Dodaj do ulubionych

POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 15:36
bardzo prosze o wypowiedzenie sie na temat
" w turystyce najwazniejszy jest czlowiek, z zwlaszcza stan jego konta".

wyrazcie swoje "za" i "sprzeciw", zdecydujcie co wazniejsze-czlowiek czy
kasa??

potrzebuje argumentow do pracy!!!!

dzieki!!!!!!! :*
Obserwuj wątek
    • Gość: Lena Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: *.jachpol.net 20.04.06, 16:12
      Myślę,ze dla obydwu stron najważniejsza jest "kasa". Dla klienta - wiadomo, on
      sam jest ważny ale bez kasy jakby mniej :) Dla biura najoptymalniejszą sytuacją
      byłaby taka gdyby klient zapłacił, nie jechał i nie miał roszczeń:) Ewnwtualnie
      jeszcze z dużym portfelem ale za to małowymagający (tzw. cichy i pokornego
      serca:)).
    • Gość: gość Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 16:21
      zdecydowanie kasa. Kasa decyduje o wszyskim, o miejscu,o standardzie, o hotelu,
      o wycieczkach. Bez kasy ciężko podróżować. Można oczywiście autostopem, namiot
      itd. ale mając kasę jest zdecydowanie fajniej.
      • Gość: jaszczur Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: *.e-wro.net.pl 20.04.06, 20:26
        ale pytanie nie brzmi co jest ważniejsze. No chyba, że ja źle rozumiem. Ważny
        jest człowiek a zwłaszcza stan jego konta bo im ma więcej kasy tym więcej
        wydaje. Kupuje droższe wycieczki i wybiera hotele o wyższym standardzie. Im ma
        więcej kasy tym jej więcej zostawia w biurze turystycznym.
        Ja bym w tę stronę rozwijała.
        Mało kasy jadę na własną ręke na spływ pontonem na Brdę. Śpię pod namiotem za
        parę grosików, piję wino Arizona i pichcę makaron na patelce. Więc nikt na mnie
        duzo nie zarabia.
        Mam dużo kasy jadę na Seszele do 5 gwiazdkowego kurortu. Jako, ze samemu nie
        gotuję i nic nie robię za wszystko płace więc zarobek ma większa ilość ludzi.
    • Gość: h69 Re: POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 23:02
      Moim zdaniem najwazniejszy jest czlowiek!Dlatego,ze ludzie moga byc szczesliwi
      nie tylko na drogich wczasach ale i pod gruszka.Ludzie sa szczesliwi jak
      spelniaja sie ich marzenia a nie wszyscy mamy takie same marzenia,a
      nieszczesliwi sa wtedy gdy inny czlowiek chce od nich duzo kasy za ich
      marzenia.Nikt nie bedzie szczesliwy wydajac duzo kasy nawet jak spelniaja sie
      jego marzenia bo stale bedzie obliczal czy nie zdarto z niego za duzej sumki i
      czy ten pokoj,hotel itd.jest tego wart.w hotelach kladzie sie nacisk aby
      czlowiekowi bylo dobrze a nie jego kasie.Wiec czlowiek!!!!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka