IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 19:26
Dlaczego Lilith ma w opisie na Viversum karty klasyczne,a w rzeczywistosci z
nich nie korzysta tylko z kart tarota i cygańskich ??
Obserwuj wątek
    • cloude Re: Sciema ? 11.01.09, 19:49
      a skąd wiesz że Lilith nie korzysta z klasycznych?
      • cloude Re: Sciema ?CD 11.01.09, 19:50
        Przecież może wróżyc z jakich kart chce, czy to takie ważne ? ;-)
    • zyra-ffka Re: Sciema ? 11.01.09, 20:57
      I dlaczego podszywasz się pod jej nicka????
      Nie masz swojego....to nie fair!
      • Gość: R-a Re: Sciema ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 21:29
        ...fka jaka jest różnica pomiędzy
        Autor: lilith666_vip
        a
        Gość: Lilith

coś za szybko oskarżacie.
        coś za łatwo wam to przychodzi.
        Pozwólcie czasem innym mieć inne zdanie.

Oczywiście to co napisałam nie dotyczy tego tematu, ale to taka ogólna refleksja
        • Gość: R-a Re: Sciema ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 21:46
          Użyłam słowa oskarżacie, bo miałam na myśli osoby korzystające z usług lilith666

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=468&w=89007605&a=89645977

• acha777999 Re: Sciema ? 11.01.09, 22:26
          To jest opis Lilith na stronie viversum:

"Wróżka Lilith
          Robię roczne prognozy oraz odpowiadam na rozległe pytania (nie tylko
          dotyczące przyszłości, ale również mogę powiedzieć Ci, czy ktoś Cię
          oszukuje, naprawdę kocha czy przypadkiem czegoś przed Tobą nie
          ukrywa itd.) przy pomocy kart cygańskich i kart tarota. Od urodzenia
          posiadam zdolności jasnowidztwa. Wykonywane przeze mnie rytuały
          cieszą się dużym zainteresowaniem oraz skutecznością."

Widać jasno że Lilith napisała że wrózy z kart tarota.. a to co ktoś
          tam jej przypioł w oknie głównym o kartach klasycznych to zapewne
          pomyłka i szybko zostanie usunięta..

Trzymaj sie Lilith :)
          • Gość: pomylka nicka Re: Sciema ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 23:06
            Pomylilam sie w pisowni.Lilith zbyt duzo szumu robi w okol siebie.Ta prowokacja
            na forum tez jest zamierzona i zapewne miala na celu to,zeby wzbudzic
            zainteresowanie i ciekawosc .Nie wierze,ze Lilith umie wrozyc czy przepowiadac
            przyszlosc.Kolejne zjawisko forumowe wedlug mnie
            • Gość: Doti Re: Sciema ? IP: *.146.219.171.ip.airbites.pl 11.01.09, 23:20
              Te Pani pomyłko nicka zapewniam Cię, że nasza kochana Lili posiada fenomenalne zdolności, o których nie masz pojęcia. Wejdz na jej forum i poczytaj. Na szczęście sama Lili nie ulega prowokacjom i na nasze szzcęście wypowiada się na tym forum. Masz rację osoba Lilith666 to zjawisko na forum, bo w tak młodym wieku, tak wiele osiągnęła- nie czarami, a nauką i rozwojem duchowym. Pani już dziękujemy.
              • Gość: Wiedźma 12 Re: Sciema ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 23:34
                Niedługo się prawdy dowiemy...już niedługo.
                • cloude jakiej prawdy? 11.01.09, 23:38
                  Jakiej prawdy się dowiemy ?
                • cloude cd. prawda, o prawdzie ... 11.01.09, 23:40
                  Na tym forum zaistaniało już tyle PRAWD, że trudno powiedzieć ktorą
                  prawda jest prawdą.... a która prawda jest pół prawdą, a która g...
                  prawda za przeproszeniem ... ech....
                  • Gość: Wiedźma 12 Re: cd. prawda, o prawdzie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 23:41
                    prawda zawsze ujrzy światło dzienne, ale wszystko musi się dziać w swoim czasie
                    • cloude Re: cd. prawda, o prawdzie ... 11.01.09, 23:44
                      brzmi tak samo proroczo co mało konkretnie, ale ... ufam :-)
                      • Gość: Wiedźma 12 Re: cd. prawda, o prawdzie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 23:49
                        jeszcze też szykowany jest szturm na mnie, ale zapewniam jestem skutecznie
                        zabezpieczona i kiedyś tu podam skuteczny sposób na takie ataki.

A moi drodzy z poprzedniego wątku w którym pisałam - przykro mi, ale wasze ataki
                        nawet mnie nie musnęły i prawda, że do was wróciły?
                        Nieprzyjemnie było prawda?

• sahara9 Re: cd. prawda, o prawdzie ... 11.01.09, 23:55
                          Tutaj by nawet Platon wymiękł przy was, drogie panie filozofki! Co
                          jedna to bardziej uczona i moralna. A dyplomy tez macie?:)
                          • cloude Re: cd. prawda, o prawdzie ... 12.01.09, 00:00
                            tak, podbity pieczęcia z ziemniaka ;-P dowcipniś z Ciebie ;-) hej!
                        • Gość: Wiedźma 12 Re: cd. prawda, o prawdzie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 23:56
                          i jeszcze jedno a właściwie dwa chciałam dodać
                          1. Przez jakiś czas będę bardzo zajęta, dlatego Ci, którzy będą coś mieli do
                          mnie nie zdziwcie się, że nie odpisuję.
                          2. Zaznaczam, że musicie obawiać się mojej konkurencji, bo ja przez forum nie
                          szukam klientów, to oni mnie szukają.

Wszystkim życzę dobrych snów
                          • Gość: Wiedźma 12 Re: cd. prawda, o prawdzie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 23:59
                            Właśnie o tym tu pisałam. Wiedziałam, że będą ataki, ale one dopiero się zaczną.
                            Szkoda Waszej energii.
                            Pa

Autor: Gość: Wiedźma 12 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 23:49

jeszcze też szykowany jest szturm na mnie, ale zapewniam jestem skutecznie
                            zabezpieczona i kiedyś tu podam skuteczny sposób na takie ataki.

A moi drodzy z poprzedniego wątku w którym pisałam - przykro mi, ale wasze ataki
                            nawet mnie nie musnęły i prawda, że do was wróciły?
                            Nieprzyjemnie było prawda?
                        • cloude Re: cd. prawda, o prawdzie ... 11.01.09, 23:59
                          Z calym szacunkiem ale nie rozumiem po co rzucasz rękawice, po co
                          wyzywasz na "pojedynek" ?
                          To takie prowokujące do wojny, sygnał do ataku dla wroga... Szkoda
                          cennej energii ;-)

• Gość: Wiedźma 12 Re: cd. prawda, o prawdzie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 00:07
                            Miałam już nie nie odpisywać, ale zrobię ten jeden jedyny wyjątek w tym miesiącu.

Pytasz cloude po co rzucam rękawicę?

KOCHAM PRAWDĘ

a więcej napiszę kiedyś.
                            Pa
                            • lilith666_vip Re: cd. prawda, o prawdzie ... 12.01.09, 05:36
                              Oj wiedzma wiedzma nie kochasz prawdy lecz dobija cie ego ;> tworzycie coraz t onowsze watki oczywiscie prowokujac mnie:) a mnie ta sytuacja smieszy:) zajijcie sie moze soba bo to co robicie staje sie zalosne:)

Jak wczesniej poinformowalam nie bylo mnie przez weekand :)

Ja ktez wczesniej poinformowalam pisze wylacznie na zalogowanym nicku stalym od 7 grudnia:) gdyz od teg oczasu zaczely tu sie pojawaic moje tyldu:)

Dziekuję za takie zainteresowanie moja osoba:> heh...
                              skoro kochasz prawdę wiedzma powinnas znac roznice miedzy kabala cyganska a kartami cyganskimi:> widzisz ja czy nie doczytalas szukajac sensacji:> kabala cyganska z powodzeniem mozna zrobic z kart klasycznych:)) pierwsza zasada prostota w swym dociekaniu prawdy .poczytaj Marka Aureliusza:>
                              • wiedz-ma13 Re: Prawda jest JEDNA! 12.01.09, 10:05
                                Prawda jest jedna.I jakze prosta!To jA jestem najlepszą wrózką!Znam wszystkie ryty,zaklęcia,taroty i lenormandy!!I to jest fakt,a z faktami sie nie dyskutuje,hi hi!Powodzenia w obrzucaniu sie błotkiem!I w autoreklamowaniu się!I w podbijaniu wątków o sobie samej!Niektórzy sie na to łapia,innych to zniesmacza,a jeszcze innych bawi!Interes jest interes!!!
                                • Gość: ale bełkot Re: Prawda jest JEDNA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 11:46
                                  tak prawda jest jedna- pani Ewa Janson jest też jedna- uwaga do domyślnych
                                  • niebieska_5 Re: Prawda jest JEDNA! 12.01.09, 18:07
                                    A co do tego ma E.Janson?
    • agrentowy4321 Re: Sciema ? 05.03.23, 17:10
      Warte zastanowienia
    • irona.sonata Re: Sciema ? 26.04.23, 04:40
      O jezu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka