Gość: rybka IP: *.eranet.pl 08.01.08, 10:35 Słuchajcie tam na viversum jest cała masa wróżek. Czy ktoś już się z nimi przez ten portal kontaktował? Chciałabym kilka z nich wypróbować... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jatojato Re: viversum 08.01.08, 15:35 Wiesz co ja korzystalam z porady 3 wrozek z tego portalu. Polecam Atis. Mialam kontakt z Dobra Wrozka Krystyna i Tarocistka Ewa. Pani Krystyna owszem wyczerpujaco odpowiada /porada przez mail/ ale wrozba jest niekonkretna, duzo napisane ale wszystko w stylu bedzie tak albo tak, przynajmniej ja mam takie doswiadczenia. Pani Ewa nie wiem mysle ze napisala to co chcialam uslyszec, malo to byl wiarygodne i mocno ogolne. Atis - z nia rozmawialam na czacie i zaluje ze te forme wybralam, mysle ze lepiej zadzwonic albo poprosic o maila bo czat cenowo wychodzi tragicznie! Ale mam wrazenie ze jest najbardziej fachowa i konkretna. Jesli chodzi o ceny za mail to Atis - 100zl, Pani Krystyna - 10zl na konkretne pytanie, Tarocistka Ewa - 40zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: viversum IP: *.eranet.pl 08.01.08, 16:41 Dzięki za tak wyczerpująca odpwowiedź!! Mnie raczej interesuje rozmowa przez tel. bo mozna zadawać pytania i ma się chyba lepszy kontakt z wróżką... ja jeszcze myślałam o blesswitch i damie pik..może ktoś je zna? Ciężko się zdecydować, bo taki wybór.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: viversum IP: *.pronet.lublin.pl 08.01.08, 16:39 Ja korzystałam z usług Atis i wróżki Arkadi, prawdę mówiąc mimo iż Atis ma tyle opini to bardziej byłam zadowolona z Arkadi. Myślę że powinnaś spróbować i przekonać się sama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: viversum IP: *.eranet.pl 08.01.08, 16:44 Arkadia ma też fajny profil..dzięki... Odpowiedz Link Zgłoś
jatojato Re: viversum 08.01.08, 17:18 Arkadia swoje poczatki ma na Allegro, kiedys kolezanka skorzystala i wypowiedziec zawierala masakryczne bledy ortograficzne, no i nic sie nie sprawdzilo. Slyszalam tez wiele dobrego o Afrodycie, ale chyba trzeba intuicyjnie wybrac. Odpowiedz Link Zgłoś
jatojato Re: viversum 08.01.08, 17:23 Ewo czy mialas juz moze okazje przekonac sie czy wrozba Atis sprawdzila sie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: viversum IP: *.eranet.pl 09.01.08, 10:59 W końcu się odważyłam na Atis, więc może ja Ci niebawem powiem, czy się wróżba sprawdziła...była świetna, wszystko wiedziała, niesamowite...chcę zadzwonić jeszcze do innych..troche tańszych, bo rozmawia się super, ale potem trzeba płacić.. Odpowiedz Link Zgłoś
jatojato Re: viversum 09.01.08, 11:25 Ciesze sie ze jestes zadowolona z Atis, moja wrozba ma sie kolo lutego sprawdzic... I mam to samo odczucie, skad ona wiedziala o pewnych rzeczach to nie wiem, ale bylam zaskoczona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggi Re: viversum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 11:44 JoannaFortuna też tam wróży Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: viversum IP: *.eranet.pl 09.01.08, 12:04 znasz te Wróżkę Joannę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggi Re: viversum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 14:37 Tak na allegro ma bardzo dobre notowania i ponoć dużą sprawdzalność- czytałam już o Niej na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: viversum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 11:55 Ja też korzystałam z viversum i byłam zaskoczona, że obeszło się bez asystentek, a rozmawiałam z osobami ze zdjęcia!!Atis jest super, ale polecam również Dorotav i Tarocistkę Ewę, przemiłe kobiety!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprianka Re: viversum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 12:07 To szczyt chamstwa wypróbowywać wróżki! Widać, że wróżysz sobie z nudów. Jak jesteś chora to idziesz do lekarza po to by go wypróbować czy po to by cię wyleczył?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans kloss Re: viversum IP: *.dip.t-dialin.net 09.01.08, 12:59 a pani cyprianka nie wie, ze ludzie starzy chodza do lekarza aby soobie pogadac ? to i podzwonic mozna !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: viversum IP: *.eranet.pl 09.01.08, 13:13 Jak trafia się do lekarza - konowała, to też szuka się lepszego specjalisty. A cyprianka może sama jest wróżką, bo taka drażliwa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilian Re: viversum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 14:34 Nie- wiem, że Cyprianka chodzi do super wróżki.Ale to fakt nie powinno się chodzić i korzystać z wróżek dla zabawy.Bo Tarot to nie zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: viversum IP: *.eranet.pl 09.01.08, 16:05 Ok, chyba ktoś opacznie zrozumiał moje intencje, po prostu szukam wróżki, z którą najlepiej się dogadam, a tam jest ich wiele i chciałam zasięgnąć opinii... i fakt Tarot to nie żarty.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: viversum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 13:23 Nie bardzo rozumiem, dlaczego uważasz to za szczyt chamstwa ? Myślałam, że wróży się dla zabawy ? Może zbyt poważnie to traktujesz, stąd porównanie z lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprianka Re: viversum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.08, 15:17 Jak sobie wróżycie dla zabawy to dlaczego wymagacie od wróżki by mówiła prawdę? Skoro trafia się głupi klient to niech wróżka też się powygłupia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: viversum IP: *.eranet.pl 10.01.08, 16:50 No comment.... na emaila proponuje Dobrą Wrózkę...tak wyczerpująco odpowiada na pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Chyba zostane wrozka... 11.01.08, 00:40 jatojato napisala: "Jesli chodzi o ceny za mail to Atis - 100zl, Pani Krystyna - 10zl na konkretne pytanie, Tarocistka Ewa - 40zl." Ja tez chec byc wrozka! Niezla kasa, tabuny glupich bab... Zyc nie umierac i popuszczac pasa. Moge dolozyc do tego seskso-kurcje, masaze erotyczne i mistyczne spozywanie alkoholi przeze mnie samego (oczywiscie na koszt klientki) w celu odblokowania jej czakramow i przepedzenia zlych duchow... 100% gwarancja skutecznosci. Ceny konkurencyjne. Dyskrecja zapewniona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans kloss Re: Chyba zostane wrozka... IP: *.dip.t-dialin.net 11.01.08, 16:40 kolega jakiś niedzisiejszy :) człowieku obojętnie co można proponować ludziom, ważne że czują że im to pomaga, a uwierz mi, ze wróżenie to jeszcze pikus, do tego co niektórym pomaga, ale to nie to forum ;) spadam na weekend ciao Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: viversum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.08, 15:59 Cyprianko gratuluję podejścia do sprawy. Odnoszę wrażenia, że też próbujesz swoich sił w tym fachu (chociaż może to czarna magia, bo tyle jadu w tym co piszesz.) Dużo można spotkać teraz pseudowróżek, które pokończyły jakieś kursy wrózbiarstwa i nauczyły się na nich odróżniać karty i podstaw psychologii. Ja poważnie mogę potraktować tylko te z wzrodzonymi predyspozycjami. Uważam, ze taka jest np. Atis. Dlatego polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
jatojato Re: viversum 12.01.08, 18:02 Rybko a Twoja wrozba kiedy ma sie sprawdzic? Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.biedermeier Re: viversum 14.01.08, 12:26 był już temat o viversum forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=72691454&a=73321173 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Re: viversum IP: *.eranet.pl 15.01.08, 08:53 No więc Atis przepowiedziała mi następne 6 miesięcy, albo raczej nakreśliła sytuację...ona jest przede wszystkim świetnym psychologiem...podobała mi się również wróżba Dorotav, ona jest numerolologiem i opiera się tylko na liczbach, bardzo fachowo podeszła do pytań, mogę polecić! Odpowiedz Link Zgłoś