jamama_live 25.10.08, 23:44 Witam pani Joanno-moja data ur.23-08-1973r, jego 23-07-1969r.16 lat małżeństwa, a teraz? No właśnie co dalej bo się bardzo pogubiłam.Proszę o wróżbę.Cokolwiek karty powiedzą proszę o szczerość.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joooooooana Re: Pilnie potrzebuję pomocy 28.10.08, 20:41 Uczucia nadal są. Niewypalone. Dlatego moze często 'wybuchać' miedzy Państwem, ale rozpadu związku nie widze.. Odpowiedz Link Zgłoś
jamama_live Re: Pilnie potrzebuję pomocy 28.10.08, 23:46 Bardzo dziękuję za wróżbę-tylko tak się zastanawiam czemu nie widać rozpadu? wszystko idzie w tym kierunku-nie dostrzegam najmniejszej szansy na dalsze wspólne życie-nie rozumiem... Odpowiedz Link Zgłoś
jamama_live Re: Pilnie potrzebuję pomocy 31.10.08, 00:03 Pani Joanno-przyznam że dość ogólnikowa ta wróżba.Nic więcej karty nie mówią czy jest coś o czym pani powiedzieć nie chce.Odnośnie - wybuchać raczej nie możliwe bo od 5 miesięcy nie mieszkamy razem- zero kontaktu a pani nie widzi rozpadu związku?Przyznam że jeśli faktycznie karty tak mówią jak pani napisała to-gdzie mój złożony pozew? nic w kartach nie było widać?-dziwne. Odpowiedz Link Zgłoś
joooooooana Re: Pilnie potrzebuję pomocy 09.11.08, 15:34 Jest Pani obecnie w bardzo czułym punkcie życia, bo wg. Pani -legło ono w gruzach. Tak wcale być nie musi. Jak u Feniksa, tak tu przyjdzie odrodzenie. Wcześniej czy później, wolniej, bądź szybciej. ALe nadejdzie. Problem w tym, czy się Pani doczeka. Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Pilnie potrzebuję pomocy 05.03.23, 20:33 Czasem sporo czasu to zajmuje Odpowiedz Link Zgłoś