ewcik03 21.05.08, 23:19 Czy ktoś był może u tej Pani i może podzielić się swoją opinią i wrażeniami ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewajanson-on-line Re: P.Hanna Podwojci 22.05.08, 00:18 Ewcik, rany Boga, a skąd ty masz to nazwisko? tu chyba pierwszy raz??? Gdzie znalazłaś? Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
ann.beauty Re: P.Hanna Podwojci 22.05.08, 00:35 Ja już kiedyś pisałam o tej Pani, i szanowna cenzura usunęła wątek. Ta Pani oszukała moją koleżankę z zagranicy. Po 15 minutach chamskich odzywek moja koleżanka w końcu nie wytrzymała i rzuciła słuchawką, tracąc jednocześnie wpłacone wcześniej, w przeliczeniu na polskie złotówki, 500 zł !! Podwójci to chamka, dla której wazna jest tylko kasa, dlatego nie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: P.Hanna Podwojci 22.05.08, 00:41 aha, ale za co to 500 pln? za wróżbę? Odpowiedz Link Zgłoś
ann.beauty Re: P.Hanna Podwojci 22.05.08, 00:58 za "seans jasnowidzenia" (czyt. słuchania wulgaryzmów na temat swój i swojej rodziny) Odpowiedz Link Zgłoś
franciszek.modrzycki Hanka cyganka, zwinela 22.05.08, 02:44 he he he... za "seans jasnowidzenia" wziela 500 zlotych! Pozniej chamsko sie odzywala (jestem ciekaw, czy bylo by ta jezeli ta Twoja kolezanka jeszzce jej nie wplacila tej kasy). A to szelma! No nic... bylo minelo... zawsze mozna jej mozna porysowac (kilofem) samochod, albo zlamac jej noge. Wynajmujesz kilku "zolnierzykow" i po sprawie... U mnie zazwyczaj taki "seans jasnowidzenia" jest znacznie, ale to znacznie tanszy! Zaczyna sie tuz po trzecim piwie, poczym wchodzi w stan pomrocznosci jasnej... A jakie do tego wizje! (Te to sa absolutnie za darmo.) Wszystko wydaje sie byc takie proste i latwe... kocha sie wszystkich ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
ann.beauty Re: Hanka cyganka, zwinela 22.05.08, 21:41 franciszek.modrzycki napisała: > No nic... bylo minelo... zawsze mozna jej mozna porysowac (kilofem) > samochod, albo zlamac jej noge. Wynajmujesz kilku "zolnierzykow" i > po sprawie... już moja koleżanka zapowiedziala, ze jak wroci do Polski, to pierwsze kroki skieruje do Podwójci na "poważną rozmowę" z nią :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: P.Hanna Podwojci IP: 192.157.49.* 12.07.13, 17:56 Pani jest wybitna! Całym sercem polecam! Jeśli ktoś potrzebuje pomocy a jest w cieżkiej sytuacji z pewnością nie weźmie złotówki. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: P.Hanna Podwojci 22.05.08, 11:31 To jedno, Ewcik, już wiemy - jest droga. Odpowiedz Link Zgłoś
ollaboga77 Re: P.Hanna Podwojci 12.08.08, 14:16 Byłam. Wcale nie była hamska. Poprostu zna swoją wartośc i tyle. Zapewne nie była miła wtedy, gdy ktoś nie był miły w stosunku do niej. Ona jest rewelacyjna. widzi oczy i w nich widzi to co sie zdarzyło w przeszłości. Popłakałam się, bo odrazu mnie zapytała czemu po 5 latach nie było ślubu ? rozłozyła kabałe i w niej tez wyszło to co jest i to co będzie... sami Japończycy werbują do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PAN TOMASZ Re: P.Hanna Podwojci IP: *.zone9.bethere.co.uk 12.04.13, 03:37 Bylem u Pani Hani Podwojci jest to Osoba bardzo skuteczna na pocatku podchodzilem sceptycznie ale pozniej napisze krotko to co Pani Hanna mowila mi podczas wizyty widzialem jakby kadry z mojego wlasnego zycia bardzo wysoka skutecznosc bezcenne rady kazdego traktuje w sposob indywidualny celnosc I trafnosc 100% naprawde warto Pani Hanna pomogla mi rozwiazac bardzo duzo problemow zarowno osobistych jak i natury zawodowej pokazala droge - rozwiazania ktorych sam z siebie nie dostrzegalem moge napisac wprost wiem ze dzieki wskazowka Pani Hani codzienie osiagam kolejne sukcesy osobiste jak i zawodowe co tu duzo pisac poprostu samemu warto sie przekonac naprawde warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wioleta Re: P.Hanna Podwojci IP: *.zb.lnet.pl 12.07.13, 17:51 Witam wszystkich nie ukrywam , że bardzo boli mnie to co czytam na temat Pani Hanny. Muszę przyznać że Pani Hanna bardzo mi pomogła w życiu, jest to kobieta bardzo silna , potrafiąca dotrzeć do każdego człowieka , Pani H czytała z moich oczu jak z "książki", zresztą nie tylko ja tego doświadczyłam... Zawdzięczam jej bardzo dużo,wyciągnęła mnie z depresji, poczucia lęku, dzięki niej odzyskałam wiarę w siebie , bo Pani Hanna oprócz daru jasnowidzenia ma jeszcze jeden atut, jest świetnym psychologiem! Znam Panią Podwójci od prawie pół roku i nie spotkałam się z sytuacją aby zażądała wiecej niż 250 zł, bo tyle kosztuje sesja jasnowidzenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: P.Hanna Podwojci 26.04.23, 13:00 Sprawdź czy nie ma Ciebie za ściana dobrze Odpowiedz Link Zgłoś