grzehuu 09.01.08, 23:32 Czy homoseksualiści mogą prosić wróżkę o horoskop miłosny/partnerski ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meggi Re: Troche dziwne pytanie .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.08, 09:40 Jasne przecież to też ludzie są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basz285 Re: Troche dziwne pytanie .... IP: 83.168.75.* 10.01.08, 20:38 Mogą prosić o wszystko co inni proszą. Nie ma ludzi lepszych i gorszych w miłości. Jeżeli jakaś wróżka odmówi, to tylko okaże w ten sposób swój brak tolerancji dla innych orientacji. Każdy robi jak uważa. Dla mnie wszyscy są tacy sami, nie przeszkadza mi to że ktoś kocha jak lubi. Pozdrawiam Barbara horoskopy.cba.pl Odpowiedz Link Zgłoś
quickly Jak chcesz ja Ci postawie za darmo... 11.01.08, 00:12 A wiec zaczynamy: Jka bedziesz mial za duzo partnerow, to zlapiesz w koncu adidasa lub inne paskudztwo. (Dotczy to rowniez tych hetero seksualnych.) Bedziesz sie mialo za duzo stosunkow, to bedzie bolala i krwawila odbytnica. Bedziesz mial na starosc problemy z prostata (jak kazdy normalny facet po 50.) Mam pisac dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
fast_wil Re: Jak chcesz ja Ci postawie za darmo... 12.01.08, 19:09 nie,najlepiej nic już nie mów, bo skaczesz po tematach i nic nie wnosisz do żadnej dyskusji. Jedź lepiej na te antypody,pogadać z kangurami(może będą miały więcej cierpliwości) jeżeli nie interesuje cię temat tego forum, to po co tutaj siedzisz? Doprawdy nabijać się z innych nie jest ładnie, więc może pójdziesz trolować gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tekla Re: dziwne pytanie,zwykła odpowiedź IP: *.centertel.pl 12.01.08, 21:33 Oczywiście,że można stawiac im karty /ja to robie/.Jakos nie potrafię dzielić klientow na hetero-.czy homoseksualnych...Na mężczyzn czy kobiety...Nie roznicuje ich również /i nie wybieram/ ze względu na wykształcenie,czy finanse...Pytanie dziwne.choc zrozumiałe,niestety... Odpowiedz Link Zgłoś