X lat temu. Powiedźcie mi że w czary też wierzycie? Tylko nie mylcie tego z iluzją. Ludzie pomyślcie czasem logicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.10, 14:02 dzwoniłam do niej na początku stycznia2010r.,pół godz 180zł zapytałam konkretnie czy mój narzeczony jeszcze do mnie wróci,pokuciliśmy się wtedy i wyprowadził się Akima powiedziała żebym go sobie wybiła z głowy bo nigdy nie wróci i już ma nową kobietę to był dla mnie szok ,nie mogłam się pozbierać ale przyszło wybawienie ,mój ukochany sam wrócił za 3 miesiące bierzemy ślub. Może zaprosze Akime.niech zobaczy trafność wróżby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suri Re: Wróżka Akima IP: 94.254.249.* 29.05.10, 17:29 Pół godziny kosztuje 100zł. Za godzinę placisz 180zl.To tak gwoli scisłosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Ściema?? IP: *.chello.pl 30.05.10, 15:05 Z Panią Akimą miałam styczność tylko raz w życiu Zapytałam czy mam szanse na wygraną w jakichś grach liczbowych,nie chodziło mi o "cud przepowiednie" tylko o to ,czy widzi jakieś tam moje szczęście w tym czy lepiej zwyczajnie dać sobie spokój i nie tracić czasu Powiedziała nie tylko ,że wygram sporą kasę , powiedziała nawet w co grać, w jakim czasie i podała "szczęśliwe" dla mnie numery Na moje wątpliwości czy aby nie czaruje mi tu takimi bzdurami (nie mam bezgranicznej wiary dla wróżek) bardzo się obruszyła,że mówi mi prawdę,że jeszcze nigdy w swojej 20letniej pracy się nie pomyliła,żebym wzięła jej słowa jak najpoważniej bo to tak silny przekaz i jeśli go zlekceważę taka okazja może się już nigdy nie powtórzyć Cóż Pomyślałam -zaryzykuję i posłucham rady Jutro mija podany przez nią termin i NIC się z jej słow nie sprawdziło Wiem -jeszcze jutro wiec kto wie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ....rozczarowna... Re: Wróżka Akima IP: *.toya.net.pl 29.07.11, 10:30 Byłam u Akimy kilka lat temu,nic ale to nic się nie sprawdziło.Szkoda czasu i pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Wróżka Akima do tao IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.10, 18:50 Podświadomie przez Akimę zaczęłam prowokować sytuacje, które mi przepowiedziała. Obudziła we mnie tyle nadziei, że nawet nie zauważyłam, że to ja kreuje pewne zachowania ze strony tego mężczyzny.Wszystko zaczęło się cudownie układać, jak we wrózbie, aż tu nagle cios... Ludzie, którzy usłyszeli coś pozytywnego o swoim losie,nie chcą przyjąć do wiadomości, że może się to nigdy nie spełnić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta-o Re: Wróżka Akima do tao IP: 94.254.222.* 01.06.10, 09:43 Trzeba miec oczy szeroko otwarte, mimo wróżby, słuchac swojej intucji. To co mi powiedziała, na razie się zgadza. Nie powiedziała mi co robic, tylko ogólny klimat. To co zrobię zależy ode mnie. Byłam w takim dołku, że sama wróżba dodała mi sił. Mam teraz spokój wewnętrzny i realizuję swoje cele wg jakiegos planu. Wczesniej miałam ciemną plamę w głowie. Więc ogólnie nie narzekam. Wiesz, uważam, że zawsze należy się nastawiac pozytywnie, mimo, ze cos się nie sprawdza. To co powiedziała odnośnie mnie, zgadza się - powiedziała mi o moich wlasnych przemyśleniach, ktore juz wczesniej pojawiły się w mojej glowie. Cos tam poradziła - i dobrze, wyszłam na tym na plus, mimo, ze nie jest wszystko różowo. Rozumiem, że w Twoim przypadku było ciężko. No coż, kazdy sie myli. Nie bronie tutaj Akimy, pisze tylko o tym, co się dzieje u mnie. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 22:13 HEHE Pani Akima .......... wróżbitka , czmychająa na nasze pieniądze .. ja bylem takze jej ofiara ,kiedys posluchalem kolezanki i postanowilem najpierw sprawdzic ta pania zadajac jej pytanie na ktore znalem odpowiedzi bo byla to stara sprawa ,pani ta przedstawila zupelnie inaczej niz w rzeczywistosci sie stalo w recz pisala to tak gdyby to dopiero mialo sie stac ,stwierdzam ze pani ta najwyrazniej studiowala to tylko dlatego bo nawet fajna latwa kasa w dodatku malo roboty !ja mam tylko jedno zdanie o tej pani ....ZAKŁAMANA,ZAROZUMIALA,LECACA NA KASE ,MALO WIEDZACA ,I DO TEGO WREDNA BABA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 22:19 ZGADZAM SIE Z OPINIA KOLEGI NA TEMAT TEJ PANI ,PO TYLU WYDANYCH PIENIADZACH STWIERDZAM ZE PANI CHYBA NAPRAWDE SAMA NIE ZNA SIE NA TYM CZYM SIE ZAJMUJE ,ROBIENIE NADZIEJI ,I STAWIANIE LUDZI W TYTUACJACH TRUDNYCH Z KTORYCH WYCHODZI SIE NA DEBILI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYLWIA Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.10, 22:24 ZAKŁAMANA BABA NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babeczka Re: Byłam IP: *.chelmnet.pl 25.12.10, 01:05 Byłam u niej na targach ezoterycznych. Wydawała się miła, ale intuicja podpowiada mi że jest trochę fałszywa w sensie dwulicowa. Nie wiem, mam nadzieję że się mylę. Wróżba ma się niby spełnić za pol roku, ale biorę to rozwiązanie tylko jako pewną opcję a nie pewnik i wam też radzę, pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stranger Re: Byłam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.10, 13:53 Przede wszystkim ta pani powinna brać lekcje prawidłowej wymowy i dobrych manier. Nie potrafi się wysłowić na wizji, zwraca się do dzwoniących na "TY" i non stop szczerzy zęby. To tak, jeśli chodzi o jej wizerunek w Ezo Tv. Niesympatyczna osoba. Odpowiedz Link Zgłoś
magia.zmyslow Re: 12.02.11, 14:34 pisalam do niej sms. poje...baly sie jej osoby, wrozba byla na moja "kolezanke" skad to wiem bo sama wroze. potem jeszcze do niej pisalam i wrozby byly juz bardziej chamskie ze on pozna jakas kobiete juz teraz w styczniu i nie bedzie chcial sie ze mna spotykac a spotykamy sie nadal. pytalam ja tez jak to jest ze w moich kartach to nie o mnie chodzi i przyznala ze wrozby sa zdradliwe a zaglebiajac sie wychodzi juz klarownie i fakrtycznie jest tak jak ja przypuszczam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brodzia Re: Akima wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.11, 09:11 Byłam u tej Pani. Łatwo mi było podjąć decyzjię o wizycie u niej bo widziałam ją w ezo.tv i wydawała mi się taka ciepła. A na bezpośredniej wizycie okazała się niezbyt miła. Powiedziała mi wiele obrażających mnie rzeczy. Zastanawiam się czy przyniosłam złą energię ze sobą?? Mimo, że już NIGDY do niej NIE PÓJDĘ, to przyznam, że sprawdziła mi się wróżba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: Akima wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.11, 16:41 był ktoś u niej sprawdza się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.K Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 23:39 a dobra jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.d Re: Wróżka Akima IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.11, 12:31 Dlaczego twierdzicie, że ta Pani jest zakłamaną oszustką ? Przecież ona tylko wykorzystuje fakt, że ktoś jest na tyle durny żeby płacić 180 zł za godzinną rozmowę z kimś kto mu powróży przez telefon... Sorry ale poznasz głupiego po czynach jego, trzeba mieć nieco oleju w głowie a jak się nie ma to Akima czy inna Stawińska na tym zarabiają. Mnie się ona osobiście wydaje sympatczyna oglądam często w Arkanach Magii tak jak i Magdę Odero. Ale uważam, że trzeba mieć coś zdrowo z deklem, nie halo żeby wierzyć w takie głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Wróżka Akima IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.11, 18:02 skuteczna? Odpowiedz Link Zgłoś