Dodaj do ulubionych

Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 18:55
Skorzystałam z doświadczenia wróżki, którą poleciła mi koleżanka. Byłam trochę
sceptycznie nastawiona, ale miło się rozczarowałam.Gorąco polecam, niedroga a
naprawdę uczciwa. Mnie się wszystko sprawdza i skorzystam na pewno jeszcze
wiele razy.
Jeśli ktoś chce namiary na nią to proszę pisać na mój adres, bo nie wiem czy
życzyła by sobie, żebym publicznie podawała jej adres.

wiatry5@wp.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: jaaa Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 21:17
      a ile kosztuje taka wróżba?
      • Gość: gość Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 23:10
        nie można się " miło rozczarować" ;-)
        • Gość: kp Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 23:16
          Oczywiście, ze można! Polecam książki i poradniki dotyczące poprawnej polszczyzny.
    • Gość: Mała Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 12:07
      a ja napisałam, dostałam namiar i się umówiłam...póki co wszystko ok.
      • Gość: Mała Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 11:00
        Jestem juz po "spotkaniu" z p.Niną i "przyszłością". Na pewno wszytko uczciwie,
        wiec polecam również,dużo można się dowiedzieć.
    • Gość: misia Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.08, 21:50
      No ja też skorzystałam i powiem tak, co do oceny przeszłości i teraźniejszości
      wszystko bardzo trafnie a jeśli chodzi o przyszłość...to los pokaże.

Pozdro
    • Gość: <3 a jak ma na imię?chyba nie "wiatry" hihihi ;-) IP: 212.160.234.* 26.11.08, 22:17
      no może jakieś imię, coś więcej o tej Pani? bo taki e-mail wiatry-
      coś tam to się tylko... hm.. z wiatrami po fasolkowymi kojarzy ;-)
    • Gość: Kaśka Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 11:04
      "Wiatry" to jest mój adres e-mailowy, nie kobiety która wróży.
      Nazywa sie Nina i ja mam namiar na nią którego tu nie podaję, bo moze sobie
      tego nieżyczyć. Ale jak ludzie do mnie piszą to im podaję, stąd ten mój adres a
      nie jej. A że się komuś nie podobają i kojarzą jednoznacznie "wiatry" to już
      jego problem...
      • kaska123 Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! 01.12.08, 11:42
        ale dlaczego nie napiszesz najwazniejszego??

tzn. miasta z jakiego jest ta wrozka ???
        przeciez jesli ktos jest z Gdanska, nie bedzie zainteresowany wrozka
        z Krakowa
      • Gość: Kaśka Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 10:30
        Napisz do mnie to ci podam adres do niej.
        Można Panią Ninę znaleźć tez na portalu NK jako "Wróżka Nina Karty Tarot " i nie
        jest to konto fikcyjne. Można zawsze jej napisać coś w komentarzu, nie jest taka
        anonimowa...Sami się przekonajcie.Ja juz swoją opinię wyraziła.
        • kaska123 Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! 03.12.08, 11:27
          Ale chyba mozesz napisac przynajmniej z jakiego rejonu POLSKI jest
          ta wrozka, jej adres mnie nie interesuje, jesli mialoby sie okazac,
          ze ona mieszka na drugim koncu Polski
          • Gość: Kaśka Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.08, 12:12
            Polska północna, ale to nie ma znaczenia, wierz mi!
            • kaska123 Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! 03.12.08, 14:37
              dla mnie ma, bo ja jestem z Polski poludniowej
            • Gość: Nika Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: 89.174.255.* 04.12.08, 15:51
              Dlaczego piszesz, że to nie ma znaczenia? Czy ta Twoja wróżka funduje swoim
              klientom podróż przez całą Polskę wzdłuż i wszerz?
              Jestem z południa kraju, ale chętnie się przejadę nad morze, czemu nie :)))
        • Gość: sylwia Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.08, 17:29
          witam czy mozesz mi podac jakis namiar na pania nine gdzie ona przyjmuje jak
          mozna sie z nia skontaktowac czy ty kozystałas z jej rad podaje ci moje gg
          odpisz prosze12053628
        • Gość: ciekawa Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.09, 22:12
          może ktoś jeszcze korzystał z porady pani NINY i może wyrazić swoja opinie na
          jej temat
        • Gość: sylwia Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 21:05
          ja korzystałam w tym roku a w obecnej chwili czekam czy sie spełni ale bardzo ok
          kobieta jak coś co nie pasuje albo czegoś bardzo nie rozumiesz z wróżby to
          możesz pisać zawsze odpowie na wątpliwości ja czekam zobacze czy sie sprawdzi
          pozdrawiam
          • Gość: Iza Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 21:36
            Dzięki Sylwia,

to może i ja się skusze.

Iza
            • Gość: sylwia Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 20:41
              pani Izo niech pani napisze jak pani skorzysta z pory pani niny czy jest pani
              zadowolona
          • Gość: Magdalena Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 14:45
            A robi rytuały? rzuca uroki ?
    • Gość: Alina Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.08, 14:30
      Ja też skorzystałam, i też jestem pod wrażeniem, bo nic jej o sobie nie
      napisałam, żadnych pytań, problemów a sprawy z przeszłości i teraźniejszości
      określiła wyjątkowo trafnie.
      Alina
      • zawsze_efka Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! 09.12.08, 01:58
        a ile kosztuje wróżba
        • Gość: Kaśka Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 12:54
          Ja płaciłam 40 zl.
          • Gość: EWA Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 13:31
            Kochane kobicinki cy nie widzicie, że osoba polecająca i
            kozystająca, chwaląca i zadowolona ma takie same IP, nalezy
            wniskować że prawdopodobnie to ta sama osoba czyli wróża i klientka.

Pozdrawiam :)))

• Gość: Kaśka Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 14:25
              Coś ci się chyba pomyliło.
              Nie ukrywam się i zawsze pisze jako Kaśka, polecałam i zachwalałam jako Kaska,
              bo korzystam z jej usług.Ale oczywiście nie musisz wierzyć... ;-)
              • Gość: EWA Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 14:32
                Napisałam "prawdopodobnie" nie wykluczam zbiegu okolicności, ale IP
                to samo, a może na oczy mi się rzuciło:))))

Pozdrawiam:))
                • Gość: EWA Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 14:33
                  neoplus.adsl.tpnet.pl
                  • Gość: Kaśka Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 14:49
                    No dokładnie to samo jest przy Twoich wpisach...czyli co?
                    • Gość: EWA Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 15:37
                      (ang. Internet Protocol) - liczba składająca się z czterech bajtów
                      przedzielonych kropkami, np. 195.205.41.42 Ponieważ każda liczba
                      wchodząca w skład adresu IP jest opisywana jednym bajtem, jest ona
                      zawsze z zakresu od 0 do 255 (1 bajt = 8 bitów = 28 = 256). Każdy
                      komputer podłączony na stałe do Internetu ma swój stały (niezmienny)
                      adres IP, dzięki czemu jesteśmy go w stanie zlokalizować - np.
                      przeglądając strony WWW.

Na to wychodzi, że albo jesteśmy jedną osobą haha albo IP na tej
                      stonie są nieprawdziwe i wprowadzją w błąd.
                      • Gość: Kaśka Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.08, 16:17
                        Wiem co to jest IP, ale chyba coś tu nie gra (na tej stronie) bo nie jestem tobą
                        ani Ty mną, nie korzystamy tez z tego samego komputera a jednak przy naszych
                        wpisach wychodzi to samo. I nie tylko przy naszych, wiele osób piszących tu na
                        forum (różne wątki) mają te same wpisy przy IP co znaczy, że tu po IP nie można
                        dojść kto jest kto,bo w przeciwnym razie wyszło by na to, ze piszą tu zawsze
                        dwie osoby...

Ale pozdrawiam serdecznie Ewo !
                        • madzior877 Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! 10.12.08, 21:31
                          Skorzystałam z usługi tej Pani, płaciłam 40zł i dużo ciekawych
                          rzeczy się dowiedziałam ;) Bardzo mi pomogła i po wróżbie nie ma
                          limitów na pytania:)
                          Jej wróżba w wiekszości była bardzo trafna :)
                          • Gość: mikka Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.centertel.pl 12.12.08, 16:28
                            Zadziwiające, że ten wątek pojawił się niecały miesiąc temu a Tobie już się
                            wróżba sprawdziła. To chyba jakaś expresowa wróżka.
                            • madzior877 Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! 13.12.08, 15:38
                              To nie tak. Napisała mi to co się teraz dzieje i to co się wydarzy.
                              Dopasowałam to wsztystko do kupy i byłam zaskoczona trafnością jak i
                              też załamana, że nic się w jednej sprawie nie zmieni....
                              • Gość: agata09 Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: 89.186.14.* 14.12.08, 15:47
                                Madzior bylaś u niej osobiście, czy można tez do niej napisac???? dzieki za
                                odpowiedz
                                • madzior877 Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! 14.12.08, 22:55
                                  Nie tylko z nią pisałam. Znalazłam ją dzieki temu wątkowi i
                                  napisałam jej na NK :) Później przeszłyśmy na maila :)
                                  • madzior877 Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! 14.12.08, 22:56
                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=87434906&a=88033380
                                    • Gość: agata09 Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: 89.186.14.* 14.12.08, 23:02
                                      no i jak wrażenia??? nie boisz się przez maila to taki trochę pic a nie wróżba???
                                      • madzior877 Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! 14.12.08, 23:06
                                        Jestem pod wrażeniem. Tak jakby mi czytałam w myślach, wiedziała co
                                        mnie czeka i co planuje, a przecięż nic jej nie mówiłam :P Troche
                                        przykrych rzeczy się dowiedziałam ale jak to dopasowałam do swojego
                                        życia to miała rację. Zapłaciłam 40zł i ona Icz, wysyła po wróżbie a
                                        IIcz po wpłacie.
                                        • Gość: agata09 Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: 89.186.14.* 14.12.08, 23:08
                                          czyli rozumiem ze nawet konkrety podała..a nie tylko same pierdu pierdu, które
                                          mozna pod wszystko podciągnąc..bo z takim czymś tez się spotkałam..z góry dzięki
                                          że odpisujesz :)
                                          • madzior877 Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! 14.12.08, 23:11
                                            Jest bardzo w porządku i jeśli czegoś nie rozumiesz albo chcesz coś
                                            więcej na ten temat wiedzieć to możesz śmiało pisać, po wróżnie nie
                                            ma limitu na pytania :)
                                      • Gość: Ja Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.09, 22:26
                                        Ja się nie bałam, i dużo mi się sprawdziło, a odczytaniem przeszłości i
                                        teraźniejszości byłam wstrząśnięta - tak dokładnie, a przecież nawet się nie
                                        widziałyśmy.
      • Gość: Alina Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 11:00
        Mnie właśnie wyjaśniły się dwie sprawy z tzw. przyszłości. Jedna co prawda
        ciężko "szła" i z problemami ale w efekcie zakończyła się tak jak powiedziała
        Nina, druga sprawa tez się niestety wydarzyła, w co nie chciałam wierzyć i
        łudziłam się, że Nina zwyczajnie sie myli. Niestety dla mnie nie myliła się.
        Ja pisze do niej na adres nina2801@wp.pl ale na "nasza klasa" też mozna do niej
        pisać.

Alina
        • Gość: Agata Każda wróżka stawia karty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 11:24
          Można się przecież reklamować.
          Prawda jest lepsza niż takie przebieranie i nie rodzi podejrzliwości.

No i ten temat... każda wróżka stawia karty
          • Gość: Tropiciel Re: Każda wróżka stawia karty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 12:12
            Dziś Agata ma swój dzień...dzień dobroci dla wróżek, ale nie byłaby sobą, gdyby
            się troche nie czepiała, jak nie tu to tam....Zacznij żyć swoim życiem, to
            naprawdę fajne...
        • Gość: zawstydzona Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.09, 15:36
          A ktoś korzystał więcej niż jeden raz? Pytam, żeby na prawdę mieć pewność czy
          się sprawdzają...

Iza
        • Gość: Iza Do Sylwii.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 13:19
          Prosiłaś o komentarze więc piszę....
          Skontaktowałam się z p.Niną na początku lutego - tak jak podałaś na tym wątku.
          Mam z nią kontakt nadal i nigdy mnie nie zbywa. Wróżbę dostałam, dużo spraw z
          teraźniejszości mi potwierdziła, na jedną sprawę czekam, ma się wyjaśnić
          niebawem, reszta to kwestia czasu - dalszej przyszłości. Miły kontakt i
          faktycznie ma kobieta cierpliwość...Pozdrawiam

• aniolek1011 Re:nina 27.02.09, 13:26
            ja korzystałam i szczerze powiem że jestem jakoś sceptycznie nastawiona. narazie mi sie nie sprawdziło...
            • Gość: Małamisia Re:nina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.09, 14:43
              Hihihihi....dlatego reklamujesz forum ezoteryczne......

• Gość: Bea Re: Do Sylwii.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.09, 19:29
            Ja napisałam po 2 miesiącach od postawienia mi kart i zadałam jedno pytania i
            nawet nie musiałam płacić żeby dostać odp.
            • Gość: Jola Pani Nina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 17:02
              najlepiej do niej napisać, ja pisałam na ten adres:

nina2801@wp.pl
              • Gość: Gosia Re: Pani Nina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 12:58
                Ma też swój profil na naszej klasie jako "Wróżka Nina Karty Wróżba TAROT"
            • Gość: Sylwia Re: Do Sylwii.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 20:19
              Zgadza się, potwierdzam....
        • Gość: Basia Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 08:55
          Mnie p. Nina powiedziała w październiku ubiegłego roku, że nie sprzedamy domy w
          takim czasie jak byśmy chcieli i sprawdziło się, do dziś czekamy na kupca.

Basia
          • Gość: Joanna Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.09, 11:12
            Komuś bardzo zależy na rozgłosie i faktycznie teraz już zaczynam powoli wierzyć
            tym, którzy pisali tutaj w innych wątkach, że ktoś reklamuje tu jakaś Nina.
            Wyciągane są różne wątki o tej osobie i nie zdziwiłabym się gdyby powstał nowy.
            Komuś zależy widocznie, by tej osobie zrobić rozgłos, ale uprzedzam - to zawsze
            źle się kończy dla tej, którą próbuje się namolnie reklamować.
            Weszłam na stronę tej pani Niny w Internecie i przyznaję - takie chwalenie się
            nadaje się do wątku o targowisku próżności.
          • Gość: Kasia Moje wrażenia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 14:32
            Korzystałam z wróżb Niny 3 razy. Raz zrobiła mi taką ogólną, opisała najbliższe
            wydarzenia, za drugim razem odpowiedziała mi na konkretne pytanie, które
            sprawdziło się, choć nie do końca - przesunęło się w czasie. Za trzecim razem
            robiła mi ogólne rozłożenie i odpowiadała na konkretne pytania. Coś już z tego
            się dzieje, dwie odpowiedzi mogę na dziś potwierdzić - mąż chce rozwodu, i
            raczej wszystko zmierza w tym kierunku...Nie wiem jak będzie dalej, ale mam do
            tej kobiety zaufanie i wiem, że nie kłamie i nie naciąga, a to już coś. Wiele
            tez robi nie biorące za to ani grosza. Miły kontakt i rzetelne podejście do
            sprawy. Ale to oczywiście moje zdanie.
            Ma swój profil na NK jako "Wróżka Nina Karty Tarot" i tam tez podaje namiary na
            siebie.
            • Gość: beea Re: Moje wrażenia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 19:05
              Wygląda to po prostu na nachalną reklamę samej siebie. Kto odpowiada
              w listopadzie na wypowiedź z czerwca? Ucichło o tej pani, to robi
              się szum ponownie i kto? - oczywiście założycielka wątku. Trzymać
              się od tej pani z daleka radzę. Rekomendacja z Naszej Klasy to
              najgorsza z możliwych- portalu snobów i chwalipięt.
              • Gość: Mila Re: Moje wrażenia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 21:02
                hihihihi, kolejna/kolejny - bo zabrakło odwagi się przedstawić, nieudacznik,
                któremu wszystko w życiu przeszkadza, nawet portal NK czy pozytywne wpisy, a
                jedyny cel po otworzeniu oczu to kogoś opluć na forum. Może to spsób na życie,
                ale nie polecam....
                • Gość: beea Re: Moje wrażenia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.09, 22:30
                  Ha, ha a Kasia to twoje drugie imię? Nikogo nie opluwam, zadałam
                  tylko pytanie, kto odpowiada na wątek sprzed pół roku. Merytorycznej
                  odpowiedzi nie widzę. Jeżeli ktoś pluje, to ty. Naszą klasę tak
                  postrzegam, chociaż moja córka ma tam profil. Myślę też, że inni
                  będą w stanie sami wyciągnąć z tego wnioski samodzielnie, bez twojej
                  podpowiedzi.
                  • Gość: Kola Re: Moje wrażenia. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.09, 10:48
                    Pewnie, że będą w stanie sami ocenić...Bo nie doszukując się wszędzie teorii
                    spiskowych, logicznie myśląc to właśnie nie ma w tym nic dziwnego, że ktoś pisze
                    po kilku miesiącach. Był u wróżki, dostał przepowiednię i chciał sprawdzić na
                    ile jest ona wiarygodna. A każdy normalny człowiek wie, że wróżba jeśli ma się
                    sprawdzić to potrzebuje na to trochę czasu. Wzbudzać zdumienie i przejawem
                    fałszu mogą być opinie wystawiane pięć minut po otrzymaniu przepowiedni.
    • Gość: kłamstwo Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.10, 18:20
      pisałam do tej wróżki i nic sie nie sprawdiło !!!!!!!!!!!
    • agrentowy4321 Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! 05.03.23, 19:25
      Sporo jest dotyczących tego rzeczy
    • irona.sonata Re: Wróżka, która stawia karty. Polecam!!!!! 26.04.23, 07:02
      Hmm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka