Gość: Olunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 19:28 Witam! Czy znacie skuteczny rytuał na miłośc? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Obserwatorka Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 19:41 Jest coś takiego jak wyszukiwarka szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=rytua%C5%82+na+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87&s.sm.title=&s.sm.forumXx=468&sf=tresc&s.sm.author=&y=7&x=16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwatorka Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 19:52 dużo tego pod różnymi hasłami szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=magia+mi%C5%82osna&s.sm.title=&s.sm.forumXx=468&sf=tresc&s.sm.author=&y=5&x=18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwatorka Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 19:54 szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=Skuteczny+urok%2Fkl%C4%85twa+mi%C5%82osna&s.sm.title=&s.sm.forumXx=468&sf=tresc&s.sm.author=&y=10&x=10 Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 12.02.09, 21:30 Mow sobie na glos, ze jestes gotowa na milosc. Gdy poczujesz, ze naprawde jestes gotowa, partner znajdzie sie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 13.02.09, 02:57 Na konkretnego parnera nie zorbisz sama na ogolny chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olunia Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 19:20 nie mam chłopaka a ostatnio czuję się taka samotna :( tak poproszę o rytuał ogólny na znalezienie bliskiej sercu osoby. dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś
black.zigzag Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 13.02.09, 21:29 Zrób się na bóstwo, idź z przyjaciółmi na imprezę , btw jutro walentynki ;-) samotni mężczyźni napewno wyjdą ze swych jaskiń . Konwencjonalne sposoby, choć wydać sie mogą banalne, są proste i skuteczne :-) Baw się, używaj świata, pókiś nie mężata! Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 13.02.09, 22:24 taa walentynki.. wszyscy fajni faceci siedzą w domu ze swoimi dziewczynami, albo lepiej... na imprezach walentynkowych. a ci wolni, samotni- siedzą w domach przed telewizorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devilangel Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 22:34 Aniolku, slyszalam, ze dla prawdziwych facetow, ktorzy mysla o sobie jako o prawdziwie prawdziwych facetach, Walentynki sa...stresujace, wiec w domciu lykaja walerianke a potem zapodaja sobie meczyk hehe, a wiec i tak kicha, majac prawdziwego faceta oglada sie z nim ow meczyk, chyba ze sie wynegocjuje jakie filmidlo, obawiam sie jednak, ze dalekie od romansu (chyba ze glowny bohater zabija pol miasta szukajac tego co mu zwinal ukochana, potem jeszcze broni jakiejs Bardzo_Waznej_Instytucji bo przypuszcza ze ona tam moze byc, potem zas przez pomylke i zle informacje laduje w Afganistanie, wygrywa wojne w pojedynke bo mu szkoda czasu- spieszy do ukochanej, nastepnie zas znalazlszy swa luba przyczepiona do bomby, unieszkodliwia scyzorykiem atomowke i juz potem moze luba przeleciec...a moze nawet...uchowaj Boze...pocalowac- THE END). No to jak z tymi romantycznyi Walentynkami? Jak sie okazuje niemanie faceta nie wplywa na romantyzm owego dnia :P Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 13.02.09, 22:46 Praktykujesz ezoteryke Oluniu czy nie bo nie wiem co wybrac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olunia Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 23:24 Postaw sobie karty "wrózko" to bedziesz wiedziała czy praktykuje ezoteryke, przeciez w kartach to widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devilangel Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 23:34 Gość portalu: olunia napisał(a): > Postaw sobie karty "wrózko" > to bedziesz wiedziała czy praktykuje ezoteryke, przeciez w kartach to widać Olunia, nie da sie skomentowac co to bylo. Przy takim podejsciu do osob, ktore chca dla Ciebie zrobic cos dobrego, z pewnoscia wieeele milosci ze strony innych ludzi...Cie ominie. Szkoda. I zadne rytualy nie pomoga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olunia lilith Ktoś podszył się pod moje imię :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 20:01 Przepraszam Lilith ale ktoś podszył sie pod moje imię :( nie praktykuje ezoterki,bardzo proszę o pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
elleshesie Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 14.02.09, 00:52 Gość portalu: devilangel napisał(a): > Aniolku, slyszalam, ze dla prawdziwych facetow, ktorzy mysla o sobie > jako o prawdziwie prawdziwych facetach, Walentynki sa...stresujace, > wiec w domciu lykaja walerianke a potem zapodaja sobie meczyk hehe, > a wiec i tak kicha, majac prawdziwego faceta oglada sie z nim ow > meczyk, chyba ze sie wynegocjuje jakie filmidlo, obawiam sie jednak, > ze dalekie od romansu (chyba ze glowny bohater zabija pol miasta > szukajac tego co mu zwinal ukochana, potem jeszcze broni jakiejs > Bardzo_Waznej_Instytucji bo przypuszcza ze ona tam moze byc, potem > zas przez pomylke i zle informacje laduje w Afganistanie, wygrywa > wojne w pojedynke bo mu szkoda czasu- spieszy do ukochanej, > nastepnie zas znalazlszy swa luba przyczepiona do bomby, > unieszkodliwia scyzorykiem atomowke i juz potem moze luba > przeleciec...a moze nawet...uchowaj Boze...pocalowac- THE END). No > to jak z tymi romantycznyi Walentynkami? Jak sie okazuje niemanie > faceta nie wplywa na romantyzm owego dnia :P Wypisz wymaluj filmy o Bondzie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devilangel Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 00:59 Elleshesie, prawdziwie prawdziwi faceci ogladaja wylacznie filmy o prawdziwych facetach w szybkich kobietach...ee ...tego...mialo byc w pieknych samochodach...albo jakos tak... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
elleshesie Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 14.02.09, 01:29 Gość portalu: devilangel napisał(a): > Elleshesie, prawdziwie prawdziwi faceci ogladaja wylacznie filmy o > prawdziwych facetach w szybkich kobietach...ee ...tego...mialo byc w > pieknych samochodach...albo jakos tak... ;) Devilangel, coś chyba za bardzo się wczułaś w Walę-w-tynki dzisiejsze.:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devilangel Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 01:33 Elleshesie, nie bardzo sie wczulam, bowiem mam to swieto w glebokim powazaniu lecz nie w zwyczaju. Jakosik nie czuje potrzeby uczczenia patrona chorych na chorobe sw. Wita , inne choroby psychiczne oraz zakochanych w stanie bycia na haju z powodu oszolomienia endorfinami i innymi substancjami wlasnej produkcji :P Hehe ;) Ale komu wola, temu swieto :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devilangel Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 01:37 A Wale_w_tynki to zacne swieto murarzy i innych budowlancow :D beda swietowac ogladajac proste i radosne sportowe rozgrywki wszelakiego rodzaju oraz psychologiczne filmy o wielkiej milosci w stylu Jamesa wstrzasnietego_nie_zmieszanego :D Odpowiedz Link Zgłoś
elleshesie Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 14.02.09, 01:47 Gość portalu: devilangel napisał(a): > A Wale_w_tynki to zacne swieto murarzy i innych budowlancow :D beda > swietowac ogladajac proste i radosne sportowe rozgrywki wszelakiego > rodzaju oraz psychologiczne filmy o wielkiej milosci w stylu Jamesa > wstrzasnietego_nie_zmieszanego :D Żartowałam jeno, wiem, że to komercja i w ogóle no.:) Hihi. Wiesz co, ja szczerze mówiąc zazdroszczę tym murarzom - mnie przez weekend czeka rycie na 3 egzaminy w poniedziałek. Raj po prostu.:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devilangel Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 02:49 Ulala, Elleshesie, owocnego mozdzenia Ci zycze :)Ja tez zartowalam, walentynki obchodze poniekad i tak bo mam brata w tym dniu urodzonego :). A weekend nieco na sportowo zamierzam zrealizowac, zas co z tego wyjdzie to juz moze byc inna bajka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
black.zigzag wyczaruję sobie na wieczór jakiegoś... 14.02.09, 11:59 Dobry pomysł ze sportowym spędzeniem weekedu! wyczaruję sobie na dziś wieczór jakiegoś Jeana Reno :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domingo Re: wyczaruję sobie na wieczór jakiegoś... IP: *.chello.pl 14.02.09, 12:45 o tak, szczegolnie w Wielkim Blekicie mi sie podobal :)) Odpowiedz Link Zgłoś
black.zigzag Re: wyczaruję sobie na wieczór jakiegoś... 14.02.09, 15:14 O tak! wspaniały i super sexy! :-DDD Także warto obejrzeć Purpurowe rzeki (The cromson Rivers) - całkieem nieżly tryptyk, a wręcz można rzec super filmy! a Jean'a Reno bym z łóżka nie wyrzuciła!! :-DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.gprs.plus.pl 14.02.09, 10:47 Blagzigzak chyba nigdy nie szukała faceta i nie wie jakie sa realia:D smiechu warte! myslisz, że na imprezie czekają tłumy fajnych facetów???Gó... prawda za prezproszeniem.Fajni i na poziomie pracują całymi dniami, a w weekend nadrabiają zaległości w domu z książką albo dobrym filmem i rzadko który facet po 30-tce biega na dyskoteki, bo po pierwsze jest sam-koledzy dawno pozajmowani, a po wtóre na dyskotekach królują puste lalunie w wieku 17-18 lat.Także zostają tylko swatki, biura matrymonialne tudzież portale randkowe i czaty-na których też trafić kogoś fajnego to prawie jak 6 w totolotka.Wiem bo przerabiam od 3 lat temat samotności i szukania partnera...i żadne wróżki ani zaklęcia ani afirmacje nie pomogą.Po prostu musi nadejść odpowiedni czas i tyle nic nie przyspieszysz a na siłę miłości nie znajdziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.anna Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 14.02.09, 11:03 Gość portalu: monia napisał(a): > żadne wróżki ani zaklęcia ani afirmacje nie pomogą.Po > prostu musi nadejść odpowiedni czas i tyle nic nie przyspieszysz a > na siłę miłości nie znajdziesz... A jeśli ktoś czuje, że ten czas nadchodzi? Jestem wróżka od paru ładnych lat i większość moich klientek przychodzi do mnie z pytaniami o miłość. Uwierz, że one czują, że czas nadchodzi, ale nie chcą siedzieć bezczynnie, w obawie że coś przegapią. Osoba, która szuka, najprawdopodobniej wie, że czas się zbliża. Dlatego warto się wspomóc dobrą afirmacją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.gprs.plus.pl 14.02.09, 12:41 Kochana Wróżko Anno-2 lata temu wróżka mi mówiła, że czas celibatu i braku miłości mi się kończy, potem korzystałam z kilku innych wróżek jeszcze (tych bardzo dobrych, które mają same pozytywne komentarze) i też mówiły, że czas samotności mi się kończy.Tyleże ja go jakoś nie widzę!!! Jestem otwarta na miłość itp. itd. szukam bez naporu.Ale jak mi napisała wróżka Joanna-o tym kiedy ją znajdę zadecydują Ci na górze-bo Oni wiedzą najlepiej kiedy jest najlepszy czas dla mnie...więc muszę czekać i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
wrozka.anna Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 15.02.09, 20:40 Gość portalu: monia napisał(a): > Kochana Wróżko Anno-2 lata temu wróżka mi mówiła, że czas celibatu i > braku miłości mi się kończy, potem korzystałam z kilku innych wróżek > jeszcze (tych bardzo dobrych, które mają same pozytywne komentarze) > i też mówiły, że czas samotności mi się kończy.Tyleże ja go jakoś > nie widzę!!! Jestem otwarta na miłość itp. itd. szukam bez > naporu.Ale jak mi napisała wróżka Joanna-o tym kiedy ją znajdę > zadecydują Ci na górze-bo Oni wiedzą najlepiej kiedy jest najlepszy > czas dla mnie...więc muszę czekać i tyle... Moniu, nie mi oceniać inne wróżki. Nie wiem jakie metody stosowały i czy napawdę wróżyły czy po prostu chciały Cię pocieszyć. Jako wróżka wiem jak ciężko powiedzieć klientce: "nie, nie znajdziesz partnera". Ale też wiem, że sa osoby, które mają tak silną energię, że ciągną swoje marzenia a nie prawdziwą przyszłość. Są klientki, które pragna miłości, ale gdy ona stoi za progiem - po prostu zatrzaskują im drzwi przed nosem. To problemy wyniesione z domu, wspomnienia z dzieciństwa, złe stosunki między rodzicami, czy inne przeżycia powodujące, że kobieta pragnąca miłości jednocześnie boi się być w związku. Miałam kiedyś klientkę, która przez dwa lata, co poł roku przychodziła z pytaniem: "czy znajdę miłość?" Karty ciągle mówiły to samo: tak, miłość jest możliwa, ale ona nie była gotowa na jej przyjęcie. Za którymś razem, gdy karty powiedziały to samo porozmawiałam z nią o tym, że sama musi zrobić coś z tym, co jej wiąże ręce. Ona wtedy zdecydowała się na terapię. Wybrała ustawienia Hellingera. Udało się. Oczyściła umysł z toksycznych myśli, które zaszczepiono jej w dzieciństwie. Ta terapia okazała się bolesna, ale i skuteczna. Zmieniła pracę, i związala się z panem ze starej firmy, którego znała od kilku lat, ale do tej pory nie było między nimi nic ponad biurowe uprzejmości. Być może "ktoś na górze" chciał, żeby coś sama ze swoim życiem zrobiła, i dlatego na jej drodze postawił terapeutów hellingerowskich? Może o to właśnie chodzi? Żeby coś zrobić, żeby nauczyć się akceptować dobre w naszym życiu? Nie bierz, Moniu tej historii do siebie. Popatrz na nią jak na przykład na to, że warto czasem coś zrobić, by puścić machinę w ruch. Odpowiedz Link Zgłoś
black.zigzag Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 14.02.09, 12:04 Jeśli śmiechu warte, to się pośmiej :-D Napisałam to ku uciesze a nie ku poważnym dysputom. Impreza - aby się zabawić, pośmiać, potańczyć itd. a nie żeby od razu męża łapać. Poza tym - jeśli jesteś uśmiechnięta, szczęśliwa i zadowolona, pewna siebie i swej atrakcyjności, tak Cię otoczenie odbierac bedzie. Jesli jesteś zmierzła, zgorzkniała, rozdzielasz prawdę na prawdę i g...prawdę, to i ludzie taki bedą mieć do Ciebie stosunek. (Bo facet też człowiek ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domingo Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.chello.pl 14.02.09, 12:47 mi sie wlasnie Black jawisz jako fajna laska :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
black.zigzag Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 14.02.09, 15:20 Dziękuję Domingo i vice wersa!! :-D Pozdrawiam ciepło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.gprs.plus.pl 14.02.09, 12:52 Masz rację z tym akurat-ale ja wcale nie jestem zgorzkniałą starą panną-jestem wesołą, radosną kobietą, mam mnóstwo znajomych i podobam się facetom-tyleże nie tym, którym bym chciała-a jak mi się jakiś spodoba to ja mu się nie podobam...i w tym cały jest ambaras, żeby dwoje chciało na raz!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
black.zigzag Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 14.02.09, 15:18 Ja nie napisłam że TY jesteś zgorzkniała vzy coś, podałam przykałd. A faceci ? cóż, jest takie powiedzonko, że faceci są jak toaley : albo zasr...., albo zajęci ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gina Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.promax.media.pl 28.05.13, 23:32 Moja Droga Nikt tu prawdy Tobie nie powie z wielu względów ,pierwsze to fakt ,że każdy rytuał trzyma się w tajemnicy ...kazdy za swoj rytuał musiał zapłacić i by był spełniony należy także za ,,owy'' rytuał zapłacić. Każda Cyganka,wróżka dając rytuał na cokolwiek powinna wziąść zaplatę by się sprawdziło .Nie mówię tu o pieniądzach w setkach bo to już biznes..ale co łaska..nic w przyrodzie nie jest za darmo,ale też nie za tyle ,że wyssa się pieniądz od kogoś ponad wszystko.dlatego też Szeptunki biorą co łaska ,natomiast jest też zasada.nie mów nikomu o rytuale jeśli chcesz by się sprawdził.Znam to od kobiet z Ukrainy ,ktore się tym zajmują.U mnie taki rytuał kosztuje co łaska..i nie jest mój więc pieniądze przekazane są na starszych ludzi na Ukrainie.Jeśli mam jakieś uprawnienie ,że mogę sama działać już na rytuale bo opanowałam go to też to robię.Tych rytuałów nie ma w żadnej książce polskiej.Poza tym ważna jest pora dnia ,księżyc ,dzień ,bycie na czczo .Natomiast my lubimy chodzić na skróty robimy na opak i mamy pretensję ...jeśli już miejmy do siebie..ze nie dopytaliśmy,albo ze źle zrobione..Gina mój nr.tel512948829..sama sprawdź czy działa..Jeśli chcesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devilangel Re: Czemu Olunia mi trollem śmierdzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 01:10 Bo masz niezly wech, Vicky :P Odpowiedz Link Zgłoś
black.zigzag Re: Czemu Olunia mi trollem śmierdzi? 14.02.09, 12:00 Nie karmic trolla , sam zdechnie :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: Czemu Olunia mi trollem śmierdzi? 14.02.09, 15:44 Nie zdechl tylko tylde zmienil stad i piszac w innch tematach i watkach ezoterycznych omijalam ten temat ogolnikiem a jakbym drogi trollu miala stawiac karty zawsze w takich przpyadkach siedzialabym w kolko nad nimi .d otego nie trzeba byc wrozka tylko miec mozg wiekszy niz kura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olunia lilith666_vip ktoś się pod moje imię podszył :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 20:06 Przepraszam lilith666_vip ale to nie była moja wypowiedz. :( Nie zajmuje się ezoteryką. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: lilith666_vip ktoś się pod moje imię podszył 15.02.09, 20:51 Mala liera dala do myslenia pisz na zalogowanym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: lilith666_vip ktoś się pod moje imię podszył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 23:09 czy Olunia to olunia? Jest pewne podobieństwo, ale zastanawia to "e" i "ę". Myślę, że Olunia to nie olunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olunia ja tez jestem olunia ale nie ta Olunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 17:07 ale afera sie zrobila!! ja nie jestem ta Olunia ktora zalozyła watek. Wkurzyłam sie jak wrozka wypytuje. mnie już tak kilka razy wrozka wypytywala a pozniej jej wrozba opierala sie na tym co ja powiedziałam. Jestem przeczulona na tym punkcie jak wrozka wypytuje. Nie miałam zamiaru sie pod nikogo podszywac. A w tym co napisałam zabraklo jednego wyrazu-imienia Było: Postaw sobie karty "wrózko" to bedziesz wiedziała czy praktykuje ezoteryke, przeciez w kartach to widać a miało być Postaw sobie karty "wrózko" to bedziesz wiedziała czy Olunia praktykuje ezoteryke, przeciez w kartach to widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Domingo Re: ja tez jestem olunia ale nie ta Olunia IP: *.magemar.com.pl 16.02.09, 17:39 doktor kazał zielone brac w tym tygodniu, a ty dalej różowe pastyleczki, ech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata myślenie niektórych boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 17:45 No to teraz chyba komuś się głupio zrobiło. Może warto pomyśleć zanim się coś napisze? ............... Czemu Olunia mi trollem śmierdzi? Autor: vickydt☺ 14.02.09, 01:09 no czemu? ............... Re: Czemu Olunia mi trollem śmierdzi? Autor: Gość: devilangel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 01:10 Bo masz niezly wech, Vicky :P .............. Re: Czemu Olunia mi trollem śmierdzi? Autor: black.zigzag 14.02.09, 12:00 Nie karmic trolla , sam zdechnie :-PPP ................ Re: Czemu Olunia mi trollem śmierdzi? Autor: lilith666_vip 14.02.09, 15:44 Nie zdechl tylko tylde zmienil /.../ a jakbym drogi trollu miala stawiac karty zawsze w takich przpyadkach /.../ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata Re: myślenie niektórych boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 17:51 i czemu odezwała się Domingo? nie karmic trolla > Autor: Gość: Domingo IP: *.chello.pl 06.02.09, 20:49 > sam zdechnie > Autor: black.zigzag 14.02.09, 12:00 > Nie karmic trolla , sam zdechnie :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olunia do lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 19:07 nie mam kąta na tym portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Ręce opadają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 19:17 to sobie załóż Olunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: devilangel Re: ja tez jestem olunia ale nie ta Olunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 23:19 Gość portalu: olunia napisał(a): > ale afera sie zrobila!! ja nie jestem ta Olunia ktora zalozyła watek. Wkurzyłam > sie jak wrozka wypytuje. mnie już tak kilka razy wrozka wypytywala a pozniej je > j > wrozba opierala sie na tym co ja powiedziałam. Jestem przeczulona na tym punkci > e > jak wrozka wypytuje. > Nie miałam zamiaru sie pod nikogo podszywac. A w tym co napisałam zabraklo > jednego wyrazu-imienia > Było: > Postaw sobie karty "wrózko" to bedziesz wiedziała czy praktykuje ezoteryke, > przeciez w kartach to widać > > a miało być > Postaw sobie karty "wrózko" to bedziesz wiedziała czy Olunia praktykuje > ezoteryke, przeciez w kartach to widać Jaka bys nie byla oluniu zrazona czy urazona to nietrudno z postow domyslic sie, ze Lil nie miala kart stawiac tylko pytala zeby wiedziec czy doradzac cos prostszego czy bardziej zaawansowanego. No wybacz, odpowiedz byla w tonie nie nadjacym sie do komentowania i to "wrozko" w cudzyslowiu. Zwroc laskawie uwage ze watek o czyms innym jest a nie o wrozbie. Jeszcze czego zeby jak komus oferujesz pomoc to do tego kawal roboty odwalac by ustalic kim ta osoba, co robi a czego nie, co umie a czego nie. Gruba przesada. Rozmawiamy tu jak ludzie a nie lewitujemy i robimy cuda na poczekaniu. Ktos prosi o pomoc, podanie info to niech sie wysili i odpowie na proste pytanie jaka ma znajomosc praktyczna ezoteryki. W taki sposob to mozna idac do lekarza zamiast podac dolegliwosc, kazac lekarzowi zrobic caly zestaw badan i niech wywnioskuje albo zgaduje co tez moze byc celem wizyty o ile jakis cel jest. A sie wkurzylam bo sie ludziom wydaje ze jak ktos czyta karty to nic innego nie powinien czynic 24/dobe tylko mantykowac z talia w reku i nie rozmawiac tylko w kartach zadawac pytania i szukac na nie odpowiedzi. Niepowazne, obojetnie czy w tym zdanku przemilym bylo podane imie czy nie. Poza tym nie wrozka klientke tu wypytuje tylko forumowiczka inna forumowiczke pyta co jej podac- full serwis z wysokiej polki czy prosty amatorski standard. To wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: ja tez jestem olunia ale nie ta Olunia 16.02.09, 23:45 Alez to jest proste . hmm t ojak jutro pojde do sklepu i nie bede sie mogla zdecydowac na chleb wyciagne karty i bede ich pytac ktory mam wybrac xD Wroce od watku o rytualach milosnych .na razie mozecie swieczki intencyjne palic sobie .zajme sie oczyszczaniem i tarczami bo to wazniejsze niz poprawianie standardow zycia . swieca kolor roz lub czerwien namaszamy od knota w dol . 1 kropla ojeku kardamonowego, 2 olejku rozarynowego , 1 imbirowego , 5 ylang-ylang , 7 palmorosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wróżka M Wahadełko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 12:37 Wahadełkiem można bardzo szybko uzyskać odpowiedź, ale trzeba zadać umiejętnie pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoskwinka Re: Wahadełko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 00:55 Lilith zapaliłam sobie świece na miłość i jedna z nich prychała to znaczy co jakiś czas wydawała dziwny odgłos. Co to oznacza? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: Wahadełko 20.02.09, 08:00 Zanieczyszczenie jesli plomien nie byl rowny .spboj oczyscic atmosfere moze za duzo dzialan bez oczyszczen w krotkim czasie .nie zapominajcie ze oczyszczenie jest baordz owazne przy energetycznym przepywie i jesli chodzi o cohrone mimo ze wam sie wydaje iz to nic nie dziala . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maa Re: Wahadełko IP: *.chelmnet.pl 21.02.09, 09:34 niby tak ale czy się sprawdzi to?? mi wróżka wróżyła wachadałkiem i nic się nie sprawdziło Odpowiedz Link Zgłoś
lilith666_vip Re: Wahadełko 21.02.09, 10:43 Sproboj sam sie nauczyc poslugiwac wahadlem . ja w pozniejszym czasie dodam ten temat do forum chyba ,ze wczesniej ktos to zorbi Odpowiedz Link Zgłoś
agrentowy4321 Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 05.03.23, 15:30 Sporo jest dotyczących tego rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
irona.sonata Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 26.04.23, 02:52 Jestem oszołomiona Odpowiedz Link Zgłoś