homeboy25 19.10.08, 13:18 mam pytanie czy rzucal ktos kiedys urok przy pomocy wrozki badz sam?czy to wogole dziala jakie sa efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: uroki IP: *.chello.pl 19.10.08, 15:38 Ja zrobiłam coś takiego, ale przy pomocy osoby, która się na tym zna. Na razie nic się nie dzieje. Na rezultaty trzeba jeszcze poczekać, aczkolwiek trochę niedowierzam, że coś takiego może cokolwiek zmienić. Czas pokaże co z tego będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
homeboy25 Re: uroki 22.10.08, 17:38 a ile juz czekasz i ile jeszcze musisz czekac? robilas to przez internet czy bylas osobiscie u kogos kto rzuca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: uroki IP: *.chello.pl 22.10.08, 23:00 Obrzed zostal wykonany 3.10. Osoba, ktora go wykonala powiedziala, ze trzeba czekac kilka tygodni. Mysle jednak, ze u kazdego moze ten czas byc inny - dluzej lub krocej. Niedawno skontaktowalam sie ponownie i ta osoba odczytala w kartach, ze juz widac jakies zmiany. Na razie sa one male, ale beda sale postepowac. Jesli chodzi o kontakt to bylo to przez internet. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: uroki 23.10.08, 11:53 j atez korzystałam z uroku. pod koniec sierpnia. i czekam. chyba widze małą poprawę. powolutku idzie do przodu...ale jest to mało zauważalne:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: uroki IP: *.chello.pl 23.10.08, 16:30 Korzystałam z pomocy Pani Anny von Bauer. A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
shaz-za Re: uroki 23.10.08, 17:26 co do adamusa to czekam od zeszlorocznych wakacji i nawet gorzej a nie lepiej jest Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: uroki 23.10.08, 17:49 ojej :( a mnie się wydaje że jest ciut lepiej! ale ciut:) zobaczymy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: uroki IP: *.chello.pl 24.10.08, 15:16 Z tego co się dowiedziałam to obrzęd uroku można powtórzyć, żeby zwiększyć jego moc. Ale o tym czy trzeba czy nie trzeba decyduje osoba, która podjęła się wykonania obrzędu. Akurat w moim przypadku wyszło, że można ponownie wykonać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koteknamłotek Re: uroki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 17:39 ani Adammus ani Bauer nie działają korzystałam w czerwcu, nie tylko nie wrócil ale ożenił się z inną..pieprzycie jak potłuczone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: uroki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.08, 13:08 może po prostu nie jest tobie on pisany Odpowiedz Link Zgłoś
homeboy25 Re: uroki 25.10.08, 14:46 a mozesz mi powiedziec jak te zmiany na lepsze wygladaja jak sie to objawia?troche dlugo juz czekasz... Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: uroki 28.10.08, 08:31 no np to że kontakt z tym kims na kogo został rzucony urok poprawia się. małymi kroczkami ale jest ciut lepiej.nie wiem....może mi się tylko wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
szczery.usmiech.grabarza urok to raczej potezna moc 28.10.08, 10:42 U mnie dziala za kazdym razem. Teraz staram sie tego nie robic, bo czasami dzieje sie cos niezrozumialego dla mnie. Nie wiem do konca jak to dziala, ale wiem ze dziala (i to bardzo skutecznie). Zazwyczaj jego skutki sa piorunujace. Nie potrafie go dokladnie "wymierzyc" (tak jak bym tego chcial), albo jest za mocny (nawet czasami za BARDZO mocny), albo nieco za slaby. W kazdym badz razie zawsze po drodze dzieje sie cos dodatkowego i nie wiem jak tego uniknac. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: urok to raczej potezna moc 28.10.08, 10:51 zastanawiam sie od czego to zalezy... Odpowiedz Link Zgłoś
szczery.usmiech.grabarza Re: urok to raczej potezna moc 28.10.08, 11:11 aniolek1011 napisała: > zastanawiam sie od czego to zalezy.. --- Niektorzy z tym "darem" juz sie rodza. Zam takich bardzo wielu. Wczesniej nawet o tym nie wiedzieli, czasami nie chca sie do tego przyznac. na przyklad wystarczy, ze taki ktos cos pochwali, albo sie tym zainteresuje i to cos zaczyna sie momentalnie sypac. Ale to jest najlatwiejszy do "wykrycia" dar. Z innymi jest znacznie gorzej. Sa tacy, ktorzy maja to w oczach. Tych nalezy unikac, ale oni nie sa az tak niebezpieczni, bo sa na to co robia bardzo skuteczne sposoby, zeby to co probuja zasiac wrocilo do nich w trojnasob. Najgorsi sa ci, po ktorych bys sie nigdy tego nie spodziewala. Bardzo niewielu robi to nieswiadomie - wiekszosc robi to swiadomie i cieszy tym co robia innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolek1011 Re: urok to raczej potezna moc IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.08, 17:48 hm... moze to zależy od tego człowieka czy ten urok zadziała czy nie...albo zadziała mocniej albo słabiej? Odpowiedz Link Zgłoś
homeboy25 Re: uroki 28.10.08, 11:05 a czy mialas wogole kontakt z osoba na ktora rzucalas urok?a jezeli nie to ona pierwsza sie do CIebie odezwala i po jakim czasie jesli to nie tajemnica? Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: uroki 28.10.08, 12:02 tak. mam kontakt z tą osoba cały czas.praktycznie widujemy co tydzień,dwa.kiedys mieliśmy nienajlepszy kontakt ale wydaje mi się że powolutku się poprawia.nadal nie jest tak jak bym chciała ale to wymaga czasu zeby naprawić to co spieprzyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: uroki 28.10.08, 12:03 pozatym, ja nie rzucałam uroku osobiscie. ktoś to za mnei zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: uroki 28.10.08, 12:04 homeboy25 napisał: > a czy mialas wogole kontakt z osoba na ktora rzucalas urok?a jezeli nie to ona > pierwsza sie do CIebie odezwala i po jakim czasie jesli to nie tajemnica? to chyba ja wyciągnęłam pierwsza rękę i się odezwłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: uroki IP: *.chello.pl 28.10.08, 12:23 Hmm... z tego co się dowiedzialam to po rzuceniu uroku należy zostawić osobę poddaną urokowi w spokoju. Tzn. że kontakt powinien nastąpić wlaśnie ze strony tej osoby. Tak mi powiedziala zarówno Anna von Bauer jak i Addamus, bo z nim też się konsultowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
seasaidh Re: uroki 28.10.08, 12:42 Tak, zastosowałam osobiście. Raczej nie polecam ingerowania w czyjąś wolną wolę, ale to była moja osobista sytuaja i wybór. Pewna osoba po prostu z własnej złośliwości stała mi na przeszkodzie do szczęścia. Kiedy nie pomogły normalniejsze sposoby, prośby, perswazje - załatwiłam to inaczej. Efektem cieszę się do dziś. Mimo tego, że nie polecam zaklinania kogoś, sama zrobiłabym to jeszcze raz, gdybym miała pewność co do efektu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: uroki IP: *.chello.pl 28.10.08, 13:00 A po jakim czasie od rzucenia uroku zaczelo cos sie dziac? Odpowiedz Link Zgłoś
seasaidh Re: uroki 28.10.08, 13:08 Gość portalu: Gość napisał(a): > A po jakim czasie od rzucenia uroku zaczelo cos sie dziac? Po plus minus 3,4 tygodniach zaczełam być pewna że to działanie magii a nie przypadki Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: uroki 28.10.08, 14:18 no ciekawa jestem czy w moim przypadku to cos da. i czy będę jakies zadowalające mnie skutki..hmm Odpowiedz Link Zgłoś
homeboy25 Re: uroki 28.10.08, 16:26 z tego co wiem to musisz mocno w to wierzyc...i faktycznie osoba ktora na ktora zostal rzucony urok musi odezwac sie pierwsza...zycze Ci powodzenia zeby Ci sie spelnilo to czego pragniesz...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: uroki IP: *.chello.pl 28.10.08, 23:53 Pocieszajace jest to co napisalas :) 3.11 minie miesiac od wykonania uroku. Mam nadzieje, ze w koncu doczekam sie na kontakt ze strony tej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: uroki 28.10.08, 19:19 aż nie chce sie w takiego typu rzeczy wierzyć! magia jest taka niewyobrazlna....ale wierzymy.. Odpowiedz Link Zgłoś
homeboy25 Re: uroki 28.10.08, 22:40 ale w cos trzeba wierzyc...tylko ten okres oczekiwania jest najgorszy bo jezeli nic nie wyjdzie to strata czasu...bo w tym czasie mozna juz poznac kogos innego...a z frugiej strony poznac kogos innego jak czar zadziala i bedzie sie z osoba z ktora sie chce byc...pokrecone to jest:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: uroki IP: *.chello.pl 28.10.08, 23:49 Wlasnie tego sie obawiam, ze w czasie oczekiwania na dzialanie moze pojawic sie ktos z kim bede chciala byc. A co wtedy z osoba, na ktora zostal rzucony urok? Bedzie cierpiec :( Odpowiedz Link Zgłoś
homeboy25 Re: uroki 29.10.08, 08:29 z tego co sie orientuje to podobno przy uzyciu bialej magi nie robisz z tej osoby niewolnika tylko poprawia sie kontakt i rozjasnia sie jej troche w glowie ale to czy bedziecie razem to juz zalezytylko od Ciebie...wiec jezeli pojawi sie ktos inny to nie powinno sie nic stac...ale kazda osoba ma inna teorie na ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: uroki IP: *.chello.pl 29.10.08, 09:34 No wlasnie, spotkalam sie z zupelnie inna teoria na ten temat. Bylo tam powiedziane, ze po rzuceniu takiego uroku mozna byc skazanym na te osobe do konca zycia. Ale z tego co mi wiadomo, urok mozna odwolac. Odpowiedz Link Zgłoś
homeboy25 Re: uroki 29.10.08, 10:41 wiec trzeba myslec ze wszystko pojdzie dobrze i szybko...to jest najlepsza opcja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: uroki IP: *.chello.pl 29.10.08, 11:05 Innej opcji nie biore pod uwage :)) Odpowiedz Link Zgłoś
homeboy25 Re: uroki 29.10.08, 13:31 ja biore zawsze dwie dlatego nie zamierzam siedziec w domu i czekac na zabwienie tylko dzialam...tez tak zrob zawsze wtedy w najlepszym wypadku bedziesz mogla wybierac miedzy dwoma...:)a w najgorszym wypadku...zostanie Ci ten ktorego poznasz...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: uroki IP: *.wlan.plusgsm.pl 31.10.08, 15:07 Jak dotad nikogo nie poznalam, wiec nie ma mowy o wybieraniu. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: uroki 01.11.08, 17:53 no właśnie..."po rzuceniu takiego uroku mozna byc skazanym na > te osobe do konca zycia" skoro tak się mówi to dlaczego jak narazie to nie chce działać? albo działa ale wolno...eee;/ bez sensu takie czekanie Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: uroki 29.10.08, 15:44 ale ciekawe czy ta magia działa? jeszcze nikt tu nie napisał czy komuś się to sprawdziło? hmm nie chciałabym tu zapeszać ale w moim przypadku ten kontatk się polepsza....ale strasznie powoli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: uroki IP: *.wlan.plusgsm.pl 31.10.08, 15:05 Niestety tak to wlasnie wyglada :( To nie bedzie tak, ze z dnia na dzien sie polepszy. To ma byc stopniowy proces rozlozony w czasie. I przez to, ze to tak dlugo trwa, wiele osob sie poddaje, bo brakuje cierpliwosci. Sama juz ja trace, ale postanowilam, ze wytrwam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: uroki 01.11.08, 11:33 no:( ja też czekam i czekam.. i powoli tracę nadzieję i cierpiliwość...ale wytrwamy!!!! trzeba być cierpliwym żeby osiągnąć to co pragniemy. wiesz jak długo coś takiego trwa? NIE PODDAMY SIĘ!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: uroki 01.11.08, 11:39 no i podobno musi się skończyć cały cykl ksieżycowy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: uroki IP: *.chello.pl 01.11.08, 15:05 Hmm... no to u mnie chyba ten cykl księżycowy już się skończył :) Urok był wykonany 3.10 a później ponownie 24.10 (bo można było w moim przypadku powtórzyć). Na razie najważniejsze dla mnie to odnowienie znajomości. Mam nadzieję, że ta osoba wkrótce się do mnie odezwie :) A jak się odezwie to liczę, że zacznie się wszystko układać po mojej myśli :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolek1011 Re: uroki IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.08, 17:43 no u mnie był wykonany 29.08, a późnie 24.10. hmm....zobaczymy...mam nadzieje że pójdzie po naszje myśli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: uroki IP: *.chello.pl 01.11.08, 14:59 Jakoś damy radę :) Mam nadzieję, że wytrwam, gdyż niestety nie należę do osób cierpliwych i nie lubię czekania. Jak długo? Niestety tego nie da się określić. Jak już wcześniej napisałam, to raczej stopniowy proces. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: uroki 29.10.08, 15:47 ja przez rok czasu nie poznałam nikogo odpowiedniego. ale na urok zdecydowałam się dopiero we wrześniu. Odpowiedz Link Zgłoś
homeboy25 Re: uroki 29.10.08, 16:02 nie poznalas bo nie trafilas na mnie:D to czy ktos jest odpowiedni zalezy od Twojej psychiki jak sobie wmowilas ze zaden inny tylko ten jeden to ciezko bylo znalezc...chcociaz wiele tez zalezy od tego kogos kogo poznajesz... Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: uroki 29.10.08, 16:50 no właśnie wmówiłam:D i chce jednego:P ale w sumie próbowąłam sobie kogoś znaleźć ale się nie dało:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: uroki nie dzialaja IP: *.chello.pl 01.11.08, 15:07 To jak mam rozumieć pozytywne komentarze osób, które skorzystały z uroku? Jakaś ściema, żeby przyciągnąć klientów? Ja tam wierzę, że to działa :) Odpowiedz Link Zgłoś
zyczliwa_a Re: uroki nie dzialaja 01.11.08, 15:17 Wiesz, ja nie wiem co mam myśleć, bo wielu moich znajomych zapłaciło za takie usługi i miały właśnie rekomendacje od osó co tu pisały, że niby warto... A się okazało, że nie zadziałało a 100 zł poszłoooo :)) Ja bede wierzyć jak komuś z moich przyjaciół ( z reala ) się spełni! Póki co każda jedna osoba rozczarowana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: uroki nie dzialaja IP: *.chello.pl 01.11.08, 17:16 Moze te osoby oczekiwaly natychmiastowego efektu i za szybko sie poddaly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: uroki nie dzialaja IP: *.icpnet.pl 15.11.08, 15:59 Widzisz a mi sie udalo! Znalazlem taka strone i tam jest kobieta, ktora robi cos wyjatkowego - takie uroki, amulety na rozne potrzeby... Jakby ktos potrzebowal to podaje adres: rzucurok.k3b.pl/ Chyba jak to robia od wiekow to sie znaja... U mnie tym sposobem jest kontrakt! hehe... i fajna laske poznalem, moze cos bedzie z tego. Helmut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolek1011 Re: uroki nie dzialaja IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.08, 17:46 ja też staram sie wierzyć ze to działa...ale z dnia na dzien moja wiara słabnie... to wszystko tak długo trwa:/ :/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: uroki nie dzialaja IP: *.chello.pl 01.11.08, 18:57 A kiedy mialas wykonany ten urok? Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: uroki nie dzialaja 01.11.08, 19:06 pierwszy raz 29.08 a drugi raz 24.10 Odpowiedz Link Zgłoś
sagun Re: uroki nie dzialaja 01.11.08, 19:40 ile razy chcesz powtarzać ten urok...? w nieskończoność, jak przeczytałem korzystasz z usług adammusa, niestety za 10 zł nie ma uroków, a po za tym to zwykły oszust. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: uroki nie dzialaja 01.11.08, 19:47 nie wiem....korzystałam z pani anny von bauer a najpierw z adammusa... a znasz kogoś sprawdzonego z gwaranncją?? Odpowiedz Link Zgłoś
zyczliwa_a do gosc 01.11.08, 21:01 Niestety nie były to osoby niecierpliwe... Czekały np. po pół roku, rok... Adammus to w ogóle jakiś żart... Prosze, nie wierzcie mu. Jak on może 100 osobom w piątek o tej samej godzine wykonywać obrząd? Albo jakaś Aneta Strączyńska, która jest świetną manipulantką i wyłudziła od ludzi kupe kasy... Była bardzo wiarygodna tyle, że... Nie działała! :/ Podobno są ludzie, którzy umieją rzucać uroki, ale nie znam ani jednego sprawdzonego. Nie znam również nikogo kto urok rzucał i mu się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: do gosc IP: *.171.114.5.static.crowley.pl 01.11.08, 23:58 Okazuje się, że niestety te uroki nie zawsze działają :( A także z czasem różnie bywa. Poniżej dowód - kawałek księgi gości Adammusa: "helo ! Nie wiem czy to jego moc, czy moje pragnienie bylo tak wielkie, ale mmoja zona wrocila do mnie i to sie liczy. Wojciech super, naprawde super ! Adammus jest wspaniały, zawsze kiedy sie do niego zwracam dostaje dokladnie to czego pragne. Jestem bardzo szczesliwa. Wróżka_Elena Ja mam mieszane uczucia... Zamówiłam obrzed uroku miłosci i dosc długo czekałam na rezultaty. Zrezygnowałam z tego faceta. Chyba po roku tak się stało że jesteśmy razem. Nie wiem czyja to sasługa.. Aneta nie zadzia ? ja niestety nie dostałam tego czego pragnełam, chciałam aby facet do mnie wrocił. Nic z tego. Adammus mnie ostrzegał ale ja byłam zakochana i bardzo pragnełam jego powrotu. Jednak jestem zadowolona że nie zabrnęłam za daleko. Maria 30lat jedyny facet ? Cyba jestem tu jedynym facetem. U mnie poszło błyskawicznie. Myślałem że to tylko taka zabawa. Zresztą nadal nie wierza za bardzo w czary. Nie wiem jak sie to stało ale Monika jest obecnia moja żoną. I tak niech zostanie. Damian" I jak się mają te wpisy w księdze do rzekomego bycia oszustem? Uważacie, że nie są autentyczne tylko spreparowane na potrzeby marketingowe? Przecież z tego wyraźnie wynika, że nie ma gwarancji - może się udać lub nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: do gosc IP: *.icpnet.pl 15.11.08, 16:03 Ja tez probowalem u tych co sie tak reklamuja... Masz racje z tymi 100 osobami... hehe... powinno byc przeciez indywidualnie inaczej nie zadziala... no nie... No a mi sie udalo! Znalazlem taka strone i tam jest kobieta, ktora robi cos wyjatkowego - takie uroki, amulety na rozne potrzeby... Jakby ktos potrzebowal to podaje adres: rzucurok.k3b.pl/ Chyba jak to robia od wiekow to sie znaja... Helmut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: uroki nie dzialaja IP: *.171.114.5.static.crowley.pl 01.11.08, 23:28 Ups... podobno nie można w to mieszać dwóch różnych osób, ponieważ mogą wystąpić zakłócenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) do sagun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.11.08, 21:19 do sagun, słuchaj jak nie znasz ludzi to nie oceniaj ... bo tak sie słada ze jestem z tym pANEM Z STAŁYM KONTAKCIE ... co do uroków to nie wiem ale to co mowi jest prawda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniolek1011 Re: do sagun IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.08, 21:51 ja właśnie nie wiem, i nie oceniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: do sagun IP: *.171.114.5.static.crowley.pl 01.11.08, 23:37 Ja też miałam kontakt z Addamusem. Nie korzystałam wprawdzie z uroku, ale zasięgnęłam porady. I to co usłyszałam nie było tym co chciałam usłyszeć. Jednym słowem, mówił prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
homeboy25 Re: do sagun 02.11.08, 12:26 a ja wam wszystkim powiem ze po co czekac skoro mozna znalezc sobie kogos innego 100 razy lepszego od tej niespelnionej milosci i po co kabinowac zyc w niepewnosci i sie dolowac... Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: do sagun 02.11.08, 12:46 nie zawsze sie taką osobę znajduje. to nie takie łatwe znaleźć odpowiednią osobę.nawet jeśli się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: do sagun IP: *.chello.pl 02.11.08, 15:15 Łatwo powiedzieć, gorzej z wykonaniem. To nie jest takie proste. Nie będę się rozpisywać na ten temat, ale po tym co do tej pory doświadczyłam już nie mam ochoty na to znajdowanie. Poza tym nie wiadomo czy ta nowo poznana osoba będzie 100 razy lepsza, może być na odwrót. Jeśli chodzi o czekanie to póki co tak postanowiłam, ale nie zamierzam zrobić z tego tematu przewodniego mojego życia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
homeboy25 Re: do sagun 02.11.08, 16:33 nigdy nie wiadomo na co trafisz...jezeli chcesz to nie znajdziesz...przestan chciec...jest to proste tylko troche wiary w siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: do sagun IP: *.chello.pl 02.11.08, 17:23 Nie chcę, nie szukam... :) Odpowiedz Link Zgłoś
basthet Re: uroki 02.11.08, 19:25 Witam Wszystkich! Moim zdaniem korzystanie z usług innej osoby w celu rzucenia uroku to jedna wielka bzdura. Tacy "pomocnicy" są po to, aby wyłudzić kasę. Rzucanie uroku to nie tylko odbębnienie jakiegoś tam rytuału, to przede wszystkim emocje, które trzeba odpowiednio ukierunkować i "przetworzyć". Osoba zainteresowana ma je w sobie, natomiast pośrednik podchodzi do tego rutynowo. Poza tym należy pamiętać o tym, że każdy urok (zły, czy dobry) jest sam w swojej istocie zły. Zakłócamy nim pewien porządek rzeczy, który ukształtowała jakaś wyższa inteligencja w konkretnym celu. My, mali i głupi ludzie jesteśmy bardzo krótkowzroczni. Czasami skutki, tego jak nam się wydaje pozytywnego uroku (np. miłosnego)są tragiczne po kilku lub kilkunastu latach. Jeśli ktoś nam jest pisany to będzie z nami, jesli nie, to lepiej tego nie zmieniać. Jest takie b. mądre chińskie przysłowie, które moim zdaniem idealnie pasuje do kwesti naginania rzeczywistości kosztem innych osób (zauroczonych): "Uważaj o czym marzysz, bo to się może spełnić". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: uroki IP: *.icpnet.pl 15.11.08, 16:05 Bzdura? Moze i tak... ale lepiej sie zabezpieczyc... poczytaj sobie na rzucurok.k3b.pl/ tam jest kobieta, ktora robi cos wyjatkowego - takie uroki, amulety na rozne potrzeby... Helmut Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Helmut Re: uroki IP: *.icpnet.pl 15.11.08, 15:56 A mi sie udalo! Znalazlem taka strone i tam jest kobieta, ktora robi cos wyjatkowego - takie uroki, amulety na rozne potrzeby... Jakby ktos potrzebowal to podaje adres: rzucurok.k3b.pl/ Chyba jak to robia od wiekow to sie znaja... U mnie tym sposobem jest kontrakt! hehe... i fajna laske poznalem, moze cos bedzie z tego. Helmut Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: uroki 15.11.08, 20:47 czy nikt na prawdę nie zna sprawdzonych uroków?!które działają.....? łee...:( Odpowiedz Link Zgłoś
homeboy25 Re: uroki 19.11.08, 15:45 jak sie sprawdzaja te wasze uroki?dzieje sie juz cos wiecej poza troszke lepszym kontaktem czy dalej nic?a moze juz wszyystko sie ulozylo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: uroki IP: *.chello.pl 19.11.08, 16:05 Niestety nic sie nie dzieje :( Moja sytuacja jest troche inna, wiec moze dlatego idzie to wolniej, ale nie trace nadziei :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: uroki 19.11.08, 16:52 zmiany pewnie będą ale mało widoczne... ale zawsze to coś:) Odpowiedz Link Zgłoś
homeboy25 Re: uroki 19.11.08, 21:00 czyli w sumie nic konkretnego i zadnych postepów...od czasu kiedy pytalem po raz pierwszy...:)spodziewalem sie juz duzo wiekszych efektow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: uroki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.09, 22:58 Witam wszystkich, wiecie może o jakiś sposobach na rzucony urok lub klątwe na moją narzeczoną? prawdo podobnie rzuciła to jej koleżanka z pracy a ja nie wiem co robić Odpowiedz Link Zgłoś