hotally 10.12.07, 16:44 Czy można sobie stawiać tarota? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hotally Re: Tarot 14.12.07, 16:11 Stawiam tarota znajomym i również wiele razy pytałam karty o siebie. Niedawno dowiedziałam się, że nie mozna stawiać kart sobie, bo pozniej karty się mszczą i los jest złosliwy. Miałam ostatnio dużo pecha i zastanawiam się czy może to miec jakiś związek. Stąd Moje pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tessella Re: Tarot IP: 195.116.35.* 14.12.07, 19:18 Kto się boi tarota to można stawiać sobie wróżbę z kart MARII LENORMAND ,też mają ładną wymowę i spokojne obrazki .Nie które osoby tak robią jak maja problem z wyborem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aldona80krk Re: Tarot IP: *.broker.com.pl 15.12.07, 23:38 Nie stawiaj sobie sama!!! Ja będąc początkującą tarocistką także chciałam wiedzieć wszystko.. One ci powiedzą..widzisz jak na dłoni..ale nie jesteś w stanie nic zmienić,bo myślisz że źle odczytałaś karty..masz wątpliwości..to wszystko się dzieje ze zdwojoną siłą..a ty..nie możesz nic zrobić.. Karty są po to by twój dar dać innym.. Sobie samej wróż u innych.. Pozdrawiam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprianka Re: Tarot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.07, 13:32 Rozmawiałam kiedyś z wróżką i można sobie samemu stawiać karty. Ale ponoć nie trzeba tego robić, bo wróżka zna dokładnie swoje przeznaczenie czy przyszłość i wie jak dane sprawy się potoczą bez zaglądania w karty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: afrodyta Re: Tarot IP: 82.139.54.* 22.12.07, 22:17 wrozka-afrodyta.wizytowka.pl/ wrozka Afrodyta.... wrozenie przez internet - stawiam karty Tarota, odpowiadam na pytania zwiazane z miloscia i kariera,przygladam sie przyszlosci i radzę,ktora droga jest wskazana do podążania.Zapraszam wrozka_afrodyta@op.pl.Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś