Dodaj do ulubionych

Poproszę o rytuał na znalezienie miłości !

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 19:28
Witam!
Czy znacie skuteczny rytuał na miłośc?
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Obserwatorka Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 19:41
      Jest coś takiego jak wyszukiwarka

szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=rytua%C5%82+na+mi%C5%82o%C5%9B%C4%87&s.sm.title=&s.sm.forumXx=468&sf=tresc&s.sm.author=&y=7&x=16
      • Gość: Obserwatorka Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 19:52

dużo tego pod różnymi hasłami

szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=magia+mi%C5%82osna&s.sm.title=&s.sm.forumXx=468&sf=tresc&s.sm.author=&y=5&x=18

• Gość: Obserwatorka Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.09, 19:54

szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=Skuteczny+urok%2Fkl%C4%85twa+mi%C5%82osna&s.sm.title=&s.sm.forumXx=468&sf=tresc&s.sm.author=&y=10&x=10
    • anahella Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 12.02.09, 21:30
      Mow sobie na glos, ze jestes gotowa na milosc. Gdy poczujesz, ze naprawde jestes
      gotowa, partner znajdzie sie sam.
      • lilith666_vip Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 13.02.09, 02:57
        Na konkretnego parnera nie zorbisz sama na ogolny chcesz?
        • Gość: Olunia Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 19:20
          nie mam chłopaka a ostatnio czuję się taka samotna :(
          tak poproszę o rytuał ogólny na znalezienie bliskiej sercu osoby.
          dziękuje.
          • black.zigzag Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 13.02.09, 21:29
            Zrób się na bóstwo, idź z przyjaciółmi na imprezę , btw jutro
            walentynki ;-) samotni mężczyźni napewno wyjdą ze swych jaskiń .
            Konwencjonalne sposoby, choć wydać sie mogą banalne, są proste i
            skuteczne :-)
            Baw się, używaj świata, pókiś nie mężata!
            • aniolek1011 Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 13.02.09, 22:24
              taa walentynki.. wszyscy fajni faceci siedzą w domu ze swoimi dziewczynami, albo lepiej... na imprezach walentynkowych. a ci wolni, samotni- siedzą w domach przed telewizorem.
              • Gość: devilangel Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 22:34
                Aniolku, slyszalam, ze dla prawdziwych facetow, ktorzy mysla o sobie
                jako o prawdziwie prawdziwych facetach, Walentynki sa...stresujace,
                wiec w domciu lykaja walerianke a potem zapodaja sobie meczyk hehe,
                a wiec i tak kicha, majac prawdziwego faceta oglada sie z nim ow
                meczyk, chyba ze sie wynegocjuje jakie filmidlo, obawiam sie jednak,
                ze dalekie od romansu (chyba ze glowny bohater zabija pol miasta
                szukajac tego co mu zwinal ukochana, potem jeszcze broni jakiejs
                Bardzo_Waznej_Instytucji bo przypuszcza ze ona tam moze byc, potem
                zas przez pomylke i zle informacje laduje w Afganistanie, wygrywa
                wojne w pojedynke bo mu szkoda czasu- spieszy do ukochanej,
                nastepnie zas znalazlszy swa luba przyczepiona do bomby,
                unieszkodliwia scyzorykiem atomowke i juz potem moze luba
                przeleciec...a moze nawet...uchowaj Boze...pocalowac- THE END). No
                to jak z tymi romantycznyi Walentynkami? Jak sie okazuje niemanie
                faceta nie wplywa na romantyzm owego dnia :P
                • lilith666_vip Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 13.02.09, 22:46
                  Praktykujesz ezoteryke Oluniu czy nie bo nie wiem co wybrac?
                  • Gość: olunia Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 23:24
                    Postaw sobie karty "wrózko"
                    to bedziesz wiedziała czy praktykuje ezoteryke, przeciez w kartach to widać
                    • Gość: devilangel Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.09, 23:34
                      Gość portalu: olunia napisał(a):

> Postaw sobie karty "wrózko"
                      > to bedziesz wiedziała czy praktykuje ezoteryke, przeciez w kartach
                      to widać

Olunia, nie da sie skomentowac co to bylo. Przy takim podejsciu do
                      osob, ktore chca dla Ciebie zrobic cos dobrego, z pewnoscia wieeele
                      milosci ze strony innych ludzi...Cie ominie. Szkoda. I zadne rytualy
                      nie pomoga.
                    • Gość: Olunia lilith Ktoś podszył się pod moje imię :-( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 20:01
                      Przepraszam Lilith ale ktoś podszył sie pod moje imię :(
                      nie praktykuje ezoterki,bardzo proszę o pomoc.
                • elleshesie Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 14.02.09, 00:52
                  Gość portalu: devilangel napisał(a):

> Aniolku, slyszalam, ze dla prawdziwych facetow, ktorzy mysla o sobie
                  > jako o prawdziwie prawdziwych facetach, Walentynki sa...stresujace,
                  > wiec w domciu lykaja walerianke a potem zapodaja sobie meczyk hehe,
                  > a wiec i tak kicha, majac prawdziwego faceta oglada sie z nim ow
                  > meczyk, chyba ze sie wynegocjuje jakie filmidlo, obawiam sie jednak,
                  > ze dalekie od romansu (chyba ze glowny bohater zabija pol miasta
                  > szukajac tego co mu zwinal ukochana, potem jeszcze broni jakiejs
                  > Bardzo_Waznej_Instytucji bo przypuszcza ze ona tam moze byc, potem
                  > zas przez pomylke i zle informacje laduje w Afganistanie, wygrywa
                  > wojne w pojedynke bo mu szkoda czasu- spieszy do ukochanej,
                  > nastepnie zas znalazlszy swa luba przyczepiona do bomby,
                  > unieszkodliwia scyzorykiem atomowke i juz potem moze luba
                  > przeleciec...a moze nawet...uchowaj Boze...pocalowac- THE END). No
                  > to jak z tymi romantycznyi Walentynkami? Jak sie okazuje niemanie
                  > faceta nie wplywa na romantyzm owego dnia :P

Wypisz wymaluj filmy o Bondzie! :)
                  • Gość: devilangel Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 00:59
                    Elleshesie, prawdziwie prawdziwi faceci ogladaja wylacznie filmy o
                    prawdziwych facetach w szybkich kobietach...ee ...tego...mialo byc w
                    pieknych samochodach...albo jakos tak... ;)
                    • elleshesie Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 14.02.09, 01:29

> Elleshesie, prawdziwie prawdziwi faceci ogladaja wylacznie filmy o
                      > prawdziwych facetach w szybkich kobietach...ee ...tego...mialo byc w
                      > pieknych samochodach...albo jakos tak... ;)

Devilangel, coś chyba za bardzo się wczułaś w Walę-w-tynki dzisiejsze.:D
                      • Gość: devilangel Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 01:33
                        Elleshesie, nie bardzo sie wczulam, bowiem mam to swieto w glebokim
                        powazaniu lecz nie w zwyczaju. Jakosik nie czuje potrzeby uczczenia
                        patrona chorych na chorobe sw. Wita , inne choroby psychiczne oraz
                        zakochanych w stanie bycia na haju z powodu oszolomienia endorfinami
                        i innymi substancjami wlasnej produkcji :P Hehe ;) Ale komu wola,
                        temu swieto :D
                        • Gość: devilangel Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 01:37
                          A Wale_w_tynki to zacne swieto murarzy i innych budowlancow :D beda
                          swietowac ogladajac proste i radosne sportowe rozgrywki wszelakiego
                          rodzaju oraz psychologiczne filmy o wielkiej milosci w stylu Jamesa
                          wstrzasnietego_nie_zmieszanego :D
                          • elleshesie Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 14.02.09, 01:47

> A Wale_w_tynki to zacne swieto murarzy i innych budowlancow :D beda
                            > swietowac ogladajac proste i radosne sportowe rozgrywki wszelakiego
                            > rodzaju oraz psychologiczne filmy o wielkiej milosci w stylu Jamesa
                            > wstrzasnietego_nie_zmieszanego :D

Żartowałam jeno, wiem, że to komercja i w ogóle no.:) Hihi.
                            Wiesz co, ja szczerze mówiąc zazdroszczę tym murarzom - mnie przez weekend czeka
                            rycie na 3 egzaminy w poniedziałek. Raj po prostu.:)
                            • Gość: devilangel Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 02:49
                              Ulala, Elleshesie, owocnego mozdzenia Ci zycze :)Ja tez zartowalam,
                              walentynki obchodze poniekad i tak bo mam brata w tym dniu
                              urodzonego :). A weekend nieco na sportowo zamierzam zrealizowac,
                              zas co z tego wyjdzie to juz moze byc inna bajka :))
                              • black.zigzag wyczaruję sobie na wieczór jakiegoś... 14.02.09, 11:59
                                Dobry pomysł ze sportowym spędzeniem weekedu! wyczaruję sobie na
                                dziś wieczór jakiegoś Jeana Reno :-D
                                • Gość: Domingo Re: wyczaruję sobie na wieczór jakiegoś... IP: *.chello.pl 14.02.09, 12:45
                                  o tak, szczegolnie w Wielkim Blekicie mi sie podobal :))
                                  • black.zigzag Re: wyczaruję sobie na wieczór jakiegoś... 14.02.09, 15:14
                                    O tak! wspaniały i super sexy! :-DDD Także warto obejrzeć Purpurowe
                                    rzeki (The cromson Rivers) - całkieem nieżly tryptyk, a wręcz można
                                    rzec super filmy! a Jean'a Reno bym z łóżka nie
                                    wyrzuciła!! :-DDDDDDDDDDDD
            • Gość: monia Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.gprs.plus.pl 14.02.09, 10:47
              Blagzigzak chyba nigdy nie szukała faceta i nie wie jakie sa
              realia:D smiechu warte! myslisz, że na imprezie czekają tłumy
              fajnych facetów???Gó... prawda za prezproszeniem.Fajni i na poziomie
              pracują całymi dniami, a w weekend nadrabiają zaległości w domu z
              książką albo dobrym filmem i rzadko który facet po 30-tce biega na
              dyskoteki, bo po pierwsze jest sam-koledzy dawno pozajmowani, a po
              wtóre na dyskotekach królują puste lalunie w wieku 17-18 lat.Także
              zostają tylko swatki, biura matrymonialne tudzież portale randkowe i
              czaty-na których też trafić kogoś fajnego to prawie jak 6 w
              totolotka.Wiem bo przerabiam od 3 lat temat samotności i szukania
              partnera...i żadne wróżki ani zaklęcia ani afirmacje nie pomogą.Po
              prostu musi nadejść odpowiedni czas i tyle nic nie przyspieszysz a
              na siłę miłości nie znajdziesz...
              • wrozka.anna Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 14.02.09, 11:03
                Gość portalu: monia napisał(a):

> żadne wróżki ani zaklęcia ani afirmacje nie pomogą.Po
                > prostu musi nadejść odpowiedni czas i tyle nic nie przyspieszysz a
                > na siłę miłości nie znajdziesz...

A jeśli ktoś czuje, że ten czas nadchodzi? Jestem wróżka od paru ładnych lat i
                większość moich klientek przychodzi do mnie z pytaniami o miłość. Uwierz, że one
                czują, że czas nadchodzi, ale nie chcą siedzieć bezczynnie, w obawie że coś
                przegapią. Osoba, która szuka, najprawdopodobniej wie, że czas się zbliża.
                Dlatego warto się wspomóc dobrą afirmacją.
                • Gość: monia Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.gprs.plus.pl 14.02.09, 12:41
                  Kochana Wróżko Anno-2 lata temu wróżka mi mówiła, że czas celibatu i
                  braku miłości mi się kończy, potem korzystałam z kilku innych wróżek
                  jeszcze (tych bardzo dobrych, które mają same pozytywne komentarze)
                  i też mówiły, że czas samotności mi się kończy.Tyleże ja go jakoś
                  nie widzę!!! Jestem otwarta na miłość itp. itd. szukam bez
                  naporu.Ale jak mi napisała wróżka Joanna-o tym kiedy ją znajdę
                  zadecydują Ci na górze-bo Oni wiedzą najlepiej kiedy jest najlepszy
                  czas dla mnie...więc muszę czekać i tyle...
                  • wrozka.anna Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 15.02.09, 20:40
                    Gość portalu: monia napisał(a):

> Kochana Wróżko Anno-2 lata temu wróżka mi mówiła, że czas celibatu i
                    > braku miłości mi się kończy, potem korzystałam z kilku innych wróżek
                    > jeszcze (tych bardzo dobrych, które mają same pozytywne komentarze)
                    > i też mówiły, że czas samotności mi się kończy.Tyleże ja go jakoś
                    > nie widzę!!! Jestem otwarta na miłość itp. itd. szukam bez
                    > naporu.Ale jak mi napisała wróżka Joanna-o tym kiedy ją znajdę
                    > zadecydują Ci na górze-bo Oni wiedzą najlepiej kiedy jest najlepszy
                    > czas dla mnie...więc muszę czekać i tyle...

Moniu, nie mi oceniać inne wróżki. Nie wiem jakie metody stosowały i czy napawdę
                    wróżyły czy po prostu chciały Cię pocieszyć.

Jako wróżka wiem jak ciężko powiedzieć klientce: "nie, nie znajdziesz partnera".
                    Ale też wiem, że sa osoby, które mają tak silną energię, że ciągną swoje
                    marzenia a nie prawdziwą przyszłość.

Są klientki, które pragna miłości, ale gdy ona stoi za progiem - po prostu
                    zatrzaskują im drzwi przed nosem. To problemy wyniesione z domu, wspomnienia z
                    dzieciństwa, złe stosunki między rodzicami, czy inne przeżycia powodujące, że
                    kobieta pragnąca miłości jednocześnie boi się być w związku.

Miałam kiedyś klientkę, która przez dwa lata, co poł roku przychodziła z
                    pytaniem: "czy znajdę miłość?" Karty ciągle mówiły to samo: tak, miłość jest
                    możliwa, ale ona nie była gotowa na jej przyjęcie. Za którymś razem, gdy karty
                    powiedziały to samo porozmawiałam z nią o tym, że sama musi zrobić coś z tym, co
                    jej wiąże ręce. Ona wtedy zdecydowała się na terapię. Wybrała ustawienia
                    Hellingera. Udało się. Oczyściła umysł z toksycznych myśli, które zaszczepiono
                    jej w dzieciństwie. Ta terapia okazała się bolesna, ale i skuteczna. Zmieniła
                    pracę, i związala się z panem ze starej firmy, którego znała od kilku lat, ale
                    do tej pory nie było między nimi nic ponad biurowe uprzejmości.

Być może "ktoś na górze" chciał, żeby coś sama ze swoim życiem zrobiła, i
                    dlatego na jej drodze postawił terapeutów hellingerowskich?

Może o to właśnie chodzi? Żeby coś zrobić, żeby nauczyć się akceptować dobre w
                    naszym życiu?

Nie bierz, Moniu tej historii do siebie. Popatrz na nią jak na przykład na to,
                    że warto czasem coś zrobić, by puścić machinę w ruch.
              • black.zigzag Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 14.02.09, 12:04
                Jeśli śmiechu warte, to się pośmiej :-D Napisałam to ku uciesze a
                nie ku poważnym dysputom.
                Impreza - aby się zabawić, pośmiać, potańczyć itd. a nie żeby od
                razu męża łapać.

Poza tym - jeśli jesteś uśmiechnięta, szczęśliwa i zadowolona, pewna
                siebie i swej atrakcyjności, tak Cię otoczenie odbierac bedzie.
                Jesli jesteś zmierzła, zgorzkniała, rozdzielasz prawdę na prawdę i
                g...prawdę, to i ludzie taki bedą mieć do Ciebie stosunek. (Bo facet
                też człowiek ;-)
                • Gość: Domingo Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.chello.pl 14.02.09, 12:47
                  mi sie wlasnie Black jawisz jako fajna laska :) Pozdrawiam
                  • black.zigzag Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 14.02.09, 15:20
                    Dziękuję Domingo i vice wersa!! :-D Pozdrawiam ciepło!
                • Gość: monia Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.gprs.plus.pl 14.02.09, 12:52
                  Masz rację z tym akurat-ale ja wcale nie jestem zgorzkniałą starą
                  panną-jestem wesołą, radosną kobietą, mam mnóstwo znajomych i
                  podobam się facetom-tyleże nie tym, którym bym chciała-a jak mi się
                  jakiś spodoba to ja mu się nie podobam...i w tym cały jest ambaras,
                  żeby dwoje chciało na raz!!!!!!
                  • black.zigzag Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 14.02.09, 15:18
                    Ja nie napisłam że TY jesteś zgorzkniała vzy coś, podałam przykałd.

A faceci ? cóż, jest takie powiedzonko, że faceci są jak toaley :
                    albo zasr...., albo zajęci ;-P
          • Gość: Gina Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! IP: *.promax.media.pl 28.05.13, 23:32
            Moja Droga
            Nikt tu prawdy Tobie nie powie z wielu względów ,pierwsze to fakt ,że każdy rytuał trzyma się w tajemnicy ...kazdy za swoj rytuał musiał zapłacić i by był spełniony należy także za ,,owy'' rytuał zapłacić. Każda Cyganka,wróżka dając rytuał na cokolwiek powinna wziąść zaplatę by się sprawdziło .Nie mówię tu o pieniądzach w setkach bo to już biznes..ale co łaska..nic w przyrodzie nie jest za darmo,ale też nie za tyle ,że wyssa się pieniądz od kogoś ponad wszystko.dlatego też Szeptunki biorą co łaska ,natomiast jest też zasada.nie mów nikomu o rytuale jeśli chcesz by się sprawdził.Znam to od kobiet z Ukrainy ,ktore się tym zajmują.U mnie taki rytuał kosztuje co łaska..i nie jest mój więc pieniądze przekazane są na starszych ludzi na Ukrainie.Jeśli mam jakieś uprawnienie ,że mogę sama działać już na rytuale bo opanowałam go to też to robię.Tych rytuałów nie ma w żadnej książce polskiej.Poza tym ważna jest pora dnia ,księżyc ,dzień ,bycie na czczo .Natomiast my lubimy chodzić na skróty robimy na opak i mamy pretensję ...jeśli już miejmy do siebie..ze nie dopytaliśmy,albo ze źle zrobione..Gina mój nr.tel512948829..sama sprawdź czy działa..Jeśli chcesz...
    • vickydt Czemu Olunia mi trollem śmierdzi? 14.02.09, 01:09
      no czemu?
      • Gość: devilangel Re: Czemu Olunia mi trollem śmierdzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 01:10
        Bo masz niezly wech, Vicky :P
        • black.zigzag Re: Czemu Olunia mi trollem śmierdzi? 14.02.09, 12:00
          Nie karmic trolla , sam zdechnie :-PPP
          • lilith666_vip Re: Czemu Olunia mi trollem śmierdzi? 14.02.09, 15:44
            Nie zdechl tylko tylde zmienil stad i piszac w innch tematach i watkach ezoterycznych omijalam ten temat ogolnikiem a jakbym drogi trollu miala stawiac karty zawsze w takich przpyadkach siedzialabym w kolko nad nimi .d otego nie trzeba byc wrozka tylko miec mozg wiekszy niz kura.
            • Gość: Olunia lilith666_vip ktoś się pod moje imię podszył :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 20:06
              Przepraszam lilith666_vip ale to nie była moja wypowiedz. :(
              Nie zajmuje się ezoteryką.
              • lilith666_vip Re: lilith666_vip ktoś się pod moje imię podszył 15.02.09, 20:51
                Mala liera dala do myslenia pisz na zalogowanym.
                • Gość: ? Re: lilith666_vip ktoś się pod moje imię podszył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.09, 23:09
                  czy Olunia to olunia?

Jest pewne podobieństwo, ale zastanawia to "e" i "ę".
                  Myślę, że Olunia to nie olunia.
                  • Gość: olunia ja tez jestem olunia ale nie ta Olunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 17:07
                    ale afera sie zrobila!! ja nie jestem ta Olunia ktora zalozyła watek. Wkurzyłam
                    sie jak wrozka wypytuje. mnie już tak kilka razy wrozka wypytywala a pozniej jej
                    wrozba opierala sie na tym co ja powiedziałam. Jestem przeczulona na tym punkcie
                    jak wrozka wypytuje.
                    Nie miałam zamiaru sie pod nikogo podszywac. A w tym co napisałam zabraklo
                    jednego wyrazu-imienia
                    Było:
                    Postaw sobie karty "wrózko" to bedziesz wiedziała czy praktykuje ezoteryke,
                    przeciez w kartach to widać

a miało być
                    Postaw sobie karty "wrózko" to bedziesz wiedziała czy Olunia praktykuje
                    ezoteryke, przeciez w kartach to widać
                    • Gość: Domingo Re: ja tez jestem olunia ale nie ta Olunia IP: *.magemar.com.pl 16.02.09, 17:39
                      doktor kazał zielone brac w tym tygodniu, a ty dalej różowe pastyleczki, ech
                    • Gość: Agata myślenie niektórych boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 17:45
                      No to teraz chyba komuś się głupio zrobiło. Może warto pomyśleć zanim się coś
                      napisze?
                      ...............

Czemu Olunia mi trollem śmierdzi?

Autor: vickydt☺ 14.02.09, 01:09
                      no czemu?

...............

Re: Czemu Olunia mi trollem śmierdzi?

Autor: Gość: devilangel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.09, 01:10
                      Bo masz niezly wech, Vicky :P

..............

Autor: black.zigzag 14.02.09, 12:00
                      Nie karmic trolla , sam zdechnie :-PPP

................

Autor: lilith666_vip 14.02.09, 15:44
                      Nie zdechl tylko tylde zmienil
                      /.../
                      a jakbym drogi trollu miala stawiac karty zawsze w takich przpyadkach
                      /.../

• Gość: Agata Re: myślenie niektórych boli? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 17:51

i czemu odezwała się Domingo?

nie karmic trolla
                        > Autor: Gość: Domingo IP: *.chello.pl 06.02.09, 20:49
                        > sam zdechnie

> Autor: black.zigzag 14.02.09, 12:00
                        > Nie karmic trolla , sam zdechnie :-PPP

• Gość: Olunia do lilith IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 19:07
                          nie mam kąta na tym portalu.
                          • Gość: Magda Ręce opadają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 19:17
                            to sobie załóż Olunia.
                    • Gość: devilangel Re: ja tez jestem olunia ale nie ta Olunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 23:19
                      Gość portalu: olunia napisał(a):

> ale afera sie zrobila!! ja nie jestem ta Olunia ktora zalozyła
                      watek. Wkurzyłam
                      > sie jak wrozka wypytuje. mnie już tak kilka razy wrozka wypytywala
                      a pozniej je
                      > j
                      > wrozba opierala sie na tym co ja powiedziałam. Jestem przeczulona
                      na tym punkci
                      > e
                      > jak wrozka wypytuje.
                      > Nie miałam zamiaru sie pod nikogo podszywac. A w tym co napisałam
                      zabraklo
                      > jednego wyrazu-imienia
                      > Było:
                      > Postaw sobie karty "wrózko" to bedziesz wiedziała czy praktykuje
                      ezoteryke,
                      > przeciez w kartach to widać
                      >
                      > a miało być
                      > Postaw sobie karty "wrózko" to bedziesz wiedziała czy Olunia
                      praktykuje
                      > ezoteryke, przeciez w kartach to widać

Jaka bys nie byla oluniu zrazona czy urazona to nietrudno z postow
                      domyslic sie, ze Lil nie miala kart stawiac tylko pytala zeby
                      wiedziec czy doradzac cos prostszego czy bardziej zaawansowanego. No
                      wybacz, odpowiedz byla w tonie nie nadjacym sie do komentowania i
                      to "wrozko" w cudzyslowiu. Zwroc laskawie uwage ze watek o czyms
                      innym jest a nie o wrozbie. Jeszcze czego zeby jak komus oferujesz
                      pomoc to do tego kawal roboty odwalac by ustalic kim ta osoba, co
                      robi a czego nie, co umie a czego nie. Gruba przesada. Rozmawiamy tu
                      jak ludzie a nie lewitujemy i robimy cuda na poczekaniu. Ktos prosi
                      o pomoc, podanie info to niech sie wysili i odpowie na proste
                      pytanie jaka ma znajomosc praktyczna ezoteryki. W taki sposob to
                      mozna idac do lekarza zamiast podac dolegliwosc, kazac lekarzowi
                      zrobic caly zestaw badan i niech wywnioskuje albo zgaduje co tez
                      moze byc celem wizyty o ile jakis cel jest. A sie wkurzylam bo sie
                      ludziom wydaje ze jak ktos czyta karty to nic innego nie powinien
                      czynic 24/dobe tylko mantykowac z talia w reku i nie rozmawiac tylko
                      w kartach zadawac pytania i szukac na nie odpowiedzi. Niepowazne,
                      obojetnie czy w tym zdanku przemilym bylo podane imie czy nie. Poza
                      tym nie wrozka klientke tu wypytuje tylko forumowiczka inna
                      forumowiczke pyta co jej podac- full serwis z wysokiej polki czy
                      prosty amatorski standard. To wszystko.
                      • lilith666_vip Re: ja tez jestem olunia ale nie ta Olunia 16.02.09, 23:45
                        Alez to jest proste . hmm t ojak jutro pojde do sklepu i nie bede sie mogla zdecydowac na chleb wyciagne karty i bede ich pytac ktory mam wybrac xD

Wroce od watku o rytualach milosnych .na razie mozecie swieczki intencyjne palic sobie .zajme sie oczyszczaniem i tarczami bo to wazniejsze niz poprawianie standardow zycia .

swieca kolor roz lub czerwien namaszamy od knota w dol .

1 kropla ojeku kardamonowego, 2 olejku rozarynowego , 1 imbirowego , 5 ylang-ylang , 7 palmorosa.
                        • Gość: wróżka M Wahadełko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.09, 12:37
                          Wahadełkiem można bardzo szybko uzyskać odpowiedź, ale trzeba zadać umiejętnie
                          pytanie.
                          • Gość: brzoskwinka Re: Wahadełko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.09, 00:55
                            Lilith zapaliłam sobie świece na miłość i jedna z nich prychała to znaczy co
                            jakiś czas wydawała dziwny odgłos. Co to oznacza?
                            • lilith666_vip Re: Wahadełko 20.02.09, 08:00
                              Zanieczyszczenie jesli plomien nie byl rowny .spboj oczyscic atmosfere moze za duzo dzialan bez oczyszczen w krotkim czasie .nie zapominajcie ze oczyszczenie jest baordz owazne przy energetycznym przepywie i jesli chodzi o cohrone mimo ze wam sie wydaje iz to nic nie dziala .
                          • Gość: maa Re: Wahadełko IP: *.chelmnet.pl 21.02.09, 09:34
                            niby tak ale czy się sprawdzi to?? mi wróżka wróżyła wachadałkiem i nic się nie
                            sprawdziło
                            • lilith666_vip Re: Wahadełko 21.02.09, 10:43
                              Sproboj sam sie nauczyc poslugiwac wahadlem . ja w pozniejszym czasie dodam ten temat do forum chyba ,ze wczesniej ktos to zorbi
    • agrentowy4321 Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 05.03.23, 15:30
      Sporo jest dotyczących tego rzeczy
    • irona.sonata Re: Poproszę o rytuał na znalezienie miłości ! 26.04.23, 02:52
      Jestem oszołomiona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka