Dodaj do ulubionych

interpretacja - proszę mnie utwierdzić

IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.07, 16:43
Pytałem karty (tarot marsylski) o perspektywę biznesową. Oto karty:
syt. obecna - Kochankowie
obawy, nadzieje-Wisielec
bieg spraw w przyszłosci -cesarzowa
możliwy rezultat - Gwiazda

Moja interpretacja jest następująca:
Nad tym biznesem czuwa jakas iskra boża, połaczą mnie z kontahenetem jakieś
umowy, pozytyne umowy, boję się bo trochę nie wierzę w realizację tego planu,
mogę się jednak nie obawiać, ponieważ czuwa nad tym biznesem krolowa
obfitości, będzie dobrze. Gwaizdę z kolei interpretuje sobie jako bojące już
dzis nowe żrodełko dochodów z tego biznesu. Reasumując- muszę dzialać, myśleć
pozytywnie bo są bardzo duże szanse na zyski.

Proszę mnie w tym utwierdzić lub naprowadzić na wlaściwy tor myślenia.
Obserwuj wątek
    • seniorka1 Re: interpretacja - proszę mnie utwierdzić 16.06.07, 19:58
      sytuacja obecna - brak zdecydowania. nad czyms sie wachasz... obawiasz sie ze
      to nie ruszy, ze wpakujesz sie w cos.. pojawi sie kobieta, pomocna kobieta...
      zreszta pojai sie rowziazanie.. rezultat, zadowoloenia... Ludzie sami sobie nie
      wrozcie, bo zle interpretujecoie- seniorzyca

Gość portalu: elak napisał(a):

> Pytałem karty (tarot marsylski) o perspektywę biznesową. Oto karty:
      > syt. obecna - Kochankowie
      > obawy, nadzieje-Wisielec
      > bieg spraw w przyszłosci -cesarzowa
      > możliwy rezultat - Gwiazda
      >
      > Moja interpretacja jest następująca:
      > Nad tym biznesem czuwa jakas iskra boża, połaczą mnie z kontahenetem jakieś
      > umowy, pozytyne umowy, boję się bo trochę nie wierzę w realizację tego planu,
      > mogę się jednak nie obawiać, ponieważ czuwa nad tym biznesem krolowa
      > obfitości, będzie dobrze. Gwaizdę z kolei interpretuje sobie jako bojące już
      > dzis nowe żrodełko dochodów z tego biznesu. Reasumując- muszę dzialać, myśleć
      > pozytywnie bo są bardzo duże szanse na zyski.
      >
      >
      > Proszę mnie w tym utwierdzić lub naprowadzić na wlaściwy tor myślenia.
      • Gość: elak Re: interpretacja - proszę mnie utwierdzić IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.07, 20:31
        Senirzyco - to interpretacja z taraka.pl - wyciagam jedynie wnioski. Może podasz
        mi, gdzie znależć inne, bardziej dokładne interpretacje? Moje wahanie to
        Wisielec, tak? Co sugerują kochankowie-coś nas połączy czy nie? Wg taraki - tak.
        A samo rozwiązanie- jako zadowalające, prawda? Cesarzowa - kobieta, pomocna,
        może to ta, ktora prowadzi tę sprawę - moja prawa ręka?

Proszę Cię raz jeszcze o odp.
    • Gość: elak up IP: *.adsl.inetia.pl 16.06.07, 21:07
      Pytanie nie tylko do Seniorki. Proszę...
    • Gość: sd Re: interpretacja - proszę mnie utwierdzić IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.07, 11:19
    • Gość: martka Re: interpretacja - proszę mnie utwierdzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 11:28
      Karta kochanków czasami może znaczyć wybór między "czymś" a "czymś" lub
      jakiekolwiek podjęcie decyzji, wybór którego ponosi się konsekwencje, a nie
      zawsze można to cofnąc lub nie da się tak szybko tego potem zmienić. Trzeba
      poniesć konsekwencje nie zawsze miłe.

• Gość: martka Popieram seniorke 1,,,,,nie wróżcie sobie sami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 11:30
        Bo....kazda kartę można zinterpretować na oddzielnie, a można w ogole nie
        zrozumiec sensu, lub podciągnać pod sutyacje cała wróżbę........

Zresztą dobra wróżka widzi w kartach wiele więcej niż tylko znaczenie
        książkowe............
        • anahella Re: Popieram seniorke 1,,,,,nie wróżcie sobie sam 18.06.07, 03:01
          A ja pozwole sie nie zgodzic.

Jesli autorka watku chce sie uczyc Tarota, to dobrze jest ciagnac, samej
          interpretowac, a potem konfrontowac swoje interpretacje z osobami bardziej
          doswiadczonymi.
          Jesli nie chce sie uczyc (ale to chyba nie ten przypadek), tylko ciagnie sobie
          karty i prosi o intepretacje dla interpretacji a nie wiedzy, to szybko zapomni o
          wrozbie.

A osoby udzielajace sie w takim watku powinny odpowiadac w taki sposob, aby
          autorka zrozumiala dlaczego wyszla taka a nie inna interpretacja. Czyli nie
          suche: "bedzie to_tamto_owamto", tylko "bedzie to_tamto bo karta taka_a_taka to
          cos_tam". Z wyjasnieniem symboli, przeslania itp.
    • Gość: elak kilka wróżek zagląda na forum IP: *.adsl.inetia.pl 17.06.07, 12:47
      więc może coś podpowiedzą?
      Znam dori, annahelę... Nie wywołuję do tablicy, ale proszę ponieważ ich posty są
      mądre...
      • anahella Re: kilka wróżek zagląda na forum 18.06.07, 02:57
        Niby nie wywolas do tablicy, ale szepnelas cichutko;)
        Zjawiam sie wiec jako dobra wrozka i sluze moja wiedza (aczkolwiek nie twierdze
        ze jestem nieomylna).

Moim zdaniem to jest tak:
        stoisz przed wyborem, bo to symbolizuja "Kochankowie". To nie jest pytanie "czy
        robic cokolwiek", ale "miedzy czym wybrac". Obawiasz sie, ze sytuacja bedzie sie
        rozwijac dluzej niz chcialabys (Wisielec).

Jezeli chodiz o Cesarzowa, to dorzucilabym na nia jeszcze jedna karte, zeby
        doprecyzowac o kogo chodzi. Czy o kobiete z pieniedzmi, o majetna klientke, czy
        ta karta symbolizuje Ciebie. Cesarzowa jest nastawiona na branie, wiec kobieta
        na karcie cos zyska.
        Cesarzowa sama w sobie moze tez oznaczac zysk, i to spory. To chyba najbogatsza
        postac we wszystkich Wielkich Arkanach.

I na koniec - Gwiazda, dosc dobra zapowiedz finalu, bo na karcie dziewczyna
        wylewa wode z dwoch rak: na ziemie i do wody. Moim zdaniem sugeruje to sytuacje
        w przyszlosci, ze ten projekt pochlonie troche pieniedzy (woda wylewana do
        jeziora) ale tez przyniesie zyski (woda wylewana na ziemie).
    • mysza012 Re: interpretacja - proszę mnie utwierdzić 17.06.07, 18:09
      Zastanow sie czy pytasz sie o perspektywy biznesowe czy moze o sprawy osobiste.
      Tarot odpowiada zawsze dokladnie na twoje pytanie. Jesli to o co pytasz jest dla
      ciebie bardzo wazne, to najlepiej nie kombinowac za duzo tylko odczytac sama
      interpretacje "ksiazkowa", bo w przeciwym razie mozna sobie zrobic kuku. Tak
      samo nie mieszaj terazniejszosci z przyszloscia. Sytuacja obecna to jest tu i
      teraz, a przyszlosc to moze byc za godzine, jutro, za tydzien, miesiac, rok lub
      nawet za 10 lat.
      Dla mnie Kochankowie oznaczaja wybor. Obecnie musisz podjac jakas decyzje,
      dokonac jakiegos wyboru, ale sie wahasz, nie jestes pewien, zastanawiasz sie czy
      to aby na pewno dobry moment na ta decyzje czy moze jednak jeszcze troche sie
      wstrzymac, jeszcze poczekac (Wisielec). Bieg spraw w przyszlosci to Cesarzowa.
      Zalezy ona od twojego wyboru (Kochankowie), ale Kochnakowie nie zaleza od
      Cesarzowej, bo w terazniejszosci nie ma jeszcze Cesarzowej. Cesarzowa oznacza
      plony z pracy, plodnosc, ale uzyskane dzieki kobiecie. Cesarzowa oczywiscie moze
      miec jakiegos swojego Cesarza, ale nie wydaje mi sie zeby karty wlasnie o tym w
      tej chwili mowily. Moze tak byc ale nie musi, wiec lepiej nie
      nadinterpretowywac. Mozliwy rezultat mowi o sukcesie (Gwiazda), ale nie od razu.
      Na sukces trzeba sobie zapracowac. To Cesarzowa na niego zapracuje.
      Powyzsza interpretacja jest oczywiscie moja interpretacja. To ja tak wlasnie
      widze te karty a nie inaczej, ale wez pod uwage to, ze to nie ja je losowalam.
    • Gość: is Re: interpretacja - proszę mnie utwierdzić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 19:29
      Tarot do każdego przemawia w inny sposób.Kilka wróżek jedną karte może odczytać
      w inny sposób.Dlatego uważam,że nie warto na forum pytać o interpretację.Jeżeli
      w ten sposob odczytałaś ten układ,to własnie tak do Ciebie przemówił Tarot.To
      są Twoje karty i Twoja intuicja.Pozdrawiam.
    • agrentowy4321 Re: interpretacja - proszę mnie utwierdzić 06.03.23, 09:41
      Ile wy zajmujecie się tym?
    • irona.sonata Re: interpretacja - proszę mnie utwierdzić 26.04.23, 22:40
      Bardzo to dziwne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka