Gość: bożena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.07, 20:07 czy ktoś może był u pani Marii Bigoszewskiej? Czytałam że jest ona bardzo dobra i trafna. Można prosić o jakiś kontakt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwona Re: Maria Bigoszewska IP: 212.76.37.* 14.11.07, 23:35 wiem, że bierze za seans 250 zł moja koleżanka kiedyś była, teraz wyjechała za granice do córki, było to jakiś czas temu. mówiła mi że nie będzie już korzystać i wykasowała numer do tej tarocistki. nie wszystko się sprawdziło, ale trochę się sprawdziło z sytuacji obecnej też tyle o ile pokrywało się. ale to jest różnie jedne wróżki mówią o sytuacji obecnej, inne nie, bo ich karty tego nie pokazują. Odpowiedz Link Zgłoś
agaciula64 Re: Maria Bigoszewska 21.05.15, 23:02 Jeżeli chcemy potraktować Tę panią obiektywnie to należy zadać sobie pytanie - dla kogo pracuje ? Dla redakcji WRÓŻKI ? Za każde spotkanie życzy sobie nie mało .W latach 90 - tych było to 150 Pln .Przyszłam po pomoc - ja samotna matka trojga dzieci bez kasy , bez dochodów , z mężem sadystą i tyranem.Błagałam o pomoc . Jedno co dostałam to zalecenie pamiętania o karcie anielskiej i informację ,że to nie ważne ,że nie mam kasy (miałam 140 Pln ) , następnym zaleceniem było , żebym wróciła do tej Pani za miesiąc . Oddać 10 Pln i zapłacić następne 150 Pln za dalsze działanie karty anielskiej ? Czy jeszcze ktoś ma wątpliwości ? Odpowiedz Link Zgłoś