Dodaj do ulubionych

i ching ponownie !

30.09.03, 21:06
bardzo ucieszyła mnie wiadomość że nasze sympatyczne wróżki znają się także
na i ching ! może więc uzyskam pomoc w interprtacji takiej wróżby. Zadałam
pytanie dotyczące mojej dalszej kariery zawodowej a dokładnie trudnej do
podjęcia decyzji o przystąpieniu do egzaminu państwowego rozpoczęcia dalszej
nauki i zmiany pracy. Oto heksagram - CIE - Ograniczenie, po transformacji Po
Rozpad. Interpretacje znawcó tematu bardzo mile widziane :))))
pozdrawiam serdecznie :)
Obserwuj wątek
    • iza.podlaska Re: i ching ponownie ! 01.10.03, 01:20
      Witam,
      musi Pani podac dokladne brzemienie pytania, jakie zostalo zadane wyroczni oraz
      ktore linie byly zmienne (zebym nie musiala dodatkowo sama szukac :)

Pozdrawiam serdecznie

Iza Podlaska
    • iza.podlaska Re: i ching ponownie ! 01.10.03, 01:38
      I - z ciekawosci - w jaki sposob Pani losowala? Czy monety, patyki, otwarciue
      ksiegi i wskazanie placem czy jakas inna metoda?

Pozdrawiam

Iza Podlaska
      • olawalecka Re: i ching ponownie ! 01.10.03, 08:59
        witam :) nie znam metody polegającej na otwarciu księgi w dowolnym miejscu i
        wskazania heksagramu palcem. Mój heksagram wylosowałam poprzez rzut trzech
        monet sześć razy. Linia zmienna to linia pierwsza 9 a dokładne pytanie to -
        "czy powinnam nadal rozwijać swoją karierę zawodową w kierunku prawa?" / takie
        mam wykształcenie / a pytanie to zadałam bo jak do tej pory / trzeci rok od
        ukończenia studiów/ idzie mi to marnie.
        • iza.podlaska Re: i ching ponownie ! 03.10.03, 03:31
          Witam,
          ja jednak bede dalej drazyc dobor heksagramow. Czy jest Pani pewna, ze z
          Ograniczenia (CIE) ktory ma nr 60 przy jednej zmiennej (linie liczymy od dolu)
          wychodzi Rozpad (PO) ktory ma nr 23. Bo mi wychodzi po transformacji inny
          heksagram - nawet lepszy dla Pani pytania i sytuacji - Otchłań nr 29.

Czy moglaby Panin jeszcze raz sprawdzic swoje zapiski, to wazne - I-cing jest
          bardzo powazna wyrocznia :)

Pozdrawiam sredecznie

Iza Podlaska
          • olawalecka Re: i ching ponownie ! 03.10.03, 08:07
            witam serdecznie ! :)
            oczywiście że heksagram po transformacji to 29 Otchłań :) moja pomylka przy
            pisaniu wiadomości dziekuję za zwrócenie uwagi :)
            • olawalecka Re: i ching ponownie ! czekam cierpliwie :) 06.10.03, 20:50
              olawalecka napisała:

> witam serdecznie ! :)
              > oczywiście że heksagram po transformacji to 29 Otchłań :) moja pomylka przy
              > pisaniu wiadomości dziekuję za zwrócenie uwagi :)

• iza.podlaska Re: i ching ponownie ! 07.10.03, 15:19
              Witam,
              jestem teraz az do 13.10 daleko od mojej ksiegi I-cing, ktora lezy spokojnie na
              polce, ale tak z pamieci - heksagram nr 60, ktory pojawil sie jako pierwszy,
              mowi o ograniczeniu. Onacza to, ze aby rozwiazac problem, nalezy uwaznie
              rozwazyc wszelkie za i przeciw, zeby nie popelnic zlej decyzji. Taki heksagram
              mowi tez, zeby poczekac z decyzja, ale sytuacja jest naprawde powazna,
              Jednoczesnie radzi, aby podjac te decyzje bezinteresownie i aby byc w tym
              wiarygodnym, bo inaczej spadnie sie w otchlan. Drugi heksagram to wlansie
              otchlan - oznacza on, ze wynikiem decyzji, jaka Pani podejmie, bedzie podwojne
              niebezpieczenstwo - tzn, zadna droga nie bedzie latwa. Musi Pani jednak podjac
              kroki zaradcze, byc ostrozna cokoliwek sie nie stanie i nie unikac
              odpowiedzialnosci.

Pozdrawiam serdecznie

Iza Podlaska
              • olawalecka Re: i ching ponownie ! 07.10.03, 20:19
                witam :) bardzo dziękuję za odpowiedz choc nie ukrywam że jest mi trochę smutno
                myślałam że będzie to podpowiedz co zrobić a z tego co Pani napisała wynika że
                nizależnie od tego jaką podejmę decyzję nie będzie mi łatwo...
                • iza.podlaska Re: i ching ponownie ! 07.10.03, 23:31
                  Witam,
                  powiem szczeerze, ze ze wszystkich wyriczni i techniok wrozbiarskich
                  najabrdziej przejmuje sie orzeczeniami i-cing, bo sa zawsze bardzo mozne i
                  diagnozuja precyzjnie stan, w jakim sie czlowiek akurat znajduje. Dlatego
                  siegami po niego zawsze w ostatecznosci, kiedy sytuacja jest bardzo powazna. A
                  ta odpowiedz, mimo ze moze sie wydawac malo optymistyczna, daje jednak pewne
                  wskazowki. Jak wroce, to jeszcze nad tym pomysle (czyli po 13.10)

Pozdrawiam serdecznie

Iza Podlaska
                  • olawalecka Re: i ching ponownie ! 08.10.03, 10:46
                    witam :)
                    podzielam Pani pogląd że I ching precyzyjnie określa sytuację i dlatego
                    skorzystałam własnie z niej. Wyrocznia rzeczywiście precyzynie określiła moją
                    sytuację zawodową nic dodac nic ująć. Wiem ze nie moge trwać w obecnym stanie
                    że muszę podjąc decyzję i że nie będzie ona łatwa dlatego bardzo mnie ucieszą
                    wszelkie dodatkowe wskazówki jakie niesie ze sobą wrózba a jakich ja nie umiem
                    niestety odczytać.
                    • olawalecka Re: i ching ponownie ! czekam cierpliwie :) 20.10.03, 09:52
                      olawalecka napisała:

> witam :)
                      > podzielam Pani pogląd że I ching precyzyjnie określa sytuację i dlatego
                      > skorzystałam własnie z niej. Wyrocznia rzeczywiście precyzynie określiła moją
                      > sytuację zawodową nic dodac nic ująć. Wiem ze nie moge trwać w obecnym stanie
                      > że muszę podjąc decyzję i że nie będzie ona łatwa dlatego bardzo mnie ucieszą
                      > wszelkie dodatkowe wskazówki jakie niesie ze sobą wrózba a jakich ja nie
                      umiem
                      > niestety odczytać.
                      > pozdrawiam serdecznie :)

wszelkie wskazówki bardzo mile widziane :))))) !!!!!!!!!!!
      • perse3 Re: i ching ponownie ! 01.10.03, 10:16
        Uważam,ze Księga odradzila.
    • honka1 Re: i ching ponownie ! 21.10.03, 22:07

Przepraszam, ale zaciekawily mnie te heksagramy. Chcialabym sie dowiedziec
      gdzie w internecie moglabym sobie o tym poczytac i powrozyc?
      Dziekuje z gory za info.

Pozdrawiam cieplutko w te chlodne dni,
      • olawalecka Re: i ching ponownie ! 22.10.03, 12:42
        wejdz sobie na strone www.radiozet.pl i tam jest stronka o nazwie shangri - la
        i jak tam wejdziesz to poszukaj tam wróżb są z tarota i ching i run.
        pozdrawiam :)
        • honka1 Re: i ching ponownie ! 22.10.03, 13:55

wielkie dzieki Olu :-)
          • olawalecka Re: i ching ponownie ! 22.10.03, 15:29
            proszę bardzo ! :)
    • olawalecka Re: i ching ponownie ! 27.10.03, 20:22
      czekam na dalszą interprtację mojej wrozby :)
      • olawalecka i ching - czekam na dalszą interpretację :) 30.10.03, 13:20
        witam !
        proszę o dalszą interpretację mojej wróżby :)
    • irona.sonata Re: i ching ponownie ! 30.04.23, 22:18
      Jestem oszołomiona

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka