Gość: mandragora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 00:02 Widział ktoś? Widziałam wszystkie programy i mam fawofytkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: doda Re: wróżki na tvn-7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.08, 17:55 szkoda że tak późno w nocy.Ogladałam i uważam że to powazna konkurencja dla EZO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grazia Re: wróżki na tvn-7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 13:54 a mogę prosić o szczegóły? Kiedy i o której godzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandragora Re: wróżki na tvn-7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 22:37 O różnej porze ale codziennie po północy.sprawdz w programie, możesz wrzucić w google wróżki tvn ,ja tak sprawdzam.Jest ich kilka na zmianę i jeden rodzynek.tarocistki, numerolog,runistka, babka od uroków,astrolog.Jedna jest niesamowita ale nie napiszę kto jest moją ulubienicą bo zaraz okaże się że ją reklamuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprianka Re: wróżki na tvn-7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 09:01 To ma być przeciwwaga dla EZO TV. Widzę, że wśród uczestników jest sporo jakiś kobiecin z Kraka? czy okolic, o których nigdy nie słyszano. Kolejny program, który pozwoli słabeuszom zaistnieć. Wątpię aby ten program pokonał EZo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźmina Re: wróżki na tvn-7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 09:56 Z kąd wiesz że są z Krakowa?Znasz ich? Cyprianko, mniermam że jesteś z Krakowa i niekłamana zazdrość[zawiść] się w tobie budzi.Nie wierzę aby taka stacja jak TVN zatrudniała byle kogo.Myślę że tam pracują fachowcy i wiedzą co robią. Nie zatrudnili Cię? Wiem już z forum że jesteś fanką abarax[chcę myśleć ze tylko fanką] a ona probowała swoich sił w EZo nie wiem z jakim skutkiem bo nie oglądam.Może jednak ta wypowiedź nie jest bezstronna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprianka Re: wróżki na tvn-7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 14:28 osobiście nie znam ich ale wystarczy popytać w cudzie tu i ówdzie i są to wróżki w większości z krakowa i okolic. A stacja tvn jak każda stacja ma na względzie zarobienie kasy. Z tego może 2-3 znane osoby. Śledzisz mnie na forum? Lepiej załatw sobie znajomości w mediach to będziesz lepiej poinformowana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźmina Re: wróżki na tvn-7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 17:59 Nie specjalnie Cię śledzę ale Twoją jasowidzącą idolkę zuważyłam, zwłaszcza jej reklamy "po trupach". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprianka ????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 18:30 Nie wiem o co ci chodzi. Post jest o tvn7 a ty roztrząsasz jakieś dziwne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźmina na temat.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 20:44 otóż to.to zagrywka w waszym stylu, najlepiej udawać Greka. Nie wiesz o co chodzi? Chodzi o nachalną reklamę Abarax, janowidzącą cudowną,ale jakoś w ezo poległa?W tVN-ie też jej nie chcieli? A to feler westchnął seler! Mówisz że masz kontakty w mediach?To pewnie coś wiesz o naborze do tvn-u? Ja jestem prostym szaraczkiem ale wiem że TVn ma kasę i mógł podkupić gwiazdy z innych telewizji to i na dobre wróżki go stać.to na mój prosty chłopski rozum biorę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprianka Re: na temat.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 16:13 Kobieto weź sobie na wstrzymanie. Żadnych reklam tu nie ma. Nawet osoba, która rozpoczęła watek nie wymieniła swojej faworytki, żeby nie czynić tu reklamy. Część "gwiazd" to osoby, do których namiar masz w ogłoszeniach. To tyle na temat naboru. Masz do mnie osobiste sprawy dam maila i wal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźmina Re: na temat.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 17:36 Nie czytam ogłoszeń wróżek to nie mam pojęcia kto je daje,ty dajesz? O takie ogłoszenia chodzi[link poniżej]?Jak ty je namierzasz?ja nic z tego nie wiem oprócz Maxeny o której pisali na forumZ resztą też reklama.Dzwoniłaś do nich wszystkich?Zadziwiasz mnie swoją wiedzą fachową o rynku wróżbiarskim Krakowa.Masz znajomości w mediach i nie chcieli Cię w TVN-e? Aha, ale tych najsłynniejszych wrózek z forum wróżbiarstwo nie zatrudnili,pewnie nie wpadli na to aby diamentów szukać na allegro. sprawdziłam pochodzenie trzech osób które mają strony internetowe i żadna nie jest z Krakowa, co do dwóch nie mam żadnych informacji bo internet milczy, może o nie Ci chodzi?Nie chcę się z Tobą kłócić ale niecierpię oblepinia błotem ludzi, jest to paskudne i prymitywne tylko dlatego że im się powiodło a Twojej ulubienicy nie. zisiaj.dziennik.krakow.pl/public/?2007/12.03/drobne/zwykle/wrozby.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowna Jesteście śmieszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 19:22 Nie tak dawno pisaliscie o ezo i wrozkach z ezo. Powiem jak jest w ezo. Jest kilka gwiazd kretynek, co na wizji robi szum i reklame, a reszta co pracuje na 0700 to panie ok 50 - 60 w roxznym wieku i najczescie one obsluguja 2 linie rozrywkową, i ezoteryczną 0700. Ta rozrywkowa linia 0700 to podniecanie facetów na telefon. Otóz taka Pani siedzi i ma karteczki i zamist wrozyc, to wrozy z karteczek na ktorych ma haslowo napisane jakies wrozebne znaczenia. Sa to zwykle karteczki. Inne jeszcze z ksiazki wertują, a jeszcze inne wymyslają, ogolnikowo wrozby z glowy, a jeszcze inne czytaja z profili komputerowych. Bowiem jak dzwoni klient, i opowiada o swoich problemach podaje date, taka pani wpisuje w czasie rozmowy problem z jakim dzwoni osoba, a jak ta osoba dzwoni powtornie, to juz taka pani wie, jaki miala problem z przeszlosci, opowiada niby ze z jasnowidzenia co miala w przszlosci, a tak naprawde czyta tekst z monitora komputera. Klientka sie nakreci uwierzy, i juz jest wielka pani jasnowidz na 0700. Na tym bazuja kazde duze firmy i teleizje ezoteryczne, ezo, czy tez tvn7 czy jak kiedys tvn gra... Ale to ludzie daja sie nabierac. Najgorsze jest jak ktos dostanie sms ze wrozka Ostrowska E przygotowala wrozbe specjalną, dzwoni taka naiwna i pyta sie, ze chce rozmawiac z wrozką osytrowską, a jej tak naprawde nie ma , bo ta pani ma to w dupie, a ;udzie sa naiwni. Profesjonalny wrozbita wrozy w zaciszu swojego gabinetu a takie 0700 to jest naciagane. Zreszta nie wierzycie to poogladajcie sobie ITV. Glowne programy to EZO dla naiwnych emerytek i wrozboholoczek, a wnocy ogladają programy erotyczne zboczency telefoniczni i dzwonia pod numery, do tych samych osob co obsluguja te linie... Szkoda gadac... Pracowalam tam kiedys, bo jestem wrozką, ale zrezygnowalam, bo firma obcinala wynagrodzenie, i chcieli silą wcisnąć mi rozrywkę... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x do zbulwersowanej IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.05.08, 19:26 to wrozka moze byc tak wulgarna i agresywna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: wróżki na tvn-7 IP: *.aster.pl 20.05.08, 15:09 nie wierzcie we wrozby sms-owe. Przeciez tam siedza wyszkoleni ludzie i odpowiadają, nie mają nic wspolnego z wrozbiarstwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: wróżki na tvn-7 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 19:33 A to prawda ze w poniedziałęk i środę wystąpi Jasnowidz Christhin ? w tvn7 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PILNE!!!!!!!! Re: wróżki na tvn-7 IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.05.08, 19:52 Powiem tak...skorzystałem z wróżki z EZO TV akurat udało mi się połączyć ze Stawińską powiem tak wróżba była dobra.No i skorzystałem osobiście zakasowała mnie na 300 zł normalnie padaka.Następnym razem próbowałem połączyć się z wróżką na wizji sporo kasy wydałem ale nic z tego zawsze odbierały asystentki powiem tak szkoda kasy gorszych bzdur nie słyszałem zero profesjonalizmu zwyklą amatorszczyzna i zero doświadczenia.Jeżeli chodzi o TV 7 może być podobnie ale jak się połączy na żywo ze znaną wróżką.Od znajomego dostałem fajną stronę tanio było skorzystałem z usług Verakris i przynajmniej senowna i konkretna odpowiedź bez owijania w bawełnę również jest tam Jasnowidz Kristin.Dla ciemniaków którzy nie potrafią znaleść strony to: www.e-wrozba.com Definitywnie polecam!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hę ? Bardziej pilne !!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.05.08, 20:04 Gość portalu: PILNE!!!!!!!! napisał(a): > Powiem tak...skorzystałem z wróżki z EZO TV akurat udało mi się połączyć ze Sta > wińską powiem tak wróżba była dobra.No i skorzystałem osobiście zakasowała mnie > na 300 zł normalnie padaka.Następnym razem próbowałem połączyć się z wróżką na > wizji sporo kasy wydałem ale nic z tego zawsze odbierały asystentki powiem tak > szkoda kasy gorszych bzdur nie słyszałem zero profesjonalizmu zwyklą amatorszc > zyzna i zero doświadczenia.Jeżeli chodzi o TV 7 może być podobnie ale jak się p > ołączy na żywo ze znaną wróżką.Od znajomego dostałem fajną stronę tanio było sk > orzystałem z usług Verakris i przynajmniej senowna i konkretna odpowiedź bez ow > ijania w bawełnę również jest tam Jasnowidz Kristin.Dla ciemniaków którzy nie p > otrafią znaleść strony to: www.e-wrozba.com Definitywnie polecam!!!!!! CZYLI ROZUMIEM ZE OCZERNIASZ TVN 7 ORAZ EZO TV DLA WŁASNYCH KORZYSCI- DROGI KOLEGO ZWALCZANIE KONKURENCJI JEST KARALNE A POZA TYM PROSZE NIE REKLAMUJ TEGO CZEGOS BO TO JUZ TU JEST PRZEZARTE I JESTESMY WSZYSCY ZNUDZENI AUTOREKLAMĄ www.e-wrozba.com. a POZA TYM NIE ZYCZE SOBIE ZEBYS MNIE I INNYCH OBRAZAŁ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hę ? Re: Bardziej pilne !!!! IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.05.08, 20:06 a jeszcze jedno i kto tu jest ciemniakiem???? znalezc sie pisze przez z a ty kolego pojdz do ksiegarni i zakup słownik jezyka polskiego a nie buszujesz tam gdzie nie powinienes :P Dla ciemniaków > którzy nie p > > otrafią znaleść strony - ZNALEZC ZNALEZC ZNALEZC !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandragora do Joli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 21:19 Oglądam wszystkie programy ale nie słyszałam o Christine? Skąd wiesz o tym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: do Joli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 22:48 Moja znajoma z Krakowa czesto dorabia sobie jako statysta w programach Drzyzgi i tam spotkała Christin i sie spytałą co tutaj robi Odpowiedz Link Zgłoś
wrozbitamaciej81 Re: do Joli 17.05.08, 22:48 to Pani Christin juz nie pracuje w ezo tv ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: do Joli 17.05.08, 22:54 Tam jest, Maciek, ciężka konkurencja i chodzi o nabite minuty. Ciężko się tam utrzymać, jeśli naprawdę che sie komuś pomóc - wygryzają. Odpowiedz Link Zgłoś
wrozbitamaciej81 Re: do Joli 17.05.08, 22:56 rozumiem.ciekawe, ze postanowiła pojsc do tvn 7 - oczywiscie jesli to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: do Joli 17.05.08, 23:03 W takich molochach jest po kilkadziesiąt osób przy komputerach. Mają "strony wspierające" z jakimiś opracowaniami horoskopów itp. To czytają ludziom, mają też dyżury wróżek na wizji, żeby wiedzieć, co mówić. Obowiązkiem "asystentek" jest jak najdłuższe zatrzymanie klienta, za wszelką ceną. Większość z tego personelu to studenci na przykład, ale nie tyko. Faktycznie siedzą też na czat sms i liniach erotycznych, bo biznes się musi kręcić. Cóż, to mój teren, niestety - to miasto - większość takich firm ma tu siedziby. Osoba z darem , ale nie umiejąca "stukać" minut, rac zej tam się nie utrzyma długo, również na wizji. Tak jako ciekawostkę - 3 lata temu moja przyjaciółka robiłą remont deomu i poprosiłą mnie, zebym za nią posiedziała na 0700 w dwóch firmach - bo tam połączenia schodzą "do domu". Była na 7 miejscu. po tygodniu na 1, statystyki prześcignęły gwiazdy (moje szczęście, głównie dzwonili ludzie w sprawie egzorcyzmów). I wiesz, jak to się skończyło??? Wyrzucili ją z obu prac. Wróżkom na wizji - a raczej pseudowróżkom - nie można zagrażać, bo cię wyleją. Odpowiedz Link Zgłoś
wrozbitamaciej81 Re: do Joli 17.05.08, 23:07 nie wiem , wiec sie nie wypowiadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźmina do ewy janson IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 00:17 Nie rozumiem? Asystentki studentki na 0-700..przyjciółka wróżka na 7 miejscu, ty na pierwszym{zastępstwo]to nie rozumiem przyjaciółka jest asystentką i dobrą wróżką czy tylko studentka dorabiającą?Jeżeli chodzi o kasę to dlaczego ją zwolnili gdy wykonała najwyższą normę? Dlaczego uważasz że na wizji są pseudowróżki? to gdzie są wróżki? czyżby w EZo brakowało im 5 klepki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprianka Uzupełnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 19:34 Wróżki w TVN7 oprócz występu na wizji MUSZĄ pełnić dyżur telefoniczny chyba 5-6 godzinny. Koszt połączenie 3,66 za minute rozmowy. Wróżka z tego otrzymuje połowę wynagrodzenia minus podatek. Trzeba na prawdę nisko upaść by dać się tak pomiatać. Takie jest moje zdanie. Wiem, że jest różnica między rozmowa z wróżka a asystentem, ale zapewne te wróżki też przeciągają rozmowę by coś sensownego zarobić :) Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Uzupełnienie 19.05.08, 19:46 I masz, Cyprianka rację - jak sie pisze komuś, że to machina, to nie wierzy. Chyba woli dać się zwieść. Naprawdę dobre wróżki przyjmuja w domach - i tak jest od daaaawna. ??? Nie wiem, czy mają dyżury owe wróżki w ezo. A odpowiadajac na zjadliwy wątek wiedźmy, to nie wiem, jakimi są wróżkami, bo nie MUSZĘ do nich chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrek Re: Uzupełnienie IP: *.chello.pl 07.02.09, 19:56 Mam pytanie a skad Pani wie o zarobkach wrozek? bo z tego co wiem, to sa objete calkowita tajemnica, a zreszta widzialem, ze nie wszystkie wrozki z TVN7 maja dyzury przy telefonach. Mi sie podoba to ze tutaj odbieraja telefony w serwisie prawdziwe wrozki, ktore widac na wizji itp... a nie jak w ezo tv studentki, studenci i znudzeni zyciem ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźmina re.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 21:31 O Cyprianka wie jak jest w Ezo i TVN-e.Ma przecież koneksje w mediach! Jest dobrą wróżką i przyjmuje w domu, w Hucie? jak mówisz? 3.60 za minute?:2==1.80x60min=108 zł/godzinę.to dla Ciebie za mało a ile bierzesz na allegro?Upodlenie 100zł za godzinę?Oj zawiść kobieto widoczna jest gołym okiem.Codziennie masz kilku klientów po 200zł/godz przynajmniej[ skoro 100 jest dla ciebie upodleniem ]i chce ci się jeszcze z maluczkimi dyskutować na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: re.. 19.05.08, 21:44 Wiedźmina, ale o co wy się kłócicie? nie wiem, czy cyprianka ma jakieś powiązania gdzieś - po prostu nie wiem. Natomiast mnie jedno zastanowiło - jeśli owe wrózki pracują tam za stawkę godzinową, to jest to stawka taka sobie, biorąc pod uwagę upublicznienie ich wizerunku. Jeśli robią to po to, by zaistnieć, to już dawno przyjmowałyby w domach, zamiast wyrabiać te stawki. Być może o czymś nie wiemy, bo jest tajemnicą kontraktu - a być może to są stawki za godzinę oraz prowizje. A może wolą tak, niż kręcić się za reklamą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyprianka Re: re.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.08, 21:54 No i zapomniałaś o podatku, czyli za 60 minut gadania na okrągło przez telefon masz 84,24 zł. I uważasz, że to nie uwłaszcza godności? Nie musisz się ze mna zgadzać. To forum i mogę tu wyrażać swoje zdanie. Co też robię. Zawiść gołym okiem to widzę u ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: re.??? 19.05.08, 21:59 ;) chyba nie u mnie???? W tych obliczeniach jest nielogizm, sława ogólnopolska toby tego nie zrobiła, więc wróć, coś musi byc w kontrakcie albo coś musi być a propos tych wróżek. Pewnie magia!!! mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźmina Re: re.??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 09:06 Ewo myślę że lepiej pracować w mediach niż uporczywie szukać klientów na forum.Gdybyś była taka dobra to nie miałabyś czasu zajmować sobą całego forum.Widzisz raz tylko popracowałaś na infolinii i już koleżankę wylali, zawyżyłaś poziom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedźmina Re: re.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 09:00 Cyprianko, mówi się uwłacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandragora Blanka Płuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 10:00 Wiem że temat jest odgrzewany ale nadal czasem ogladam ten program nie wiem czy jestem uczulona na Blankę Płuskę czy faktycznie jest tak beznadziejna i fałszywa? jak tylko ją widzę, wyłączam tv więc w końcu nie wiem czy to fobia? Nie chcę wydawać opinii o wszystkich pozostałych bo to są osoby które lubię. Jakie jest wasze zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolla Re: Blanka Płuska IP: 195.116.35.* 12.09.08, 12:12 Oglądałam kilka razy ten program i muszę stwierdzić że,tylko same wróżby, kart mało bardzo omawiają, pewnie za mało czasu , bo program trwa za krótka. Ciekawy fajnie by było jak by wprowadzili go w ciągu dnia. Wybór ciekawy , szkoda bo RUN niema, ale na pewno wprowadzą. Wróżka z wahadełkiem jest co w ezo niema wróży z niego cały program i omawia czasami. Są też wróże. Program interesujący. Troszkę inny niż ezo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mandragora Re: Blanka Płuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 14:16 Na początku gdy program się rozwijał jedna wróżka proponowała RUNY do wyboru z tarotem ale chyba nie ma chętnych bo teraz tylko stawia tarota i czasem dołoży kilka RUN.Ona jest bardzo konkretna i widać ze wie co robi.Ta babeczka z wahadłem też jest ciekawa.Masz rację na początku jeszcze omawiali jakieś tematy a teraz tylko wróżby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meg Re: Blanka Płuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 16:19 Ja właśnie wręcz przeciwnie, jestem jej fanką super babeczka ciepła, sympatyczna mi akurat przypadła do gustu. Za to b. nie lubię p. Liwińskiej jest beznadziejna. Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: wróżki na tvn-7 26.04.23, 13:15 Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze Odpowiedz Link Zgłoś