bacha67 06.06.08, 11:52 Witam! Wyciągnełam 3 karty z Dużch Arkanów z tali kart nieodwróconych. jestem poważnie chora na płuca. Zadałam kartom pytanie: Czy będę zdrowa? wyiągnełam Pustelnik, Koło Fortuny, Siła Bardzo proszę o ile można o pomoc. Bacha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angelbell Re: Czy będę zdrowa? jak mówią karty? 06.06.08, 13:33 Bedziesz, ale Twoim przeznaczeniem jest obudzic w sobie wiare i sile, wewnetrzna madrosc, ktora prowadzi do wyzdrowienia.Pustelnik szuka wiedzy i sam sobie wyznacza droge, Kolo Fortuny kreci sie szczesliwie dla tych co wierza w swoj fart i wierza w spelnienie marzenia, Moc zas to opanowanie strachu i zapanowanie nad burza sprzecznych emocji, popchniecie siebie w kierunku wyzdrowienia.Polecam Ci literature Louise Hay bo ta sekwencja kart jakby zywcem odzwierciedla to co ona pisze.Pokonaj lek przed choroba, uswiadom sobie ile i co dobrego daje ci stan bycia zdrowa i daz do tego nie ogladajac sie na nic.Pustelnik sam idzie w ciemnosci ale ma latarnie, ktora oswietla sobie kawalek drogi przed soba, to mu wystarczy bo dzieki temu nie potknie sie i nie wylozy o jaki kamien pod nogami.Pustelnik nie potrzebuje zeby mu ktos droge oswietlal, sam to robi i dzieki temu poznaje drogi swoim umyslem a nie poprzez czyjes oczy i opowiesci, zdobywa doswiadczenie i dziala swiadomie, sam decyduje w ktora strone podazy bo wie ze sam sobie kazda droge moze oswietlic.Nie czuj sie w tej chorobie jak zwierzatko schwytane w pulapke, poczuj wolnosc wyboru i wybierz czy bedziesz czekala co sie zdarzy karmiac sie obawami czy sama podazysz swiadomie w kierunku zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
paplaninka Re: do angelbell 06.06.08, 16:05 witam cię serdecznie,troszkę się wcinam w wątek bachy ale czy mogłabyś mi napisać co oznacza jeśli oprócz pustelnika karty które są wyciągnięte to wisielec, i potem gwiazda, w zasadzie ten sam problem zdrowotny ale nawet taki mozna powiedziec ezystencjonalny ::::))))))pozdrawiam cieplutko ,a do bachy duzo zdrowia życzę Odpowiedz Link Zgłoś
angelbell Re: do angelbell 06.06.08, 18:24 No coz paplaninko, jesli tam Pustelnik, Wisielec i Gwiazda to rozwiazanie pozytywne choc moze potrwac, zas wazne u Basi obudzenie wlasnej mocy i wyeliminowanie leku a u Ciebie NADZIEJA jako motor dzialania.Gwiazda prowadzi zeglarzy, ktorzy wpatrzeni w nia przemierzaja oceany i zawsze wracaja do domu bo ona ich prowadzi, jest ich nadzieja i drogowskazem, dopoki jej ufaja, nie zabladza.Twoja Gwiazda to dluga droga, przewaznie szczesliwa jesli czujesz, ze ja przemierzasz i tworzysz zarazem.Wisielec czesto wydluza sprawy o ktore sie pyta ale rowniez jest wskazowka, ze zmienic nalezy wobec nich swoj dotychczasowy punkt widzenia.Wisielec zawisl sobie glowa w dol, wiec dla niego to co dla ciebie niemozliwe, jest mozliwe, co dla ciebie stoi na glowie to dla niego stoi na nogach, czasem mowi ze odwracajac swoje poprzednie osady, odwrocisz rowniez to co ci sie zadzialo w zyciu nie tak :D Gwiazda jest po nim a nie przed, wiec rezultat dobry.Dla chorych w ogole Gwiazda niemal zawsze jest wyzdrowieniem, dla majacych problem egzystencjalny jest swiatelkiem w tunelu, pierwszym promieniem przed nastaniem dnia, jasnym drogowskazem by nie bladzili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Do angelbell IP: *.euro-net.pl 06.06.08, 18:48 korzystając z Twojej życzliwości... sprawiedliwość, szóstka mieczy, sześć pucharów pytanie brzmiało, czy w najbliższym czasie facet którego kocham wróci do mnie będę bardzo wdzięczna Angelbell:) Odpowiedz Link Zgłoś
angelbell Re: Do angelbell 06.06.08, 20:58 Gość portalu: g napisał(a): > korzystając z Twojej życzliwości... > sprawiedliwość, szóstka mieczy, sześć pucharów > > pytanie brzmiało, czy w najbliższym czasie facet którego kocham wróci do mnie > > będę bardzo wdzięczna Angelbell:) Zaznaczam, ze opieram to co pisze wylacznie na tych kartach, ktore podalas. Wynikaloby z tego, ze facet czuje iz postapil slusznie, albo ze jego racje sa wazniejsze (Sprawiedliwosc), oddalil sie bez planu na powrot (6 mieczy)i ten stan nie zanosi sie by ulegl zmianie w najblizszym czasie (6 pucharow). Obecnie jest daleko od ciebie i nie mysli o powrocie, w jakis sposob czuje sie z Toba zwiazany ale to za malo by wrocil.Pytalas o najblizszy czas wiec tak bym odrzekla patrzac na te karty.Nie moj to jednak rozklad i nie mam patentu na wiedze absolutna ani ambicji na bycie wyrocznia ostateczna.To co podalas to bardzo statyczny uklad, nastapil ruch rozdzielajacy i stop. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Do angelbell IP: *.euro-net.pl 06.06.08, 21:03 dziękuję Ci serdecznie, ehh także za szczerość Odpowiedz Link Zgłoś
angelbell Re: Do angelbell 06.06.08, 21:07 A ja Ci zycze zeby wrocil....ale pod jednym warunkiem: jesli jest Ciebie wart.Jesli nie to czasem reka Boskiej Opatrznosci daje klapsa w tylek i odsuwa od nas to co mogloby nam zaszkodzic a my jako te dzieciaki nie wiemy o tym, wcinajac niedojrzaly agrest i popijajac woda ( wiesz co jest tego skutkiem? Mega rewolucja zoladkowo- jelitowa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Do angelbell IP: *.euro-net.pl 06.06.08, 21:14 dziękuję za ciepłe słowa:) ale czasami staramy się przełknąć ten agrest z nadzieją na smak słodyczy na końcu... nawet jak wiemy że jest wyjątkowo kwaśny to jednak serce chcę tego słodkiego i czeka... i się męczy;/ Odpowiedz Link Zgłoś
angelbell Re: Do angelbell 06.06.08, 21:21 Jesli sprawiedliwosc wyzsza niz ludzka Was rozdzielila to dostaniesz cos slodszego od tego i nie zaszkodzi ci jak to.Kiedy Bog zamyka Ci drzwi to ani chybi otwiera jakies okno, wiemy to jednak dopiero pozniej, wiec albo zdamy sie na Jego moc i madrosc albo sie szarpiemy zanim zobaczymy, ze ganiamy za wlasnym ogonkiem.Tak czy tak zycze Ci szczescia, ktore nie konczy sie ta...no....biegunka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: do angelbell 06.06.08, 18:55 :) Angelbell, a co Ty tak dziś poetycznie - tarotowo? Powiem Ci szczerze, że interpretacja wisielca nad wyraz ciekawa - nie spotkałam się nigdy z taką!!! Coś Cię chyba ten tarot lubi, skoro tak się odkrywa przed Tobą! Odpowiedz Link Zgłoś
angelbell Re: do angelbell 06.06.08, 21:00 Ewcia, to sem ja, sem poetyczno-tarotyczna duszyćka. Hehe.A na powaznie-kocha mnie z wzajemnoscia a ja go jak przyjaciela drogiego traktuje i ploty przerozne sobie z nim urzadzam to i pokazuje mi roznosci :D Zreszta dzis prosto z mojej Szkolki Tarota tu przywedrowalam, jeszcze w nastroju bylam :DDD Pozdrowionka :D Odpowiedz Link Zgłoś
angelbell Re: do angelbell 06.06.08, 21:17 A odnosnie Wisielca jeszcze...przewaznie widze w nim Odyna wiszacego na wlasne zyczenie na drzewie Yggdrassil (jesionie zdaje sie) i na skutek tego wiszenia doznajacego oswiecenia i otrzymujacego rozumienie run czyli rzeczy tajemnych, ukrytych, dajacych moc.Pewnie gdyby sie nie zawiesil, nigdy by nie posiadl tej wiedzy poniewaz nie patrzylby na swiat z innej perspektywy, zawsze mialby ziemie pod nogami a niebo nad glowa a nie odwrotnie.Kiedy "stanal" (oparl sie) na niebie, pojal to czego nie widzial stojac na ziemi.Zatrzymal sie, nie ganial bez ladu i skladu, powierzyl siebie mocy wiatru, poczul sie lisciem na wielkim drzewie zycia i otworzyly mu sie oczy na zupelnie inne rzeczy niz przedtem.Prosil o madrosc i zdal sie na wyzsza moc, wiec otrzymal to o co poprosil. Odpowiedz Link Zgłoś
paplaninka Re: do angelbell 06.06.08, 21:57 bardzo dziękuję ::::))))) i chyba faktycznie tak jest bo ze względu na zdrowie jestem niejako wyeliminowana na jakiś czas z "normalnego" życia także ten wisielec i gwiazda mhmhm po prostu nadzieja ,że będzie lepiej cieplutkie pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
angelbell Re: do angelbell 06.06.08, 22:04 Bedzie lepiej jesli ten czas wykorzystasz jako inkubator dla siebie samej, tej nowej, przeobrazonej z gasieniczki przezuwajacej lisc agrestu w motyla tanczacego na wietrze i spijajacego nektar.W kazdej gasieniczce tkwi motyl, lecz potrzeba chwili czasu, odosobnienia, czasem wylaczenia, unieruchomienia by mogla zajsc transformacja.Ot, Wisielec w czystej postaci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
paplaninka Re: do angelbell 06.06.08, 22:34 dzięki i tak właśnie robię ::::))))) Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Czy będę zdrowa? jak mówią karty? 06.03.23, 00:36 Nie jest to oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Czy będę zdrowa? jak mówią karty? 26.04.23, 12:36 Jestem wstrząśnięta Odpowiedz Link Zgłoś