Dodaj do ulubionych

Przekleństwo

IP: *.osiedle.net.pl 05.12.08, 10:04
Kilka lat temu rozwiodłem się , jak to w życiu bywa pewnego dnia poznałem inną
kobietę. Fascynacja ...wspólne plany na przyszłość ...
Od samego początku na drodze prowadzącej ku naszemu szczęściu stała Mama mojej
kobiety. Główny argument to fakt że byłem facetem z odzysku (ona też była po
rozwodzie), miałem dwoje dzieci , które jej nie zaakceptują itp.Ciągłe
awantury ,które nawiedzały dom mojej wybranki ,niezdrowa atmosfera była do
tego stopnia ,że rozstaliśmy się dwa ponad dwa lata temu. Oczywiście ból , i
ogromny zawód , ale od tamtej chwili moje życie zmieniło się diametralnie!
Kilka tygodni później rozchorowałem się bardzo poważnie. Jakiś czas później w
wypadku zginął mój serdeczny przyjaciel...poważna choroba syna ... prawdziwy
koszmar , ciągle nadchodziły złe wieści! Kilka tygodni temu moja eks zginęła w
wypadku samochodowym , siedząca obok moja 11 letnia córka cudem przeżyła .
Nigdy wcześniej nie wiązałem ze sobą tych wydarzeń , do chwili , gdy zupełnie
przypadkowo jeden z klientów firmy w której pracuję zaproponował że postawi mi
tarota. Po rozłożeniu kart , właściwie już po kilku sekundach zbladłem ,
dokładnie ze szczegółami ten człowiek , którego praktycznie nie znam
opowiedział mi historię mojego życia! Na koniec dowiedziałem się że pewna
starsza Pani być może nieświadomie rzuciła na mnie przekleństwo ,za to że
chciałem jej ukraść coś dla niej bardzo cennego.
Domyślam się że wielu z was czyta to opowiadanie z uśmiechem na twarzy ,
przyznam że sam mam mieszane uczucia . Od zawsze byłem ateistą. Każde zjawisko
starałem się tłumaczyć jako czysto fizyczne , bez podtekstów .
Bardzo proszę o poważne odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • lilith666_vip Re: Przekleństwo 05.12.08, 13:24
      A chciales cos ukrasc ? domyslasz sie kto to moze byc?
      • Gość: Robert Re: Przekleństwo IP: *.osiedle.net.pl 05.12.08, 14:12
        Ta starsza kobieta , której coś chciałem ukraść , to moim zdaniem matka
        mojej byłej narzeczonej , myślę że to taka interpretacja. Chciałem jej wykraść z
        domu córkę.Może to nie istotne ale była ona stałym bywalcem Szeptuchy z Orli .
        Jedyna osoba którą znałem ,bardzo głęboko wierząca w różne przepowiednie itp.
        • Gość: lilith666_vip Re: Przekleństwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.08, 14:23
          A szeptucha jeszcze zyje?
      • free-emj Re: Jego po prostu 08.12.08, 10:50
        ścigają wyrzuty sumienia. Do tej pory nie załatwił spraw sam ze sobą. To jedyny
        powód.
    • lilith666_vip Re: Przekleństwo 05.12.08, 13:26
      Oczywiscie pomoge ci zadarmo jesli to klatwa . napisz na meila lilith666_black_moon@interia.pl w takich prypadkach powazniejszych pomagam darmowo .
      • shaz-za Re: Przekleństwo 05.12.08, 21:26
        z 300zl na darmowki spadlas... czyzby nie chcieli juz brac to zaczelas darmo dawac?
        • Gość: lilith666_vip Re: Przekleństwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.08, 21:50
          Shaz-zo wie m ,ze jestem twoja ulubienica za pewne dlatego ,ze tyle razy z mojego forum lecialas i tak si juz koncy gdy zostaje sie trollem roku gazeta .pl :> winszuje zaszczytnego miejsca:D podajac cennik jeszcze nie imijaj ze pierwsza probka u mnie jest gratis a wielokrotnie za darmo i tu pomagalam :D napisalam tak bys wlasnie sie w temat nie wpierd... bo ludziom przeszkadzasz .admin z tego forum, powinien cie dawno wywalic na zbity pysk . przykro mi dla pozostalych ze uzywam takich slow ale do niej docieraja tylko slowa uzywane przes budka z piwem... nie i te nie docieraja wiec droga shaz-zo ... nie marnuj mojego czasu.
        • Gość: Ulalala Re: Przekleństwo IP: *.tktelekom.pl 05.12.08, 21:52
          Ale masz buraczane teksty...
        • Gość: Ulalala Re: Przekleństwo IP: *.tktelekom.pl 05.12.08, 21:55
          Szaza, dla ciebie pomoc innym to zawsze możliwość dodatkowego zarobku...? Ech....
          • lilith666_vip Re: Przekleństwo 05.12.08, 23:23
            Mysle ,ze Robert sam sie bedzie mogl wypowiedziec czy mu pomoglam czy tez nie
            • shaz-za tyle bierze lolita, ceny nie podlegaja negocjacji 06.12.08, 12:06
              Wróżba ma charakter bezpłatnej próbki umiejetnosci .Dokładność co do dnia.
              Cennik:
              1. Wrozba z dokladnoscia co do dnia na 10 dni - 20 zl
              2.Wrozba z kabaly cyganskiej na rok - 50 zl
              3.Ryt przyciagajacy ( zdrowie ,milosc ,finanse ,szczescie) - 250 zl
              4.Klatwa - 300 zl
              5.Oczyszczanie- 300 zl
              Pozostale zarezerwowane dla klientow vip ktorzy wykupuja wiedzaca ( nie dotyczy
              pokazow spirytysycznych oraz modlitwy smierci : tu koszt jest jeden dla wszystkich)
              W koszt rytow doliczony koszt materialow.
              Ceny nie podlegaja negocjacji .
          • shaz-za Re: Przekleństwo 06.12.08, 12:10
            czasem pomagam jak mam ochote, ale takim lolitom to niw wierzcie, ona ma sztywny
            cennik

Wróżba ma charakter bezpłatnej próbki umiejetnosci .Dokładność co do dnia.
            Cennik:
            1. Wrozba z dokladnoscia co do dnia na 10 dni - 20 zl
            2.Wrozba z kabaly cyganskiej na rok - 50 zl
            3.Ryt przyciagajacy ( zdrowie ,milosc ,finanse ,szczescie) - 250 zl
            4.Klatwa - 300 zl
            5.Oczyszczanie- 300 zl
            Pozostale zarezerwowane dla klientow vip ktorzy wykupuja wiedzaca ( nie dotyczy
            pokazow spirytysycznych oraz modlitwy smierci : tu koszt jest jeden dla wszystkich)
            W koszt rytow doliczony koszt materialow.
            Ceny nie podlegaja negocjacji .
    • sadosia75 Szeptucha nie rzuca przeklenstw 06.12.08, 12:13
      Wiec to nie jest Jej "zasluga" problemu szukaj w innym miejscu. Ta kobieta nie
      zajmuje sie takimi rzeczami.
    • lilith666_vip Re: Przekleństwo 06.12.08, 12:29
      Panu robertowi pomoglam za darmo i mam nadzieje ze sie wypowie :) cennik jest oglonodosteny i ni jest tajemnica:) poza cennikiem kazdemu kto ma problem w kwestii dotyczacej w miejszym lub wiekszym stopniu zagrozenie mzycia pomagam zadarmo poza wszelka kolejnoscia .osoba taka rowniez moze pryjsc do mnie na frum .sama zamiescic swoja historie i posulchac nie tylko mojej wypowiedzi ale wypowiedzi 250 ponad osob ktore na pewno mu doradza. ..
    • fiotel Re: Przekleństwo 08.12.08, 08:41
      Czy mogłabym się dowiedzieć z jakim skutkiem pomogła Lilith? Mam dość podobną sytuację .Czy doradziła jakoś?
      • shaz-za Re: Przekleństwo 08.12.08, 09:56
        idz do szeptuchy z Podlasia, obojetnie ktorej to pomoze, satanistki to raczej
        moga tylko zaszkodzic, szeptuchy nie potrzebuja reklamy bo tam ludzie drzwiami i
        oknami wala, do lolity nikt nie chce isc ze wzgledu na to ze sie nie sprawdza i
        ze ona sie w satanizm mota
        co zreszta ja jej forum i blogu widac

profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=401681675

• Gość: TROLL skuteczna lilita w 100%-tach IP: 67.159.45.* 08.12.08, 10:08
          wiesz... jak bedziesz chcial skorzystac na warunkach z cennika napisz na meila.
          Ja (28-10-2008 13:16)
          a jaka cena zeby sie dowiedziec czyjs login i haslo?
          lili (28-10-2008 13:18)
          156,89 euro
          Ja (28-10-2008 13:18)
          a na 100% bedzie dobre?
          lili (28-10-2008 13:19)
          tak

DOBRA JEST LOLITA HEHE, CIEKAWE CZY PODA MI LOGIN I HASLO NA KONTO PREZESA JAKIE
          JAKIEGOS DUZEGO PRZEDIEBIORSTWA BO Z TEGO CO NA GG ZROZUMIALEM TO DAJE 100%
          SKUTECZNOSCI HEHE
    • Gość: BASIK Re: Przekleństwo IP: *.wroclaw.mm.pl 08.12.08, 10:10
      WITAJ, JESLI CHCESZ, ODEZWIJ SIE NA GG 8151473,
      • fiotel Re: Przekleństwo 08.12.08, 12:28
        Ale ja mam się odezwać?
    • lilith666_vip Re: Przekleństwo 08.12.08, 12:31
      Sadzę ,ze gdyby Pan Robert nie był zadowolony z pomocy jeszcze by tu pisał :) troll troche pomyliles zawody hacker a wrozka to co innego . jak nastepnym razem sam bedziesz robil wpisy na gg myl co piszesz:> Zgadzam sie szetuchy z podlasia sa bardzo dobre
    • fiotel Re: Przekleństwo 08.12.08, 12:48
      Ja napiszę jesli mogę do Pani . z chęcią zresztą gdy Pani odpiszę podzielę sie informacją o pomocy.
      • shaz-za lolita gruba jak siki węża 08.12.08, 13:13
        ode mnie sie odessalas to do trola znowu sie przyslalas, popatrz na numery IP,
        trola skina, rambo i dresiary czy nie zauwazylas ze jeden z tych numerow to
        Niemcy, drugi USA a tylko 2 sa z POLSKI hehe
        takas madra, spostrzegawczosc raczej nie jest twoja zaleta
        -
        on tu nie napisal ze chodzi o hakerstwo, tylko kulturalnie zapytal czy dasz rade
        ty na to ze tak, to podaj maila i login jakiejs znanej osobistosci hehe jak taka
        madra jestes,
        - chyba ze nie potrafisz wrozko , to sie nie lansuj, a z tym linkiem trolla to
        sie juz nawet nie osmieszaj, chyba ze sie w nim zakochalas, widze ze mnie
        zaniedbujesz przez to , co mnie bardzo martwi
        • lilith666_vip Re: lolita gruba jak siki węża 08.12.08, 13:19
          ale powiedzienie:> kieruje tu gdyz powielasz posty i mam do ciebie prosbę .jesli jest cczyjs temat nie wkszaniaj sie mu w z tematem o mnie ,bo o mnie masz ten temat odzielny;> albo odpowiedz w temacie:>
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=87238379&a=88263571
    • lilith666_vip Re: Przekleństwo 08.12.08, 13:29
      fiotel zapraszam cie .kazda osobie z zagrozeniem zyciowym spowodowanym sztucznie zostanie natychmiastowo dana pomoc ,oczywiscie bezplatnie . jesli cchesz probke umiejetnosci natomiast rowniez darmowa .wyslij swoje zdjecie i date ur dodatkowo .lilith666_black_moon@interia.pl
    • fiotel Re: Przekleństwo 08.12.08, 16:49
      Chciałabym wyrazić pewna opinię . Pani Lilith jest bardzo niezwykła i uprzejmą osobą . Z moim prblemem myślę ,ze dzięki wskazówkom dam sobie rade i jeszcze jedno .otrzymałam je darmowo .Nie wiem co z próbka gratis ale za parę dni dodam wpis czy się sprawdziła czy nie .
    • free-emj Re: Ale o czym dasz nam znać? 08.12.08, 17:50
      O prowokacji? Czy o tym, że lilith nie ma pojęcia o tej ciemnej
      stronie i szuka dziury w całym?
      Czy może o wmawianiu ludziom problemów, których nie mają, w dodatku
      za darmo i ze znajomymi na forum w różnym bądź tym samym czasie?

To osaczanie tutaj trwa już jakis czas. wątek po wątku, krok po
      kroku. za jakieś 2 miesiace wyjdzie z tych działań, że pół ludnosci
      Polski jest w tarapatach i potrzebuje magicznej pomocy.
      Przejrzyjcie uwaznie wątki.
      • lilith666_vip Re: Ale o czym dasz nam znać? 08.12.08, 22:25
        dokladnij to co niby robie:> ? co twoim zdaniem zrobilam.no bo zaraz wyjdzie ze jestem nowym wcieleniem szatana:>
        • lilith666_vip Re: Ale o czym dasz nam znać? 08.12.08, 22:27
          Mam propozycje dla wszystkich zbawicieli .zamiast rozawiac w wiekosci tematow na moj temat nie wazne kto go zaklada i jak jest tresc pytania sproboujcie pomoc lepiej zamiast atakowaci nych . t osie tyczy rowniez ciebie free
          • free-emj Re: Ale o czym dasz nam znać? wcieleniem 09.12.08, 10:31
            szatana to nie jesteś. masz dobrą pamięć i szybko się uczysz. Poza
            tym dość dobrze potrafisz skorzystać z wiedzy innych i skojarzyć
            fakty oraz wykorzystać to do własnych celów.
      • fiotel Re: Ale o czym dasz nam znać? 09.12.08, 01:03
        free-emj ale skąd zdenerwowanie ? Oczym no przecież napisałam . Możliwe ,że coś powiedziałam nie tak ,ale po prostu chciałam się o cos zapytać i dostałam odpowiedz . Poinforuję jeśli sprawdzi się wróżba .Może w temacie Lilith666 żeby już nie mieszać.
        • Gość: dresiara o tym da znac IP: *.anonymouse.org 09.12.08, 09:29
          o tym da znac ze nie dziala, a raczej nie da znac, zmieni nicka bo wsytyd mu
          bedzie z tego korzystac hehe

przeczytajcie ponizsze
          www.rationalistinternational.net/article/2008/20080310/pl_1.html
          • lilith666_vip Re: o tym da znac 09.12.08, 13:34
            Ja nie mam teraz shaz-zo czasu na pieszczoty z toba bo zbilzaja sie terminy klientow .bede dopowiadac na wszystkie twoje posty ,dresow skinow i etc wieczorami .fiotel opowiedz jesli zechcesz i obiektywnie ni musisz byc mila jesli sie nie sprawdzi.
            • Gość: Aps Re: o tym da znac IP: *.tktelekom.pl 09.12.08, 18:30
              Lilith dziwię Ci się, że dajesz się wciągać w takie potyczki słowne z
              dresiarstwem , szazami i tymi podobnymi klonami-trolami.
              Przeglądając te wątki wynika, że ich to tylko bardziej nakręca.
              Po co Ci to? Spalasz jakąś część swoje energii! Nie warto!
              Nie lepiej ich ignorować?!
              Wiem ,że to denerwujące trole i mnie osobiście wpiep#$a, że nie ma wątku na tym
              forum, żeby nie było "słychać" szelestu ich kreszowanych dresów.

Pozdrawiam Cię serdecznie Lilith i życzę duuuuuuuuuuużo radości w tym co robisz!
              I pozytywnych wibracji :-)
              • lilith666_vip Re: o tym da znac 09.12.08, 21:32
                O kurczę... dziekujeę bardzo nie spodziewałam sie ,ze wchodząc tu przeczytam takie miłe słowa... Ja również Ci życzę szczęscia :) jestem w szoku...
                • Gość: Aps Re: o tym da znac IP: *.tktelekom.pl 09.12.08, 22:10
                  Dziękuję również :-)

Wchodzę na to forum od pewnego czasu, żeby sobie poczytać różne ciekawostki,
                  dowiedzieć się czegoś nowego, poznać inny punkt widzenia, zrelaksować się a i
                  pomóc sobie (?) i gdzie nie zajrzę, to muszę otrzeć się o to co napisałam
                  wcześniej... Wrrrr...
                  Ja rozumiem, że są osoby, którym "anonimowość" internetowa dodaje animuszy,
                  opluwając innych i ziejąc chorym jadem, czują się bezkarni, bo nie widać ich
                  zacietrzewionych pyszczków przyklejonych do monitorków, wielcy bo utoczyli kilka
                  litrów żółci...
                  ale litości - ileż można słuchać szelestu kreszu?! ;-)
                  • lilith666_vip Re: o tym da znac 09.12.08, 22:20
                    Dlatego wlasnie prosze .chcac pisac o mnie piszcie w moim temacie .
                    • fiotel Re: o tym da znac 12.12.08, 00:31
                      Lilith ... gratuluję Ci .No faktycznie sprawdziło sie i ten dzień niestety również .A o reszcie porozmawiamy na meila .
    • Gość: Robert Re: Przekleństwo IP: *.osiedle.net.pl 11.12.08, 10:31

Witam ponownie.
      Przykro mi że pośrednio z mojego powodu wywiązała się niepotrzebna dyskusja. Chciałem uzyskać kilka informacji , i zasięgnąć opinii osób ,które poważnie traktują temat. Bardzo szybko bezinteresownie pomoc zaproponowała lilith666_vip . Zrobiłem wszystko dokładnie wg opisu ,poza wizytą u szeptuchy. Na efekty jednak przyjdzie jeszcze trochę poczekać. Dziękuję serdecznie za wypowiedzi w tym temacie ,nie daje mi spokoju jeden post cytuję "Jego po prostu
      ścigają wyrzuty sumienia. Do tej pory nie załatwił spraw sam ze sobą. To jedyny powód." napisany przez free-emj , w związku z tym zwracam się do tej osoby z prośbą o rozwinięcie tej myśli. Wyrzuty sumienia mam faktyczne , jeżeli wierzyć w wynik tarota , to z mojego powodu dzieje się wokół wiele złych rzeczy. Podkreślam jednak że jestem człowiekiem nie wierzącym, do tej pory wszelkie wróżby , czy cudowne uzdrowienia ,czy w końcu przekleństwa traktowałem z przymrużeniem oka tłumacząc takie zjawiska siłą sugestii.
      • Gość: lucia lucia Re: Przekleństwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 15:19
        Witaj a powiedz mi jak żyłeś do momentu pojawienia się fatum, byłeś uczciwym
        człowiekiem nie skrzywdziłeś kogoś świadomie?Pytam bo ostatnio rozmawiałam z
        pewnym mądrym człowiekiem i on powiedział że czas ostatnio tak przyspieszył że
        za nasze winy nie odpowiedzą pokolenia tylko już my sami mam przykład w
        rodzinie- mój szwagier trochę narozrabiał w życiu dzięki czemu powodziło mu się
        wspaniale, ale bardzo przeginał wszystko runęło dosłownie jednego dnia i czarna
        seria wlecze się za nim i jego najbliższą rodziną do dziś, może Ty musisz
        przerobić jakąś karmę żeby być lepszym człowiekiem ?
        • shaz-za Re: Przekleństwo 11.12.08, 17:41
          niech idzie do szeptuchy z podlasia a nie satanistki jak jest przeklęty
        • Gość: Robert Re: Przekleństwo IP: *.osiedle.net.pl 12.12.08, 12:46
          W życiu nigdy nie dokonałem żadnej wielkiej krzywdy innej osobie.
          Przez wiele lat byłem szczęśliwym mężem i ojcem dwojga dzieci , nigdy nie
          zdradziłem mojej żony , ona to zrobiła opuszczając mnie i dzieci bez słowa, po
          prostu związała się z innym .
          Wracając do tematu . W przyszłym tygodniu wybieram się do szeptuchy , napiszę
          relację z wizyty. Jeżeli potwierdzi , to nie wiem ... jestem gotów pojechać
          porozmawiać z tą kobietą , przeprosić za to że chciałem być szczęśliwy z jej
          córką ... nie wiem . Zrobię wszystko. Mam dość strachu co przyniesie kolejny dzień!
          • lilith666_vip Re: Przekleństwo 12.12.08, 21:05
            Robert wiec bardzo dobrze zrobisz hmm..wiesz nie mi w sumie to oceniac zresztą sam wiesz sluzylam porada nie samym badaniem ,ale prowadzenie wojny jak cos byloby nieoplacalne psychicznie
            • Gość: skinhedka Re: Przekleństwo IP: *.anonymouse.org 13.12.08, 09:00
              stan nago lub w bialym przescieradle pod jemiola w swieta nastepnie kleknij na
              grochu wyznaj cala historie i popros swietych o przebaczenie przy okazji odmow
              egzorcyzmy proste i modlitwe o ouwolnienie a nie sluch ja jakiejs tam lolity
              • lilith666_vip Re: Przekleństwo 13.12.08, 11:37
                troll ja wiem ,z marzysz ale ie oszukuj sie .nie bede tu nie mila .www.okulta.fora.pl/karczma-pod-luckiem,164/troll85-czyli-nigdy-nie-wiesz-kogo-spotkasz-w-internecie,2354.html popatrz jeszcze raz na siebie i poszukaj innej amatorki choc marzenia to piekna sprawa w tym wypadku twoje zycie jak i shaz-zy juz jest moje . w dodatku powielasz sie a ja nie mam czasu odpisywac wam jako przebranym skinom i deresom orazp isac podobnych postow wiec w pozostalych odpowiedziach dam tylko donosnik do tej . zapraszam was ,adres podalam i czekam mam nadziej ze nie skonczy sie tak jak uprzednio . pozdrawiam.
                • Gość: skinhedka Re: Przekleństwo IP: *.anonymouse.org 13.12.08, 13:52
                  co twoj powyzszy post lolita wnosi do tematu> ja chlopu normalnie napisalam a ty
                  jakies pierdolki wypisujesz o trollu, chcesz to do dymaj co mnie to obchodzi,
                  spamujesz a pozniej nowu bedziesz miala wielkie pretensje bo ktos ci uwage
                  zwrocil, lecz sie babo
      • free-emj Re: Przekleństwo. Robert, 11.12.08, 18:26
        problem nie w tym, czy jesteś wierzący czy nie. po prostu masz sumienie, czym
        wielu pseudowierzących pochwalić się nie może.
        Tu nie potrzeba magii, to trzeba po prostu naprawić, bez szeptuchy i innych.
        Tylko Ty sam możesz to zrobić, zresztą jeśli dobrze widzę, to od jakiegoś czasu
        nosisz się z myślą, co by było gdyby i chcesz, by pewne rzeczy w twojej
        przeszłości poszły inaczej, niż sie stało.
        a dyskusje są tu zawsze , spokojnie :)
    • agrentowy4321 Re: Przekleństwo 05.03.23, 18:45
      Trzeba uwzględnić różne opinie
    • irona.sonata Re: Przekleństwo 26.04.23, 06:21
      O Boże
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka