Dodaj do ulubionych

Jakie te baby sa glupie!

04.02.08, 06:04
Lataja jak opetane od jednej wrozki do drugiej i w zebach przynosza
im za "usluge" 200 zlotych!

Wystarczy napisac, ze gdzies jest dobra wrozka, ktora powiedziala
cos, co sie sprawdzilo i jest juz pod tym wpisem kilka postow z
zapytaniem, gdzie taka wrozke mozna namierzyc!

Kobiety! Dalczego tak bardzo zzera was ciekawosc!?

Zycie z natury jest parszywe i nie uciekniecie przed swoim
przeznaczeniem. Co ma byc to bedzie. Olal to co bedzie za dzien, czy
za rok, bo jak ma byc, to i tak bedzie...
Nie trzeba zadnej wrozce oddawac swoich pieniedzy.

Obserwuj wątek
    • Gość: meggi Re: Jakie te baby sa glupie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.08, 08:58
      No proszę jaki Pan mądry!!! Typowy facet:-)
      • franciszek.modrzycki Re: Jakie te baby sa glupie! 05.02.08, 00:33
        meggi, ty tez latasz po wrozkach?

Zamiast wyzywac mnie od "typowych facetow" powiedz mi po co chcesz
        znac swoja przyszlosc?

No powiedz mi po jaka ciezka cholere masz sie dowiedziec, ze jakis
        facet cie rzuci, albo kupisz sobie czerwony samochod w 2009 roku!
        To co ma byc, to i tak bedzie! Troche cierpliwosci...

No tak... ale baby z natury sa ciekawskie, na swojej duupie w jednym
        miejscu nie usiada, tylko biegaja po jakichs troche madrzejszych od
        siebie babskach i znosza im w swoich zebach pieniadze.

Moze to i bardzo dobrze, ze tak jest. Skoro sa takie glupie i
        naiwne, niech wiec robia te glupie baby jakies inne bardziej podle
        cwansze baby w bambuko!
        • Gość: Adam Re: Jakie te baby sa glupie! IP: *.76-83.cust.bluewin.ch 05.02.08, 01:51
          Twoja wypowiedz jest "glupia". Troche tolerancji,nie wszyscy musza
          posiadac te same poglady jak Ty. Nie widze tutaj,aby plec miala
          jakiekolwiek znaczenie w tej sprawie.
          Czy ktos chodzi do wrozki,czy ktos wydaje pieniadze na te uslugi-a
          co Cie to obchodzi! Kazdy zyje jak chce. Co Ci do tego! Mnie nie
          obchodza Twoje finanse,zainteresowania i na co wydajesz pieniadze.
          Nie krytykuje tego,Twoja sprawa tylko i wylacznie. Twoja wypowiedz
          jest bardzo prostacka.
          • azaheca Re: Jakie te baby sa glupie! 05.02.08, 02:10
            Brawo,Adam!nie tylko kobiety odwiedzają wróżki,one piszą częściej o
            tym,mężczyźni wstydzą się,ale mając bezpieczny namiar bywają równie często.
            • ewagorak Re: Jakie te baby sa glupie! 05.02.08, 10:41
              Trzeba oddzielić osoby chodzące do wróżki po pomoc, radę od osób, które szukają
              tanich sensacji i potem wypisują na forum różne dyrdymały.
              • Gość: seniorka1 Re: Jakie te baby sa glupie! IP: *.acn.waw.pl 05.02.08, 14:22
                łola boga, co się dzieje! Jeden chłop, tym babom swoje grosze plecie.

Głupia Baba to jest taka, co by chciała jak na miotle,
                polatać do 20 wróżek bab, w miesiącu 1 -nym poodwiedzać.
                No i głupia baba , codzien fruwa już do innej wróżki baby.

Tak w miesiącu zaliczy wszystkie wrózki w danym mieście,
                A potem siada i pisze, jak to głupia baba...

Bylam se tu, u takiego starego dziada - nic sie nie sprawdziło, cham i totalny
                kretyn, olewa ludzi, naciagacz...

Byłam na drugi dzień - u takiej starej krowy, wielka wrózka, jasnowidz, - pisze
                czy ktoś ją zna? albo pisze - jaka głupia, naciągaczka, nic sie nie sprawdziło,
                komercja, olewaczka.

Tworzy czaerną liste wrózek tu na forum, oczernia, pluje ty swoim jadem,
                smierdzacym, bo żębów nie myje, niech pluje to to tu dziadowkie forum,

Inne głupie baby jak chca, niech czytaja i niech wierza w te brednie....

Bo głupia baba miala kaprys i kase, i oddwiedza wrozki, i na drugi dzień je
                oczernia. Zamiast poczekać na wróżbe, z rok, minimum pol roku, by cos sie
                chociaz potwierdzilo...

Nie tam, glupia baba musi obsmarować kogos blotem i smierdzacym jadem z geby
                niedomytej, bo ma taki kaprys, bo ma taki humor, bo wroz jej prawde w oczy
                powiedzial, bo wrozka nie tak sie na nią spojrzala,, albo nie tak sie zachowala
                ... na seansie...

Biega sobie taka baba, i mysli, ze wrozka jej wyczaruje ksiecia z bajki, a tu
                nic, bo z geby smierdzi, ktos jej powie prawde, umyj babo zeby, znajdziesz tego
                ksiecia. Baba się oburza, i na forum klamstwa wymyslone z zemsty wypisuje, a
                baby to takie msciwe są, no nie....

Mądra kobieta, chodzi 2, lub 3 razy w roku do wrózki, wrozbity, nie oczernia,
                przyjmuje prawde kart, jasnowidza, wrozki, nawet jesli ona boli, przyjmuje rady,
                czeka na realizacje, wie ze wrozba to jest pewien kierunek, ostrzezenie, i ze
                wrozba jest czasami jak sen proroczy, ze moze, ale nie musi sie sprawdzic, tak
                jak sny prorocze, i jesli sie nie sprawdzi, to powinna zastanowic sie nad sensem
                wrozby, co spowodowalo, ze sie nie powteirdzilo, bo wrózba jest oparta na
                zasadzie przyczyny i skutku, i jasnowidz czy wrozka odczytuje skutki, a zlowiek,
                moze zmienic, przyczyne, i nie robi przez to wyrzutów, ze wrozba sie nie
                potwierdzila.

Taka jest moja skorpionia prawda! Walę to co myśle tu o wszytskich i tym
                beznadziejnym forum..

• Gość: Wiedźma TROLL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 19:47
            Nie dajcie się wypuszczać. To wampir energetyczny, żywi się waszymi
            emocjami.Brakuje mu energii pieniędzy i cierpi.Wasze milczenie jest dla niego karą.
        • Gość: meggi Re: Jakie te baby sa glupie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 14:27
          Tobie przyniose w zębach- skoro tak Ci żal mojej kasy wydanej na
          wrózki
          • Gość: seniorka1 Re: Jakie te baby sa glupie! IP: *.acn.waw.pl 05.02.08, 14:32
            Meggi jakaś ty łostra! jak osa latem niedożywiona! Czy ty też tak latasz jak te
            baby po 50 wrozkach w miesiacu, by pisać moje widzimisie?

łola boga, co się dzieje! Jeden chłop, tym babom swoje grosze plecie.

Głupia Baba to jest taka, co by chciała jak na miotle,
            polatać do 20 wróżek bab, w miesiącu 1 -nym poodwiedzać.
            No i głupia baba , codzien fruwa już do innej wróżki baby.

Tak w miesiącu zaliczy wszystkie wrózki w danym mieście,
            A potem siada i pisze, jak to głupia baba...

Bylam se tu, u takiego starego dziada - nic sie nie sprawdziło, cham i totalny
            kretyn, olewa ludzi, naciagacz...

Byłam na drugi dzień - u takiej starej krowy, wielka wrózka, jasnowidz, - pisze
            czy ktoś ją zna? albo pisze - jaka głupia, naciągaczka, nic sie nie sprawdziło,
            komercja, olewaczka.

Tworzy czaerną liste wrózek tu na forum, oczernia, pluje ty swoim jadem,
            smierdzacym, bo żębów nie myje, niech pluje to to tu dziadowkie forum,

Inne głupie baby jak chca, niech czytaja i niech wierza w te brednie....

Bo głupia baba miala kaprys i kase, i oddwiedza wrozki, i na drugi dzień je
            oczernia. Zamiast poczekać na wróżbe, z rok, minimum pol roku, by cos sie
            chociaz potwierdzilo...

Nie tam, glupia baba musi obsmarować kogos blotem i smierdzacym jadem z geby
            niedomytej, bo ma taki kaprys, bo ma taki humor, bo wroz jej prawde w oczy
            powiedzial, bo wrozka nie tak sie na nią spojrzala,, albo nie tak sie zachowala
            ... na seansie...

Biega sobie taka baba, i mysli, ze wrozka jej wyczaruje ksiecia z bajki, a tu
            nic, bo z geby smierdzi, ktos jej powie prawde, umyj babo zeby, znajdziesz tego
            ksiecia. Baba się oburza, i na forum klamstwa wymyslone z zemsty wypisuje, a
            baby to takie msciwe są, no nie....

Mądra kobieta, chodzi 2, lub 3 razy w roku do wrózki, wrozbity, nie oczernia,
            przyjmuje prawde kart, jasnowidza, wrozki, nawet jesli ona boli, przyjmuje rady,
            czeka na realizacje, wie ze wrozba to jest pewien kierunek, ostrzezenie, i ze
            wrozba jest czasami jak sen proroczy, ze moze, ale nie musi sie sprawdzic, tak
            jak sny prorocze, i jesli sie nie sprawdzi, to powinna zastanowic sie nad sensem
            wrozby, co spowodowalo, ze sie nie powteirdzilo, bo wrózba jest oparta na
            zasadzie przyczyny i skutku, i jasnowidz czy wrozka odczytuje skutki, a zlowiek,
            moze zmienic, przyczyne, i nie robi przez to wyrzutów, ze wrozba sie nie
            potwierdzila.

Taka jest moja skorpionia prawda! Walę to co myśle tu o wszytskich i tym
            beznadziejnym forum..
            • Gość: meggi Re: Jakie te baby sa glupie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 14:37
              Nie latam i nie piszę o kimś kogo nie znam-albo kogo wróżb nie
              sprawdziłam.Ale fajne masz komentarze hahaha uśmiałam sie nieżle
        • Gość: meggi Re: Jakie te baby sa glupie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 14:32
          Tobie przyniose w zębach- skoro tak Ci żal mojej kasy wydanej na
          wrózki

• Gość: seniorka1 Re: Jakie te baby sa glupie! IP: *.acn.waw.pl 05.02.08, 14:36
            Oj, zal mi zal,a nie twej kasy, tylko pustogłowia, bo 50 razy do roznych wrozek
            sie nie chodzi w tymsamym miesiacu! bo w mozgu sie lasuje, i potem sie tu
            oczernia nieszczesne wrozki! napisalam co o tym sadze i kim sa rozsadne
            kobiety, rozsadnie korzystające z wrozb.

Tu na forum to same psychiczne wypisują, nic wiecej!
            • Gość: aga Re: Jakie te baby sa glupie! IP: *.pronet.lublin.pl 05.02.08, 16:05
              Tu na forum to same psychiczne wypisują, nic wiecej!
              seniorka1 to co ty tu robisz jak tu same psyciczne??!!!
              • ewcik03 Re: 05.02.08, 19:59
                zgadzam się totalnie wypowiedzi seniorki to jest jedna wielka żenada
                zresztą to nie pierwszy jej post, prostacki i obrazających inne
                osoby,a co do wątku to nie tylko "głupie baby " chodzą do wróżek
                znam paru "głupich " facetów którzy również systematycznie je
                odwiedzają moze troszkę przymrużenia oka i trochę rezerwy w
                podejściu :::))))
                • azaheca Re: 05.02.08, 21:46
                  Nie wiem czy wszyscy pamiętają,ale to kliknięcie w kosz (ten czerwony
                  znaczek)powoduje usunięcie postów,np.tych powtarzających się,ale do tego są
                  potrzebne co najmniej dwa kliknięcia dwóch różnych osób,czyńcie więc użytek z
                  pojemnika.Tyle.
                  • franciszek.modrzycki Zamiast do wrozki powinny zajac sie penisem... 06.02.08, 04:27
                    To najlepsza rzecz pod sloncem na odstresowanie kobiet.
                    Stosunki dwa-trzy razy w tygodniu powoduja lepsza przemiane materii,
                    wygladzaja skore, poprawiaja samopoczucie, dowartosciowuja kazda
                    kobiete itd.itd.

Ale zeby tak sie stalo to partner musi byc czuly i namietny.
                    Panowie do roboty! Pieszczoty erotyczne sa dla kobiety bardzo wazne.
                    Bez nich babom pada na mozg i glupieja... a jeszcze pozniej lataja
                    po wrozkach i szukaja czegos, ale nie za bardzo same wiedza czego.
                    A tu wystarczy tylko "zmyslowy" penis a do tego dlugie, mile i
                    delikatne pieszczenie ramion, ud, piersi lechtaczki...
                    • Gość: seniorka1 Do oburzonych! prawda w oczy kole? IP: *.acn.waw.pl 06.02.08, 14:10
                      Jakie obrażone! Prawda w oczy kole! Kobity! Trochę humoru! i dystansu! A przede
                      wszystkim refleksji! Do tego co tu wyrabiacie!

Zal mi was kobitki, oj zal... Jedynie franciszek to madry facet, i mądrze pisze...

A więc posłuchajcie się jego rady! Brać sie kobitki za facetów i za podryw, bo
                      to zdrowsze niz siedzenie prze komputerem w internecie gdzie tu na forum głupoty
                      piszecie wyssane z palca! Zdrowszy seks jest, a nie ploty tu na gazecie pl...
                      • Gość: seniorka1 Zamiast do wrozki powinny zajac sie penisem... IP: *.acn.waw.pl 06.02.08, 14:12
                        Zamiast tych plot tu na forum , baby powinny zajac sie penisem...
                        • Gość: monia Re: Zamiast do wrozki powinny zajac sie penisem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.08, 14:19
                          Szczególnie Twoim hehe bo jakiś niedopieszczony jesteś razem z
                          Franiem:D
                          • franciszek.modrzycki Re: Zamiast do wrozki powinny zajac sie penisem.. 06.02.08, 23:37
                            Gość portalu: monia napisał(a):
                            > Szczególnie Twoim hehe bo jakiś niedopieszczony jesteś razem z
                            > Franiem:D
                            ---
                            monia za to, ze sie wyzywasz, to nie nie masz szans na pieszczenie
                            swojej lechtaczki i bedziesz musiala to zrobic w swoim zakresie.

Po za tym, na temat waznosci seksu w zyciu jest masa ksiazek i
                            opracowan naukowych. Nawet pisze o tym wyraznie w Biblii.
                            • Gość: monia Re: Zamiast do wrozki powinny zajac sie penisem.. IP: *.gprs.plus.pl 06.02.08, 23:42
                              hehe spoko obejdzie się mam męża i nie narzekam na brak pieszczot!!!
                              • Gość: seniorka1 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.08, 23:29
                                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                • Gość: monia Re: Zamiast do wrozki powinny zajac sie penisem.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.08, 14:37
                                  A TY nie masz swojego seniora, żeby go popieścić?? To forum jest dla
                                  wszystkich jakbyś nie wiedziała....
    • franciszek_modrzycki Ej, Ludzie to mial byc zart 13.02.08, 19:24
      .
      • Gość: vivian Nie wyszło Ci- ani "żart" ani "przeprosiny". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 20:20
        • azaheca Re: Nie wyszło Ci- ani "żart" ani "przeprosiny". 13.02.08, 20:49
          Vivian,może zaloguj się na stały nick i podaj link do swojej strony,będę omijać
          szerokim łukiem,tak chyba byłoby uczciwiej.
          • Gość: vivian Re: Nie wyszło Ci- ani "żart" ani "przeprosiny". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 21:11
            A normalny czlowiek nie majacy strony www i nie zajmujacy sie
            wrozbiarstwem to juz nie moze tu sie wypowiadac???? Nie mam tu
            stalego nicka bo wiecej czytam niz pisze.Nie jestem tu jedynym
            gosciem.
            • azaheca Re: Nie wyszło Ci- ani "żart" ani "przeprosiny". 13.02.08, 21:17
              Wypowiadasz się raczej jako strona konfliktu (wróżka),stąd moja uwaga,resztę
              spostrzeżeń zachowam dla siebie.
              A tak przy okazji,forum pełni użyteczną rolę,pomyśl ile zostało pieniędzy w
              portfelach tych dziewczyn pracujących za grosze.
              • Gość: vivian Re: Nie wyszło Ci- ani "żart" ani "przeprosiny". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 21:32
                Azaheca, nie jestem strona.Pisze cokolwiek na ten temat bo trudno na
                zachowania imc modrzyckiego przymykac oko, czytac, udawac ze sie nie
                widzi wypowiedzi w stylu ponizej doroslego czlowieka i moze jeszcze
                uwazac za dobre zarty.Dobre nie sa nawet jesli byly pomyslane jako
                zart.Nie biore niczyjej strony, nie oceniam profesjonalizmu osob, z
                ktorymi nie mialam do czynienia jako klientka.Nie lubie plucia na
                prawo i lewo dla samej watpliwej przyjemnosci opluwania kogos.A
                konta miec nie musze, nie az tak jestem przywiazana do tego forum.
                • franciszek.modrzycki franciszek.modrzycki do franciszek_modrzycki :))) 13.02.08, 22:28
                  Przybij piatke franek!
                  Mordo Ty moja, klonie kochany!

Biedna vivian.
                  vivianka, czy Ty faktycznie jestes taka slabiutka psychicznie, ze
                  uwierzylas w moje "nawrocenie"!? :)))

---
                  No i po co biegasz do tych klapouchych wrozek, jak kot z pecherzem!?

Wiesz co vivian... w Polsce jest taki sklep, napewno go znasz,
                  nazywa sie "Netto". Nie jest drogi. W srodku sklepu jest piwo. Ono
                  nazywa sie "piwo mocne". Lubilem kupic z rana dwie flaszki (nota
                  bene, pamietam one byly zielone, plastikowe). Potem siadalem w parku
                  na przeciwko sklepu i pilem je prosto(!) z butelki.

Kiedys ktos mi powiedzial, ze moze mnie zlapac straz miejska - ale
                  nigdy mnie nie zlapala. Piwo kosztowalo (na wysprzedazy) 0.99 zl. A
                  jaki efekt! Nie masz pojecia... Do okola (w tym parku) rosly piekne
                  buki, lipy, po sciezkach chodzili ludzie, a ja siedzialem sobie na
                  laweczce i bylo mi bradzo dobrze. Kompletny bliss dla umeczonej
                  duszy romantyka... :)))

Pomysl teraz vivian ile moglabys kupic za te pieniadze butelek piwa,
                  pieniedzy, ktore niebawem przyniesiesz wrozce w zebach? Zycia by Ci
                  zabraklo na jego wypicie! A kto wie, moze bys mogla kupic w
                  tym "Netto" jeszcze jakas dobra wedline, np. spory kawalek
                  jalowcowej. Zaloze sie, ze kazdej "szeptusze" teraz cieknie slina
                  po buzi, jak to czyta (o tym piwie i jalowcowej). One dobrze wiedza
                  co dobre...

Vivian, Ty moj biedny slimaczku, czemu zamkasz sie w skorupce swoich
                  problemow i pozwalasz nabijac swoimi ostatnimi zlotowkami kabze
                  jakims darmozjadom? Nie wstydz Ci vivian! Niby jestes dorosla osoba,
                  a zachowujesz sie jak male dziecko....

• Gość: franci-sąsiadka Re: franciszek.modrzycki do franciszek_modrzycki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 22:58
                    Franiu romantyku zbuntowany ty uwierzyłaś ze nawracasz naiwne klientki wróżek?
                    To one cię wystawiły na pośmiewisko. Od dawna czytam to forum i mogę wypunktować
                    nicki pseudowróżek które zachwalają się i kłócą między sobą co świadczy o ich
                    poziomie.
                    Dobra wróżka to osoba na wysokim poziomie intelektualnym moralnym i duchowym a
                    charakteryzuje sie klientelą na równie wysokim poziomie. Ludzie płacą bo wiedzą
                    za co.
                    Panny są gotowe abyś je zaprosił na piwo za 0,99gr pod sklep na ławeczkę,
                    rzeknij tylko słowo..tobie przecież w gruncie o to chodzło? prawda?
                    • ja-tekla Re: żenada 13.02.08, 23:10
                      Po prostu-to forum robi sie żałosne.Nie chodze do wrózek,nie mam o nich zdania /bo nic o nich nie wiem/,ale to plucie jadem,ta zaciekłośc...Franek,krucjate prowadzisz?Juz ci troche podcieli skrzydełka za czarna listę.Może i tu powinien ktoś interweniować?Albo siedź pzred tym sklepem,z tą zielona butelką-właściwy facet na właściwym miejscu...
                      • franciszek.modrzycki Re: żenada 13.02.08, 23:14
                        ja-tekla napisała:
                        > Nie chodze do wrózek,nie mam o nich zdania /bo nic o nich nie wiem/
                        ---
                        Skoro nic nie wiesz i w dodatku to Cie mala nie interesuje (a sa to
                        sprawy smierci zycia), to zrob siusiu, umyj zabki i idz spac.

• franciszek.modrzycki franciszek.modrzycki do franci-sąsiadka 13.02.08, 23:11
                      franci-sąsiadka, to myslisz, ze moja misja nawracania wrozek i
                      wrozbitow moze sie nie udac!? Trzeba cos zrobic w tym temacie... Ten
                      narod potrezbuje pomocy!!!

Bede niosl niestrudzenie kaganek oswiaty wsrod zniewolonego (przez
                      wrozki) i umeczonego (glupotami) narodu polskiego.

Na prawde dalabys sie skusic na to piwo za 0.99zl? Wiesz... w
                      przerwach noszenia tego kaganka oswiaty zawsze mozemy sobie zrobic
                      jakas przerwe na piwo (lub dwa)... :)))

To piwo bylo naprawde bardzo dobre. A do tego ta niesamowita
                      przyroda do okola. Ani cieplo, ani zimno! Jak chcialo mi sie wtedy
                      zyc! I tak tego nie zrozumiesz... :(((

Nie wiesz czasem, czy to piwo jest dalej w "Netto"?

Kiedys kupilem w takim sklepie "Biedronka" piwo... Jego ceny i nazwy
                      nie pamietam, ale tez bylo bardzo dobre...
                      • Gość: Franci -sąsiadka Re: franciszek.modrzycki do franci-sąsiadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 00:12
                        cóż ci te wróżki uczyniły na cóż?
                        wróżba była niepomyślna? zapewne byłeś u marnej wróżki takiej co to kłótliwa
                        jest nie poznała się na twoim buncie romantyka przeciw mizerii tego świata.
                        Franiu żyjemy w świecie mamony a ty masz z nią jakiś problem.
                        Odnośnie piwa...nie cena lecz towarzystwo się liczy.
                        Jestem wróżką więc zaproszenie pod sklep Netto chyba nieaktualne?? ?
                        • franciszek.modrzycki Re: franciszek.modrzycki do franci-sąsiadka 14.02.08, 00:41
                          Naprawde jestes wrozka!?
                          No powiedz, franci-sąsiadka, ze mnie nie nabierasz... :)))

Hmmm... a jak Ty faktycznie jestes wrozka!?
                          Wywrozylas juz cos komus? No wiesz... powiedzialas cos komus, zeby
                          sie to pozniej sprawdzilo?

Ja jeszcze nigdy nie bylem u wrozki. Troche bym sie wstydzil...

Powrozysz mi?

• franciszek.modrzycki Tak sie "zafascynowalem" mozliwoscia wrozenia... 14.02.08, 00:51
                            ...ze zapomianlem o sklepie i zaproponowana przez Ciebie wspolna
                            konsumpcja piwa. Nie bedziesz sie wstydzila, tego, ze bedziesz
                            siedziala ze mna w parku na laweczce i "obala" flaszke za flaszka
                            piwa, az do poznego wieczora (miesiac maj bylby do tego najlepszy).
                            Nad nami wschodzil by ksiezyc, a Ty trzymajac moja dlon w swoich
                            dlon powiedzialabys, co mnie w zyciu czeka...

W takim razie zamiast "Piwa Mocnego", zaszalejemy i bedziemy
                            degustowac sie piwem marki "Warka Strong".
                          • Gość: aneis Re: franciszek.modrzycki do franci-sąsiadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 00:52
                            Do wróżki ludzie nie chodzą po wrozbę, tylko czasami pogadac, lub wygadac sie
                            komus, kto jest obcy, kto wyslucha i zrozumie i kartami zobaczy jak wyglada
                            obiektywnie prawda, Wrozba to nie tylko widzenie przyszlosci, ale tez analiza
                            obecnej czy przeszlej sytuacji, ktorej nie dostrzegamy,

Jaki jestes zalosny madzrycki, Ja na piwo przeterminowane z biedronki a 99
                            groszy w zyciu bym sie nie napila, jeszcze jakiej tam marnej marki. Piwo ma byc
                            piwem, wysokiej marki a nie sikami z jakichs nieznanych zrodel.

Medytacja na lonie natury tak, ale i rozmowa z wrozką na poziomie kobietom tez
                            jest potrzebna, kiedy mąż jest tak zlosliwy jak ty. Wspolczuję Twojej zonie,
                            musisz tez jej tak dopiekać..

A zatem dobrego zatruwania sie tym smierdzacym piwskiem, i cieszy mnie fakt, ze
                            zlo ktore tu czyniles zostalo wykasowane. Pamietaj, zlo, predzej czy pozniej
                            wraca, takze w zyciu, nie tylko na forum!

Przestan sobie drwic z kobiet ktore naprawde maja problemy, przez to ze inni ich
                            nie chca rozumiec...

A biedne dziewczyny maja rozum, i wiedza na co wydawac pieniadze, sa dorosle,
                            wiec marne sa tu twoje misje i gry...

Zal mi ciebie za to jak drwiaco sobie ironizujesz tu wobec uzytkownikow, dlatego
                            to form jest niewiarygodne, bo robisz komus reklame, a moze sobie?
                            • franciszek.modrzycki franciszek.modrzycki do aneis 14.02.08, 01:15
                              Mnie tam bardzo smakowalo to "przeterminowane" piwsko za 0.99 PLN.
                              Kupilem sobie tez bulke (ceny nie pamietam, ale ta bulka byla
                              niesamowicie dobra) i do tego pani ekspedientaka dolozyla mi kawalek
                              kielbasy (jalowcowej), fajnie mi sie z nia rozmawialo, a na koncu
                              sie do mnie milo usmiechnela. Nie wiem moze sie jeszcze kiedys
                              spotkamy...

Jak mi to wszystko pozniej w parku smakowalo!
                              Nawet, aneis, nie wiesz jak bardzo. Zaluj, ze tam Cie ze mna w tym
                              parku nie bylo...
                              ---
                              Nie zwyczaju szydzenia z ludzi.
                              Nie drwie z kobiet, tylko z ich naiwnosci... a to jest juz olbrzymia
                              roznica!
                              Czy uwazasz, ze robienie kasy na ludzkiej (zazwyczaj kobiecej)
                              glupocie jest w porzadku?
                              Jezeli uwazasz, ze wciskanie cwaniarom za pare minut trzepania
                              jezorem 200 lub 300 PLN jest OK, no to jestes w wielkim bledzie!

Za co mnie potepiasz?
                              Dlaczego tak bardzo chcesz pomagasz oszustkom?
                              Przykladasz reke do grzechu aneis...

• Gość: anais Re: franciszek.modrzycki do aneis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 12:17
                                Jakiś ty mądry, a mam mam znajomą wróżkę, i 100 % sie sprawdza, i
                                chodzę do niej i niezaluje jej 300 stów, są tansze i jak ktos kogos
                                nie stac idzie do taniej wrozki. A skoro sie sprawdza, to znaczy ze
                                nie sa oszustkami, skoro nie byles, to przestan oceniac! Bo
                                ignoracją dupku sie ujawniasz. Wielki z ciebie ekspert! Nawet u
                                wrozki nie byl a wielki ekspert od oszustwa!

Kto oszust to oszust, ale wrozki to osoby majace dar intuicji, i
                                jesli sie potweirdza wrozba, to sa dla mnie wiargodne!

Ty chodzisz do burdelu pieprzyc sie i nikt tego nie zabrania, jak ci
                                jakas baba obciagnie, A ilu facetów wykorzystuje te kobiety
                                pracujace w agnecjach z koniecznosci i musu!
                                • Gość: zuza Re: franciszek.modrzycki do aneis IP: *.lublin.mm.pl 14.02.08, 18:00
                                  Brawo.
                                • franciszek.modrzycki franek do anais 14.02.08, 22:46
                                  Gość portalu: anais napisał(a):

> Ty chodzisz do burdelu pieprzyc sie i nikt tego nie zabrania, jak
                                  ci jakas baba obciagnie, A ilu facetów wykorzystuje te kobiety
                                  pracujace w agnecjach z koniecznosci i musu!
                                  ---
                                  Jak na razie, to zadnej jeszcze w zyciu nie wykorzystalem... daje
                                  slowo honoru! Chociaz odwrotnie, tzn. one mnie orznely, ooooo... to
                                  zdarzylo sie wiele razy... Ale nie ma teraz czego zalowac, anais.
                                  Bylo, minleo i zycze im jak najlepiej, amen.
                                  '
                                  To mowisz, ze dajesz swojej wrozce nawet 300 PLN za troche
                                  informacji o tym co i tak ma sie zdrzyc!?
                                  No wiesz anais... To juz jest czysta prostytucja z Twojej aniolku
                                  strony. Nastawiasz swojej pupy, zeby Cie jakas druga babka rznela
                                  na wesolo.

• Gość: fraci-sąsiadka walentynka dla frania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.08, 19:31
      Pozdrawiam cię Franiu Walentynkowo.

Nigdy nie łączę przyjemności z pracą.[ławeczka, piwo i praca? musisz umówić się
      z Cyganką}
      Oj kręcą cię te wróżki kręcą......
      Należę niestety do tych najwstrętniejszych, pazernych na kasę bab ale ty mnie
      polubiłeś i zaprosiłeś w twoje ulubione romantyczne miejsce więc wysyłam Ci
      forumową walentynkę.
      Miłego wieczorka!!
      brzydula
      • franciszek.modrzycki Walentynka dla frani :))) 14.02.08, 22:38
        Dziekuje za zyczenia.
        To milo z Twojej strony... :)))

Rowniez zasylam Ci karteczke z serduszkiem...

Nic nie szkodzi, ze nalezysz do "tych najwstrętniejszych, pazernych
        na kasę bab". Lepsze to, niz byc jakas rozrzutna dziewucha...

Chetnie bym wypil z Toba to piwo, w tym parku na laweczce, ale nawet
        nie wiesz, jak bardzo to jest to teraz niemozliwe.

Serdecznie pozdrawiam,
        franio
        • Gość: kasiarzynka Re: Walentynka dla frani :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 09:05
          Ha bo pewnie Franio siedzi w ZK :D i ma wieloletni wyrok :D za
          znęcanie się nad wróżkami :D
          • franciszek.modrzycki Re: Walentynka dla frani :))) 15.02.08, 09:34
            Gość portalu: kasiarzynka napisał(a):
            > Ha bo pewnie Franio siedzi w ZK :D i ma wieloletni wyrok :D za
            > znęcanie się nad wróżkami :D
            ---
            Ano siedze, mala, siedze... ile to juz slonecznych lat minelo odkad
            tu siedze... :D
            Za malutka jestes kasiarzynka, zeby to zrozumiec.
            Tylko jedna azaheca na tym forum wie... ale ona Ci nie powie. :)))
        • Gość: Franci -sąsiadka Re: Walentynka dla frani :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 22:12
          Dziękuję za walentynkę!
          No cóż trudno,niechaj "aniołkowie" zaniosą moje dobre życzenia szczęścia do
          Ciebie i dla Ciebie zbuntowany romantyku!
          Zaczynam się uzależniać wiec....
          Znikam.
          • azaheca Re: Walentynka dla frani :))) 16.02.08, 00:24
            Zbuntowany romantyk...ładnie powiedziane..:-)i coś chyba jest na rzeczy
    • Gość: Ana Re: Jakie te baby sa glupie!(Sam jesteś Głupi)!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 15:24
      Słuchaj nie każdy ma takie zdanie jak ty ! To,że tobie nie podoba się to co
      robią kobiety między innymi to o czym napisałeś nie znaczy ,że wszyscy muszą się
      z tym zgadzać! A poza tym to na forum się pisze mądre rzeczy a nie jakieś
      totalne głupoty!!!
      • ewajanson-on-line Re: Jakie te baby sa glupie!(Sam jesteś Głupi)!!! 14.05.08, 15:39
        Czytając te posty zaczynam mieć wrażenie, że Franciszek M. jest przedstawicielem
        handlowym kilku browarów, a wróżek na Forum unika, zeby go nie zdemaskowały.
        Do Polski przyjeżdża raz w roku, testując nowe marki, zwłaszcza te w sieciach
        handlowych, aby firmy, które reprezentuje, mogły udoskonalić swoje produkty.
        A ze na ławeczce??? Totalna ściema, obserwuje zachowania innych konsumentów
        tanich marek.
        • franciszek.modrzycki Jakie te baby sa glupie! (Sama Ana jesteś głupia)! 15.05.08, 03:42
          Ana, Ty jestes skarbie tak typowa "baba zlosnica".
          Wpaniesz, nabluzgasz bogu ducha winnemu czlowiekowi (tzn. mnie) i
          uciekniesz.
          Ladnie to tak Ana?

I co ja biedny mam teraz poczac? Moze rzuciloby sie jakis drobny
          urok na ta Ana? Eeee... nie chce mi sie. Ide na lunch.
        • franciszek.modrzycki Re: Jakie te baby sa glupie! 15.05.08, 03:54
          ewajanson-on-line napisała:
          > A ze na ławeczce??? Totalna ściema, obserwuje zachowania innych
          konsumentów tanich marek.
          ---
          Ewo, jak moze uzywac takiego slownictwa w stosunku do piwa
          marki "Poker" za jedyne 1.49 PLN!?
          Zaluj, ze Cie nie bylo wtedy ze man na tej lawce. Mialem piwo,
          dookola wlasnie wybuchala wiosna i bylem tego zjawiska bezposrednim
          swiadkiem. To byly wzniosle, historyczne chwile w moim zyciu...

Po drugim piwie poczulem nirwane (tylko nie za bardzo bylo gdzie sie
          odsikac w tym parku). Jeszcze pozniej poczulem sie kolejnym
          wcieleniem buddy, a kto wie moze samego ojca Rydzyka, ktorego dane
          mi bylo w koncu zobaczyc w telewizji. Co prawda jeszcze nie
          slyszalem programu Radia Maryja, ale wiem ze tez jest fajne... ono
          ma magiczna moc, bo pobudza do orgazmu nawet starsze wiekiem panie...
          • ewajanson-on-line Re: Jakie te baby sa glupie! 15.05.08, 07:50
            Następnym razem, jak nie będzie gdzie zrobić siusiu, to polecam pustą pierwszą
            puszkę - facet sobie poradzi.
            Albo po prostu "olej" tę nirwanę.
            • franciszek.modrzycki Celnosc mezczyzn, przewyzsza celnosc kobiet! 16.05.08, 06:53
              ewajanson-on-line napisała:
              > Następnym razem, jak nie będzie gdzie zrobić siusiu, to polecam
              pustą pierwszą puszkę - facet sobie poradzi.
              ---
              Pewnie, ze facet sobie poradzi! I to jeszcze jak! Kazdy z nas jest
              czuje sie strazakiem kilka razy dziennie...

Ewa.Janson, bardzo mi przykro, ale Ty nie masz najmniejszych szans
              (w odroznieniu ode mnie) na nasikania do puszki po piwie w sposob
              elegancki i estetyczny, tj. bez z(mocz)enia sobie palcow lub bez
              zbednego rozlewania na boki.

Trudno! Nie wiadomo jakbys sie starala Ewka, to bedzie dla Ciebie
              zawsze rzecza praktycznie niemozliwa do wykonania! Zwlaszcza w
              warunkach polowych, czyli w parku. Nie bede juz rozpisywal na temat
              tego, jak ten eksperyment zakonczylby sie dla Ciebie po kilku
              wypitych przez Ciebie promyczku piwach.

Jak widzisz skarbie, udowodnilem tutaj wyzszosc ewolucyjna mezczyzny
              nad kobieta... Moze to dlatego mezczyzni sa mniej chetni do noszenia
              wrozkom 200 zlotych w zebach?

Ewunia, czy Ty masz jeszcze jakies inne pytania lub spostrzezenia!?
              • ewajanson-on-line Re: Celnosc mezczyzn, przewyzsza celnosc kobiet! 16.05.08, 07:20
                Ja się o tym, he he, przekonałam osobiście.
                Kiedyś, jak jeszcze trenowałam, kazali nam nasiusiać w takie coś w ramach badań
                cyklicznych.
                Nie wiedząc, jak to zrobić, po prostu oddałam ów genialny pojemninczek Panu
                Doktor mówiąc mu, żeby zrobił to za mnie.

Ale z tą ewolucyjną przewagą to nie do końca masz rację.
                Kobiety mają takie coś, jak spódnice.
                I możemy robić kucając rzeczy, o których wy, faceci, nawet nie macie pojęcia...
                Pozdro, franciszku.
                • Gość: franiciszek.morzyk Ty sie nie ciesz Eva IP: 202.182.138.* 16.05.08, 11:54
                  Z tym parkiem to jest swieta prawda...
                  Ja mam mile wspomnienia z Polski.
                  czas isc spac , zycze spokojnej nocy,
                  czesc!
                  serdecznie pozdrawiam
                  • ewajanson-on-line Re: Ty sie nie ciesz Eva 16.05.08, 22:29
                    FRANEK!!!! nie mogę do ciebie pisać, bo ponoć zbyt fascynuję się twoimi postami.
                    Ja, Ewa i ciotka i ktoś tam w jednej osobie, mieszkająca na mazurach i strasząca
                    watykanem.

Ble, ble, a tak na marginesie, działa?
    • agrentowy4321 Re: Jakie te baby sa glupie! 06.03.23, 03:49
      Ciekawe
    • irona.sonata Re: Jakie te baby sa glupie! 26.04.23, 15:45
      Jestem oszołomiona
    • mariolkakrk Re: Jakie te baby sa glupie! 30.11.24, 20:15
      Racja. Można wydać kupę kasy na wrozby.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka