Dodaj do ulubionych

u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy!!!!

24.07.08, 14:57
mam prosbe, powiedzcie mi gdzie moge zamowic klatwe milosna??
zamawialam u adamusa ale nic, nie polecam, myslalam o Eleni, co
myslicie? moze znacie kogos u kogo to sie sprawdza??
Obserwuj wątek
    • po.prostu.ona Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy 24.07.08, 15:49
      Nie ma czegoś takiego jak klątwa miłosna. Przeklinanie i miłość
      wzajemnie się wykluczają, no chyba, że w przypadku dresiarzy:

Dresiarz z dresiarą siedzącą mu na kolanach patrzą sobie głęboko w
      oczy,
      po czym on mówi do niej
      - Jola! wiesz........ za..em się w tobie że ch*j!
      - PIE**OLISZ?
      • marysza1 Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy 24.07.08, 16:09
        albo urok milosny, bedzie lepiej:)
        • po.prostu.ona Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy 24.07.08, 16:21
          No to już lepiej, co nie znaczy, że warto w to inwestować. Zacznę od
          wyświechtanego, ale prawdziwego stwierdzenia: "Czy chciałabyś, aby
          Twoimi uczuciami manipulował ktoś, na kim Ci nie zależy?" Jasne, że
          nie. A zatem "nie czyń drugiemu, co Tobie niemiłe".
          Oczywiście istnieje cały arsenał miłosnej magii, jednak zaawansowani
          adepci mają jedną zasadę - rytuały nie mogą być stosowane do
          przyciągnięcia konkretnej osoby. Wykonuje się je po to, by
          przyciągnąć najlepszego, najwspanialszego, jedynego na całe życie
          partnera, którym wcale nie musi być Krzysio z piątego piętra,
          niezależnie od tego, jak bardzo aktualnie się w nim kochamy.
          Dlatego lepiej dać sobie spokój z Krzysiem niż go na siłę, wbrew
          jego wolnej woli przyciągać. Bo zazwyczaj, w przypadku zadziałania
          rytuału po krótszym lub dłuższym czasie okazuje się, że ten
          wymarzony ma takie czy inne cechy, które go całkowicie
          dyskwalifikują jako życiowego partnera, a tu istnieje bardzo silna
          skomplikowana więź, której nijak zerwać, bez zrobienia krzywdy sobie
          i drugiej osobie, a często i rodzinom.
          Widziałam takie przypadki, prowadziły one do prawdziwych dramatów,
          zdecydowanie nie polecam.
          A jak już bardzo chcesz, sama zabaw się w czarownicę, nie szukaj
          pośredników za bajońskie sumy. Przynajmniej nie będziesz nikogo
          poprzez internet wyzywała od oszustów :/
          Proszę, tu znajdziesz bardzo ładne rytuały miłosnej magii.
          www.szarotka.7d.pl/czary.html
          • marysza1 Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy 24.07.08, 16:30
            tak masz racje, ale chodzi mi o odzyskanie milosci, powiem tak,
            zostwil mnie chlopak ale ja go nadal kocham i nieumiem bez niego
            zyc, chodzi mi o wznowienie uczuicia o niego!
            • po.prostu.ona Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy 24.07.08, 16:36
              To jeszcze gorzej, nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. Nic
              nie dzieje się bez przyczyny, prawdopodobnie byłabyś z nim bardzo
              nieszczęśliwa w małżeństwie. Teraz Ci się wydaje, że nie możesz bez
              niego żyć, bo zraniona ambicja, podeptane uczucie - ale tak nie
              jest. Skup się raczej na przyciagnięciu tego, który NAPRAWDĘ jest Ci
              przeznaczony. Rozbity garnek, nawet jak go skleisz, i tak będzie
              przeciekał. Nie warto!
              • Gość: annna84 Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.08, 17:06
                "To jeszcze gorzej, nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki."

Nie zgodzę się z Tobą w tej kwestii, bo w życiu różnie bywa. Czasem trzeba się
                rozstać na jakiś czas żeby coś zrozumieć. A związki "sklejane" są często
                mocniejsze niż te, które nie przeszły takich prób.
                Jak jest w przypadku autorki wątku nie wiemy. Sama musi zdecydować czy warto
                walczyć o ten związek. Oczywiście nie za pomocą magii:)
                • aniolek1011 Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy 12.11.08, 10:27
                  zgodzę sie z Tobą."Czasem trzeba się
                  > rozstać na jakiś czas żeby coś zrozumieć. A związki "sklejane" są często
                  > mocniejsze niż te, które nie przeszły takich prób. "
            • sadosia75 Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy 24.07.08, 16:39
              Marysza odszedl czyli byly jakies opwody, ktore go do tego kroku pchnely.
              Czy chcesz naprawde "zmusic" go do powrotu za pomoca magii?
              A jesli on nie jest Tobie pisany? Jak bys sie poczula gdyby Twoja milosc, ktos w
              taki sposob "zmanipulowal" ?

Serce nie sluga- nie wolno bawic sie ludzmi, nie wolno ich zmuszac do powrotu
              • marysza1 Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy 24.07.08, 16:46
                tylko ze ja nie potrafie zyc bez niego :(( po.prostu.ona mowisz
                bardzo konkretnie, znasz sie na magii??
                • po.prostu.ona Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy 24.07.08, 17:06
                  Znam, nie znam, nieważne. Ważne, żebyś sobie nie wmawiała, że nie
                  potrafisz żyć bez kogoś innego. Bo czasem trzeba się pogodzić ze
                  stratą i to nieodwracalną, w wyniku śmierci, ukochanego człowieka,
                  partnera czy dziecka.
                  Poczytaj sobie lepiej tę stronę, do której dałam Ci linka, jej
                  autorka akurat ma inne podejście do tych spraw i podaje tam rytuał
                  białej magii na odzyskanie utraconej miłości. :-) Nie marudź, tylko
                  czytaj i próbuj. Jak się uda - dobrze. Jak się nie uda - to znaczy,
                  że nie było wam razem przeznaczone i też dobrze, że skończyło się
                  zanim jeszcze pojawiło się małżeństwo, dzieci, majątek do podziału.
                  Z krótszej drogi łatwiej zawrócić.
                  • marysza1 Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy 24.07.08, 17:11
                    dzeiki, a napisalas, ze widzialas juz takie przypadki, z
                    wykorzystywaniem magii,i wychodza z tego dramaty, czyli sprawdza sie
                    to?? mozesz cos wiecej na ten temat powiedziec? dziekuje
                    • po.prostu.ona Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy 24.07.08, 17:32
                      No mogę, to dotyczy mojej znajomej.
                      W czasach studenckich miała chłopaka, na którym jej strasznie
                      zależało. On był trochę "dziwny" w tym sensie, że uparty i taki
                      wycofany, miał problemy z okazywaniem uczuć. Ale poza tym wydawał
                      się bardzo porządny i spokojny. I któregoś dnia z nią zerwał, bez
                      słowa, nie chciał nic wyjaśniać ani niczego słuchać.
                      Ta dziewczyna pojechała do wróżki i wspólnie odprawiły jakiś rytuał.
                      Nie wiem jaki, jej nie wolno było o tym opowiadać. W każdym razie
                      pogodziła się z tym chłopakiem, wyszła za niego za mąż.
                      No i tragedia, bo on nagle stał się oziębły i niemiły. Całkowicie ją
                      lekceważył, poniżał przy ludziach. Nawet jak dziecko im się
                      urodziło, to było tak samo. W dodatku miała straszne problemy z
                      teściami. Jej rodzice próbowali coś łagodzić, ale tylko pogorszyli
                      sprawę.
                      Teraz jest tak, że żyją w separacji, ona jest wrakiem człowieka, ma
                      depresję i problemy z pracą, on siedzi za granicą, nie ma z nim
                      żadnego kontaktu, tylko przelewa jej na konto pieniądze na dziecko.
                      Teściowie ją bez przerwy nachodzą, kontrolują jak się prowadzi -
                      chodzą słuchy, że wisi w powietrzu rozwód i prawdopodobnie będą
                      chcieli zabrać jej dziecko, bo szukają na nią haków - że jest chora,
                      że sobie nie radzi.
                      A gdyby z nim wtedy zerwała i nie "bawiła się" w magię, to miałaby
                      dość czasu, żeby poznać normalnego człowieka i jej życie potoczyłoby
                      się całkiem inaczej.
                      Inna znajoma magicznymi rytuałami przyciągała sobie takiego jednego
                      faceta, który jej się podobał, a potem okazało się, że wszystko
                      cacy, tylko on woli jej... 10-letnią córkę. I całkiem przypadkowo
                      się to wydało, na szczęście nie doszło do tragedii, ale naprawdę
                      było blisko. Zresztą po tej historii dziewczynka straciła zaufanie
                      do matki, kazała jej przysiąc w kościele, że nie będzie sobie
                      szukała męża dopóki ona (córka) nie wyprowadzi się z domu.

Dlatego uważam, że naprawdę lepiej nie igrać z przeznaczeniem, ale
                      oczywiście każdy uczy się na własnych błędach.
                      • sagun Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy 24.07.08, 20:39
                        W internecie nie szukaj takich osób, nie znajdziesz.....najwyżej
                        oszustów niższej klasy jak adamus i inne osoby, które wyłapują tu
                        klientów. Myślisz że taka osoba potrzebuje rozgłosu....chyba nie
                        prawda.

Możesz sama rzucić zaklęcie miłosne, bedzie może miało większą moc
                        niż nie jednego oszusta, bo bedzie z emocjami twoimi, uczuciami.
                        Rozbity garnek, nawet jak go skleisz, i tak będzie
                        przeciekał. Nie warto!...piękne sformułowanie znam je !!!
                        Prawdziwe....po.prostu.ona, chylę czoło.

Nie mówię że sie nie da, mozna spróbować ale najpierw sprawdzć swoje
                        przeznaczenie u jakiejś tarocistki, zaznaczam dobrej w swoim
                        mieście, która nie bierze więcej niż 50 zł, 70 zł !!!!!....reszta to
                        oszuści.
                        Idziesz i nie pytasz o niego....ani jedengo pytania, ona ma Ci
                        powiedzieć co się dzieje !!!!!, ani słowa o nim.
                        napisz na e:maila gazetowego.
                        • ewajanson-on-line Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy 24.07.08, 21:22
                          Wiesz co Sagun bo ty mnie wkurzasz. znowu zaczynasz bo ktoś komuś cos, ale
                          pamiętaj że... zapomniałeś jak zwykle napisać, że ty się kogoś zapytasz a potem
                          ten ktoś ci nie odpowie, bo cos tam.
                          a czemu 50, bo jak będzie chciała 90, to juz niedobra jest? Trzymaj te recepty w
                          kieszeni, naprawdę.
                          nie pomagasz, tylko mieszasz.
                          ktoś komuś cos a ja ci to ale niekoniecznie - przecież to chore.
                          • Gość: betrix33 EWO JANSON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.08, 22:13
                            Czytam Twoje wypowiedzi i już przesadzasz.
                            ezoteryka NIC nie wkurza. Jest ponad to.
                            Człowiek różnie pisze i mówi bo każdy jest różny.
                            Należy to ZAAKCEPTOWAĆ!!!
                            Dokąd tego nie zrobisz, nie osiągniesz celu do jakiego dążysz w swoim zawodzie.
                            nie można człowieka krytykować, nie można go przywoływać do porządku Twojego.
                            Nie od tego jesteś!!!
                            Proszę zastanów się.
                            • ewajanson-on-line Re: EWO JANSON 24.07.08, 22:33
                              To może raczej sagun niech sobie przemyśli i ty - i nie pisz mi o stopniach
                              wtajemniczenia duchowego w następnym poście przypadkiem.
                              Dziewczyny jej tłumaczą i chcą dla niej dobrze. ale sagun, jak to sagun umywa
                              ręce od odpowiedzialności, tylko wpada z dobrymi radami, wiecznie niezrealizowanymi.
                              może się zastanów, co piszesz - one starały się być odpowiedzialne - a on sobie
                              partyzantkę uprawia w wielu wątkach. bo mu ktoś powiedział, że coś, ale nigdy o
                              końca nie wiadomo o co chodzi .
                              słowa to są słowa tylko - więc nimi nie szafuj i nie pouczaj.najpierw tak jak
                              dziewczyny weź za coś odpowiedzialność, a potem krytyku7j. dobranoc!
                          • marysza1 Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy 25.07.08, 10:21
                            Ewo Janson a jak myslisz czy takie rytualy sie sprawdzaja?iu kogo
                            mozna je robic?
                      • marysza1 Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy 25.07.08, 10:23
                        no to rzeczywiscie nie wyglada ciekawie. Powiem wam jedno, bylam z
                        nim 6 lat, zostwil mnie bo niby przestal mnie kochac! ale podczas
                        tych 6 lat on naprawde mnie kochal, pokazywal mi te oczucia, bylo
                        cudownie, niewiem dlaczego tak nagle to sie wypalilo:( chcialabym
                        aby to wrocilo!
                        • Gość: annna84 Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 10:49
                          Jeśli to jest prawdziwa miłość to on wróci, a jeśli nie wróci to znaczy, że nie
                          był dla Ciebie. Wiem, że to teraz trudne, ale postaraj się myśleć pozytywnie i
                          pokaż mu, że umiesz być szczęśliwa bez niego.
                          • sagun Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy 26.07.08, 12:13
                            Zapamiętaj dewizę....
                            Dobry "mag" nie weźmie od Ciebie pieniędzy za swoja pracę - mówimy o
                            zaklęciach miłosnych.Pieniędzy ma dużo zapewniam.
                            Pieniądze nie są mu potrzebne do niczego, oszustom tak- wzbudzają w
                            Tobie nadzieję. Po drugie zawsze wykona dla Ciebie zaklęcie, a potem
                            poczeka na efekt, do tego czasu nie powie nawet że chce od Ciebie
                            żadnych pieniędzy !!!!! Jego cieszy to że jest dobry w tym co robi.
                            Przy zaklęciach miłosnych, urokach nie ma miejsca na pieniądze.
                            Nie wysyłaj nikomu pieniędzy, choćby nie wiem co Ci obiecał !!!

Najpierw odszukaj tej osoby w przeznaczeniu, karty mogą pomóc. Tak
                            jak powiedziałem : tarocistka dobra, żadna z internetu...Ty masz
                            wyciągać karty !!!!ponieważ Ty masz swój los.....karty pokażą
                            możliwe sytuacje i ich rozwowj. Zapytaj koleżanki czy mogą jakąś
                            polecić, ale zapytaj kilku , które były u różnych. Znam kilka
                            dobrych i naprawdę są dobre w tym co robią , a nie biorą więcej niz
                            50 zł !!!!.

Czego możemy się spodziewać ?,
                            wówczas bedzie wiadomo czy potrzebne jest zaklęcie miłosne. Może nie
                            jest potrzebne...:)
                            Zaklęcie od tak nie można sobie wykonać, bo zmieniamy przeznaczenie.

Nie zawracaj sobie głowy czakrami, energiami bo stracisz mnóstwo
                            pieniędzy na oszustki !!!! i naciągaczy !!!! i czasu.

• marysza1 Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy 28.07.08, 11:00
                              hej Sagun, napisales, ze znasz dobre wrozki, mozesz mi podac jakie?
                              jak niechcesz pisac na forum to napisz na meile
                              malutka_55555@interia.pl
                              • Gość: Nadziejka Nie ma czegos takiego jak klątwy miłosne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 11:41
                                Nie ma czegos takiego jak klątwy miłosne.Co mi to za uczucie jak ma mnie ktoś
                                kochac na sile za wszelką cene.Pamietajcie klątwy i wszelkie uroki sie odwracają
                                w drugą strone!
                                • Gość: ana Re: Nie ma czegos takiego jak klątwy miłosne! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.08, 10:20
                                  ja też szukam kogoś kto rzuci ukok miłosny...
                                  polecacie kogoś? i czy to działa?
                                  • Gość: Roki Re: Nie ma czegos takiego jak klątwy miłosne! IP: *.nott.cable.ntl.com 26.03.09, 14:13
                                    Po co szukac zaklec i oszustow jak mazna zrobic to samemu.Powiedziec
                                    kilka milych slow ukochanemu zapalic swiece,kupic Wino i moze
                                    zadziala;jesli nie to znaczy,ze ta osoba nie jest nami
                                    zainteresowana;nie mozna zmusic nikogo do milosci,kazdy ma swoj gust
                                    co do partnera.
                            • Gość: manka Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy IP: *.chello.pl 10.09.08, 10:49
                              Sagum napisz do mnie na maila ja juz byłam u takiej wrozki naprawde
                              a teraz potrzebuje zmiany przeznaczenia nie tylko w miłosci
                              pozdrawiam:) olinda5@o2.pl
                              • sagun ADAMUS,inni naciągacze a uroki, klątwy itd. 10.09.08, 18:31
                                Przeznaczenia nie można od tak sobie zmienić. Wystarczy przestać z
                                nim walczyć. Los jest zawsze w naszych rękach. Jeśli zrezygnujesz z
                                czegoś.......dostaniesz może za jakiś czas prezent od losu- dużo
                                lepszego mężczyznę, który bardziej będzie Cię kochał i Ty go niż
                                myślisz.Poukłada Twoje życie.

Co do uroków, zaklęć to w internecie nie ma adresów takich osób,
                                przecież one nie potrzebują rozgłosu.Z pewnością byłyby szczęśliwe
                                gdyby ich imię czy nazwisko padło na forum.
                                Wróżki i owszem ...bo mają klientów, wyciągną trochę kasy....:)
                                Pierwszy przykład ADAMUS, jeśli troszkę choć znasz magię to wiesz
                                że nie mozna od tak sobie przywołać siły działając od wieków na
                                ziemi i powiedzieć im....zróbcie bym miała wreszcie worek pieniędzy.
                                Ile to zaklęć musi wykonać taki pan adamus jednego dnia ...?
                                Gdyby wykonał jedno (zaznaczam wykonał !!!) na drugie zabrakłoby mu
                                siły. Tonący brzytwy się chwyta. Widać za dużo mamy pieniędzy na
                                zbyciu.
                                Jak może mag żadać od klienta pieniędzy....? skoro sam mógłby sobie
                                je wyczarować, przy pomocy swoich umiejętności i sprowadzenia np.
                                mammona -demona pieniądzy.
                                Korzystanie z usług ewy janson, marii bucardi itp przypadków to jest
                                strata czasu i pieniędzy. Wystarczy poczytać forum - jest mnóstwo
                                osób które wydały pieniądze i żałują tego mocno.

• ewajanson-on-line Re: ADAMUS,inni naciągacze a uroki, klątwy itd. 10.09.08, 18:40
                                  Sagun, ty wielki magu od zaklęć i doradco nie istniejacych magów - nie tykaj
                                  mnie, co?
                                  a jak masz chociaż trochę wyczucia, to do ciebie dotrze, że ja z magią to mam
                                  coś wspólnego odwrotnie akurat.
                                  jak już się wyadeptujesz, to załóż sobie stronkę, poczytamy i popiszemy o tobie.
                                  weź jeszcze pod uwagę ilość ścierających się tu paneli, osób na rynku ezoteryki
                                  i tych, co się w wątkach powtarzają, sfrustrowanych wszystkim, wszystkimi i
                                  samymi sobą przede wszystkim.
                                  Wyjdzie ci z tego mądry wniosek, bez "magowania".
                                  • Gość: iga Re: ADAMUS,inni naciągacze a uroki, klątwy itd. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.08, 19:34
                                    DO SAGUN .... A TY CHOCIASZ SPRAWDZIŁAS/ES TE WRÓZKI WRÓŻÓW ZE
                                    MOŻESZ WYDAWAĆ O NICH OPINIE ?? najłatwiej zmieszac kogos z bło....
                                    • Gość: f DO SAGUN IP: *.euro-net.pl 10.09.08, 19:42
                                      ok, wydaje sie ze masz jakies tam pojecie- ale piszesz linijki i piszesz i tam
                                      zadnych informacji nie ma!! jedynie co wrazenie ze cos wiesz.... ale hej! nie
                                      powiesz!

albo w tą albo w tą.. a jak w zadna to nie pisz!
                                      • ewajanson-on-line Re: DO SAGUN 10.09.08, 20:06
                                        sagun pojęcia nie ma. dwa zwroty, które tu widze od miesięcy to "zapytam kogoś"
                                        i "pamiętaj, że mag to robi za darmo".
                                        I tu gó... prawda sagun, bo mag mial prawo zażądać wszystkiego, łącznie z życiem
                                        ludzkim.
                                        a zanim się czepniesz białej magii to uprzejmie tłumaczę, że "biały mag" miał
                                        prawo zażądać ofiar ze wszystkiego, w tym życia, w ramach sprawy.
                                        To podstawy magii - zostaw Tolkiena, a zajmij się magią.
                              • Gość: Roki Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy IP: *.nott.cable.ntl.com 26.03.09, 14:17
                                Mysle,ze co nie ktorzy to sa juz uzaleznieni od magi.Ale to nie tedy
                                droga.Gdzie sie podzial tamten Swiat gdzie nie bylo miejsca na
                                Magie.Przynajmiej ludziom wszystko sie ukladalo.Pamietajmy,ze
                                korzystajac z uslug Wrozek otwieramy droge do Zla i potem juz tylko
                                zostaje nam ciagle prosic o pomoc Wrozek,a to czasem wychodzi niezla
                                sumka.I Co wtedy.Bog odwraca sie wtedy od takich osob,ktore
                                korzystaja z uslug Wrozacych.Moj E-mail greenirys@yahoo.co.uk
                      • Gość: marysza1 po.prostu.ona dodaj swój adres e-meil!!!!!!! IP: *.gprs.plus.pl 23.09.08, 09:38
                        po.prostu.ona dodaj swój adres e-meil!!!!!!!proszę chcę Cie o coś
                        zapytac ale juz prywatnie!!!
                        • Gość: agunia po jej nicku dodaj malpe i gazeta.pl IP: *.range86-153.btcentralplus.com 23.09.08, 09:51
                          i masz jej adres mailowy. Ona jest zalogowana na gazecie wiec prawdopodobnie ma
                          tam tez swoje konto mailowe.
                          Pomysl troche czasem...
          • aniolek1011 Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy 05.11.08, 13:51
            ale pytanie było całkiem inne. odpowiadacie nie na temat....:P
      • sylwia8181 Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy 13.05.09, 19:57
        uwielbiam Twoje komentarze:) jesli masz jakiego bloga, to bylabym stała bywalczynią, po.prostu.on-u. Jeśli masz jakieś zdanie odnośnie Pani Nadziei, to byłabym wdzięczna za Twoją opinię (zdecydowałam się skorzystać). Pozdrawiam ciepło!
    • Gość: agunia nie sprawdzaja sie IP: *.range86-153.btcentralplus.com 23.09.08, 09:49
      Anety S. (lilka786@wp.pl) z Wroclawia przywolana do tablicy juz kilka razy
      i Piotra W (ezoterykaa@gazeta.pl) z Ketrzyna.
      Szkoda pieniedzy i zachodu.
      Brak profesjonalizmu i efektow.
      • sagun działają ale nie u każdego !!! 23.09.08, 22:07
        zaklęcie rzucone.....co spowoduje - zmianę przeznaczenia , losu
        tego co zapisane jest u Boga.
        według twojego życzenia, no ale nie za darmo.
        zastanawiam się czy można wygrać w lotka dwa razy z rzędu
        szóstkę...:) niby niemożliwe ale można jak widać - był taki
        mężczyzna, zainwestował te pieniądze w biznes, który upadł bardzo
        szybko, pieniędze mu się w ciagu kilku lat rozeszły, a życie ....już
        nie dochodzę szczegółów, szczęśliwy nie jest.

• aniolek1011 Re: działają ale nie u każdego !!! 24.09.08, 08:35
          ja też chce żeby ktoś rzucił taki urok milosny......
          tylko nie wiem u kodo naprawde działa :(
          • Gość: Roki Re: działają ale nie u każdego !!! IP: *.nott.cable.ntl.com 26.03.09, 14:26
            Ale po co Magia.Wystarczy sie Ladnie ubrac i umalowac i wtedy
            zadziaal na pewno na chlopaka;po co Magia,ktora ma swoje skutki
            uboczne.A jak zadziala to wtedy bedziesz dumna,ze to ty to
            sprawilas,a nie jakas Magia.
        • ewajonline Re: to wrócimy Sagun do pewnego tematu 13.05.09, 12:07
          raz można, a raz nie można - zgubiłam się trochę w wypowiedziach Twoich w tym
          wątku, w innych też zwłaszcza po tym jak porzuciłeś swój stary nick.

Nie można zmienić tego, co postanowi Bóg. Ale można i należy zmieniać to, co
          postanawia zrobić szatan. Ot i cała "wielka" tajemnica magii.
    • Gość: gosc Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy IP: *.128.67.30.static.crowley.pl 06.11.08, 23:20
      polecam www.wrozbyonline.pl i sektro usługi specjalne sa naprawde niezle
      • aniolek1011 Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy 07.11.08, 19:58
        korzystałam ;)
    • Gość: van Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy IP: 212.160.234.* 07.11.08, 15:35
      Jest taki pan , stan@iv.pl
      • Gość: niunia Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 11:32
        a możesz napisac cos wiecej pisałam emaile do tego Pana ale odpisał
        tylko raz dawno temu:( chciałabym sie czegos wiecej dowiedziec, -jak
        to działa? , czy jest bezpieczne?, czy nic złego sie po tym nie
        stanie? wiesz cos wiecej na ten temat? a moze podasz mi swoje gg bym
        mogła sie czegos wiecej dowiedziec? byłabym wdzieczna.
        • Gość: Roki Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy IP: *.nott.cable.ntl.com 26.03.09, 14:32
          Zadna Magia nie jest bezpieczna.OPAMIETAJCIE SIE.Widac jak Zlo
          ingeruje w nasze zycie.Magia ma swoje skutki uboczne;jesli ktos chce
          aby ktos kogos pokochal na sile;to niech sie liczy z
          konsekwencjami.Ja sie o tym przekonalam i bardzo tego zaluje.A jesli
          jakas osoba na nas zuci zaklecie to jesli wierzymy w Boga to nas to
          nie dosiegnie i sie obruci na osobe zyczaca.
    • Gość: niezdecydowanyon ja wlasnie zamowilem urok IP: *.serv-net.pl 10.11.08, 22:50
      ja wlasnie czekam bo zamowilem ( dzisiaj ) urok milosny u jednej pani stosunkowo nie drogo ... bo pani maria bucardi i inne tego typu wolaly po 500 zl a to juz wedlug mnie fest przegiecie.
      korzystalem z adamusa ale to jakas totalna sciema bo jest gorzej niz bylo a minol dokladnie rok i wydaje mi sie ze to juz lekka przesada!
      poza tym czego mozna sie spodziewac po takich smsowych sprawach :(
      na pania bucardi nie bylo mnie stac. inni robili w capa.
      kuzynka twierdzi ze znalazla kobietke ktora zrobila dla niej urok milosny z wielkim skutkiem wiec zamowilem. dzis jedna osoba napisala mi tu, ze jej tez robila. czekam :) zobaczymy. dam wam znac.
      • Gość: :))) Re: ja wlasnie zamowilem urok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.08, 23:46
        słuchaj ... nie rob tutaj reklamy ... nie ma to jak bezpłatna
        reklama. a zeby urok zadziałał tez musisz w to włozyc kupe swojej
        pracy ...
        • Gość: ciekawa Re: ja wlasnie zamowilem urok IP: *.chello.pl 10.11.08, 23:55
          Ja tez zamowilam u tej samej osoby i mam nadzieje, ze tym razem
          trafilam na kogos wlasciwego:) I nie jest to reklama. Przeczytalam o
          tej pani na pewnym forum, ktos wspomnial, ze skorzystal z jej pomocy
          i zadzialalo.
          Jesli chodzi o Addamusa to naciagacz. Niejedna osoba czekala do roku
          na to, zeby jego urok zadzialal a on co tydzien bral od nich po 20
          zl. Jest jeszcze Anna von Bauer, z ktorej pomocy skorzystalam, ale
          tez to wydaje sie watpliwe. Za wykonanie obrzedu nie pobiera oplaty,
          dodatkowo powtarza urok co jest dziwne. Powinien byc wykonany raz a
          dobrze.
          • Gość: :))) Re: ja wlasnie zamowilem urok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.08, 00:20
            ... polecam wam uroki co tydzien u kogo innego na bank zadziłaaaaa
            tragedia tu sie dzieje ...
            • Gość: niezdecydowanyon Re: ja wlasnie zamowilem urok IP: 213.92.180.* 11.11.08, 01:21
              nie robie reklamy.ja sam czekam na efekty:) slyzalem tylko ze sie kuzynce sprawdzilo i jeszcze pare osob w necie mi napisalo.bede szczesliwy jesli to bedzie prawda i tyle.wiele do stracenia nie ma.pozdrawiam
              • Gość: jajajaka Re: ja wlasnie zamowilem urok IP: *.gprs.plus.pl 11.11.08, 11:50
                niezdecydowany jaka to osoba?? podaj kontakt do niej, albo do siebie
                to pogadamy poaza forum.
                • Gość: niezdecydowanyon Re: ja wlasnie zamowilem urok IP: *.serv-net.pl 11.11.08, 12:17
                  Moge podać Ci tu e-maila tej kobiety, bo skoro nawet w necie ma
                  jakas tam stronke wiec to chyba nie tajemnica zadna :
                  magicznepogotowie@wp.pl

a jak chcesz pogadac ze mna to : stefanado@wp.pl :) to moj email.

mozemy do siebie pisac potem jak idzie itd :) w kupie razniej :D
                  • Gość: gosc Reklama IP: *.ostrowmaz.mm.pl 11.11.08, 13:10
                    Wiesz co śmierdzi mi tu reklamą i oszustwem, a może to Ty NIEZDECYDOWANYON
                    jestes ta baba bo nawet piszesz podobnie jak ona, ale ŚCIEMA!!!
                    • Gość: niezdecydowanyon Re: Reklama IP: *.serv-net.pl 11.11.08, 13:18
                      pisze podobnie?:D nie obchodzi mnie co myslisz ja chce tylko zeby mi sie urok sprawdzil i poczekam to zobacze
                      jak chcesz mi pomoc to napisz czy u kogos ci sie sprawdzilo albo cos na temat
                      • magiczne_pogotowie Re: Reklama 11.11.08, 14:40
                        Witam Was! Ktoś mi powiedział, że mowa tu o mnie więc pomyślałam, że się zarejestruje i wypowiem. Rozumiem, że możecie być do mnie sceptycznie nastawieni, bo naciągaczy jest wielu. Nikogo do siebie zmuszać nie bede ani przekonywać. :) Chętnie sobie moge również z Wami po prostu podyskutowac na tym forum na tematy ezoteryczne.
                        • aniolek1011 Re: Reklama 12.11.08, 08:32
                          ja sie tylko zastanawiam czy te całe uroki miłosne działają....?!
                          • Gość: Roki Re: Reklama IP: *.nott.cable.ntl.com 26.03.09, 14:45
                            Zaprzestancie z Magia.Jestescie Chrzescijanami czy Diablami.Gdzie wy
                            zbladziliscie;Opamietajcie sie dopuki nie jest jeszcze zapozno.moj E-
                            mail greenirys@yahoo.co.uk
                        • elol39 Re: Reklama 03.12.08, 09:52
                          magiczne pogotowie
                          tonący się chwyta brzytwy...
                          przyda się ratunek choćby i magiczny;)nie medyczny
                          proszę o kontakt:tysia102@poczta.onet.pl
                          • Gość: jasno Re: Reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 21:36
                            ...
                        • Gość: monis Re: Reklama IP: *.eranet.pl 11.01.09, 23:13
                          magiczne pogotowie :-)prosze o kontakt na maila potrzeuje porady
                          monika171284@wp.pl PILNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                          • Gość: Wiedźma 12 Re: Reklama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 23:21

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=87041531&wv.x=2&a=88856280

zapomniała jeszcze ten dodać
                      • Gość: Roki Re: Reklama IP: *.nott.cable.ntl.com 26.03.09, 14:43
                        U mnie sie sprawdzilo.Chcialam wyrwac chlopaka wiec
                        wyrwalam.Najpierw sie ladnie ubralam i umalowalam.I ZADZIALALO.
                • Gość: Roki Re: ja wlasnie zamowilem urok IP: *.nott.cable.ntl.com 26.03.09, 14:38
                  Chcesz porozmawiac to jest moj Email greenirys@yahoo.co.uk
              • aniolek1011 Re: ja wlasnie zamowilem urok 12.11.08, 08:37
                nic do stracenia? a 100 zł?ciekawe ciekawe...może to jest kolejna ściema...albo
                reklama...w sumie lepiej stracić 100 zł niż 500 czy wiecej:)
      • karolina830 Re: ja wlasnie zamowilem urok 23.11.08, 20:29
        Czy mozecie podac jakies namiary do tej osoby, u ktorej byl
        zamowiony urok i zadzialalo. Naprawde bardzo mi zalezy. Podaje
        maila: blackangel66674@wp.pl bede wdzieczna.

Gość portalu: niezdecydowanyon napisał(a):

> ja wlasnie czekam bo zamowilem ( dzisiaj ) urok milosny u jednej
        pani stosunkow
        > o nie drogo ... bo pani maria bucardi i inne tego typu wolaly po
        500 zl a to ju
        > z wedlug mnie fest przegiecie.
        > korzystalem z adamusa ale to jakas totalna sciema bo jest gorzej
        niz bylo a min
        > ol dokladnie rok i wydaje mi sie ze to juz lekka przesada!
        > poza tym czego mozna sie spodziewac po takich smsowych sprawach :(
        > na pania bucardi nie bylo mnie stac. inni robili w capa.
        > kuzynka twierdzi ze znalazla kobietke ktora zrobila dla niej urok
        milosny z wie
        > lkim skutkiem wiec zamowilem. dzis jedna osoba napisala mi tu, ze
        jej tez robil
        > a. czekam :) zobaczymy. dam wam znac.
      • Gość: Roki Re: ja wlasnie zamowilem urok IP: *.nott.cable.ntl.com 26.03.09, 14:35
        Kobieto zejdz na Ziemie.Nie mozna nikogo zmuszac do Milosci;ty
        Krzywdzisz taka osobe.Kazdy ma swoje przeznaczenie.Badz cierpliwa,a
        Milosc napewno przyjdzie;Marz o partnerze i wyobrazaj jego sobie w
        myslach jak ma wygladac,a niedlugo zawita.
    • Gość: Olala Uroki ZA DARMO! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 14:01
      Spójrz w lustro. Podoba Ci się to, co widzisz? Na pewno? Myślisz, że jesteś
      niezwykła, wspaniała, jedyna w swoim rodzaju?
      Dobrze, przejdź do następnego punktu.
      Spójrz na niego. Czy na prawdę jest taki wspaniały, mądry? Czy zasługuje na taką
      niezwykłą istotę, jak Ty? Czy będzie Cię kochał, szanował i wspierał?
      Jeśli na wszystkie pytania odpowiedziałaś twierdząco, to teraz uwierz we
      wszystko, co powiedziałaś. I urok rzucony :) Pod warunkiem, że dasz mu szansę
      zadziałać przy odrobinie szczęścia.
      .
      .
      .
      Po co Wam klątwy miłosne? Czy nie warto byłoby popracować nad sobą?
      Pozdrawiam
      O.
      • Gość: Roki Re: Uroki ZA DARMO! IP: *.nott.cable.ntl.com 26.03.09, 14:49
        POPIERAM
      • Gość: Roki Re: Uroki ZA DARMO! IP: *.nott.cable.ntl.com 26.03.09, 14:51
        OLALA POPIERAM twoja wypowidz,niektorzy boja sie spojrzec w lustro i
        nie chca pracowac nad soba i wybieraja krotsza droge poprzez Magie.
      • Gość: Roki Ludzie opamietajcie sie IP: *.nott.cable.ntl.com 26.03.09, 14:54
        Nie zaczynajcie z Magia;bo niewiadomo kogo zabierzecie z tamtego
        swiata jakie energie,ktore potem trudo jest sie pozbyc,a czasem sa
        bardzo zle.Sama sie o tym przekonalam;do tej pory walcze z nimi.
        • po.prostu.ona Re: Ludzie opamietajcie sie 13.05.09, 12:31
          Przede wszystkim akurat na takie sprawy, jak manipulowanie wolną
          wolą innego człowieka - to magia albo nie zadziała, albo jeśli już,
          to przyniesie same nieszczęścia.
          Ktoś tu napisał, że "sklejony" związek może być szczęśliwy. Owszem.
          Ale jeśli takie jest świadome życzenie OBU stron. I OBIE
          strony na to w równym stopniu pracują. A nie - że jedna
          ma dość i odchodzi, a druga, na siłę próbuje narzucić jej swoje
          zdanie, nie licząc się z nikim i niczym. To nie może się dobrze
          skończyć.
          Nieważne, czy robi się to magią, szantażem emocjonalnym czy
          manipulacją. Zawsze skutki są opłakane.
          • ewajonline Re: No bo magia to jest manipulacja, 13.05.09, 12:34
            tym paskudniejsza, że próbuje się ją wykonać cudzymi rękoma :DD
            Pozdrawiam, PPOna :))
            • po.prostu.ona Re: No bo magia to jest manipulacja, 13.05.09, 13:05
              Hej Ewo :-)
              A ta uwaga o cudzych rękach - strzał w dziesiątkę. Bo wg. tego co
              mnie wiadomo - rytuał należy wykonać samodzielnie. Można prosić
              Mistrza o takie czy inne wsparcie - np. energią, wskazówkami, ale
              sama ceremonia musi być przeprowadzona osobiście przez osobę
              zainteresowaną. Albo, w najgorszym razie przynajmniej przy jej
              asyście.
              Magia w ogóle potrafi zadziałać dość przewrotnie.
              Oglądałam kiedyś świetny film dokumentalny o badaczce zjawisk
              paranormalnych, która odprawiała pod okiem doświadczonego
              czarownika, rytuał mający na celu pomóc jej przyjacielowi wygrać
              mecz w tenisa.
              Przyjaciel o tym nie wiedział.
              Grał jak zwykle fatalnie, ale twierdził, że tym razem traktował tę
              grę jak zabawę, cieszył się nią a nie skupiał na rozpaczliwym
              pragnieniu zwycięstwa. Był zadowolony, że sobie pograł, niezależnie
              od wyniku. W pewnym więc sensie był wygrany :-)
              • ewajonline Re: Większość "ofiar" jest nieświadoma, pewnie 13.05.09, 13:17
                dlatego zachowują się jak ten tenisista, robią swoje :DDD
                Fakt, powinna być osobiście i wtedy to zupełnie inaczej wygląda.
                Wiesz co, poza tym wydaje mi się, że mistrzowie to raczej nie od takich spraw,
                prawda?
                • po.prostu.ona Re: Większość "ofiar" jest nieświadoma, pewnie 13.05.09, 16:11
                  ewajonline napisała:

> Wiesz co, poza tym wydaje mi się, że mistrzowie to raczej nie od
                  takich spraw,
                  > prawda?

No raczej nie :-)
                  • ewajonline Re: mistrz jest tylko jeden 13.05.09, 16:41
                    w każdej z określonych dziedzin - to istota duchowa odpowiedzialna za daną
                    dziedzinę. Ci najbliżej niego są najsilniejszym źródłem, a generalnie ich
                    powołaniem jest pokazanie działania danej mocy i wyszkolenie następców.
                    To o czym piszesz, że każdy powinien sam, ewentualnie pod okiem mistrza, to dość
                    typowy sposób rozszerzania wpływu danej mocy.
                    Tak naprawdę dąży to do tego, byśmy stanęli z ową mocą w finale twarzą w twarz.
                    W magii mniej chodzi o adeptów czy "użytkowników", a bardziej o uczynienie jak
                    największej ilości osób bezpośrednim źródłem.
                    • po.prostu.ona Re: mistrz jest tylko jeden 13.05.09, 17:12
                      A o czymś podobnym - czynieniu coraz większej grupy ludzi
                      bezpośrednim źródłem pozytywnych przemian na świecie (w dużym
                      uproszczeniu) czytałam w odniesieniu do medytacji transcendentalnej -
                      proszę mnie nie kamienować za wplątanie jej w wątek o magii :-)
                      Chodziło o wywołanie tzw. efektu Maharishiego, opisanego w Nieznanym
                      Świecie.
                      Nb. Maharishi głosił istnienie jednej Twórczej Inteligencji
                      • ewajonline Re: za co kamieniować??? 13.05.09, 17:40
                        Wszędzie się mówi o takiej sile, tylko pytanie czy nazywa się to siłą czy OSOBĄ.
                        W magii jest przecież podobnie - błąd może się wkraść wtedy, gdy osobą nazywamy
                        tylko siebie, a siłę duchową tylko siłą.
                        Najlepsze w tym fachu są osoby, które znają osobowość owej siły, po prostu stają
                        się z nią jednym.
                        Nie chodzi o wyrywanie skrawków - chodzi o jedność. Wtedy rodzą się mistrzowie.
                        Medytacja jest swoistą wariacją, tu niejako mistrzowie są zobowiązani czerpiąc
                        właśnie z tego a nie innego źródła do określonych działań - tu jest
                        różnorodność, tak jak wszędzie :))
                        ALE widzisz, w tym o czym piszesz też jest przewodnik, mimo wszystko;)
                        • po.prostu.ona Re: za co kamieniować??? 13.05.09, 18:04
                          Oczywiście, że jest. Można próbować do wszystkiego dojść samemu, ale
                          po co wyważać otwarte drzwi?
                          :-)
                          • ewajonline Re: tych 13.05.09, 18:44
                            drzwi wyważyć nie da się nigdy. Cokolwiek istnieje tu, kiedyś już zostało
                            ustanowione - to jedno z praw które nie może być złamane nigdy.
                            Próbowali przewodnicy niektórych sekt, mówiąc o sobie że są następcami Jezusa
                            lub są lepsi od Niego, lub są Nim samym. Finały i skutki były w prasie
                            międzynarodowej.
                            • Gość: do was! Re: tych IP: *.cable.ubr23.sgyl.blueyonder.co.uk 13.05.09, 20:49
                              Ludzie , czy wy nie potraficie czytac ze ZROZUMIENIEM???
                              Pytanie:

'U kogo sie klatwy milosne sprawdzaja'

Ludzia chodzi o konkrety, u tego tak, u tamtego nie i CIACH TEMAT!
                              Jezli panny maja cos do przekazania od siebie , w sprawach moralno-etycznych to
                              niech sobie drugi watek zaloza! Tu taki bajzel jest ze zamias konkretnych info
                              czlowiek tylko czas marnuje,bo zeby sie do czegos dokopac musi przejsc przez te
                              cale medrkowanie! Ksiazke idzcie pisac albo wracac do watku wujek dobra rada
                              zlo!!!! prosze o nie zasmiecanie i tak juz marnego forum!
                              • ewajonline Re: Ale czego ty od nas chcesz??? 13.05.09, 21:22
                                poczytaj sobie, pomyśl o meandrach kobiecej duszy, zwłaszcza tu wróżek a są
                                wrażliwsze, a jak przemyślisz, to biegaj po czary miłosne.
                                Mały sekret, każda kobieta w głębi duszy jest czarownicą ;)
                                Mężczyźni.... nic nie rozumieją, gonią, a jak dogonić nie mogą to się czarami
                                próbują zasłonić przed brakiem empatii....
                                Albo grają w króliczka póty króliczek się nie wymknie do innego goniącego.
                                • Gość: szkoda gadac Re: Ale czego ty od nas chcesz??? IP: *.cable.ubr23.sgyl.blueyonder.co.uk 13.05.09, 23:51
                                  Nic od Pani nie chcem bo jezeli czyta Pani z kart tak jak z tekstu pisanego to
                                  niestety jak widac bez zrozumienia.

Chodzilo mi o to ze fajnie by bylo trzymac sie tematu konkretnie, to wtedy
                                  latwiej bedzie zdobyc jakiekolwiek informacje, powtorze raz jeszcze tematy a'la
                                  meandry kobiecej duszy moglyby miec watek gdzie indziej takowo zatytulowany i
                                  kazdy zainteresowany moglby tam sobie zagladnac. Ale po co. Lepiej sie wymadrzac
                                  jeden przez drugiego i odbiegac od tematu byleby tylko skocentrowac temat na sobie.
                                  Na tym zakoncze polemike z szacunku dla osob ktore naprawde staraja sie czegos
                                  dowiedziec.

• po.prostu.ona Re: Ale czego ty od nas chcesz??? 14.05.09, 17:10
                                    Gość portalu: szkoda gadac napisał(a):

>> Chodzilo mi o to ze fajnie by bylo trzymac sie tematu

A może fajnie byłoby trzymać się regulaminu forum? On jest bardzo
                                    jasno sformułowany. Szczególnie w punkcie 6

"Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na
                                    łamach Forum Gazeta.pl przekazów reklamowych".

A takie rzekome porady niczym innym nie są.

wtedy
                                    > latwiej bedzie zdobyc jakiekolwiek informacje,

Tak, bo obecnie łatwiej zdobyć informacje jak szybko i pewnie dać
                                    się oszukać i stracić pieniądze - w najlepszym razie.

tematy a'la
                                    > meandry kobiecej duszy moglyby miec watek gdzie indziej takowo
                                    zatytulowany i
                                    > kazdy zainteresowany moglby tam sobie zagladnac. Ale po co. Lepiej
                                    sie wymadrza
                                    > c
                                    > jeden przez drugiego i odbiegac od tematu byleby tylko
                                    skocentrowac temat na so
                                    > bie.

Co widać jak na dłoni w tej wypowiedzi. Zwłaszcza te "meandry duszy".
                                    :-DDDD

> Na tym zakoncze polemike z szacunku dla osob ktore naprawde
                                    staraja sie czegos
                                    > dowiedziec.
                                    >
                                    Myślę, że będą one wdzięczne. Jako i ja jestem.
    • sawanna3 Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy 14.05.09, 13:07
      Jakieś dwa lata temu korzystałam z rytuału magicznego który dostałam od pewnej wróżki i dobrze zadziałał, jak chcesz to napisz na maila podam Ci namiar, choć nie wiem czy ona jeszcze się tym zajmuje.
      • po.prostu.ona To forum nie powstało dla reklamy wróżek 14.05.09, 17:03
        jest to FORUM DYSKUSYJNE. Zamieszczenie reklamy na portalu kosztuje
        niewiele, szanujące się osoby to wiedzą i nie wykorzystują forum
        jako słupa ogłoszeniowego.
        A jeśli ktoś łamie zasady użytkowania forum, to nie ufałabym mu w
        żadnej innej dziedzinie.
      • Gość: justysia Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.09, 10:48
        witaj sawanna3 proszę daj namiary na ta wróżke albo podpowiedz jak
        wygladał ten rytuał????
        • Gość: Alusia Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy IP: 79.139.97.* 03.09.09, 11:22
          A czy ktos korzystal z magii, ale na przyciagniecie partnera do
          siebie, nie bylego chlopaka, meza, tylko kogos nie konkretnego, po
          prostu milosci, czy to tez jest igranie z przeznaczeniem itp
          • Gość: Gość B Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 11:55
            Dlaczego wy wszyscy myślicie, że ktoś coś za was zrobi?
            Zapłacę komuś by przyciągnąć partnera - to bardzo naiwne, dziecinne myślenie...
            • Gość: amaretto Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy IP: *.adsl.inetia.pl 03.09.09, 14:47
              Całkowicie się zgodzę... Jeżeli sami w sobie nie mamy wystarczająco dużo czaru, ba- czasem nawet odstręczamy innych od siebie, to przynajmniej jak zapłacimy wróżce- zawsze można powiedzieć "że urok nie działa" zamiast pracować NAD SOBĄ. Biedni ludzie... eechhh...
      • Gość: do sawanny Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.09, 12:58
        czy mogę do Ciebie napisać?? tez szukam kogoś SKUTECZNEGO- który nie jest oszustem:(
        • Gość: asia Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 21:06
          Nie ma kogoś takiego
    • Gość: karina Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy IP: *.cable.casema.nl 18.11.09, 21:28
      U NIKOGO SIE NIGDY NIE SPRAWDZĄ I NIE SPRAWDZAJĄ!!
      • Gość: ja Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy IP: *.adsl.inetia.pl 19.11.09, 20:15
        a ja znam osobe godna polecenia.:] ale nie bede jej tutaj wymieniac bo nie bede
        robic reklamy:)
        • Gość: g Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.09, 00:14
          Moja droga pisz smialo, bo juz cos napisalas o osobie godnej polecenia!
          Dana
          • Gość: ja Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.09, 12:51
            nie bede tu wymieniac imienia tego pana bo zaraz zleca sie kruki
            • Gość: gość Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy IP: *.chello.pl 20.11.09, 22:01
              A ja chyba wiem o kim piszesz :)
              • Gość: fd Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.10, 21:51
                o kim?
    • Gość: ona Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.10, 23:01
      U KOGO???????????????????????????????????????????
    • agrentowy4321 Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy 05.03.23, 23:25
      Trzeba uwzględnić różne opinie
    • irona.sonata Re: u kogo sie klatwy milosne sprawdzaja?? pomocy 26.04.23, 11:18
      Elektryzujące i nurtujące
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka