Dodaj do ulubionych

wrozbyonline.pl kto próbował?

IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 03.11.08, 12:43
Mają dużo opcji kontaktu z wróżkami co mnie zaciekawiło, ale jaka jest Wasza
opinia? kogo polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: GOSC Re: wrozbyonline.pl kto próbował? IP: *.128.67.30.static.crowley.pl 03.11.08, 21:11
      Ja korzystam i polecam wrozke OKSANE DOBRZE MADRZE I PROFESJONALNEI PODCHODZI DO
      TEMATU.
      • Gość: alina.71 Re: wrozbyonline.pl kto próbował? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 04.11.08, 11:31
        aha, a jak wróżki naliczają za maile? Ile kosztuje taki mail? Wiem, że można się
        zapytać ale wolałabym wiedzieć jednak wcześniej bo może stawki różnią się między
        wróżkami
        • Gość: Kasia cennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 15:32
          Ja probowałam i powiem ,ze ceny są tak zroznicowane jak same wrozki.Mam
          nadzieje,ze nie wylejecie wiadro błota na mnie jak wymienie ceny jakie mi
          zaoferowano,nie robie tutaj nikomu rekalmy,a jedynie chce przyblizyc
          cennikOksana wycenila 4 zl,Lillith 10 zł,Tom Sha'yan 25 zl,*Helena*25 zl,Allena
          25 zl,Taramis 30zl,Paweł Therion 30 zl,Klaudia 35 zl,najdrozszą okazała sie Aida
          40zl!,Atis mi nie odpowiedziala.Wybor duzy.Nie powiem z czyjej oferry
          skorzystalam,ale nie byla to ani najtansza,ani najdrozsza.
          • aniolek1011 Re: cennik 04.11.08, 15:40
            Roma 200 zł, sybila 500zł
            • Gość: Kasia Re: cennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.08, 15:45
              To lekka przesada!
          • Gość: alina.71 Re: cennik IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 05.11.08, 09:26
            hmm, to różnie faktycznie... ale to jest cena za jeden mail czy np. za jedno
            pytanie? (bo i u jednej tak widziałam ale nie wiem czy to norma)
            • aniolek1011 Re: cennik 05.11.08, 13:22
              za email
              • Gość: Kasia Re: cennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 13:34
                Ja mialam jedno konkretne pytanie,a ceny tak bardzo rozne.Najtansza
                Oksana,najdrosza Aida
          • aniolek1011 Re: cennik 05.11.08, 13:44
            4 złote?:O to troche mało? a chociaż dobra ta wróżka? sprawdziła się?
            • Gość: Kasia Re: cennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.08, 13:47
              Ja nie skorzystalam ani z Oksany,ani z Aidy.Oksana wydawala mi sie zbyt
              tania,natomiast Aida zbyt łakoma na pieniądze,skoro miala az tak duzo
              przeskok.Skorzystalam z porad dwoch osob za srednią kwote.Nie podam z ktorych
              ofert skorzystalam,zeby nie posądzili mnie o reklame.
              • Gość: gosc Re: cennik IP: *.128.67.30.static.crowley.pl 06.11.08, 23:18
                Ja korzystam i wiem z doswidczenia ze cena zalezy od klasyfikacji pytania.
                Pytanie proste wyceniaja za mniej .
                Pytanie bardziej zlozone za wiecej zawsze jest tam sznsa negocjowac cene z
                wrozka a nie ze palcisz w ciemno. To mi sie podoba i polecam naprawde dobry
                fachowy i rzeczowy serwis
                • Gość: Kasia Re: cennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 07:59
                  Pytanie było identyczne.Skierowalam je do kilku osob.Kazda z nich wycenila inną
                  kwote ,tak jak napisalam Oksana byla najtansza,a Aida najdrozsza,ale domyslam
                  sie,ze Aida ceni sobie swoje doswiadczenie ktora zdobywala przez lata.W koncu to
                  wrozka ktora jest słynna,a reszta ludzi dopiero pracuje na swoje imie czy pseudonim
                  • Gość: ja Re: cennik IP: *.multimo.gtsenergis.pl 06.03.09, 19:13
                    Słynna? A kto słyszał o Aidzie? O Aidzie z wrozbyonline, a nie TEJ słynnej
                    Aidzie. To dwie różne osoby!
                • Gość: iwona Re: cennik IP: 195.116.35.* 16.11.08, 10:27
                  To dobrze że można negocjować cenę.
            • dominika_wr Re: cennik 07.11.08, 10:19
              Aniołku, naprawdę nie stać Cię na 4 złote, by się przekonać i mieć
              własne zdanie? :)
              • Gość: misia aida to nie ta słynna jasnowidzka ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.08, 20:01
                ona tylko operuje jej imieniem :(
                przekonałam się i nie polecam,nic się nie sprawdziło :(
                • Gość: naiwna Re: wróżka karo IP: 83.19.253.* 09.11.08, 08:31
                  Wysłałam wczoraj sms z pytaniem na końcu napisałam imie i date ur.
                  Za sms sciągneło 2*2,44=4,88zł.
                  Odpowieź "nie wiem jak masz na imie mam zgadywać"
                  Przecież napisałam na końcu sms(pewnie nawet krótkiego smsa nie czytają do końca)
                  JA NAIWNA
                  • aniolek1011 Re: wróżka karo 10.11.08, 13:49
                    ja wysłałam i nie dostałam odpowiedzi!!!!
                    • karusia_z Re: wróżka karo 20.01.09, 15:04
                      Ja polecam wróżkę Karo! Tylko,że najlepiej pisać na Meila, bo w smsie niewiele
                      się da umieścić. KAro zaskoczyła mnie ilością informacji zgodnych z
                      rzeczywistością. Wróży z run, podpiera się numerologią, a poza tym bardzo
                      sympatyczna osoba. Helenę też polecam, aczkolwiek odpowiada krótko i zwięźle,
                      bez owijania w bawełnę. Również bardzo trafne odpowiedzi.
                      • Gość: bombka Re: wróżka karo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 15:45
                        a ja polecam Christi
                    • Gość: karo Re: wróżka karo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.09, 13:05
                      znalazłam się przypadkiem na tej stronie,bardzo mi przykro,ze Pani do mnie
                      pisała i nie otrzymała odpowiedzi.Musi Pani wiedziec jedno,ze my nie mamy wglądu
                      do numeru telefonu,dostajemy systemem tersc i jak wyswietli sie pytanie to
                      odpowiadamy.Nawet moja droga gdybym nie odpowiedziała to nie mogłabym wysłac
                      pustego sms i cały czas by był zaległy i swiecił mi na czerwono.Wyjasniem jest
                      tylko,ze został w eterze,ja sznuję swiich klientow i nawet nie miałam pojęcia,ze
                      są takie sytuacje.
                  • Gość: karo Re: wróżka karo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.09, 08:34
                    Troszeczke pozno odpisuję,ale nigdy wczesniej nie byłam na tej stronie.Nie jest
                    Pani naiwna tylko niedoinformowana.Wysyłając sms na swoim telefonie ma Pani
                    ilosc znakow,opłaca sie wysyłac po 1sms,gdyz ja mam na odp.160znakow,więc jezeli
                    wysle Pani następnego znowu mam 160 znakow.Jesli wysle Pani 3 sms,ja mam płacone
                    za jeden i tylko 160 znakow,bo system ucina.Zanim Pani więc rzuci kamieniem
                    proszę zobaczycczy aby własciwy kamien Pani podniosła.Nawet jak wysłała Pani 2
                    to mam zapłacone za jeden.Jeszcze jedno czytam kazdy sms i jakos nie moim stylu
                    stwierdzenie o ktore Pani mnie posądziła.Jest przeciez taka forma jak
                    reklamacja,trzeba złozyc i tam dostanie Pani wyjasnienie.Musi tez Pani
                    wiedziec,ze jestesmy wynagradzeni prowizyjnie i zadne pieniązki nie idą na nasze
                    osobiste konta,tylko na firmowe.
                    • Gość: Kolezanka wrozka Re: wróżka karo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.09, 10:57
                      Droga Karo co Ty piszesz?Przeciez my mamy placone za kazdy sms ktory do nas
                      dochodzi.Jak klient wysyla 3 smsy to mamy zaplacone za 3 smsy.Kwota ta jest
                      smieszna bo w przypadku kiedy klient placi 2.44 to nam wychodzi "na reke" ok 30
                      groszy
                      • Gość: karo Re: wróżka karo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.09, 09:21
                        Szanowna kolezanko,nie wiem jak Tobie,ale mi gdy klient wysle długi sms to mam
                        płacone za 1 i uwazam,ze Ty tez tak masz tylko nie zwrociłas uwagi.Przeciez nam
                        tresc sie wyswietla a nie ilosc sms.A swoją drogą dobrze jest sie
                        perzedstawic:)Ja tez niby wrozka i nie boję sie ani wizerunku ani
                        pseudonimu.Pozdrawiam!
                        • Gość: Kolezanka wrozka Re: wróżka karo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 11:29

Droga Karo,ja nie jestem"niby"wrozką,ale jestem Wróżką z krwi i kosci.Nie widze
                          potrzeby ujawniania swojego nicku,bo i po co?
                • Gość: Magda Re: aida to nie ta słynna jasnowidzka ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.08, 09:43
                  Ja tez skorzystałam z rozmowy z ta wrozka zachęcona nazwą Aida.Na początku nawet
                  mi sie rozmowa podobała,ale jak ochłonęłam to stwierdziłam,ze mowi takie
                  bzdury,że szkoda grosza.Mamy to samo IP Misia i podobne doświadczenie :)))
                  • Gość: Karolineczkap Re: aida to nie ta słynna jasnowidzka ! IP: 212.76.37.* 03.03.09, 15:39
                    bo wiekszosc mowi Ci to co chcesz uslyszec..dlatego wlasnie polecam wroza
                    Taramisa..ten nie oszukuje, mowi prawde;) jestem bardzo zadowolona, wrozba juz
                    sie wypelnia..
              • aniolek1011 Re: cennik 09.11.08, 11:16
                stać mnie na 4 żłote. mnie wyceniła za 10 zł:) i powiem że jestem zadowolona...:) mimo że w sumie usłyszałam to co chciałam...ale przynajmniej pojawił sie uśiech na mojej twarzy.
                zobaczymy czy sie sprawdzi.....bo do tej pory nic się nie sprawdziło, z tego co wróżki mówiły, a korzystałąm z kilku dla porównania-pytając o to samo.
                • Gość: gosc Re: cennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.08, 20:05
                  Wiam!
                  Ja wczoraj dzwoniłam do wrozki Oksany..wiedziala o sytlacje kore sie
                  wydazyły..i nam nadzieje,ze to co powiedziala sie spełni..bardzo
                  sympatyczny glos
                  • magusal Re: cennik 16.11.08, 12:54
                    Ja tez rozmawiałam z Oksana, bardzo pozytywna postac, polecam.
                    Korzystam z wrozbyonline i sa 2 wrózki, ktore naprawdę polecam.
                    • Gość: gosc Monika Re: cennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 22:00
                      Ja zadzwoniłam do Oktawy nie miałam pojecia o czym mowi...nic sie
                      nie pokrywało...ktos jeszcze korzystał?
                      • Gość: Iwo Re: cennik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.08, 22:33
                        Ja kiedyś rozmawiałam z Heleną jednak nie mogę powiedziec nic złego,wiekszosc
                        pokrywała się z prawdą,a resztę czas pokaże.
                    • Gość: Monika do Magusal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 10:12
                      Ktore wrozki Twoim zdaniem sa godne polecenia?...Ja korzystam z
                      wrozb Oksany
            • Gość: Pawel Re: cennik IP: 212.76.37.* 03.03.09, 15:38
              Mi nie;) ale chyba tutaj sprawdza sie zasada, ze jakosc wrozby wiaze sie z cena..
          • Gość: Pawel Re: cennik IP: 212.76.37.* 03.03.09, 15:36
            Hmm..jakby na to nie spojrzec, to w tych cenach musza sie zawrzec takze oplaty
            za korzystanie z serwisu na ktory zajrzalas..policz sobie, ze polowe dostaja z
            tego wroze..a 4 zl za wrozbe mailowa to jakas sciema! akurat jak ktos pisze na
            kilka stron a4 to wezmie za to 4 zl..to chyba tylko jak sie spodziewasz kilku
            zdan odpowiedzi. co zas sie tyczy p. Taramisa, to mi wycenil wrozbe na 20 zl.
            widocznie zalezy to od pytania..ja zadalem az 4 i dostalem odpowiedz na 3
            strony.. wiec raczej nie cena jest istotna ale to jaka odpowiedz otrzymujesz i w
            jakim zakresie;)
        • Gość: Karolineczkap Re: wrozbyonline.pl kto próbował? IP: 212.76.37.* 03.03.09, 15:37
          jak napiszesz prywatnie, to dostaniesz maila taniej..takie serwisy biora sobie
          sporo kasy za skorzystanie.. polecam szukanie przez strony internetowe;) Pan
          Taramis bierze okolo 10-20 zl za maila ze swojej strony..warto sprawdzic;)
      • Gość: asia Re: wrozbyonline.pl kto próbował? IP: *.legnica.vectranet.pl 28.01.09, 20:44
        sprobujcie adzwonic w jednej spr do kilku ekspertow uzywaja tych
        samych kart a mowia diametralnie inne , sprzeczne
        rzeczy...rozmawiajac przez tel nie biora zadnej odpowiedzialnosci za
        swoje slowa, naprawde szkoda tych duzych pieniedzy a odpowiedz na
        nurtujace nas pytania jest tylko w nas samych i nigdzie wiecej...
        • Gość: anka Re: wrozbyonline.pl kto próbował? IP: *.adsl.inetia.pl 28.01.09, 22:21
          nie polecam wróżbyonline!!! każdy ekspert na zadane pytanie przeze mnie mówił
          coś diametralnie różnego, uważam, że ten serwis to kolejna ściema, nie wierzcie
          we wróżki, które za 20 złotych trafnie przepowiedzą wam przyszłość. one to
          wszystko zmyślają, moim zdaniem nie stawiają kart...
          • Gość: Wrozka Re: wrozbyonline.pl kto próbował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.09, 23:08
            No to teraz przesadziłas droga Aniu.Tak niska cena na portalu bierze sie tylko
            stąd,ze nowe wrozki zaniżają same cenę.Wiadomo,ze jak jest duzo wrozek i duza
            konkurencja to cena spada.Może wybrałas faktycznie złe wrozki ktore nie stawiają
            kart jednak nie wkładaj wszystkich wróżek do jednego wora,bo robisz komuś
            krzywdę.Zawsze stawiam karty i zawsze udzielam wyczerpujących informacji.Zasada
            jest jednak taka,ze jeżeli pytasz o to samo kilku wrozek to nie oczekuj
            prawdziwej odpowiedzi od kart.Ja w tej chwili selekcjonuje osoby pytające,jak
            widze,ze człowieka lata od wrozki do wrozki i zasypuje portal komentarzami to
            nie wroze takeij osobie.Wsciekniecie sie pewno na mnie,a ja poprostu chce być
            wiarygodna i nie chce,aby ktos taki za jakis czas napisal,ze moja wrozba sie nie
            spelnila.Nie ma dobrych i zlych wróżek poprostu osoba pytająca powinna znależć
            swoją WRÓŻKE!.Pozdrawiam
            PS: Przepraszam za błędy
            • Gość: takajedna do wróżki IP: *.stk.vectranet.pl 05.02.09, 11:09
              Wróżko!
              Rozumiem, że denerwują cię osoby zadające to samo pytanie kilku doradcom. Ale,
              jak sama powiedziałaś jakoś tą swoją wróżkę trzeba znaleźć. Ja sama tak
              zrobiłam,że zadzwoniłam do kilku doradców. Rzeczywiście odpowiedzi doradców były
              czasami różne. Ale ja przez taki kontakt mogłam zdecydować komu mogę zaufać, kto
              bardziej odpowiada moim potrzebom, z kim najlepiej współgram. I wcale nie chodzi
              o wybranie osoby która mówi tylko dobre rzeczy i po mojej myśli, wręcz
              przeciwnie. Nie można bezkrytycznie podchodzić do pierwszej wróżby i ślepo jej
              zaufać. Dlatego musisz wróżko zrozumieć też nas klientów,że czasami błądzimy jak
              owieczki po tym portalu ale nie mamy złych intencji wobec wróżek. Zresztą, jak
              czyta się komentarze na profilach doradców to wszystkie są świetne. Na tej
              podstawie trudno wybrać, dlatego czasami trzeba samemu popróbować. Ale ogólnie
              to wrozbyonline są portalem, gdzie można spotkać wielu życzliwych i
              profesjonalnych doradców. Myślę więc, że i doradcy i my klienci musimy
              podchodzić do siebie z życzliwością ale i z głowa, i nie możemy się na siebie
              obrażać. Pozdrawiam ciepło.
        • Gość: Jaśka Re: wrozbyonline.pl kto próbował? IP: *.media4.pl 27.02.09, 15:58
          Problem w tym ze nie nalezy wrozyc i mielić jednego tematu u
          dziecieciu wrozek na raz. Kart nie mozna sprawdzac. Jak się dzwoni
          lub pisze o tym samym problemie do kilku osob to nie dziwne ze
          odpowiedzi są inne. Wteyd robi się mętlik w głowie bo każdy pisze co
          innego..Pozdr.
          • Gość: karo Re: wrozbyonline.pl kto próbował? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.09, 07:57
            Usciskałabym Panią za jakze mądrą wypowiedz,oczywiscie,ze nie mozna sprawdzac
            kart,kazde się obrazają,nie mozna rowniez z tym samym pytaniem latac po całym
            portalu i jeszcze byc zdziwionym,ze odpowiedzi rozne.Jesli jestesmy chorzy to
            tez chodzimy po wszystkich mozliwych doktorach?Zapewne dobrze sprawdzic u
            drugiego ale na tym koniec.Bardzo sie cieszę,ze są osoby ktore myslą
            racjonalnie.Serdecznie Panią pozdrawiam:)
    • Gość: gosc Monika Re: wrozbyonline.pl kto próbował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 10:06
      Ja jak myslicie to one osobiscie odpisuja na sms?
      pozdrawiam
      • Gość: Iwo Re: wrozbyonline.pl kto próbował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 11:30
        Napewno nie mają asystentek,wyslalam sms z zapytaniem do Heleny i nie dostalam
        odpowiedzi kilka dni,ale pozniej przeprosila mnie,bo miala jakies problemy z
        internetem,wiec napewno one same odpisują.
        • Gość: Viktoria Re: wrozbyonline.pl kto próbował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.08, 12:07
          moją ulubioną wróżka jest Ania-jak do tej pory sprawdzalnośc na 100%,porady są super i pomagają, do tego bardzo ciepła,życzliwa osoba,wcześniej dzwoniłam do Pawła T.i do Heleny też są Ok.
          • Gość: gosc Re: wrozbyonline.pl kto próbował? IP: *.128.67.30.static.crowley.pl 28.11.08, 22:46
            Ja pisałam z Helenka ,b ardzo poczciwa osoba i nie plecie głupot.Oksana jest tez
            Ok.To co mi sie podoba to ze na wrozbyonline.pl nie ma asystentek jak
            notorycznie na ezo tv gdzie jest wielka jedna sciema.Tu jest prawdziwe wrozenie
            i prawdziwe osoby dzieki za to.
            • magusal Re: wrozbyonline.pl kto próbował? 29.11.08, 07:44
              Ja rozmawiam z Viktorią, bardzo dobrze ocenia sytuację nie owija w
              bawełne, nie naciąga, szybciutko i na temat - jestem zadowolona.
              Zanim trafiłam na Victorie rozmawiałam z kilkoma wrózkami - niektóre
              to dla mnie porażka, aż dosłownie ręce opadaja. Rzecywiście Oksana
              jest ok, polecam jeszcze Renę, ale Viktorria jakoś tak potrafiła mi
              wprost powiedzieć bardzo przykre rzeczy, a niewłasciwa wrózba w
              tamtym momencie moglaby mnie po prostu ... skrzywdzić :)
              Każdy musi dokonac swojego wyboru sam. Ale jedno jest pewne, sa tam
              bardzo dobre wróżki, jest kilka, które chcą stworzyc, jak to
              określam "przemysł wrózebny", sa po prostu wszedzie w necie i są
              pseudo wróżki, które kupiły sobie karty i im sie wydaje... Trzeba po
              prostu kieowac się rozsądkiem. Pozdrawiam
              • Gość: Magda Re: wrozbyonline.pl kto próbował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.08, 08:59
                Ja najpierw trafilam na Viversum gdzie rozmawialam z kilkoma wrozkami,ale
                trafilam na Helene i tak juz zosalam,teraz bardziej odpowiadają mi wrozbyonline
                i nadal rozmawiam z Helenką.Naprawde super kobieta jezeli cos sie u mnie dzieje
                to pisząc do niej maila,zawsze stawia mi karty gratisowo.Ja już nie zmieniam
                wrozek i nie poszukuje czegos nowego.Mogę polecic z czystym sercem
      • Gość: koko Re: wrozbyonline.pl kto próbował? IP: 62.233.197.* 10.01.09, 20:24
        Dla mnie *Helena* jest najlepsza. Super kontakt , trafne oceny
        sytacji , konkrety - naprawde polecam. Sam głos jest już balsamam
        dla duszy . Mi bardzo pomaga.
        • Gość: Agnieszka Re: wrozbyonline.pl kto próbował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 17:11
          Próbowałam. Mogę powiedzieć jedno - są ok.
          Wyżej oceniam wrozbyonline.pl niż viversum.
      • Gość: misia Re: wrozbyonline.pl kto próbował? IP: 193.59.41.* 05.04.09, 20:31
        Ja też polecam panią KARO to naprawdę wspaniała osoba.To ona
        osobiście odpowiada
    • Gość: Marika25 Agga Soyala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.09, 14:12
      Polecam naprawde. Kobitka bezbłędnie interpretuje to co jest teraz
      i się sprawdza. Wysłałam do niej smsa latem w jednej sprawie.
      Wskazała dokładną datę wydarzenia które potem miało miejsce.
      Poczatkowo wydawało mi sie ze to sciema, ale potem okazało sie ze to
      prawda.To naprawde życzliwa i dobra wrózka.Pozdrawiam.
      • Gość: EdytaM Re: Agga Soyala IP: *.media4.pl 09.03.09, 13:01
        To fakt. Rok temu Agnieszka napisała mi w emailu żebym uważała na
        zdrowie, ze to bedzie zwiazane ze sprawami kobiecymi. Teraz lekarz
        wykrył maleńkie zgrubienie i muszę się poddać drobnemu zabiegowi..
        Poza tym trafnie ujęła to co się działo w moim życiu przedtem np. ze
        poznałam mojego męża przez pracę i że on jest informatykiem..Polecam.
    • Gość: AśkaS Nie polecam Alenny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.09, 14:16
      Ta Pani nie dosc ze nie powiedziala nic co jest zgodne z prawda ale
      tez sam ton wskazuje na niezbyt przyjazna osobę.Aska
    • Gość: gość Re: wrozbyonline.pl kto próbował? IP: *.autocom.pl 27.02.09, 16:18
      Ja próbowałam u kilku osób, jedynie zadowolona byłam z wróżki Coventiny. Nawet
      na smsa odpisała solidnie, bez olewki jak większość wróżek na tym forum. Nie
      będę nikomu robiła antyreklamy, ale parę razy dostałam dostałam odp."na odpieprz
      się". Sprawdziłam dosłownie kilka osób, więc może są jeszcze jacyś podobnie jak
      pani Coventina skuteczni.
      • Gość: Gośka22 Coventia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.09, 09:40
        To fakt. Coventina trafia bezbłędnie w samo sedno. Rozmawiałam z nią
        2 razy i pisałam tez smsy. Nparwde kobieta zna się na rzeczy.
        Przedstawiła sprawę tak jak to się ma w rzeczywistości. Ta Pani
        wrózy także na Allegro pod nickiem Aquir. Polecam!
      • Gość: Gośka22 Coventina IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.09, 09:42
        To fakt. Coventina trafia bezbłędnie w samo sedno. Rozmawiałam z nią
        2 razy i pisałam tez smsy. Nparwde kobieta zna się na rzeczy.
        Przedstawiła sprawę tak jak to się ma w rzeczywistości. Ta Pani
        wrózy także na Allegro pod nickiem Aquir. Polecam!
      • Gość: Beti Re: wrozbyonline.pl kto próbował? IP: *.media4.pl 06.03.09, 22:58
        To fakt Coventina ma dar wrozenia. Rozmawialam z nią osobiscie przez
        tel na wrozbyonline i musze przyznac ze powiedziala cała prawde,
        chociaz nie za bardzo było to po mojej mysli, ale trafiła.
    • sadosia75 Re: wrozbyonline.pl kto próbował? 27.02.09, 16:18
      Korzystam jestem zadowolona. Polecac nikogo nie bede. Dla mnie pasuje osoba X a
      dla kogos juz nie musi :) To nasz osobisty wybor i nie powinnismy kierowac sie
      opiniami innych osob.
    • Gość: Iris Klaudia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.09, 09:45
      Korzystałam z wrózb Klaudii, niestety przykro mi ale niewiele sie
      sprawdziło i co lepsze jesli chodzi o to co było w przeszłosci nie
      trafiła..
      • Gość: little angel Re: Klaudia IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 28.02.09, 11:26
        niestety ja tez mialam przyjemność rozmawiać z p. Klaudią i tu
        rozczarowanie...nic konkretnego mi nie powiedziała, same ogóły które kazdy kto
        nie jest wrozką mogłby stwierdzić, na większość moich pytan odpowiadała ze tego
        i tamtego karty nie pokazują.Generalnie nie dowiedzialam sie nic w mojej sprawie
        a czas leciał i kasa z mojego portfela tez.... generalnie chyba juz nie
        skorzystam z jej usług...
    • Gość: żabka Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 18:36
      Wg mnie godne polecenia są: Iweta, Mirabella, Urszula, Roma,
      Wróżbita Michał Komorowski, Beata Olszewska, Victoria, Wróżka
      Milagros, ''Dobra Wróżka" Krystyna, Ania, Agga Soyala, Wróżka
      Agnieszka, Alenna, Wróżbita Maciej, Wróżbita David, Helena, Oksana,
      Tom Shay'an, Umina, Anubis, Klaudia (kolejność przypadkowa).

Większość sprawdziłam :)

Nie sprawdzajcie jednak tego samego pytania wielokrotnie, bo możecie
      dostać w końcu odwrotną odpowiedź. W większości spraw karty nie są
      wyrocznią, tylko doradcą. No chyba, że chodzi o np. osobę nam
      przeznaczoną :)

• Gość: ja Re: Polecam IP: *.multimo.gtsenergis.pl 06.03.09, 19:23
        Każda ROZSĄDNA osoba, która ROZSĄDNIE korzysta z wróżb wie, że nie pyta się
        kilka razy o to samo. Ameryki więc nie odkryłaś.:)
        Poza tym po co kogoś polecasz, skoro potem piszesz, że WIĘKSZOŚĆ sprawdziłaś?
        Czyli nie wszystkich. Nie jesteś teraz wiarygodna. Na jakiej podstawie wypisałaś
        więc tę listę?
        • Gość: żabka Re: Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 22:16
          Wypisałam tych wróżbitów, którzy, w moim odczuciu, mają dar wróżenia
          i są wiarygodni. To tak dla tych, którzy nie wiedzą, do kogo napisać.
      • muza24 Re: Polecam 08.03.09, 09:14

Nie sprawdzajcie jednak tego samego pytania wielokrotnie, bo możecie
        > dostać w końcu odwrotną odpowiedź. W większości spraw karty nie są
        > wyrocznią, tylko doradcą. No chyba, że chodzi o np. osobę nam
        > przeznaczoną :)

Czyli mam rozumieć że pytanie o osobę przeznaczoną mogę zadać kilku
        osobom i zweryfikować ich odpowiedzi?
      • muza24 Re: Polecam 08.03.09, 10:20

Mam pytanie - czy korzystałaś u tych osób z wróżby email? Czy z
        jakiś innych?
        • Gość: żabka Re: Polecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 19:41
          Nie miałam jakiś większych spraw, więc wykorzystałam opcję SMS.
    • muza24 Re: wrozbyonline.pl kto próbował? 08.03.09, 18:30

No to ja mam już za sobą pierwsze doświadczenie z tym portalem.

I oto moje wrażenia:

zadałam mailowo trzy pytania dwóm osobom (z listy powyżej
      polecanej). Na 2 z nich dostałam kompletnie różne odpowiedzi.. na
      tyle kompletnie różne że nie da się ich przyrównać nawet patrząc na
      nie jako na wskazówki. Ale... jedna z Pań opisała to trochę szerzej
      i odniosła się do rzeczy, uzasadniła swoją odpowiedź....Druga z pań
      zaś odpowiedziała mi baaaardzo skrótowo i napisała jedną rzecz która
      jest kompletnym nieporozumieniem.

Jak powinnam to potraktować. Bo bardziej rzetelna i wiarygodna
      wydaje mi się wróżba pierwsza... I dla mnie jest korzystniejsza :)

Pozdrawiam
      • Gość: żabka Re: wrozbyonline.pl kto próbował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.09, 19:48
        Kochana, prawdą jest, że nie powinno sprawdzać się kart.
        Dostałaś odpowiedź i nie powinnaś sprawdzać jej po raz kolejny. A
        jeśli już, to zadać pytanie inaczej sformułowane po jakimś czasie,
        np. po miesiącu czy dwóch.

Możliwe, że to, co wydaje Ci się teraz ''kompletnym
        nieporozumieniem" może mieć jakieś swoje uzasadnienie w przyszłości
        czy w Twojej podświadomości. Ciężko mi powiedzieć, bo nie znam ani
        charakteru pytania(pytań), jakie zadałaś, ani odpowiedzi na nie.
        Poczekaj jednak trochę, zobaczysz, co się pokrywa z rzeczywistością.
        I pamiętaj, że na większość rzeczy możesz wpłynąć, bo to Ty
        kształtujesz swoje życie. Są oczywiście wyjątki, jak np. w sprawie
        związków z danymi osobami, ale generalnie przyszłość kształtujemy My
        i gdy coś się nie sprawdzi, a wiesz, że mogło się sprawdzić, gdybyś
        postąpiła tak i tak to znaczy to, że sama pokierowałaś tak swoim
        życiem, że coś się nie sprawdziło.

Jak już powiedziałam, odczekaj trochę, nie sprawdzaj kart zbyt
        prędko.

Pozdrawiam
    • wrozkaalenna Re: wrozbyonline.pl kto próbował? 16.04.09, 09:38
      Witajcie.
      ja też pracuję na tym portalu i nie zarabiam tam kokosów jak
      coniektórzy myślą.
      na smsy odpisujemy osobiście. czasami z opóźnieniem bo albo jesteśmy
      wylogowane z systemu albo zajęte innym klientem.
      ja niestety nie mam opcji telefon ponieważ po pierwsze wolę się
      skupić na dobrym zinterpretowaniu kart i nie naciągać ludzi na
      niepotrzebne czekanie a po za tym osobiście posiadam tylko tel
      komórkowy więc koszt rozmowy byłby dość duży.
      faktem jest tez że nie wszystkie pieniądze trafiają do wróżek. są to
      wynagrodzenia prowizyjne. teoretycznie zarabiamy 50% praktycznie
      jeszcze mniej ze względu na podatki itd.
      zapraszam na moją stronę www.wrozkaalenna.pl.tl tam można zadać mi
      pytanie . nie jest strona jeszcze gotowa w całości ale zawsze coś.
      wolę się skupić na ludziach niż męczyć ze stroną.
      pozdrawiam
      • Gość: Monika Sz. Re: wrozbyonline.pl kto próbował? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 15:22
        Pani Alenno korzystalam z Pani wróżb na portalu,ale jestem bardzo
        niezadowolona.Nic sie nie zgadzało i nic nie sprawdzilo.Ogłasza sie Pani na
        forach,a fakty mowią za siebie
        • Gość: patrycja Re: wrozbyonline.pl kto próbował? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.04.09, 15:48
          alenna jest kiepskawa.... mi tez nic sie nie zgadzalo. szkoda czasu
          i pieniedzy. nie polecam!
          • wrozkaalenna Re: wrozbyonline.pl kto próbował? 17.04.09, 11:09
            to jest pierwsze forum na którym się ogłosiłam. trafiłam tu
            przypadkiem.
            no cóż. czasami ludzie od wróżek wymagają żeby im powiedziały to co
            chcą usłyszeć. czasami fakty się potwierdzają i słyszycie to co
            chcecie. a czasami macie pretensje bo piszecie do nas żeby poprawić
            sobie humor a karty wskazują całkiem coś odwrotnego.
            mam i zadowolonych klientów i tych niezadowolonych. chyba raczej nie
            ma wróżki u której by się zawsze wszystko zgadzało w 100%. a jak
            jest dajcie namiar to sama skorzystam :)
            pozdrawiam
            i ps. nie piszccie ciągle jednego i tego samego pytania bo odp
            zawsze pozostanie taka sama chyba ze karty wskazują ze to nie jest
            jeszcze przesądzone i nie uzależniajcie się od wróżek. życie jest w
            waszych rękach my tylko doradzamy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka